| Autor |
Zpráva |
tequily
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 15:14
- Nahlásit
Denisa
budeš dostávat 4x do roka boxí bulvární plátek jak to zde nazývají a dostaneš pěknou průkazku...
a to všechno jen za 400Kč? zahazuju koupací čepici, kolíček na nos a jdu se přihlásit do boxerklubu.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 15:21 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit
tequily
nóóó, však ale budeš v klubu! se počítá ne?!
ne, já nevím, tak máš tam nějaký výhody, menší poplatky-výstavy a chovat. akce... no ale nevím co vy bělouškové s tím vlastně?!...no já to taky 2 roky vlastně platila jen "tak"... člověk toho zaplatí "jen tak", ani neví jak! rým
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 19:08
- Nahlásit
Kde jste všecí???
|
ola
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 20:19
- Nahlásit
Jsem DEBIL!
Já prostě když čtu příspěvky, tak si během toho říkám : Aha Denise musím pogratulovat, Jéé Dannie super výsledek, Corli, Mistr, Articek samé výstavní úspěchy, Hele Tequily má dnes svátek, Jůůů Chodka má novou kuchyň, Včelka shání balón, sakra to jí musím říct, jakej má naše FeeBee.... Pak šťastná, že jsem se dohrabala konce slastně vytáhnu klávesnici, že jako všem zareaguju na jejich sdělení a..... Prdlajs! Já to hergot vždycky téměř všechno zapomenu!!! Jak přečtu víc než dvě stránky, jsem v háji! A to ani nepiju rum...
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 20:41
- Nahlásit
Denisa, Ada
tak s tím těhotenstvím bych vám mohla vyprávět, téhotná jsem trénovala na závody, kvalifikovala se na MS a pak s půlročním miminem jela do Pšonska na MS ......jo a do porodnice mě vezli od táboráku ze psího tábora
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 20:43
- Nahlásit
Ada
ještě cvičíš??? nebo už má malá pauzu a leží na divanu???
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 21:07
- Nahlásit
mistr
Žádná pauza.Cvičíme.Ale jen tak lehce.Stejně nic za tejden nedoženem.Já nečekám že by jsme se umístili nebo tak.Fakt jedem jenom pro zkušenosti a strávit fajn den Přece jen je jí 15měsíců.
jo a do porodnice mě vezli od táboráku ze psího tábora
To jako že fakt?Nebo si děláš srandu?
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 21:21
- Nahlásit
Ada
to jako že fakt
loni v srpnu jsme byli na psím táboře ve Šťáhlavech a poslední den večer u vohňa jsem si ještě ve 22 h opekla klobásu a zapila to pivkem a ve 24 h. mě jediná střizlivá p. Fojtíková vezla do Plzně
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 21:47
- Nahlásit
mistr
Tak to čumím.Teda některé ženské u nás měli problém v 5měsíci někam dojít a ty jsi vymetala tábory. Klobouk dolu
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 22:44
- Nahlásit
Ada
no je pravda, že tahat ten pupek byl pěknej záhul na záda, ale co by člověk neudělal pro svýho praštěnýho koníčka, že?!?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 23:43
- Nahlásit
mistr
No jo to je fakt.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 06:39
- Nahlásit
ola
Jak přečtu víc než dvě stránky, jsem v háji! - nic si z toho nedělej, jsem na tom stejně .
mistr
tak s tím těhotenstvím ..... - tak to máš můj obdiv.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 09:08
- Nahlásit
mistr
tak to jsem přesně měla na mysli - takové matky kynoložky!
Téda, ale fakt dost dobrý!!! Taky máš můj obdiv a všechny takový statečný budoucí matky mi jsou vzorem! no vida a taky máš teď pohodový dítko...
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 09:26
- Nahlásit
Fšem
Mám vám vyřídit pozdrav od Tommyho, který se školí ale i rekreuje v Praze!
Včera jsem ho nakrmila a vypadal náramně spokojeně.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 09:49
- Nahlásit
Teta
kdyby si s nim ještě mluvila tak mu vyřiď že ho tady zatim šetříme a moc nepíšeme. Dneska sem mu posílala mejla ohledně jednoho buldoka, ale nevim jestli má tenhle týden možnost se na mejla dostat.
mistr
jó tak to můj obdiv máš taky
fšem
nekoukali jste včera na Nově na zprávy na sport? Tam byla maratónská bežkyně který tři měsíce před porodem běžela 10 km maraton. No to už mi příde docela hustý. Ale jak vidno zatim to na ní žádný komplikace nezanechalo.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 09:57
- Nahlásit
Vcelka
...jó, já jsem to viděla, hned jsem si říkala, že to se nám hodí k tématu...!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 10:08
- Nahlásit
artroza
Tak jak jste včera dojeli? A co turista, vysadili jste ho u MHD?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 11:57
- Nahlásit
Teda koukám že je tu mrtvo.Co všeci děláte?Sem dopracovala.Dnes už se na to ani nepodívám.Venku je krásně tak jdu s psisama ven.
Furt přemejšlím jestli před tou ligou Adelaidu nechat už v klidku nebo ještě trénovat.Ale já to nevydržím nechat jí v klídku.Jsem závislák.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 11:58
- Nahlásit
Lendo,
je potreba nejake potvrzeni od veta na tu klubovku nebo jenom staci ockovak???
Ja vcera Tine vykladala ze tedy asi v sobotu pojede na vylet, ale ze nesmi bublat, tak doufam ze si to vzala k srdci, ale kosik pro jistotu stejne beru (snad mi neztropi nejakou ostudu , uz ted z toho mam tik v oku).
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 12:00
- Nahlásit
Paja s Tinou
já myslim že nic nepotřebuješ když se pudeš jen podivat. Pro jistotu bych si sebou vzala jen očkovák, ale mi jak byli na výstavě v Praze a v Třeboni tak po nás nikdo nic nechtěl.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 12:45
- Nahlásit
Vcelka,
tak super, ockovak si pro jistotu vezmu, jen musim jeste zajet na ockovani proti vztekline...prosvihli jsme ho kvuli harani, tak to musime napravit ted. Docela se na to tesim ze ji konecne vezmeme na nejakou takovouhle boxeri akcicku, alespon ji trochu zkouknu v porovnani s papirakama
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 12:49
- Nahlásit
Paja s Tinou
To já se tak moc netěším-asi bude zase ostuda.
Jinak na boxiky moc.Doufám,že se poznáme.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 13:17
- Nahlásit
No ja si jen rikam ze snad se Tina dobre vyspi a bude v poho. Jinak si myslim ze vy to holky zmaknete v poho, rada vam budu fandit!!! Ale taky tak nejak doufam ze se potkame...a jeste pokud prijede i Ola, tak to by bylo super
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 13:42
- Nahlásit
Stýnka + Denisa
máte mailíka!!!! něco jsem vám poslala....
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 14:04
- Nahlásit
Dannie
Ahoj nedojedeš 28.10 na den boxera do Brna?Se tam ještě pojedu podívat jak to tam vypadá.Snad to bude za něco stát.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 15:48
- Nahlásit
StýnkaOn bude ještě Ošikov co?Jsem koukala na stránky Ilonky.Pojedeš?
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 17:47
- Nahlásit
Ada
Mám to v plánu, tak snad nám do toho nic nevleze Docela se na to to těším!!!
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 17:53
- Nahlásit
Paja s Tinou
V pokynech je jen očkovák.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 18:56
- Nahlásit
Všem
Pomóóóc!
Jak odstranit křivé přisedání????? Dnes jsem byla na cvikoši trénovat a bobule se fakt snažila. Překvapila mě báječným obíháním maket, chůze u nohy bez vodítka byla taky dobrá, ALE... obraty na místě, to je HOROR! Někdy sedne výtečně, ale někdy si hodí zadek víc vlevo, asi aby na mě lépe viděla ! Co s tím? Čím víc ji buzeruju, tím víc dělá magora a sedá si buď částečně za mě nebo zase víc přede mě! Prosím, honem sem s radama!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2006 19:17
- Nahlásit
ola
to jí nesmíš nechat křivě sednout, hned jak si dodedá tak tam musí být ruka, která jí srovná
|