| Autor |
Zpráva |
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 13:15
- Nahlásit
Chodka
já sem slyšela podobný příběh, Zdeňkovi to řikala jedna pani že si koupili štěně nějakýho mrňavýho psíka, stál taky docela majlant a oni když si ho vezli od chovatelů tak někde na parkovišti zastavili a dávali mu venku pít, no a příletěl nějaký velký pták a toho psa jim odnesl neznámo kam. Docela hustý.
Denisa, Paja s Tinou
když sme u toho bydlení, tak mi dneska máme výročí, je to dva roky co sme se nastěhovali do svýho baráčku a vlastně spolu začali bydlet se všim všudy.
Paja s Tinou
já bych do toho společnýho bydlení klíďo šla, ale bydlet vedle bejvalky to by se mi asi nechtělo.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 13:20
- Nahlásit
Vcelka
...teprve? no vidíš a na mě působíte jak zasloužilí manželé...
Tak to doufám dnes řádně oslavíte, až se střecha bude natřásat, taková novostavba musí něco vydržet!!!
my budeme cosi málo rekonstruovat (víc nemůžeme, neb hýbat s něčím babi, to by nešlo...) a chci se zeptat, tys myslím psala, že máte nějakou plovoučku s drsnějším povrchem...?! je to dobrý?! myslím hlavně pro hafáčka samozřejmě...
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 13:25
- Nahlásit
Vcelka
Chodka
V podstatě, čim menší (a občas i ošklivější), tim dražší. My potkali s Mery v sobotu tuším peruánskýho naháče (šedivá kůže bez chlupů a na hlavě číro)- no Mery se k "tomu" přihnala, já sprintoval na ní, aby mu nešlápla za krk a já se pak nemusel zadlužit na celej život (oni tyhle maý plemena jso nejspíš z 50% zapsaný v Guinessovce- viz ta pidičivava-jak je kvůli ní soud-tudíž hodně ceněný)
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 13:27
- Nahlásit
Denis a Vcelka,
kdyz ono by to bylo fajn kdyby jsme bydleli spolu. Takhle vetsinou spim u nich, protoze doma to obcas s tatuldou neni ruzovy, ale zase tim strasne trpi Tina. K nim ji vzit muzu, ale nemuze tam byt stale, navic se nesnese s tou dalmatinkou No a ted jak bude zima tak asi budu muset stejne spat doma, aby Tinu tata nenechaval venku. Takhle to je tak, ze prijedu k Ondrovi, jedeme k nam nakrmit a treba prohnat Tinu a kdyz prijedeme tak muzeme jiit skoro spat...takze nam to ubira i desne casu
Jee tak to musi byt super mit druhe vyroci co spolu se vsim vsudy bydlite!!! To vam preji
No vcera jsem o tom bytu mluvila i s Ondrovou mamkou a tak jsem naznacila ze to ma nevyhodu a ona ze by to stejne nebylo asi bydleni naporad (je to totiz asi 1+1), no ale stejne A jeste by jsme s nima sousedili i zdma. Obcas mam totiz pocit ze kdyby ta byvalka chtela, tak by ho i mozna utahla zpatky k sobe...Ondra na ni docela trpi...no to asi budeme muset probrat
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 13:27
- Nahlásit
Denisa
no to si tak někdy i připadám jak zasloužilá manželka
Přes dva roky manželé a dva roky spolu bydlíme.
Plovoučka s drsnějšim povrchem je určitě dobrá, je taková vroubkatá, takže nějaký škrábance na tom nejsou vidět. Co se mi třeba taky líbí ta plovoučka jak vypadá jako ty prkna jak bývali v těch starých dřevěných chaloupkách, na tom taky určo neni všechno vidět. Myslim že pro lidi který maji psa nebo děti nemá cenu kupovat jednu z těch lesklých hladkých plovouček, vyplatí se si připlatit a koupit nějakou lepší, s větší zátěží a hlavně ne uplně hladkou.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 13:29
- Nahlásit
Vcelka
To by chtělo něco dobrýho a potom..... Já včera kuchtila v nový troubě,dle návodu jsem se jala ogrilovat pstruhy,než jsem stačila sníst trochu polívky v obýváku z trouby se kouřilo pstruzi byli dost očuzení,očíčky jim vysloveně lezli z důlků,honem jsem snížila teplotu,trochu podlila a nakonec se ještě dali sníst .Tak takhle prosím Zdeňkovi néééé.
Pro ostatní né že ba jsem byla takový trotl ale mám novou kuchyň se vším všudy.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 13:31
- Nahlásit
Paja s Tinou
Ondra na ni docela trpi no tak tim spíš co nejdál od ní.
Jo jestli to pytlíkujete jak píšeš tak to asi neni zrovna moc dobrý, to by asi chtělo nějaký společný bydlení aby jste furt nemuseli pendlovat sem a tam a taky hlavně aby jsi u sebe mohla mít Tinu. A jestli můžu doporučit tak bydlet bez rodičů.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 13:31
- Nahlásit
tequily
No vidíš a my máme v ulici tyhle nahotiny 4 kousky to by byly dluhy a ty co vyvádějí za plotem..
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 13:35 - Změnil/a: tequily
- Nahlásit
Chodka
No vidíš a my máme v ulici tyhle nahotiny 4
To by mě asi trefil šlak. Já toho pankáče v sobotu viděl u nás poprvé, tak snad tam nebudou chodit častěji...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 13:35
- Nahlásit
Chodka
no tak aspoň jsi troubu pořádně pokřtila
No dneska asi nic moc vařit nebudu, něco zbylo od víkendu a stejně se mi nechce zase kuchtit.
A to sem ještě zjistila že podle psího kalendáře má mít Viky ve středu svátek. Asi budu před Víťou dělat že o tom nevim. V sobotu dostal už třetí kopačák a tenhle mu vydržel pouhých 10 minut, takže s hračkama už má utrum.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 13:35
- Nahlásit
Vcelka
díky, no já právě přemýšlím... a ty hladký se mi ani nelíbí... máme to u našich, ale tak tam se to hodí... jenže to fakt totálně klouže a G. na tom neumí chodit, tuhle jela jak namydlenej blesk z obyváku až do kuchyně...ale líbilo se jí to
takže to není na omak hladký? tzn. není to jen naoko ("namalovaný")... no stejně se půjdu mrknout na to...
ale ještě jak se to uklízí? nezůstávají v tom nějak ty chlupy?, to máme parkety a tam teda joo...ale to je zas něco jinýho, tam jsou ty sváry mezi tím... ježiš se vyjadřuje asi "velice fundovaným slovníkem" ale chápeš mě že jo?!
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 13:36
- Nahlásit
Vcelka
V sobotu dostal už třetí kopačák a tenhle mu vydržel pouhých 10 minut, takže s hračkama už má utrum.
A zkoušeli jste ten gumák, jak sem ho měl sebou při tom koupání v Růžený?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 13:37
- Nahlásit
tequily, Chodka
včera v Loskutákovi bylo něco o psích chorobách srdce a měl tam taky nějakýho naháče nebo co to bylo. Zdeněk tam furt řešil, jak je hnusnej a že je nějakej dobitej protože měl každý ucho jinak zkroucený.Do toho pak ještě párkrát zachrchlal, no asi bych tohle doma mít nechtěla.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 13:40
- Nahlásit
tequily
u nás je celá smečka naháčů, ale naštěstí se bojí všeho, takže zdrhají jen co nás nebo kohokoli jinýho vidí...
ale chůďátka, vždyť jsou tak škaredí, až jsou hezcí... náhodou, taky jsou roztomilí!!!!
Chodka
Pro ostatní né že ba jsem byla takový trotl ale mám novou kuchyň se vším všudy.
hmmmmmmmm, se někdo má!!! a jinak - já bych to klidně spálila i ve své staré troubě... stačí abych se "na chvilku" zamyslela... já vaření nemusím... ale papat, to jo!!!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 13:42
- Nahlásit
tequily
no ten se mi moc líbil a Vikymu jak bylo vidět taky jenže sem ho nikde neviděla abych ho koupila.
Denisa
na omak to neni hladký, na omak tam cítíš ty vroubky. Chlupy v tom nezůstávaji. Jinak špína je na tom vidět asi stejně, u nás je nejhorší ten úsek od dveří z obýváku do zahrady jak se furt Viky courá sem a tam, tak proti těm dvěřim proti sluníčku je furt vidět vyšlapaná cestička. To bych mohla vytírat furt, čistý to vydrží vždycky jen chvíli.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 13:45
- Nahlásit
Denisa
Já to taky nepřeháním radši jsem když si k jídlu sednu a jím.
Já se nestačila ani zamyslet to kdyby se stalo tak možná mají hasiči výjezd.
Jinak Ivan naštěstí rád vaří tak se někdy stane, že opravdu zasednu a jím a dokonce je i umyté nádobí.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 13:48
- Nahlásit
Vcelka
díky za info! tak do toho asi půjdu... mrknu, uvidím cenu a na metry čtvereční to se mnou asi praští, ale tak furt lepší než to hladký...
Špína... jo, tak to bude v poho... jak u psékařů+navíc boxí slintaví závoje...
a přimlouvám se za dáreček k svátku Vikouškovi, já myslím, že si ho jistě zaslouží!!! žádný zatajování, nebo mu to Giordina zahafá až k vám na zahradu!
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 13:51
- Nahlásit
Vcelka
no ten se mi moc líbil a Vikymu jak bylo vidět taky jenže sem ho nikde neviděla abych ho koupila.
