| Autor |
Zpráva |
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 22:07
- Nahlásit
kkathy
Díky
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 23:02
- Nahlásit
Lenda, nadšení ti došlo?? To snad ne. Však ono se to časem zlomí. Nevzdávej to. Na Žernově budu držet pěstičky. Kdy to máš, teď o víkendu? Budu na tebe myslet.
Přeji dobrou noc Papa
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 23:04
- Nahlásit
Ada, neznám tvoje webové stránky.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 23:07
- Nahlásit
Anelka
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 23:09
- Nahlásit
URL
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 23:11
- Nahlásit
Anelka
Já se na tvoje stránky nemůžu dostat.
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 23:22
- Nahlásit
Ada, stránky mi moc nereagují na dotyk myší, ať už se jedná o odkazy na hlavní stránky nebo v knize návště. Do knihy návštěv jsem mohla pstá až teprve poté, co jsem klikla na smajlika, do niku jsem se nedostala vůbec. Ale možná to bude problém jen u mě, když se tam kkathy dostala. Co srnečka ještě ji máte?? (četla jsem o ní v dřívějších příspěvcích, ale ještě jsem to nedočetla).
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 23:25
- Nahlásit
Tak to zkus z tohodle odkazu znovu http://www.sebrobox.estranky.cz/ jinak nevím, kde by mohl být problém. Už jsem to zkoušela zpouštět z více PC a každému to šlo.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 23:26
- Nahlásit
Anelka
Máme už dvě.Protě se jim u nás zalíbilo.Pejsanům taky vyhovujou.Až je spolu vyfotím určitě to dám na stránky.Pěkně se sněma nasmějem
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 23:27
- Nahlásit
Ada, jde ti to?? Jsi mi nasadila brouka do hlavy.
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 23:29
- Nahlásit
Jééééé to musí být príma, a je to páreček? Třeba budou na jaře 3 a múžeš přejmenovat chovatelskou stanici U srnek
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 23:31
- Nahlásit
Už se mi to povedlo.Moc pěkné stránky.A štěnátka jsou nádherné.Mobidika znám je to pěknej pes A bejvaj po něm pěkní hafani
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 23:32
- Nahlásit
To bydlíte asi někde u lesa,ne?? A že si zvykli i na pejsky, to jsem ještě neslyšela. Dívala jem se na fotky (několikerým proklikáním mě to tam nakonec pustilo), a jsou moc pěkné, vždycky jsem je viděla jen zdálky. Tohle je teda něco, hned bych doma jednu brala. Čím je krmíte??
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 23:33
- Nahlásit
Anelka
Já myslím že po zimě odejdou.Páreček to není.Ale jsou krásné.U srnek to jedobrý.Asi si otevřu zoo
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 23:38
- Nahlásit
No jednu fenečku si budu nechávat, a konečně s ní budu pracovat, Alisa je spíš domácí mazel, kterého zludařila mamča. No a já bych ráda pejska do nepohody, kterého budu moct brát sebou na výlety na cvičák...Tak snad se mi to povede. U Alisky jsem tu možnost neměla.
Vy jste si také nechávali holku z prvního vrhu, že?
Mobidik je krásnej, Alisa také tak snad z nich vyrostou pořádní hafani.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 23:38
- Nahlásit
Anelka
Vlastně jsou lesy všude okolo.No ono to nebylo stěma pesanama jen tak.Matylda tu byla jako první.Byla prvně plachá a Adelaidy se bála.Tak jsme si k ní sedli a ona za chvilku přišla a čichla k ní a bylo vyhráno.To samé i s Fatty.No a ta druha to už poznala že je to ok.Okoukala to od Matyldy.Žerou seno a mají tam rybník tak ptí mají dost.Nosíme jim jabka a tak různě.A docela se m to líbí.
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 23:39
- Nahlásit
I to je možné, ale krásné vzpomínky ti zůstanou to už ti nikdo nevezme, a co teprve vnoučata, ta ti nebudou věřit. Holt zvířata mají na dobré lidi čich.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 23:43
- Nahlásit
Anelka
Jo jo nechali.A dělá mi radost.Je to pohodářka,mazel ale zase super obranář.Říkají mi že je to 5ková povaha jak vyšité.V neděli máme první závody.Ale nic si od nich neslibuju.Je jí 15měsíců.S Fatty to bylo horší.Rvala se byla nervozní.No prostě 4jak vyšitá.Ale ted jí už můžu mezi pesany pustit.Nevšímá si jich.Jediných psů kterejch si všíma jsou bullíci.Nevím proč ale zbožnuje je.všechny.
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 23:44
- Nahlásit
No to je bezva, že si na sebe tak zvykli, ale určitě to chtělo i dost trpělivosti. Těším se až je vyfotíš spolu.
Ty jsi někde od Brna nebo znáš Mobidika z výstav??
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 23:45 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Anelka
Vnoučata?No já ani nemám dětičky.Ale budu to fotodokumentovat.At to pak můžu ukazovat.No vzpomínky určitě zůstanou.Třeba na jaře zmizí a pak se vrátí i s dětičkama.Aspon se ukázat.Sem si na ně už zvykla.
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 23:49
- Nahlásit
Alisa byla zase kamarádka se všema psama tak do 2 let, jak se ale přestalo jezdit na cvičák, tak od té doby, jak kolem projde pes tak by zbourala plot. Kde to máte jak Lenda?? Budu držet pěsti pro štěstí. Je to moc pěkná fenečka.
No jsou to vlastně měnší příbuzní, tak možná proto, je má tak ráda.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 23:52
- Nahlásit
Anelka
Ne né já jedu na ligu boxerů do Dobřan.A Lenda má výstavu v sobotu v Žernově.Ale díky.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 23:54
- Nahlásit
Fatty nebyla kamerádská nikdy.Ale taky jsme pozdě začali chodit na cvikoš.
Jen ty bulíky milovala odjakživa.No asi to bude tou příbuzností nebo co.
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 23:55
- Nahlásit
Viděla jsem fotku, na vnoučata by sis musela opravdu přispíšit . Jak říkáš třeba odejdou a každý rok se za vámi budou chodit dívat.
Já jsem takovej malej ekolog, takže vždycky jak vidím na zemi rorýse (černý pták, s dlouhými přídly, alespoň tuším že se tak jsemnuje) tak ho hnedka zdvihám a vyhazuji do výše a taky se mi zdá že dělá kolečko kolem hlavy, jako by děkoval a pak zmizí. (když spadne rorýs na zem, tak už sám nevzlétne, protože má moc dlouhé křídla). Jinak máme na zahrádce ještěrky a letos i žabky (jsme si udělali jezírko)
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2006 23:58
- Nahlásit
Tak jo, budu na vás obě (popřipádě i ostatní, zda někam pojedou), myslet a přeji hodně úspěchů. Už jdu spát zítra jdu do práce. Papa
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 00:00
- Nahlásit
Ještě dotaz kdy jste začali s Adelaidy chodit na cikoš?? Já bych chtěla začít co nejdřív, ať si pomalu zvyká, ale zase za chvíli bude zima takže to asi budu muset nechat až na jaře.
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 00:01
- Nahlásit
Ježiš to je hodin - já zítra nevstanu.... jdu spát. Dobrou noc
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 00:04
- Nahlásit
Hned po druhém očkování.Jen tak na chvilku at si zvyká ne psiska.Čím dřiv tim líp.A to mluvím s vlastní zkušenosti.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 00:05
- Nahlásit
Taky jdu na kutě.Tak dobrou
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 07:15
- Nahlásit
Anelka
myslim že na stránky boxerů v nouzi nepatří inzeráty kde někdo prodává štěňata, leda kdyby je tam dávali zadarmo to ale neni tenhle případ
Ada
souhlasim s tebou že Auterský je dobrý, hlavně si myslim že je to jeden z těch spravedlivých rozhodčích a že neposuzuje podle chov.stanice nebo ksichtu. Nás posuzoval na tom srazu bílých boxerů a dal si docela záležet. No náš běh v kruhu byl taky ale děs, protože mi Viky furt rval za vodítko, prostě furt. No ale aspoň že se mi docela pěkně stavěl, to mu docela jde.
Lenda
A vás bude posuzovat Auterský? Jestli jo tak bych byla v klidu.
Tak vám musim říct že sem začala každý den navečer běhat, už jsem se nemohla na tu mojí váhu dívat jak mi to leze furt nahoru. Viky běhá se mnou, tak mi případně pak může dávat první pomoc kdyby to se mnou kleplo, někdy mam fakt dost. Sem hlavně zvědavá jak dlouho mi to vydrží.
|