| Autor |
Zpráva |
Libka
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 07:49
- Nahlásit
Anelka
Šteníci jsou kouzelný, kterou fenečku si necháš???
kkathy
Ten cvičák na který teď chodíme je přímo na Kladně, takže to máme i kousek. Asi je škoda, že jsme tam nezačali chodit hned, když byla Elina ještě malá, vůbec se to nedá srovnat s tím, na který jsme chodili. Včera jsme byli znova, a je to tam fakt pohodový, od výcvikářů až po členy, všichni jsou hrozně fajn
Vcelka
Teda, ty jdeš do sebe Asi si z tebe vezmu příklad!
Lenda
Auterský posuzoval i v Dobřanech, a taky jsem slyšela jen samou chválu!! My se na něj chystáme do Roudnice. Tak budu držet palečky!!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 07:55
- Nahlásit
Libka
Zrovna jsi mi vzala dotaz na Anelku od klávesnice...
Anelka
Takže která zůstane doma???
Vcelka
Dobrý! Já zase omezila žrádlo. Jde to ztuha, protože chutě mám pořád! Tu novou váhu mi fakt byl čert dlužen!
Lenda
Ještě pořád nevím, zda v sobotu dorazíme. Zdeněk nemá tucha, jestli se navrátí z práce včas. Ach jo!
|
alli
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 08:00
- Nahlásit
Lenda
S běháním v kruhu ti bohužel neporadím neb my s tím také neustále bojujeme, když to trénujeme,tak běží pěkně, když chce začít skákat, tak ji okřiknu a nechá toho, ale v kruhu na výstavě se chová úplně jinak . Stavění nám jde, ale s během máme dost často problém, hlavně na mezinárodních a národních výstavách, Allis špatně zvládá to prostředí, moc lïdí a různých psů na malém prostoru, vždycky je strašně rozhozená .
Jinak držíme pěsti, ať dobře dopadnete .
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 08:22
- Nahlásit
Vcelka
Libka
Docela jste mě uklidnily.Hlavně,že neposuzuje podle ksichtu.
ola
To snad dorazíš,vždyť to máš kousek.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 08:24
- Nahlásit
Libka
no příklad si ze mně radši neber, protože ještě nevim jak dlouho to vydržim, běhám zatim od začátku tohodle týdne. On hlavně Zdeněk má furt nějaký narážky na mojí váhu a když sem řekla že asi začnu běhat tak mi to furt připomínal až sem začala. Nejhorší je vždycky se donutit a jít, pak když mám po tak sem ráda že sem to udělala.
Vy jedete do tý Roudnice? Docela mám cuky tam jet taky, ale tam už asi Zdeňka nedostanu. A neni to datum zrovna v Praze Justičák?
ola
no já se snažim omezit jídlo navečer, ale jde mi to taky ztuha, když přídu z práce tak mám děsný chutě a sežrala bych všechno co doma najdu.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 08:25
- Nahlásit
Lenda
že neposuzuje podle ksichtu
Tak to bys už vůbec nemusela mít obavy - ty máš "xicht" pěknej a Brauny taky!!! Jestli dorazím - uvidíme! Sama bych tam asi netrefila - jak se tam vůbec jede?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 08:27
- Nahlásit
Vcelka
Přesně - večerní chutě jsou nejhorší! Navíc já se v týdnu držím, ale jak přijede Zdeněk na víkend, tak to je konec. Nakrájí sýr, klobásku atd. a pak si nedej! Co přes týden pracně zhubnu, tak za víkend dvojnásobně doženu...
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 08:32
- Nahlásit
ola
Na to potřebuješ mít profláknutej ksicht a nemám.
V Č.Skalicí /těsně před benzínkou/odbočíš na Zlíč nebo Babiččino údolí a odtud na Žernov,tam budou určo cedule.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 08:36
- Nahlásit
alli
ahoj probírám dva dny staré zprávy. ohledně toho lehni zkus pamsky a dávat je na zem a říkat ten povel
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 08:38
- Nahlásit
ola
To si tělo musí ty dobroty uložit,aby vydrželo zase celý týden. Musíš je konzumovat celý týden.
