Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Artroza
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 11:09
- Nahlásit

blažena
bezva! diky za zpravu, info vitane....
ted v sobotu je nahlasenej sourozenec na svod tak jsme zvedava

corleona
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 11:14
- Nahlásit

Stýnka
Símtě, nemáš ve svém depozitáři fota bostonů, kteří by patřili na web, co dělám? Spousta lidí mi totiž neposlala fotky a mluvila jsem teď s Renatou Kvap a ta říkala, že se jich možná ani nedočkám..
Jde mi o fota, které jsi třeba cvakla někde na výstavě nebo bonitaci..

Ada
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 11:20
- Nahlásit

Stýnka
No právě se mi na stan zdá už taky dost zima.Ilonka to má na stránkách.Mi taky nepsala.Ale ještě uvidím.Ale spíš nepojedu.

Stýnka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 12:02
- Nahlásit

corleona
no moje galerie bstonků je téměř nulová, spíš mám na pár fotkách několik zahraničních jedinců. Takže s tím nepomůžu.
Posílal už ti někdo výsledky té bostoní klubovy z MB nebo to mám někde doma vyštrachat a poslat?
Znovu otázka - můj mail s info naší Cherry do seznamu chovných fena a info do rubriky nakryté feny ti došlo?

ola
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 12:54
- Nahlásit

alli
Pomalé lehání (při odložení vleže za pochodu) jsme měly taky. Tlak na záda atd. nepomáhal. Přesně jak píšeš, FeeBee zabodla nohy do země a nikdo by s ní nehnul. Podstatně jsem to zlepšila, když jsem byla fakt hnusná, zbuzerovala jsem ji a při pomalém lehání jsem škubla vodítkem razantně k zemi. Byla to fakt buzerace, ale výsledek je 100%! Teď sebou Fee švihne a leží.
Mně teď "pálí" to křivé přisedání a otáčení u nohy vlevo.

Ada
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 13:18
- Nahlásit

ola
Jééé tak s pomalým leháním válčíme neustále.Tak to asi budu muset přitvrdit jo.No co se dá dělat.Zatím šlo všechno po dobrém.No co nadělám.

ola
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 13:28
- Nahlásit

Ada
Já se snažím taky po dobrém, ale někdy to fakt nejde. FeeBee je na mě totálně závislá, jak říká náš výcvikář - ta by za tebe položila život! Když ji pucuju, tak ji to deptá a snaží se. Někdy až moc...

Ada
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 13:51
- Nahlásit

ola
No občas je potřeba přitvrdit.A to lehni je fakt pomalé.Jinak cvičí rychle obraty a tak...ale to lehni né a né zrychlit.

Ada
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 15:57
- Nahlásit

Tak sem právě zistila, soused co se přistěhoval mé boxíkaA nevypadá vůbec špatně.Zrovna šli kolem okna tak jsen špehovala.Bože už jsem jak ty babky efbiaiky od nás s ulice.

Jednou jsme šli na silvestra domů po oslavě a babka ve 4hod.ráno umívala okna a myslela si že nám vůbec nedojde co tam děla.

Ada
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 18:09
- Nahlásit

Je tu někdo???

Lenda
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 18:13
- Nahlásit

Ada
Já jsem tu na skok a koukám,že mi nikdo nechce poradit.To zas bude hrůza.

Ada
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 18:19 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

No já se vždycky rozejdu a postupně zrychluju.Pak vydím co pesanovy vyhovuje a tak běžím.To je u každého jiné.Musíš to nacvičit a üvidíš.

Ada
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 18:20
- Nahlásit

Lenda
A kam jedeš?Do Žernova?

Lenda
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 18:22
- Nahlásit

Ada
Na louce nám to už docela jde-včera jsem s ní musela po dlouhé době pořádně drbnout/ta čůčela/,ale nevím,jak ji usměrnit v kruhu,až ji zase napadne poskakovat.Už zase blbě spím.

Lenda
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 18:24
- Nahlásit

Ada
Ono to je moje cvičiště,tak plním boxerkářskou povinnost.

Ada
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 18:29
- Nahlásit

Lenda
Aha tak to jo.Já jsem Fatty vždycky okřikla.Ale né na každého hafíka to zabere.Jen fuj je to a byl klid.Stím spaním mi to povídej.Já jsem před tou lligou taky na palici.A přitom vím že o nic nejde.

Lenda
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 18:33
- Nahlásit

Ada
Ty sny jsou někdy fakt šílený.
Budu doufat,že ze sebe nebude zase dělat šaška.A i ze mě.

Ada
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 18:37
- Nahlásit

Lenda
To Ti budu držet palečky atˇto zmáknete.Aida na poslední výstavě vyváděla tak že jsme dostali VD.Rozhodčí prostě neměl co posoudit,pač se holka ani jednou nepostavila Ale nevzdávám to.Ještě někam pojedu.

Ada
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 18:39
- Nahlásit

Lenda
No a ty sny to mám posledních 14 dni každou noc.Zdá se mi že cvičíme na kachličkách a hrozně to klouže.Fakt sem asi magor

Lenda
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 18:42
- Nahlásit

Ada
Takhle jsem dopadla s B. taky-neposoudil mechaniku pohybu.Vlastně nám dal dvě kolečka a dost a pak mi řekl,ať si s tou hopsavkou stoupnu vedle.

Ada
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 18:46
- Nahlásit

Lenda
Tak Auterský mě nechal běhat snad 5koleček.Ale bylo to na nic.Měl snáma svatou trpělivost.A pak po posuzování zamnou ještě přišel a vysvětlil mi proč VD.Tendle rozhodčí se mi zdá fajn.A taky mě uklidnil.Že prej jinak má na V.

Lenda
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 18:49
- Nahlásit

Ada
Trochu jsi mě uklidnila.Jedno s pěti by se mohlo povést.Já ho ještě neznám,tak jsem zvědavá.

Ada
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 18:53
- Nahlásit

Lenda
Je fajn.I jeho přístup je v pohodě.Nemáš se čeho bát

Anelka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 19:46
- Nahlásit

Vcelka, při zadáván inzerátů jsem našla štěňátka kříženců bílé boxerky a vlčáka...za dva dny už tam ale odkaz nebude, tak jestli tak se tam rychle jukni, ať to můžeš dát na web - http://zvirata-bazar.sbazar.cz/prodam-prodejni-auk ce/krasna-stenatka-levne-boskovicko-o426098.html

Anelka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 19:47
- Nahlásit

Ani si nedovedu představit, co z toho vyroste. No teď se dívám, že už tam tan inzerát mají od srpna, takže už budou štěniska pryč

Anelka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 19:50
- Nahlásit

Jinak všem gratuluji k výstavní úspěchum a tequily k svátku...nějak nestíhám číst, štěniska dávaj zabrat a k tomu ještě brouzdám po netu a vkládám inzeráty. Zatím se nám nikdo neozval. Ani nevím co Michla, jak ta dopadla se štěňátkama, nevíte někdo??

Anelka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 19:52
- Nahlásit

Lenda ty jdeš na nějakou výstavu?? Pokud ano tak budu držet pěstičky....(nestíhám číst pozpátku tak jen odhaduji).

Lenda
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 20:03
- Nahlásit

Anelka
Na Žernov.Už mi výstavní nadšení došlo na jaře,ale teď je to doma,tak to ještě zkusím.

Anelka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 20:03
- Nahlásit

Mějte se všichni moc pěkně. Nestíjám sem psát jak nám štěniska pěkně rostou, tak kdo bude chtít tak se může juknout na webovky www.sebrobox.estranky.cz
papa

Ada
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2006 21:59
- Nahlásit

Aho právě jsem na stránkách aktualizovala knihu naštěv.Tak mi něco napište jestli to funguje.Děkuju

<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání