| Autor |
Zpráva |
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 08:40
- Nahlásit
2 all
..... včera jsem vyzvednul "bulvarní plátek" ala Lacoste z tiskárny a zítra se veze do Práglu do distribuce. Takže v průběhu příštího týdne ho najdete ve svých poštovních schránkách, doufám.
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 09:00
- Nahlásit
Tommy Gun
no skvělá zpráva po ránu
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 09:01
- Nahlásit
Dannie
už aspoň týden postrádám nějakou zprávičku od Dannie.
Holka moje žiješ ještě?
Anebo někde vypracováváte s Bonnie týdenní stopičku
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 09:05
- Nahlásit
A koukám že se to tady začíná probouzet k životu Stýnka
Pojedeš kouknout na ligu?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 10:57
- Nahlásit
2 all
.... kdo jedete zítra na MVP ČB?
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 11:01
- Nahlásit
Tommy Gun
My měli jet,ale nejedem.......... Máme auto v opravně.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 11:17
- Nahlásit
Krista
..... měli jsme jet na čumendu, ale taky nejedem.
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 11:19
- Nahlásit
Ada
já ti dám rpobouzet k životu- já už mám za sebou dneska stopu s oběma mlaďoškama, uklizenou a posekanou zahradu a vypraný dvě várky prádla.
Na ligu nejedu, mám to z ruky. Však ty nám to pak barvitě popíšeš.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 11:34
- Nahlásit
Tommy Gun
Aby tam pak vůbec někdo byl
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 11:55
- Nahlásit
Stýnka
Teda ty seš čipera.Já se zmohla na uvaření oběda.Víc po mě nikdo nemůže dnes chtít.Ale psiska se moc radostně netváří.Sou zvyklé každej den ráno že se cvičí a koukaj na mě jak boží umučení.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 13:29
- Nahlásit
Paja s Tinou
Jééé díky za komplimenty, ale tady je aspoň vidět, že jsi ty okýnka neměla dost dobře doleštěný, anebo už začínáš blbě vidět! Naopak já musím říct, že tobě to moc seklo. Brouk je super a hodíte se k sobě. Mrzelo mě, že jsem nevzala foťák. Jenže u nás to byl rychlovýjezd - ostatně jako vždycky. Měli jsme jet v sobotu, jenže pak, že přijde topenář, tak rychle ještě v pátek. Mno, aspoň jsme tě viděli. Já kluky táhla tryskem, protože jsme přijeli v cca 15.58!! Ale stihli jsme to!
Denisa
Buď jsi to tajila do poslední chvilky, anebo jsem to nějak prošvihla a nepřečetla si o vaší ZCH. Takže opožděně přeju tfuj, tfuj, super výsledek. Dej určo vědět, hned jak dorazíte domů.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 13:53
- Nahlásit
Denisa
..... tak jak ZCH? Kdo to pískal? Co děfčata "Mlčenlivá"? Vše ok?
|
alli
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 14:28
- Nahlásit
Tommy Gun
DObrá zpráva, doufám, že se tentokrát pošťačka strefí do té správné schránky
Denisa
Tak už jste si přivezli pětku?
My přišli před chvíli z procházky, po pěti dnech klidového režimu Allis málem uhonila koza .
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 14:35
- Nahlásit
Ahojté!
ola
já to netajila, ale skoro na to zapomněla, naštěstí mám vše v mobilu a taky mi to připomněly holky z venčení zde na diskuzce...
ZCH
no tak samo, že kule jak vyšitá Já si říkala, že na tom snad nemůže nic zkazit a taky, že ne... I na kolík jsem se dívala skrz laťky makety, fakt si vedla skvěle, prostě pohoda, prostě její nátura. Soudcoval to Suchý a byly jsme jen 4 feny. O G. říkal, že tak přesně by to mělo vypadat vše, vyzdvihl jak si nechá vše líbit, koukal jí až do krku na zuby a jak je přátelská a vyrovnaná a pak jak je naopak razantní, nekompromisní, prý s velkým srdíčkem atd. Jo a vylosovala jsem si samozřejmě 1, takže jsme šli jako první a prý jsme nasadili laťku vysoko , tak pak to dopadlo, že 6, 7, 7. Suchý G. velmi chválil, díval se i na výstavy co má a říkal, že si to myslel... pak se ptal kdy budeme dělat nějakou 1 (zkoušku) a že si prej máme rozhodně udělat ještě VZ a pak šup na bonitaci! No tak možná kdybychom se moc nudili...
Tommy Gun
no comment, tak to víš no... ale pro mě v pohodě, já nemůžu říct půl slova...ovšem někteří si vyslechli...
blažena
pak už jsem nepsala neb se mi vybil mobilos... a díky za gratulaci!!! Jsme rádi, že neděláme ostudu...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 14:37
- Nahlásit
alli
...byli tam na čumendu lidi z Kuřimi s boxíkem hnědým-chodí na cvikoš do Čebína, ale z prochajd vás znají, prej jak chodíte s tím BSP vaším... ani nevím jak jsme se k vám dostali... jo přes cvikoše asi...
|
alli
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 14:47
- Nahlásit
Denisa
No já věděla, že vy to zvládnete super !Gratuluji! No teď jsme tu potkali několi nových boxíků - štěníků...nevíš jak se jmenoval?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 14:50
- Nahlásit
Denisa
Supéééééér! Gratulace obrovská! Fakt je, že to není žádný překvápko! Girodi je prostě machr. Ale, že jsi ráda, že to máš za sebou? (já teda jo! )
Takže už můžeš hledat ženicha a vymýšlet název CHS. Už máš nějaký nápady?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 14:53
- Nahlásit
Denisa
Velká gratulace
Tommy
Tak už jsem dnes byla dva krát ve schránce a zpravodaj nikde? Sem si myslela že když budete v Praze tak ty dva výtisky pro nás můžete hodit do schránky v Jabloňce na místo do postservisu?! To je tedy burderl
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 15:21
- Nahlásit
Děkujeme za gratulace
alli
jejda,tam bylo štěníků a na svou a tááák... ale pamatuju si, že je z ch.s. Nextofkin tak jaksi a že otce má Baskervila B.T., je celej zlatej, bez bílých znaků...
ola
no jsem ráda, neb nám to vždy kolidovalo s nějakou jinou akcí, proto jsem to furt posouvala a dávala přednost jiným... no dnes si G. mohla zacoursingovat na mistráku v Práglu... chm!
hledat ženicha a vymýšlet název CHS. Už máš nějaký nápady?
jo ženich bude od súsedů, jeden takový pitbulobox, to nám bude stačit... a název ch.s. bude Od uslintané tlamy... nebo Od užgryndané držky... Co zní líp????
né, tak já fakt nevím, to nejní tak jednoduchý... se uvidí...
A co vy vlastně? Vy už máte vymyšleno?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 15:35
- Nahlásit
Denisa
....... gratulace ke guli.
Teta
..... no včera jsem ho vyzvednul ještě horký z tiskárny. Do postservisu jde zítra. No pár kousků vezmu s sebou.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 17:25
- Nahlásit
Denisa
GRATULACE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Drželi jsme od rána pěstičky a věděli jsme,že pokud nenastane neočekávaná událost,tak Giordinka všem ukáže
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 17:34
- Nahlásit
Denisa
...... nemáš z toho nějaký videjko? Nebude na webu?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 17:45
- Nahlásit
Denisa
Ahoj připojuju se ke gratulacím.To je super.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 17:49
- Nahlásit
Mistr
Hepi brsdej tú jú
Doufám že Impík má pěkný den plný jeho oblíbených dobrot!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 17:56
- Nahlásit
Denisa
Gratuluju moc, ona je fakt dobrá, celá maminka
|
articek
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 17:58
- Nahlásit
Teta
Doufám že Impík má pěkný den plný jeho oblíbených dobrot!
Jelikož je víkend, tipla bych to spíš na trénink
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 18:00
- Nahlásit
Tak se nám stala dobrá příhoda.Jedem s kámošem přes Ždár nad Sázavou.Přijedem na křižovatku,křižovatka plná aut s každé strany a rovnou přes tu křižovatku si to štrádovala kachna s dětičkama.Bylo jich 8.Celá křižovatka stála a čekala až přejdou.Ale přes obrubník už to malejm nešlo.Tak jsem vyběhla ještě s nejakým pánem z auta vyndali jsme je nahoru a pokračovalo se v cestě.Bylo to fakt dobrý jak ta celá křižovatka vzorně stála a nikoho ani nenapadlo jet.
Jo a mám nové kotě.Nalezenec.Celej zrzavej.A menuje se Dodik.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 18:01
- Nahlásit
Mistr
Ahoj nejezdíš náhodou trénovat kousání na Marcela Marečka?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 18:03
- Nahlásit
Ada
vy se teda rozmnožujete. Poslední dobou bych spíš od lidí čekala,že je přejedou, tohle je překvápko a musel to být zážitek
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 18:03
- Nahlásit
Ada
hele vy už fakt máte soukromou ZOO
|