Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Stýnka
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2006 20:32
- Nahlásit

Dannie
No jasněěěěěě

Dannie
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2006 20:34
- Nahlásit

Stýnka
Teď si připadám jako hlupák, chtěla jsem ti něco napsat,ale nějak jsem pozapomněla co.... No nic, snad si ještě vzpomenu... Bonnie i maminka už jsou v posteli, obě padly vyčerpáním... (Tatínek jel chudák ještě do práce - je u nás rybolov).. No a sesta lezi na pohovce s pohárem v ruce...

Dannie
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2006 20:36
- Nahlásit

Stýnka
Už vím!!! Byl tam i pan Šilar (Heny-box jak asi víš) a už mi plánoval další závody... Zval mě na příští týden někam, pak na jaro k nim a na podzim zase do Třebové... Pěkně mi to naplánoval co?

Stýnka
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2006 20:37
- Nahlásit

Dannie
No to bude určitě tím opojením a štěstím.
Tak segra si vošmatává a přivlastňuje tvou chloubu???
A nejlíp to asi vyřešila mamka. Teda aspoň pro Bonnie

Dannie
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2006 20:42
- Nahlásit

Ona mi totiž pořád říká ... "ještě nějakej pohár,kdybyste mi vyhrály...." tak ho má a je šťastná jako blecha.....
A není to moje chlouba,ale Bonnienky...

Stýnka
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2006 20:43
- Nahlásit

Dannie
teda ta tvoje segra to je fakt číro
Šilara osobně neznám, viděla jsem ho jen párkrát někde na výstavě. Ale bylo by fajn, aspoň se otrkáš a nebudeš ze všeho nervák jako já

Dannie
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2006 20:48
- Nahlásit

Stýnka
To já jsem měla nerva jen do té doby než jsem vlezla na plac (stejně tomu tak bylo i na těch prvních závodech a těch zkouškách). Až si podám ruku s rozhodčím, všechno ze mě spadne.....

No nic, teď už valím do postýlky... Jsem od pěti na nohách a už nějak nemůžu.... Zítra se mi snad poštěstí poslat mailík s podrobnostma a snad i nějakou fotečkou (nebyly baterky ve foťáku)...
Každopádně dnešek byl moc fajn -velká zkušenost a mega radost k tomu....!!!!

Dannie
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2006 20:49
- Nahlásit

Takže BROU NOC všem!!!

Teta
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2006 21:59
- Nahlásit

Tommy Gun
Tak s ředitelem jo.......

Sazka arena by taky byla ok, od ní jede autobus 195 rovnou k nám do ulice. Žádný přestup tak bys mohl i trefit.

Jelikož tvé sportovní informace jso dost zastaralé tak předem upozorňuji že Michael Schumacher po této sézoně končí, jede poslední dva závody. Tak abys ses příští rok nedivil že v tom červeném autě s koníkem sedí takový finský blonďák jmenem Kimi Raikonen

Ada
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2006 22:48
- Nahlásit

Tommy Gun
No už sem se lekla žes to myslel vážně.

Sem si odběhla s oslavičky k počítači.Nějak se to tam rozjíždí.A mě to stačilo včera.Hlavně jdu ráno na stopu pak cvikoš.Tak abych vůbec vstala.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2006 00:21
- Nahlásit

Teta
ok, stopětadevadesátka - pomatuji si. jak se jmenuje zastavka, kde vystupuji - Hlohová?

Dannie
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2006 07:52
- Nahlásit

to all
K vaší informovanosti.... Včera jsem se s Bonnie zúčastnila 26.ročníku třebovské stopy, kde jsme v kategorii ZZO skončily na 2.místě ze 37 závodníků s krásnejma bodama 58 ze 60 možných (dva dolů jsou za křivý předsednutí při přivolání a za překusování aportu).... Takže slavíme!!

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2006 08:53 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Dannie
tak to gratulujeme !!!

2 all
Finálové výsledky - Klubová výstava Suzuka/JAP.
BOB - Ferdinand von Alonso/E
Nejlepší chovatelská skupina - Renault/F

To jen abyste viděli, že nejsem mimo mísu.
Jo a Michael dei Bridgestone dell Schumacher/D odstoupil z posuzování.

Ada
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2006 09:21
- Nahlásit

Dannie
GratulaceTeda holky jak vy to děláte
Tommy Gun

Teta
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2006 09:28
- Nahlásit

Tommy Gun
Kulový odstoupil, byla určitě sabotáž. Svině jedny francouzký! A viděls co Ferdík pak ještě udělal/ukazoval když dojel? Nesportovní parchant!

Jo, jo Hlohová. Jak to víš ty špioně?

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2006 09:43 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Teta
..... mapy na seznam.cz jsou pěkný svinstvo - vidím ti až na kuchyně. Se mrkni kdo ke bydlí - stačí znát přesnou adresu.

Co ukazoval Alonso? Fakáče či co? Tak detailně jsem to nesledoval.

Platí ten zítřek - v kolik hodin a kde? Vůbec se nevnucuju. Máš nějaký zprávy od Artrozovejch z Vranova?

Dannie
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2006 10:19
- Nahlásit

Tommy Gun
Ada
Děkujeme za gratulace!!!!

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2006 11:24
- Nahlásit

Přeji pěkné nedělní dopoledne!!!
Tak nejdříve chci napsat velkou gratulaci Dannie k takovému úspěchu, super umístění!!! Doufám že budeš mít nějaké fotečky
A pan Šilar taky závodil??? Případně s kterou fenkou?

Samozřejmě taky veliká gratulace Denis a Giordi, jste veliký šikulky!!!

Olo, a já si myslela že jsem ty okna vyleštila dobře...že by to byl až takový klam, nebo že bych špatně viděla??? No to snad ne. Tak vy jste přišli až těsně před vyjížďkou, to se mi trochu ulevilo, jelikož jsem si myslela že jsem vás totálně propásla. Je fakt že jsem celou dobu než se jelo byla na prezenci a zapisovala všechny účastníky, takže jsem se nestihla ani sama řádně porozhlédnout po Pernštýňáku A to tam dělali rozhovory do rádia Zase jsem nebyla slavná. Ale podařil se poměrně velký úspěch a kluci byli včera na tři hodiny svolaní do ČR Rozhlasu Pardubice a vypravovali tam o veteránklubu a všech akcích. Málem jsem tam šla taky, ale asi si to roztmysleli...určitě se báli že bych tam řekla něco hroznýho
Včerejší akce byla taky super a vysloužila jsem si za zásluhy veteránskou medaily, fak výbornou, tu jsem si vždy přála. Tak jsem si připadala děsně slavná afotili jsme se s nima jako kdybychom vyhráli bůhví co

No a dneska se jdeme podívat na velkou pardubickou...sice toho asi moc neuvidíme, ale snad něco nafotím

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2006 11:32 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Paja s Tinou
dneska se jdeme podívat na velkou pardubickou - budu tam taky, spoutanej řetězama před Taksisem ......

Ada
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2006 12:11
- Nahlásit

Paja s Tinou
Tak hlavně fotit Tommyho připoutaného řetězama před Taksisem

Ada
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2006 12:16
- Nahlásit

Já letím do Nepálu, tak se tady mějte.

Sem si koupila DVD o Nepálu tak to jdu zkouknout

Vcelka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2006 12:16
- Nahlásit

Jejda to než sem to zase přelouskala.
Takže za prvé chci popřát Dannie k druhému místu a Denise k pětce na ZCH jsem fakt holky šikovný.
No a pak přeju všechno nejlepší Imperoušovi k jeho narozkám a taky vše nejlepší Tetinýmu hafovi k zítřejším narozeninám. Doufám že oslava byla nebo bude pořádná.
Tommy Gun
mapy na seznamu nejsou ale zase až tak aktuální, protože místo našeho baráku tam je jen louka.
Ada
jak to že ti nejde odeslat na mně mejl? m.dusinka@seznam.cz

Ada
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2006 12:27
- Nahlásit

Vcelka
Tak já to ještě zkusím

Ada
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2006 13:16
- Nahlásit

Vcelka
Tak se mi to snad povedlo odeslat.Aspon mi to počítač tvrdil.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2006 13:17
- Nahlásit

MVP ČB
BOBík - Lucian Jisuko

.... víc nevím.

Ada
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2006 13:23
- Nahlásit

Tommy Gun
A kdo posuzoval?

Ada
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2006 13:24 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Tommy
Jak to že už nejsi připoutanej?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2006 13:26
- Nahlásit

Ada
jojo už to dorazilo, někdy se na to vrhnu a pak dám vědět jak chutnalo. dík

Ada
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2006 13:27
- Nahlásit

Vcelka
No doufám že ti to bude chutnat.Jsou moje oblíbené.

corleona
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2006 14:52
- Nahlásit

Zdarec vespolek,
pravděpodobně se budu muset odmlčet na týden, abych to tady celé přečetla. Čímže se dostanu do dalšího skluzu.. Jinak to nevidím.
Ale mám dobrou zprávu. Za dobré chování jsme dnes obdržela nové PC. Za chvíli si s ním jdu potykat a pak budu jen instalovat, instalovat a instalovat...
Seznámím se jen zběžně, pak beru deku a lehám před TV,neb jsme byli na výstavě ve Vranově, vrátili jsme se včera večer a já mám ještě asi půl promile..

Jak jsem zběžně pochytila, tak někteří z Vás byli VELMI úspěšní!
Dannie a Denisa
BIG BIG GRATULACE!!!!!

Artroza
jak to vypadá s los fotos "Děda a vnouček" z Vranova? Bych ju bóchla k nám na web, právě budu aktualizovat..

<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání