| Autor |
Zpráva |
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 11:04
- Nahlásit
Chodka
...ještěže máte tu babičku...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 11:07
- Nahlásit
Denisa
jo dělat jen 6 hodin denně to by mi taky vyhovovalo
Chodka
teda sociálku na vás I když ona už je Míša plnoletá tak to vás jedině omlouvá
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 11:12
- Nahlásit
Vcelka
slovákum zase pěkně vyžrali
No a to doslova. A i vypili.. Kdo přijede na výstavu den předem, tak je většinou šokovaný tou úžasnou pohostinností. Kvanta jídla a pití.. Vyžrali jsme jim tam nádherné obložené mísy, zůstal jen hlávkový salát, coby ozdoba.. No a o pití ani nemluvím. Úplně jsme vystřízlivěli asi až dnes..
No nic, jdu pracovat.. začala nám "prskavkářská" sezóna, tak do 1.ledna je o zábavu postaráno.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 11:16
- Nahlásit
dekujeme za gratulace a zaroven vsem taktez gratulujem
no bylo to umeni, aby deda nesezral vnoucka a k tomu ten ovineny psovod ....ze jo Corleona??
mam par dalsich fotek, ale nevyberes si...bud vypadame jako trotlove my nebo psi....
fotky dedy ti poslu, ale nic moc nepovedly se....
mam jednu dobrou- kdyz se deda s vnouckem "velmi pratelsky " na sebe divaj skz pohary....tu jsem tam ale nedavala
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 11:20
- Nahlásit
Denisa
Jo to jo ta babrdle, a aby jste měly přehled co se dá i v důchodu,šla jsem domů a jedna důchodkyně kamarádka říká dala jsem mamince(tchýně) za okno pár ořechů a dokonce není tak líná a přinesla jí nanukáč ale v mističce.Říkala,že by jí svědomí nedalo aby se s naší babi nerozdělila.No děs.Tak ony si nosí i naporcovaný nanuk.A aby to nebylo tak ,tak v té tašce si ta kamarádka důchodkyně zapomněla mobila a naše babka měla zase důvod proč k ní jít na návštěvu.
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 11:21
- Nahlásit
Denisa
Tak jste to zvládly holky na jedničku! To dalo se to čekat
Zapoměla jsem ti pochválit video, nemá chybu!!
Dannie
Teda, to jste jim to pěkně natřely na těch závodech! Jste šikuly
Artroza corleona
Velká gratulace. Jo a na fotce vám to opravdu moc sekne
Vcelka
Tak jsem se byla včera mrknout na tom cvičáku, jak jsem ti říkala. No a jsem docela nadšená. Hned jsme si zakousaly, byli tam na nás moc milí, až mě to překvapilo. Cvičí se třikrát týdně, s tím, že cvičák je většinou k dispozici od pondělí do pátku odpoledne. Necvičí se pořadovky, ale výcvikáři se berou každýho individuálně. Předseda ZKO je i figurant a jezdí po celým okolí figurovat různý akce a závody. Eliška se jim moc líbila, prý má super povahu, tak jsme moc zvědavá na to, co se z toho vyklube.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 11:21
- Nahlásit
Artroza
pošli pošli...
Fakt jdu do sebe.. před výstavou už pít nebudu. Až po
Vůbec nechápu, jak jsme mohli dojet dom. V deset jsme byli doma, bo zastávka v hospodě na halušky musela byť!!! Ale dobré nebyly..
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 11:24
- Nahlásit
corleona
a kdo ridil? ...ja vim, mate automat.... ale prece
a ja uz nebudu pit po vystave.... aktualizace webu se pak moc delat neda...musim to dodelat
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 11:27
- Nahlásit
Artroza
No Tomík..
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 11:29
- Nahlásit
Vcelka
Denisa
Tak to já mám v práci poslední dobou obrkrizi, no a právě si říkám, že do mateřský bych to tam měla nějak doklepat. Jenže na druhou stranu, mimi plánuju nejdřív za tři roky, a to je docela dlouhá doba, tak nevím. Potom taky uvažuju přesídlit někam do kanclu v rámci firmy, jenže bych ráno odjížděla a vracela se až kolem šestý, a to bych Elině neudělala. Jedině ještě víc zapojit skorotchýni, a to zas nevím jak by to rozdýchala. No uvidím
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 11:34
- Nahlásit
Libka
že by chodila skorotchýně s Elinou na cvičák nebo s miminem na prochajdu
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 11:36
- Nahlásit
Chodka
S mímem si to chci užít doma sama, už se na to docela i těšim
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 11:54
- Nahlásit
Vcelka
Mockrát děkuji za přání,
už mi taky přišlo v Bédi podání.
Poslal virtuální pohlednici tygra bílého,
nenašel žádného "blonďáka jiného.
Slavím stylově nikoliv vínem barvy červené,
snad cestou z práce mě nechytnou ty kebule "zelené"
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 11:54
- Nahlásit
corleona
a já myslela že si řikala že budeš držet dietu a ty takhle jedeš se nacpat na Slovensko.
Libka
no tak to je skvělý že se ti na novym cvikoši líbilo, tak hlavně aby to vydrželo a líbilo se vám tam furt. To pak má člověk hned jinou chuť s tim psem cvičit.
My máme dneska a ve středu na cvičáku brigádu, asi se na to vyprdnu. Zdeněk v nemocnici nastydnul tak celý víkend "umíral" a já to asi chytla od něj, něco na mně leze.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 11:55
- Nahlásit
tequily
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 11:56
- Nahlásit
Tak u nas na cvikosi taky tehotny pejskarky cvicili jak nejdele to slo
Jinak ja jsem se tedy v pateek dozvedela ze budu od dubna tetou, tak jsem si hnedle rikala ze je to fajn...to sestre semtam pohlidam a pohraju si s tim a myslim ze na me ani zadny matersky pudy nepudjou a kdyz jo, tak zaskocim k sestre
Jo jinak v sobotu jak byl Ondra v radiu, tak na otazku jestli na motorku bali holky odpovedel: "No ja bych je balil, ale momentalne nemuzu", tak nevim no...
Ale vcera mi rekl ze se mnou chce jet v sobotu do toho Zernrova, tak nevim jestli ma fakt zajem a nebo splha
Jinak kdo tam jedete? Doufam ze Lenda a Ola se tam ukazi!!!
Jo nevite kdyz bych tam na kukacku vzala i Tinu co musim mit s sebou, bude stacit jen ockovat ze ma vsechna ockovani???
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 12:01
- Nahlásit
tequily
Taky vše nej!!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 12:02
- Nahlásit
Ahoj, tak si dávám polední pauzu. Včera přijel na cvikoš figurant s Tábora bude prej jezdit každej tejden 2x.Je fakt dobrej.Konečně figurant co něco umí.Tak jsme na něj kousali co to dalo. A chválil nás jak o život.Že prej by s tou obranou mohla na závody s přehledem.Že když budem chodit k němu pravidelně že si nás vezme do parády Sem začala chodit do skupiny s Ipařema a výcvikář nám taky dává do těla.Konečně i tencvičák začíná bejt co k čemu.
Pojeete tady ještě někdo v neděli na Ligu do Dobřan????
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 12:05
- Nahlásit
tequily
Všechno nej,četla jsem básničku na bělouších spešl pro tebe taky jsem myslela,že bych mohla mít nějaké to básnické střevo ale vypadá to jenom na to střevo. Tak si užij svátek.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 12:05 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Paja s Tinou
U nás cvičí těhotná ženská.A teda jí obdivuju.Už má docela slušné bříško.Bych se asi bála.Proto ještě nejmín 3roky nesmím otěhotnět ,abych měla vycvičeno to zvěřstvo tady.Ještě že srnky nechodí na cvičák
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 12:10
- Nahlásit
Pro všechny místní chovatelky
Elišce se udělaly na "tváři" takový tři holý místa, bez srsti. Na veterině dostala nějakou vodičku, kterou jí to pravidelně mažu už čtrnáct dnů, ale zatím se to nějak nelepší. Minulý týden jí veterinářka udělala stěr, a vytrhla pár chlupů, hodila to pod mikroskop, ale nic nenašla. Říkala mi taky, že by to mohl být demodex. Máte s tím nějakou zkušenost? Trpí na to boxíci??
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 12:18
- Nahlásit
Paja s Tinou
Já tam budu určitě-vystavuju.
Nemáte někdo radu,jak naučit B. běhat v kruhu/aby neposkakovala jak jojo/.
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 12:30
- Nahlásit
Libka
Chodka
Děkuji za přání.
Chodka
Už sem taky musel něco na těch bělouších "musel" složit na oplátku...
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 12:33
- Nahlásit
Tequily, tak vše nejlepší!!!
Lenda, tak to je super, alespon ze tam bude nekdo taky z fora
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 12:41
- Nahlásit
Chodka
no tak přesně roztomile si představuju důchod náhodou! budeme se s holkama navštěvovat... náhodou já jsem říkala už v MŠ, že se těším až budu babička a teď zas říkám, že se těším až se budu věnovat vnoučatům... hm, tak ale chybí mi tam cosi že, ten předěl budu muset ještě nějak "přežít"
Libka
děkujííí!
a Elišce ať se to co nejdřív zahojí a tobě ať přejde ta obrokrize pracovní , budeme to muset nějak vydržet...
Libka
Ada
jé, já vám tak závidím takovej přístup na cvičáku!!!!!!!!!! Fakt super, važte si toho!!!!!!!!!
Paja s Tinou
prosímtě, Ondráš je rád, že tě má!!! takových společných zájmů... a tak to víš, chlapi musí dělat ramena...
tequily
ahá, tak mi to konečně taky došlo, ty máš svátek vlastně! tak od nás taky všechno nej a oslav si to řádně!!!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 12:47
- Nahlásit
tequily
ta historka s čivavou co si psal na bělouších je dobrá
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 12:56
- Nahlásit
Denis, o tak doufam ze spokojenej je, ale alespon si ho muzu trochu dobirat
Ted zaciname tak nejak resit spolecne bydleni, ale jak to tak vidim tak to asi moc nedopadne, s mym platem se na me v bankach moc tvariit nebudou a Ondra ma zatim smlouvu v praci na rok, takze s tim asi moc neuspejeme Mozna by jsme si odkoupili byt od jeho tatuldy jestli mu dopadne jedna nemovitost, akorat tam budeme sousedit s jejich znamyma a jeho byvalou, tak nevim co je lepsi...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 12:57
- Nahlásit
Jéjda a jinak jsem velice ráda, že jsem tentokrát nejela na mistrovství ČR v coursingu (a dala přednost zkoušce chovnosti)...
Kdybyste tam někdo náhodou byl kouknout, tak si prosím nedělejte o coursingu závěry jen z tohoto "mistrovství"... bohužel by to asi byly dost špatné závěry... věřte, že se to dělá jinde a jindy i lépe...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 13:00
- Nahlásit
Paja s Tinou
...to bych řekla, že je lepší ještě počkat a jít někam dál od "něčích známých a nedejbože bývalých..."
A stejnak vám nic neuteče, bydlet spolu budete třeba celý zbytek života... Já s M. bydlím 3 roky a taky mi to už přijde, že s ním bydlím celej život...
|
Chodka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 13:01
- Nahlásit
tequily
Vcelka
Chudák kolegyně,s tím kuřetem jsem docela vyprskla ,máme v rodině taky takovou myš ale nevím jestli by náhodou nestačil uskočit,je to taková tryskomyš.Ale básnička opět povedená.
|