| Autor |
Zpráva |
blažena
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 13:44
- Nahlásit
Teta
no jen jestli na nás Tommy nekašle - von je furt i na kominickým fóru
jsou to absence no - Corleona (ta jediná má omluvenku),Artroza,Mistr, STýnka (ta tomu taky moc nedá)
hlasuju pro nábor nových členů
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 13:45 - Změnil/a: Teta
- Nahlásit
Vcelka
No ale já tady tak do půl patý minimálně jsem takže si s ním pokecám a budu ho mít pro sebe. Heč
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 13:48
- Nahlásit
blažena
Artroza má dnes taky omluvenku, z důverihodných zdroju jsem se dozvěděla že to včera přehnala s burčákem
Mno, a co se týče nových členů, pokusím se "ukecat" slečnu Kulekoušovou. To bychom se dozvěděli věci. Víš přece že se říká že za každým velkým můžem stojí velká žena
Ještě mě napadlo že kdyby se mi někdy ještě ozvali ty Holanďani, tak je taky můžu ukecat ať se přidaj na čat, to byste se teprve pobavili
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 13:50
- Nahlásit
Teta
No na to jsou tady experti.Jednou když jsem byla doma zvoní zvonek.A když jsem otevřela tak tam byli nějaký dva chlapi.Ověšení zlatem a že dělaj žaluzie.Sem jim řekla že máme.O jeden že nemáme že by to šlo vidět.Tak jsem mu vysvětlili že máme rákosové a že si nebudem ničit nové okna.K našemu baráčku se navíc vůbec nehodí.No a když jsem zavírala dveře tak do nich začaj strka.Sem se nestačila divit jak mu Fatty vysvětlila že takhle teda ne.No zdrhli.A soused zavolal benga. prej abych se nebála.Tak jsem jim to musela vysvětli.Za ten den tu pak bengoši byli snad 10x.To měli kluci od sousedů radost.Normálně pořádaj na ulici motokárové závody.Ten den byl tady takovej klídek že to až bylo divné.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 13:52
- Nahlásit
Teta
Artroza nepije rum?No tak to ne teda.Boxerkáři pijou rum,žádnej burčák.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 13:54
- Nahlásit
Teta
Bych jim nerozuměla ani slovo.No leda že by dali neco česky.A nebo by jsi překládala.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 13:57
- Nahlásit
Teta
to je nápad, jé to se mi líbí
já chci na chat slečnu Kulekoušovou
plís, plís - zařiď to!!!
a vůbec jdu dom a kompl zapínám až po 20hodině, do tý doby mám zákaz u mušim něco udělat s hafama, burdelem v domácnosti a eště mám vochořelý dítě
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 13:58
- Nahlásit
Ada
Neboj, Artroza rum pije a ráda. Byla včera nucená dobrmankářkou ten burčák pít no a taky to podle toho zřejmě vypadá. Kdyby pila rum tak by jí dnes bylo dobře
Hele, kdyby ty žaluziářci ještě jednou přišli, tak dej vědět. Psa už más, tak bych ti doposlala to moje růžové pyžamo a tu bambitku
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 14:03
- Nahlásit
to All
Něco na zvednutí nálady v pracovním procesu:
Napřed hlava, potom tělo.
Vrtět se to chtělo.
Skáče, čúrá radostí, prostě dělá blbosti.
Od bláta se oklepe a vykaká se způsobně
myslel, že udělá ti radost původně.
Počkat, tady něco vůbec nehraje!
Jste totiž v prvním voze tramvaje...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 14:04
- Nahlásit
Teta
No to by byl pro ně takovej šok že by se taky nemuseli vzpamatovat.A ještě bych je měla na svědomí.
A policajtům bych vyprávěla příběh jedné vystrašené ženy s bambitkou,co pak zistila že to jen v kuchyni spadlo prkínko.By mě zavřeli rovnou do těch bohnic.I s bambitkou a pižámkem
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 14:06
- Nahlásit
tequily
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 14:13
- Nahlásit
jestli se vám tequilova poetická vložka líbí tak se koukněte na stránky bílých boxíků do návštěvní knihy, tam nám veršuje každý den.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 14:15
- Nahlásit
Ada, tak my jsme byli na stope a kdyz jsem s ni uz byla skoro u konce, otocim se abych videla co dela Tina a pak jsem zahlidla traktor kterej mi pres stopu zacal mockovat pole...no taky jsem byla stestim bez sebe...
A taky nevim proc se vsichni tvari ze na tom poli neco hledat
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 14:17
- Nahlásit
Vcelka
No vím, že sebechvála smrdí, ale tady jsem se musel ocenit a pochlubit se i jinde, když mě to tak náhle osvítilo.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 14:17
- Nahlásit
Tequily, dobra prace
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 14:29
- Nahlásit
tequily
hele ale ten nápad Míli na tu hymnu pro bělouše to neni vůbec špatný, do příštího srazu by jsi mohl něco vymyslet. Něco fakt eňo nůňo
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 14:30
- Nahlásit
Paja s Tinou
Tomu se říka,zákon schválnosti.Ještě že jsou tady ty louky tak veliké.
Jdu kouknout co dělaj srnky.Už se zabydleli potvůrky v novém domečku.A jak se jim tam líbi
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 14:33
- Nahlásit
Vcelka
Jen bacha na holé palice.Aby si to nepopletli.Oni jsou trošku natvrdlí.
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 14:33
- Nahlásit
Vcelka
No jo, jenže já mám totální hudební hluch, takže si to nedokážu ani představit, jak by to někdo zpíval...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 14:38
- Nahlásit
Jdu se zhroutit...
VY JSTE SE ÚPLNĚ POMÁTLI!!!! Kdo to má číst, já už musím valit!!! Dala jsem si půl hoďky fóra na fórum, ale teď už beru raketu a letím na ní do TJ Vítkovice.
A to má ještě chcbí 5 stránek dočíst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nepište! ZAKAZUJI!!!!!!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 14:42
- Nahlásit
tequily
no tak to tedy nevím Já se stejně stydim zpívat
Teda řeknu vám že dneska jsem v tý práci opět h.... udělala, za to jsem furt seděla na netu. Jestli někdo sleduje jak dlouho sedíme na netu tak mně vyrazí tak i tak. Ještě že jdu za chvíli domu.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 14:49
- Nahlásit
Adě a fšem ostatním ohledně histroky s bambitkou
Se musím hájit. Opravdu to nebyla malá rána a strejda nakonec zjistil že to co jsem slyšela nebyla ta lopatka v kuchyni ale na půdu dal dva železné rošty od starých postelí a ty spadli. Dveře na půdu jsou přímo naproti naší ložnici takže to bylo dobře slyšet.
TAK KDE JE TEN TOMMY!!??
Corleona
Koukej s tím pící už něco udělat, toto je nemožné!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 14:58
- Nahlásit
Teta
Taky si říkam že se nějak opozdil.No dobrá tak teda to byla rána.Ale stejně jsem se tak dlouho nezasmála jako u bambitky a růžového pižámka
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 15:21
- Nahlásit
Teda jakto ze uz vsichni odchazite??? To ja tu budu jeste minimalne dve hodky...
Ale zitra jdu uz o pul treti a ode ctyr mame s veterany mega prujezd mestem...je to vzdycky docela dobra sou...tak to bude neco...jen nevim kdo nalesti buga...je z nej totiz docela spinavy auticko
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 15:21
- Nahlásit
No píše píšem.At má Corleona co dělat.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 15:23
- Nahlásit
Paja s Tinou
A co máte přesně za veterána.
My máme veterána džípa UAZe a můj taťka má veterána leštěnku Forda A z roku 1929.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 15:24
- Nahlásit
Paja s Tinou
Tady začlo lejt a je bouřka jako svina.A to jsme měli jet kousat.Ach jo.Ja tu ligu nachci vidět.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 15:26
- Nahlásit
Teta
A není v tom džípovi vyfocenej Legolas?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 15:28
- Nahlásit
Teda člověk chvíli na lavičce pokecá se sousedkou o jejích bércových vředech a vy toho tady napíšete. Hrůza! Chudák Tommy-to nestihne přečíst ani náhodou! (přimlouvám se za slečnu Kulekoušovou - určitě vnese nové informace, které nás zajímají!! )
|
ola
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 15:31
- Nahlásit
Jo a todle je taky dobrý :
Povídá černoch bělochovi:
Černý se my už narodíme, černý jsme ať je nám zima nebo horko, černý jsme i když je nám špatně a černý i umřeme.
Kdežto vy se narodíte růžový,
když je vám zima jste fialový,
když je vám blbě jste zelený,
když jste nemocný, jste žlutý,
když nemůžete dejchat, jste modrý,
když se vztekáte zrudnete a
teprve až mrtví máte barvu bílou.
Tak kdo je tu kurva barevnej!
|