Kouknu se doma na výrobce. na Baron.cz mají v hračky/terapeutické míče/bommer ball něco, co by mohlo být pro Vikyho taky nezničitelné...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 13:53
- Nahlásit
Chodka
ježišmarjá, co já si to vybrala!!!
to existuje??? no něco už jsem slyšela občas od jiných... opravdu zasednu a jím a dokonce je i umyté nádobí... to se s tím už narodil nebo má nějakou motivaci dobrou nebo jak se to tak stane?! nebo měl dobrou máti!
kurňa, to jsou takový nespravedlnosti na tom světě...
teda fakt bledá závist mě jímá!
ale musím říct, že když teda nevaří (neb taky není ani doma ), tak mě bere celkem často na večeře,ať mu nekřivdím,aspoň něco no...
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 13:57
- Nahlásit
Vcelka, tak s rodicema je jasny ze bydlet nechceme. U nas je sice super nedodelany podkrovi,a le uz z toho duvodu ze nechci bydlet dvougeneracne, tak nechci zustat...navic potkavat se s tatovou priteelkyni pak cely zivot taky nemusim...
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 13:58
- Nahlásit
Denisa
Jó to existuje, nevím jestli se narodil, je pravda že když se narodil tak už měl i zub tak nevím,kde se můj manžílek utvářel možná už měl i v sobě to vaření,je pravda že zase do hospody mě tak často nevodí
Taky tvrdím,že ho nedám....
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 14:00
- Nahlásit
tequily
no na nezničitelné už nějak nevěřim Na výrobce se mi ale jukni.
Denisa
nebo měl dobrou máti no myslim že máti to hodně ovlivní jak se pak bude synáček chovat. Zdeňkův táta ten si ani nepodá příbor a jen houká na mámu ať mu ho podá, Zdeněk měl asi stejnej servis, naštěstí neni uplně jako jeho táta protože to by mně asi mrsklo. Občas má tendence se i zapojit do vaření, tak aspoň oškrábe brambory nebo něco zamíchá, ale aby mi uvařil celý jídlo to sem ještě nezažila. Jo vlastně udělal mi smažený vajíčka a někdy mi i udělá snídani, tak aspoň něco
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 14:11
- Nahlásit
Chodka
tak už měl i zub tak nevím... jsem si to myslela - hříčka přírody zkrátka!!!
Vcelka
...no pak už leda jen jak si je vychováme my!
u nás obě maminky byly v tomto směru značně obsluhující, takže teď tak leda můžeme houkat my na sebe a prohruje ten, kdo má větší hlad! Proto já jím hodně přes den v práci a venku prostě...!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 14:17
- Nahlásit
tequily
sem koukala na Barona na ty míče, no nevim teda dát čtyřista za míč aby třeba vydržel jen 10 minut to se mi moc nechce. Kdyby tak už někdo měl vyzkoušený že fakt vydrží tak to pak i jo.
Denisa
no když ona někdy ta převýchova po mamince už moc nejde.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 14:22
- Nahlásit
Vcelka
hm, je to pak složitější, ale nesmíme se dát!!! - jen tak bez boje...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 14:27
- Nahlásit
Denisa
My si toho vážíme.Ale teda než jsme tam začali chodit, tak jsem to začínala vzdávat.Výcvikář nám neporadil,figurant na toho jsme raděj ani nekousali.Teprve ted to začína vypadat co k čemu.No asi je to o tom přístupu lidí.Kámoška co tam taky chodila s cane corsem odešla protože si jí tam nikdo nevšímal a nebo pomlouval.
Prostě neměla ovčouna tak měla smůlu.Naštěstí v nové skupině jsou fajn lidi co poradí a pomůžou A jsou tam 3boxíci
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 14:45
- Nahlásit
Vcelka
Jo ta cena je vysoká, ten můj stál do stovky. Kouknu se u nás v shopu. jestli ho ještě mají? Ty se pojedeš kouknout do té Roudnice příští víkend?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 14:53
- Nahlásit
tequily
a to si ho koupil v jakym krámě? Myslim jako jestli v hračkářství nebo ve sportu nebo ve zveráči.
Do Roudnice asi nepojedu.
Ty jsi už jako člen boxerklubu a nebo se přihlásíš do pobočky Louny? Já se asi přihlásim do těch Loun když chtěji aby sme byli jako běloušové pohromadě.
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 15:07
- Nahlásit
Vcelka
Ve zverimexu 100 m od baráku
Ty jsi už jako člen boxerklubu a nebo se přihlásíš do pobočky Louny?
Nejsem. No ještě uvidím. Zase v Praze to mám rovnou u čumáku. Taky si musím zjistit, co mi to přinese. Zatím o tom vím prd. Abych se nepřihlásil, nezaplatil a pak nezjistil, že se pro mě nic nemění. Zatím je to pro mě španělská vesnice- něco jako přihlásit se do klubu přátel sportovních aquabel...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 15:11
- Nahlásit
tequily
do klubu přátel sportovních aquabel......no však tak nějak... budeš dostávat 4x do roka boxí bulvární plátek jak to zde nazývají a dostaneš pěknou průkazku...
|