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 08:39
- Nahlásit
Vcelka
ola
Tak s tím přemlouváním to se k vám přidávám,zrovna teď v úterý jsme našly s Míšou,že je jóga(ježiš já si nemohla vzpomenout na to slovo ) tak mě ukecávala ať s ní jdu,že chci furt hubnout a cosi, no co já měla co dělat abych se přemluvila,potom jsem vysloveně nasr... šla,naštěstí to bylo pro začátečníky,ale povím vám jsem zbytá jak kůň bolí mě celý tělo,sem si bláhově myslela,že tam budeme jenom jako dýchat a tak a tam se i posilovalo,ta rovnováha co k tomu patří no děs já se tam kolíbala jak na kolotoči a ještě byl gól byly tam zrcadla No a vidět se v nich.....běs děs.A ještě jsem tam byla nejstarší..Tož mé jogistické cvičení. Jedině nejlepší byl závěr ležet a vydýchávat se ale to jsem měla strach abych neusnula.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 09:02 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Artroza
Díky za zprávy o sobotě, ještě kdo to figuruje?
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 09:05
- Nahlásit
articek
kreca....
|
articek
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 09:06
- Nahlásit
Artroza
kdo?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 09:09
- Nahlásit
Chodka
ale to jsem měla strach abych neusnula.
To by byl můj případ! Takže příště jdeš určo znova, ne?
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 09:13
- Nahlásit
articek
křeček
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 09:25
- Nahlásit
ola
Takže příště jdeš určo znova, ne?
No to mám právě dilema jít či nejít? Lenost je hroznej prevít. Jak někam chodit pravidelně a hlavně večer to je pro mě velký přemlouvání a hlavně v zimě jít z tepla do zimy to já nemusím.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 09:25
- Nahlásit
Artroza
aha, mám po ránu dlouhé vedení
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 09:26
- Nahlásit
Artroza
Nazdárek, nevíš na jakých stránkách bych našla nějaké info o Maďarsku 28+29/10? Na jejich BK stránkách se moc nevyznám, je to tou strašnou řečí
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 09:32
- Nahlásit
Chodka
sem na tom uplně stejně už to že bych měla chodit někam pravidelně mně od toho uplně odrazuje. U nás se cvičí aerobic dvakrát týdně, ale mne se tam chodit prostě nechce, to už radši snad budu teda běhat, aspoň to spojim i s tim že se Viky proběhne.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 09:33
- Nahlásit
Teta
tak to fakt nevim
maj tam nekolik klubu a neco tam najit je smrt......
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 09:38
- Nahlásit
Došel někom už bulvární plátek?
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 09:41
- Nahlásit
Ada
myslim, ze dnes by mel byt ve schrankach...
Corleono- v Basce neeee....tam az na jare
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 09:42
- Nahlásit
Ada
Ne Celá natěšená jsem běžela včera ke schránce a namísto bulvárního plátku jsem našla pouze volební lístky
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 09:43
- Nahlásit
to jsem nasla v tematu - takhle pri patku a docela jsem se fakt pobavila....
Vždy, když dávám večer děti spát, přemýšlím, jestli je mám
'Uložit'
anebo
'Uložit jako'
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 09:47
- Nahlásit
Zdravím!
jé, tady někdo kouše na křečka my zas na lišku to bude teda zakousnutých žvížátek!
no tak jsem to projela a zapamatovala si jen, že blažena gratulace k CAJC a CAC!!!
a Anelka ke štěníkům jak pěkně rostou!
Uf!
Jinak u nás nic novýho, jen to že dnes jsme měli jít kousat a zas nejdeme neb figoš onemocněl... achjo, to toho teda natrénujeme...
Lenda
výstava - my byli jen na dvou, ale zato ta poslední neměla chybu! vlezli jsme na speciálce do kruhu a obojčíček křup a bylo po něm... takové "ántré" se může stát jen nám...
nicméně ani u Karbana, ani u Tanoniho nám to podivné předvedení nezkazilo výsledek...
cvičení - vy ještě jste schopné někde trápit tělo?! Mě teda stačí denně jedna Giordina a padám na hubu... (někdy se to povede i doslova)
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 09:58
- Nahlásit
Denisa
máš tam mail....., omylem jsem ho poslala i nějakému pánovi,byl z našeho pejskařského žargonu poměrně vyplesklej
holkám jsem gratulace vyřídila
|
articek
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 10:03
- Nahlásit
Artroza
už jste byli na tom IPO? Ty to určitě tajíš
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 10:04
- Nahlásit
Vcelka
Tak to já měla párkrát takový záchvěvy, že jsem chodila cvičit třikrát týdně třeba i půl roku, je to potom jak závislost, aerobik mě bavil, jde jen o to, nějak překonat prvních pár hodin. Ale od tý doby, co máme Elinu, a co já mám tak strašný směny v práci, tak to nějak nemůžu nakombinovat. Ještě bych potřebovala chodit na Anglinu, tak teď vše odkládám až na tu mateřskou
|
articek
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2006 10:05
- Nahlásit
Artroza
odtajni plís počet lidí na Justitz
|