Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2006 15:04
- Nahlásit

Ada
....

corleona
jak bylo ve vranově? nějaké zážitky? hezcí hafani? nějaké finálové výsledky sem dáš nebo si máme počkat na kompletní výsledky a fotky u tebe na webu?

corleona
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2006 15:26 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Tommy Gun
Že nemám foťák, jsem si vzpomněla sice pár km od domova, na hraničním přechodu se SK, ale pochopitelně jsme se už nevraceli. Výsledky vím jen finálové, výstavu mám lehce v oparu. Akorát si pamatuju, že žíhané psy celkově vyhrál Queros a to vím jen proto, že jsem ho vystavovala.. ...jinak mám temno. Fotila jsem se pak s ním a Artrozou s Připravujeme do chovu před nějakými šesti jejich poháry, tak asi taky povyhrávali, co se dá.. Celkově vyhrála žíhaná Boo Indiánský brloh, letošní slovenská Jahresjugendsiegerína.

Vím jen toto:
nejlepsší štěně - nevím
nejlepší dorost - Jedna na Milion Goldie
jun. jubilejní žíhaná vítězka, BOB - Boo Indiánský brloh
jun. jubilejní zlatá vítězka - nevím
jun. jubilejní žíhaný vítěz - nevím
jun. jubilejní zlatý vítěz - Kretíno
jubilejní zlatá vítězka - Carin Pěčínská růže
jubilejní žíhaná vítězka - asi Zoja Boxrelay
jubilejní žíhaný vítěz - Stupído
jubilejní zlatý vítěz - Už v chovu
derby vítěz - Připravujeme do chovu
derby vítězka - Boo

mistr
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2006 15:42
- Nahlásit

Ada
jojo, Marcel k nám teď jezdí na cvičák každej týden, takže pilné trénujeme

mistr
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2006 15:45
- Nahlásit

Tommy Gun, Teta, Denisa
cipísek děkuju za gratulace.......právě se mi tady válí po noze a mám ji pěkně odumřelou

articek
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2006 17:34
- Nahlásit

corleona
No ten zbytek vyhráli Artrozovi,ne? Gratulujem
Dannie
Taky gratulujem

Stýnka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2006 18:44
- Nahlásit

Dannie
No já čekala jestli se tady vůbec pochlubíš )
Samozřejmě ještě jednou velká gratulace. A doufám, že podrobnosti a nějakou tu fotečku dostanu do slíbenýho mailu.
Zatím sem koukla na stránky na tu fotku na stupínku (please send it to me) - nemáš náhodou zase nový číro???

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2006 19:02
- Nahlásit

corleona, artroza
tak to gratulujeme k úspěchům !!!!!!!!!

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2006 19:12 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Jsem právě sežral další serenu - rybu - nikoli Williamsovou. Tu bych nedal.

BULVÁRNÍ PLÁTEK ala LACOSTE byl dnes v 18:50 předán k distribuci Postservisu v Práglu 9.

mistr
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2006 21:20
- Nahlásit

Tommy Gun
máš tam mejl............opět nepotěší

corleona
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2006 21:43 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Artroza
nemáš nějakou, kde vypadám líp... Nebo nějakou, kde vůbec nejsem
Stupído tam vypadá jako boxer a já jak stupido..

Zkrátka - budu muset k Torstenovi do učení..
Myslíš, že si to zkouší před zrcadlem?

Anelka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2006 22:23
- Nahlásit

Ahojte ve spolek do galerie jsem konečně vložila pár foteček našich stěňátek tak se můžete mrknout.

Anelka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2006 22:27
- Nahlásit

Jinak zatím se snažím dočíst vaše přízpěvky z dřívějška, abych byla opět v obraze, tak se ozvu později.... asi si budu muset vzít týden volna, jináč nemám šanci.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 05:36 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

corleona + artroza
Inspirujte se zde: www.von-fausto.de - pro příště prosím více kulit oční bulvy.

2 all
Od této chvíle do pátku do večera nejsem na netu. Takže buďte na mně hodní a moc nepište. Přeji všem hezký pracovní týden.

alli
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 06:01
- Nahlásit

corleona,artroza,dannie
Velké gratuce k vašim úspěchům !

Denisa
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 08:25
- Nahlásit

Juj, teď jsem to jen tak prolítla... téda, tady jsou úspěšní boxírci!!!!!
Dannie
super umístění, vypadá to, že boxersportu rostou nadějní závodníci!!!Gratuluju!!!!!!!!!!!
(jo a prosímtě, ozvi se mi skrz mejlík co jsem ti psala, ohledně toho Práglu, čeká na to ten kamoš co a jak...!!!)
corleona, artroza
no a na poli výstavním...!!!Velké gratulace velkým krasavcům!!!!!!!!

ola
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 08:41
- Nahlásit

Ahojda po ránu,
všem úspěšným ve výcviku gratuluju, rovněž všem výstavně úspěšným a v neposlední řadě těm co mají, měli nebo brzké době budou mít nějaké narozeniny, oslavy atd. No, snad jsem na nikoho nezapomněla.

Anelka
Krásní štěníci. Foto s hrdou matkou je báječný.

Přidávám se k Tommy Gun, abyste to s psaním nepřeháněli/y. Už jsem nastoupila do pracovního procesu a šéf mě ihned zavalil prací. Ach Jo! Chci do důchodu...

Denisa
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 08:53
- Nahlásit

Anelka
jéjda, no ti jsou krásní!!! Vypadá to, že si to u vás náramně užívají! A skvělí komentáře ke každýmu z nich...! Jak už jsou staří?
Jé, ve mně to skorem probouzí "mateřské" pudy! Já bych chtěla taky štěňátka... Jenže aby mi zůstala pak, nikomu bych je nedala!

alli
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 09:17
- Nahlásit

Anelka
Krásní štěníci !

Denisa
Však ti už jen stačí vybrat název CHS a ženicha....

ola
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 09:23
- Nahlásit

Denisa
Ano, alli má pravdu. Už máš nějakýho favorita v názvech CHS???
Konec konců můžeš své mateřské pudy ukojit jak potomkem vlastním, tak i vícero potomky Giordinými! To bude paráda!

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 09:38
- Nahlásit

Anelka, stenici jsou nadherni a jak paradne rostou

Lenda
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 10:16
- Nahlásit

ola
Do důchodu daleko,ale mateřská je na čtyři roky,

Všem úspěšným taktéž gratujuji.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 10:35
- Nahlásit

tequily
tak vše nej k tvému dnešnímu svátku, hlavně zdraví a ať ti Mery dělá jen radost.
Artroza, corleona
vám gratuluji k úspěchům na výstavě, jste to tam slovákum zase pěkně vyžrali co. na společný fotce na stránkách Ringáčů vám to sluší.
Anelka
štěňátka jsou krásný, moc se mi líbí ten kluk
Lenda
no jo jenže mateřská pak skončí a co dál, pak už zase jen makat a makat. a nejsme cikáni aby jsem měli deset dětí a byli skoro celý život na mateřský.

Denisa
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 10:40
- Nahlásit

alli
ola
no jó, jenže bych je pak musela dát pryč...
jak potomkem vlastním, tak i vícero potomky Giordinými...hmmmm, no to by bylo něco, zároveň! to by bylo fakt propojení mezi náma! a já mám tu předpověď těch dvojčat (oba dědečkové z dvojčat), tak to by byl mazec teda!!!
Už to vidím, prodala bych dvojčata a nechala si Giordinin vrh!
mmch, teď byla na cvikoši kamoška s 6týdenním mimčem! a jak si pěkně zacvičila s hafem, zatímco mimčo hajalo u klubovny!
no jo, matky kynoložky jsou pro mě vzorem, neb do 9.měsíce chodí na stopičky a skládají zkoušky... znám samý šikovný holky-matky a psovodky...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 10:43
- Nahlásit

Denisa
neb do 9.měsíce chodí na stopičky a skládají zkoušky..
A chodí taky na obrany? Docela mně to zajímá.

Denisa
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 10:46
- Nahlásit

Vcelka
no já jsem dělala výšku už při zaměstnání, napřed jsem si po gymplu udělala vyšší odbornou, pak hned nastoupila do práce a zároveň na vysokou, kterou jsem si musela v práci naddělávat, takže jsem neměla skoro vůbec volnej čas... fůůůůj... a vlastně dělám už 10 let v té stejné práci... a mám pocit, že už to jako stačilo..., fakt neumím si představit, že budu dělat až do 70 nebo kolika chtějí, no asi až nás vynesou nohama napřed...
Asi to máte nějak podobně co?! Taky bych už brala důchod!!!!! Mateřská sice dobrý no, ale to není žádná ulejvárna... prej teda jsem slyšela...

Denisa
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 10:53
- Nahlásit

Vcelka
jo!!! představ si, že holky co znám byly v tak těžké pohodě, že jo! občas teda si nechaly psa podržet, ale spíš výjimečně! no já jsem magor, ale tohle bych asi neriskovala... to taky ale byly holky už 30cátnice a prostě pohoda... jenže fakt jsem ještě neviděla "psovodku", která by si na něco v těhotenství stěžovala... jim to vyloženě sedlo! to holky co znám nepejskařky, tak pořád jen naříkaly a byly doma už od "početí" a taky jsou pěkně úzkostlivý matky a svět se jim opravdu zúžil jen na dítě... ne všechny teda... ale většině ano... nevím, já bych brala něco mezi... jak se znám, tak mírně úzkostlivá asi budu, ale snad zůstanu jinak normální, tzn. že budu schopná vnímat víc věcí než jen mimína, rozhodně např. nebudu dávat pryč psa jen proto, že se mi narodilo dítě a jiný zhovadilosti...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 10:55
- Nahlásit

Denisa
to jo ulejvárna to určitě není, ale je to zase na chvíli změna, já už docela po nějaký změně prahnu. Tohle je už moje třetí práce, ale tak nějak poslední dobou už bych šla radši na tu mateřskou. Nějak se ale pak netěšim na to potom, co bude po tý mateřský, ta představa že budu muset makat až do důchodu je děsná.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 11:00
- Nahlásit

Denisa
no já právě sem si řikala že ty obrany jsou docela náročný když musíš držet 33 kilovýho psa a já mám dost už teď a kdybych měla pupek tak bych to asi taky radši neriskovala. Jenže zase uplně přerušit výcvik to bych taky nechtěla.
No dávat psa jen proto že se mi narodilo dítě to bych taky neudělala.

Chodka
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 11:00
- Nahlásit

Tak opožděně ale přece všem co dosáhli nějaký úspěch moc gratuluju
Jo a vy tu máte teď zase fajn téma já jenom můžu říct,mládí v pr... do důchodu daleko.Mimino já už né důchod ještě né proto ten pes.A zdá se mě,že mám nějak větší starost o pesa než dceruZrovna teď byla přes víkend pryč a my se doma dohadovali kde vlastně je a nejvíc se trefila babička ta určila místo pobytu naší dcery přesně.

Denisa
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2006 11:02
- Nahlásit

Vcelka
no právě, já nesnáším stereotyp a toto teda je akorát tak přejít z jednoho stereotypu do druhýho, no ale na chvilku to změna je... mě ta má práce baví, je i dá se říct kreativní, můžu si to udělat co chci a jak chci, i mám široký záběr docela, mohla bych si třeba i něco změnit, ale prostě stejně je to přece jen už trochu nůďo, je to furt o tom samým dokola...
aspoň kdybych dělala jen 6 hodin, pak bych stíhala víc věcí a byla by větší pohoda... mně nevadí vlastně ta práce, ale nedostatek času na jiný věci...
no jo, máme to těžký!

<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání