| Autor |
Zpráva |
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 21:41
- Nahlásit
Ada
Bylo nás tak okolo 18. Ale sem tam přijel někdo zakousat jen přes den. Ale bylo to moc fajn. Hlavně počasí-kdyby tak bylo ještě teď (právě mi dost mrznou nohy)
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 21:48
- Nahlásit
Stýnka
Dávaj kuličky.No ty kuličky jsou super.Já je brala na bradavičku pořád se mi po odsranění dělala znova.Míša mi napsala kuličky a už půl roku nic.Ani náznak po bradavičce.Já myslím že Lotka bude Ok.Postupně jde vidět jak se lepší a snaží.Mě by fakt zajímalo co to může bejt.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 21:49
- Nahlásit
Stýnka
Dej si čaj s rumem.To tě zahřeje.Sem se jim přes den taky zahřívala.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 21:51
- Nahlásit
Tommy Gun
jsi mrtvý muž, pistolníku kominickej a je to poprve a naposled co jsem si v bulváru plácala játra
vobrázky vám tam žádný malovat nebudu, umím jen "renaulty",
a nebudu zbytečně mrhat svým talentem
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 21:51
- Nahlásit
Ada
Jo kuličky byly v oblibě. Hlavně ty na ranní bolehlav
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 21:54
- Nahlásit
blažena
až tak
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 21:55
- Nahlásit
Tommy Gun
Já Ti to říkala.Proto ses tady pak už neukázal.Máš strach.No máš proč
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 21:56 - Změnil/a: blažena
- Nahlásit
articek
kontakt jsem dostala, předám dál a moc děkuju
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 21:57
- Nahlásit
Stýnka
To my povídej.Taky jsem o ně škemrala.Po tom onom ohni do 6hod do rána.Marcel byl stejně dobrej jak začal v 5hod ráno budí celej tábor že začínaj stopy.A jak mu to šlo.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 21:59
- Nahlásit
blažena
Jen tak do něj.Nemá bejt drzej.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 22:06
- Nahlásit
Ada
sem to dneska přiváděla na svět celej den v krutejch porodních bolestech, hafy jsem odpoledne šidila, s mrňousem sem nebyla ani na stopě.... a prej je to moc vodborný a eště vobrázky by chtěl - šéfredaktor jeden zhejčkanej, málo hezkej - skoro nic
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 22:13
- Nahlásit
blažena
No ten je ale náročnej.Nic mu není dobryho.No holt chlap no
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 22:26
- Nahlásit
Ada
tak sem si místo rumu dala vařící koupel a je to v pohodě.Äle jen do tý doby než se zas rozsedim u kompu a znovu vymrznu.
Pak už je jen dvojí výběr-dát si toho rumíčka anebo zalízt pod peřinu. Radši asi to druhý nebo se zas ráno budu 40 minut přemlouvat abych vstala...
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 22:32
- Nahlásit
Corleona
Tušim, žes asi pořád bez kompu a připojení a jistěj to jen internetový kavárny (teda když tam zrovna nejsou do raket kopající děcka).
Chci se jen zeptat jestli ti došel mail o naší Cherry na stránky BT?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 22:41
- Nahlásit
Stýnka
jo tak koupel mám už taky za sebou.A to stávání to chápu taky.Já momentálně přemlouvám Aidu at mě pustí do postele.Zatím neuspěšne.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 23:47 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
blažena
náhodou článek je super !!! jenom to upravit do "lidské" podoby a je to zkousnutelný pro všechny obyčejný pípl. tak se nezlob. vymejšlím, o jakejch bakteriích bys mohla psát ještě - co takhle napsat článek o bakteriích při kvašení - třeba kvašení švestek či jiného ovoce, ze kterého se dělá pálenka. Ten článek by Teta určitě doslova zhltla. To šizení psů kvůli "bulváru" taky znám.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 06:38
- Nahlásit
Zase mrtvo? Ještě nikdo v džobu?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 07:27
- Nahlásit
Tommy Gun
hlásim že už jsem v džobu, než jsem přelouskla co jste tu vyplodili včera od tří do teď tak to chvíli trvalo.
Já včera přijela ze cvikoše a už jsem komp ani nezapínala. Je to teď už na prd jak se brzo stmívá, v sedm už je tma jak v řiti. Včera sme si ale supr zakousali. Děláte taky že psa přivážete na delší lano ke stromu a odkusujete psi tam? Mně to teda náramně vyhovuje protože se takhle skoro nenadřu. Akorát Viky občas hodí slušný záda když se přetočí ve vzduchu, s toho mi vždycky krapet zatrne.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 09:07
- Nahlásit
Tommy Gun
já už su v džobu dávno, ale fakt džobuju!!!
šikovné "kvasné" bakterie uveřejňuju příští měsíc, ale v Zahrádkáři
Ňák se mi to dopisování začíná líbit a i to vynáší, dobrej vedlejšák
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 09:10
- Nahlásit
Vcelka
já to teda nedělám, právě kvůli těm "zádům"
ale jsou zde povolanější výcvikáři....,tak ať se k tomu vyjádří spíš oni
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 09:24
- Nahlásit
tady je nějak mtvolno
Libka
gratuluji vašemu dítku k dnešnímu svátku, ať je to furt taková holka šikovná a ať je jí s váma pořád dobře. Doufám že něco dostane.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 09:52
- Nahlásit
Já si tady dneska asi budu povídat sama se sebou
Teď jsem našla na ifauně tenhle inzerát:
Americký boxer Prodám fenku amerického boxera stáří 9 tydnů,bez pp., cena dohodou,rychle jednání možná sleva
co to jako je americký boxer? To taky existuje?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 10:01
- Nahlásit
Vcelka
Americký boxer je asi boxer kterej se stravuje jídlem z Mc Donalda
Tommy
Se nemusíš bát že ti nedám v pondělí najíst. Na tvém místě bych se spíš začala bát co ti dám najíst!
Ada
Jak usnula. To vy se tady teprve učíte pít ten rum, ale já už mám dlouholetý trénink a nějaký půl na půl mě nesloží.
Strejda je korba chlap ale když si udělám svůj mix a ochutná tak většinou přestane na chvilku mluvit a tak divně se šklebí, pak se rozkašle a dodá "jak to takhle můžeš pít? Má to být cola s rumem a ne rum s colou?! S toho vyplívá že půl na půl mě opravdu nedostane na kolena. (Pro Tommyho a Artrozu, na holandské, pěkně ostré a nevychované kolena!)
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 10:03
- Nahlásit
Vcelka
no to bude americký buldok ne?
mno asi si tady dneska budem povídat jen my dvě
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 10:06
- Nahlásit
Teta
mám báječný bakterie - salmonely, shigelly - vhodné použití
místo grilovacího koření. Ať má Tomík na školení v Práglu světlé vzpomínky
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 10:07 - Změnil/a: Teta
- Nahlásit
blažena
Ty jsi tak hodná, mě bylo od prvního setkání hned jasné že si budeme rozumět
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 10:09
- Nahlásit
Děckáááá
já nestíhám... nepište, ať mám čas to někdy letos ještě dočíst!!!
jen jsem sem odskočila abych popřála k svátku Elišce od Libky! Doufám, že slaví člobrdí svátky když má člobrdí jméno!!! Tak všechno nej nej nej a krásný den!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 10:26
- Nahlásit
Teta
hele když tak furt povidáš o tom rumu, už jsi někdy zkusila pít kofilu? To je když si do rumu zamícháš lžičku kafe a do pusy si dáš kostku cukru a takhle to vypiješ. A prý to chutná jako ta tyčinka kofila. Mně to tu zrovna dneska popisovala kolegyně a prý to má docela grády že tě to pěkně nastartuje a stačí když si dáš dva panáky a máš dost. Asi to doma dneska vyzkoušim, když sem sama doma.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 10:32
- Nahlásit
Tak mám zase zážiteček... Před chvílí mi totiž Kuba oznámil s hlavou v okně : "Jééé, mami na zahradě je nějakej bílej pes a hraje si s FeeBee" Málem jsem dostala infarkt, ale pak jsem si uvědomila, že když nehárá, tak není proč se nervit. Vyletěla jsem ven a tam malej bišonek a naše FeeBee lítali jak cvoci, přičemž bišonek měnil bílou barvu své srsti na černou. Fee byla unešená, něžně si ho rolovala pod sebe, prsila se hrudníkem, sedala si, aby jí mohl objímat atd. Sranda! Když jsem ho přilákala a omrkla číslo na hliníkovém štítku na obojku, tak jsem bafla telefon a zavolala na úřad, aby mi zjistili majitele toho bílého milovníka. Paní mne informovala, že jde o notorického útěkáře, a že majitele kontaktuje sama. Čekala jsem na zahradě s dovádějící dvojicí než si přijela vytřeštěná paní (později jsem zjistila, že jsme spolu byly v porodnici ) a jala se čekat u plotu, až psíka odchytím. Nějak se mu k paničce nechtělo, asi i proto, že na něj syčela, že zase zdrhnul. Když jsem ho popadla a náležitě si od něj zas*ala bílé tričko, vrátila jsem ho přes plot majitelce. FeeBee smutně koukala. Bylo jí to fakt líto. Nedovedu si představit, kdyby ten trouba vlezl k jiné povaze než je naše Fee. Asi by z něj byl mexickej naháč!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 10:38
- Nahlásit
ola
To zní hezky, u nás by neměl šanci
|