Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Teta
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 10:40
- Nahlásit

Vcelka
Ta tvoje kofila zní nebezpečně. Kafe do alkoholu je asi pěkný urychlovák a věřím že pak stačí dva paňáky. Zkus to dneska večer na sobě jak navrhuješ a dej pak vědět, raději si počkám na výsledek pokusnýho králíka Když do zítřejší 10. hodiny nebudeš na chatu, tak ti pošleme domů záchranku jo?

Ada
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 10:41
- Nahlásit

Teta
Když vy jste se nějak všecí vypařili.No tak jsem si myslela že rumujete. Tommy nám už dokonce vymyslel novej název.detoxboxerklub bohnice A pak bude psát články do bulbárního plátku.Že alkoholičky ovládli český boxerklub.Věčina členů je závislá na rumu.

ola
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 10:45
- Nahlásit

Teta
Vcelka
Blbost! Včelko, nic takovýho nezkoušej! Chystáš se počít dítě a určitě bys ho nechtěla vystavit nebezpečí účinku takové bomby. A vůbec nechci pomyslet na to, kdyby jsi už náhodou byla v jiném stavu. Taky by se mohl narodit pěknej gumídek!
Vyzkouším to JÁ. Děti už mám a na další se nechystám. Obětuju se...

Ada
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 10:45
- Nahlásit

Teta
Vcelka
No to dej určitě vědět.To mě zajímá.Mám ráda experimenty(když je dělá někdo jinej)

Teta
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 10:49
- Nahlásit

ola
To mi připomělo ten vtip o té ženské co po deseti letech zjistila že omylem místo antikoncepce brala antidepresiva. Měla 10 dětí ale bylo jí to úplně jedno!

ola
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 10:50
- Nahlásit

Teta
Měla 10 dětí ale bylo jí to úplně jedno!
Tak tenhle recept jsem měla znát dřív!

blažena
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 10:51
- Nahlásit

ola
no u nás by z něj nezůstali ani chlupy, naše příšery už maj na triku kočky, všechny možné ptáčky ( ve velké oblibě jsou na jaře, když vylítávaj z hnízda a moc to ještě neuměj), bišonek by byl vítanej předkrm
Fee je prostě dáma, ví jak se má chovat

Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 11:04
- Nahlásit

no to se nedá, to je už chtíč! kdo tady má pracovat, včera jsem to ještě vydržela, dnes ne
tak se taky zapojím aspoň na chvilku...
ola
Teta
blažena
...to jsem si u G. taky myslela, že by každej dopadl blbě, ale nee... na chalupě jak jsem vám sem dávala ty fotky, tak to přišla na její území fenečka a blbly spolu jak paka, G. jí oslintala k smrti, ježiš ta vypadala, pak se obalila hlínou...
no a doma na zahrádku když se dostal kokršpaněl z dvorního traktu, ani nevím komu tam patřil, pak zas zmizel, tak taky láska jako trám...
ona ale není venkovní a není hlídač, a taky to bude asi tou městskou výchovou, že je odmala socializovaná aby byla s každým kámoš a žádá se ve městě taková ta nekonfliktnost všeobecně... kdybychom byli na vesnici, asi by to bylo jinak a i jinak bychom ji vedli... ve městě např. když jede v přecpané šalině a někdo na ní šlápne, tak je žádoucí, aby se na něj mile "usmála" než aby ho sežrala... no jo no.
no ovšem jak na ni někdo vrkne ZLE!, tak to pak teda začne supět... to by se hned chtěla prát na život a na smrt!

Jo a včera na jedné ulici u nás dopadl špatně jeden jorkšír co ho sejmul jeden piťák... naštěstí jsem to neviděla...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 11:05
- Nahlásit

ola
neboj dva paňáky snad zvládnu a propo během týdne mám dělaný dva těh.testy a oba negativní, sic mi vše nefunguje tak jak má ale tomu výsledku docela věřim, takže můžu vesele chlastat.
Ale klíďo to můžeš dneska taky vyzkoušet ať v tom nejsem sama.
Teď mně napadlo abych potom vůbec mohla usnout když to vyzkoušim večer. To kafe nevim nevim to do rána nezamhouřim oči.
Teta
no zítra v deset záchranku? To už by asi bylo stejně pozdě, tak rovnou funebráky.
Jo a s tim měla 10 děti a bylo jí to uplně jedno to znám, to je fakt dobrý.

ola
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 11:15
- Nahlásit

Vcelka
To je fakt. Radši to nechám na víkend. Kafe není zrovna dobrý před spaním.
Jo, a jedna babská rada k početí - tvůj choť ať jí hodně celeru a ty po "plodícím aktu" zůstaň ležet v klidu a pod zadek si šoupni dva polštáře! Fakt to funguje! Hlavně to chce pohodu!

Denisa
Chudák york. A pak se majitelé pitů diví, že k nim mají lidi divnej vztah a jsou opatrní!

tequily
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 11:17
- Nahlásit

Vcelka
Tak tuhle kombinaci znám, to jsme popíjeli, ale mám dojem, že kafe a cukr jsme dávali na pomeranč, dali do pusy, napili se rumu, promíchali v puse a vypili. No mám dojem, že tenkrát jsme toho měli trochu víc, ale je to síla.

Teta
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 11:17
- Nahlásit

blažena
Náš Legouš má taky jednu zkušenost s Bišonkem. Když mu bylo asi 6 měsíců (prostě úplný blb) tak jsme čekala venku na lavičce před ordinací paní doktorky Petříkové. Byli tam dvě ženské a meli každá bišonka. Jeden neměl "mašličku" takže byl celej chlupatej a bílej a nebylo vidět kde je předek a zadek. Legouš na něj děsně civěl a nechápal. Začal čuchat k zadečku a najednou se tam obejvil noc a příšerně se lekl. Taky nepochopil kde je předek a zadek

Jo, ty dvě baby byli taky dobré. Prohlíželi si Legouše a říkali že je nádherný a že nechápe proč ty lidi ty pejsky kupírujou, když jsou tak hezký jako ten náš o přírody. Rozhodla jsem se je v tom nechat a raději nereagovat

Teta
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 11:19
- Nahlásit

ola
No, já se zase vsadím že ten "chudák" york nebyl ani na vodítku. A pak se diví oni

Teta
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 11:21
- Nahlásit

Artroza
Mám takový pocit že se tady někdo léčí z přepití burčáku
Zrádkyně, boxerkářky pijou rum, se to tu dnes odhlasovalo a odsouhlasilo

ola
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 11:23
- Nahlásit

Teta
Je fakt, že někdy jsou ti prcci dost drzí. U nás chodí paní učitelka (mého syna) a ta má toho krysaříčka - čubu. Ale co ta na naši Fee dělá za útoky, to se nevidí. Fee si vždycky lehne a dívá se. Napadá mě, kdyby Fee byla útočná bestie a já ji nechala tu malou pištivou potvoru sežrat, jak by se asi změnil Martikův školní prospěch?!

ola
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 11:26 - Změnil/a: ola
- Nahlásit

Teta
Jo a co se rumu týče, tak já ač nejsem alkoholik, ho doma musím pít tajně!! Můj muž ho totiž bytostně nesnáší. Na vojně v rámci šikany musel vypít litr rumu na ex a už jen vůně rumové tresti ho přivádí ke kolapsu. A já ho taky tak ráda...

Libka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 11:29
- Nahlásit

Ahojky!
Moc děkujeme za gratulace. Valí se to na mě už od "rána". Já mám totiž dnes volno, plánovala jsem si, že toho strááášně moc udělám, a nakonec jsem spala skoro do jedenácti To už se mi dlóóóuho nepodařilo. No ale byla jsem urvaná jak borůvka, tak to asi tělíčko potřebovalo
Denisa
Minulý týden jsme byli na coursingu, a sešli jsme se tam tři s boxíkama. Potkala jsem tam Markétu s Hatty a Katku s Agátkou, takže po RR druhé nejpočetněji zastoupené plemeno
Ada
Taky gratuluji dodatečně k úspěchu na závodech!! Jste moc šikovný

Ada
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 11:32
- Nahlásit

Libka
Diky.No ale co umí se ukáže až na lize.To bude ostuda.Doufám že tam nebude moc diváků.Už těd mám noční můry.

Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 11:38
- Nahlásit

já to neviděla s tím jorkem...
ale pokud to bylo tak, jak to vídávám, že pidipes se zuřivým štěkotem letí většímu psovi rovnou do huby, příp. ho chňape do noh... tak bych se nedivila, ovšem i tak - zase ten pes pokud je ve městě bez koše, tak by neměl psa zakousnout přímo!!!!! pochopila bych kdyby ho zvalchoval... nebo mu dal jednu ťafku... prckovi... no jo, ale pit a jorkšír - to by i tak dopadlo blbě... no jo, kdyby se všichni snažili, aby byli nekonfliktní a mazlíky si zajišťovali a radši konfliktům předcházeli...

Libka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 11:47
- Nahlásit

blažena
Koukala jsi na Pagáčka na bílym boxíkovi? Je to strašněj mazel, a moc se k sobě s páníčkem hodí. Bylo to strašně hezký, že se na tom srazu objevili.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 11:48
- Nahlásit

ola
když celer je tak hnůsnej já ho nesnášim, Zdeněk dostal nějaký vitamíny zinek a vitamin E.
Libka
kam jezdíte na coursing? Docela by mně to lákalo ho zkusit s Vikoušem, ale nechce se mi jezdit někam daleko.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 11:51
- Nahlásit

blažena
Jo Pagáček je moc fajn a jeho páníčkovi všechna čest, myslim že se dostal do dobrý rodiny.
Mám dojem že tam v sobotu někdo řikal že se tam v neděli objevíš. A ty nikde, chtěla jsi tam jet?

articek
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 11:53
- Nahlásit

Vcelka
přivážete na delší lano ke stromu To je super věca bez dření, ale bacha na ty záda, může si vyrazit dech!!!!!!!!!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 11:58
- Nahlásit

articek
s toho mám právě strach, protože ty šupy na záda jsou docela velký

Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 11:59
- Nahlásit

Libka
jó, tak to je skvělé!!! No s Markét se známe netově už dlouho, jsem je právě tenkrát do toho upíchla... že spolu budeme závodit ale nedávno mi psala, že je Hatty nemocná, tak už je zdravá?
a zaběhali jste si dobře?

ola
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 12:06 - Změnil/a: ola
- Nahlásit

Vcelka
Ten celer nemáš jíst ty, ale Zdeněk!!! Moje sestřenice dělala manžílkoj celerovou pomazánku a teď mají úžasnou holčičku!

Libka
Přidáváme se s Fee ke gratulantům. Nedostane Eliška novej polštářek??
(jo, a spát do jedenácti - bledá závist! )

Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 12:09
- Nahlásit

ola
Vcelka
jo, celer je známá věc a taky petržel, to zas aby dlouho vydržel...!!!

Teta
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 12:12
- Nahlásit

dámám
No teda dámy, ste nakousli dobré téma, se Tommy chudák bude stydět až se napojí na čat.
Mno, i když jak ho znám tak možná dodá i jiné dobré rady kromě celeru a petržele

Ada
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 12:13
- Nahlásit

Nám tady přestalo fukat.Jdem cvičit a zajdem na stopu.articek
To přivolání funguje super.Takže ještě jednou díky

ola
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 12:14
- Nahlásit

Teta
Třeba až se rozhodne pořídit pro Mondíka a Kulekouše hračku v podobě lidského mláděte, tak tady bude ještě rád listovat a hltat "babské recepty"!

<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání