| Autor |
Zpráva |
articek
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 18:05
- Nahlásit
Teta
Hele, ta výstava na Slovensku je tenhle týden?
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 18:05
- Nahlásit
Denisa
no jak už jsem psala do mobilusu - jste hvězdy nejhvězdovatější a su na vás holky moc a moc pyšná
|
articek
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 18:07
- Nahlásit
blažena
děti dělaj radost, co?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 18:09
- Nahlásit
articek
Výstava je/byla dnes! Neptejte se mě někdo na výsledky, neznám je.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 18:11
- Nahlásit
Impík
..... no jo vlastně, hepy brzdej neska, že jo !!!!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 18:14
- Nahlásit
blažena
articek
No máme 2boxíky(zatím),2srnky a 3kočky.Víc toho doufám už nebude.Ale ono běhalo to kotě po silnici a určitě by ho něco zajelo.Momentálně chrní s Fatty na křesle.Ona ho Fatty adoptovala.Ono je to právě u Fatty divný.Jak nemá ráda pesany,tak má ráda kočky.Jednou k nám přišlo kotě sousedů a to ve mě pěkně hrklo.Fatty si sním hrála jak s vlastním.Je hodná i na cizí dospělé kočky.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 18:21
- Nahlásit
Ada
u nás by to s kočkama takhle dobře nedopadlo, jednu mají sousedi a ta si fakt koleduje o průser
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 18:22
- Nahlásit
Včelka nejde mi odeslat Ti mail.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 18:23
- Nahlásit
Teta
Výstava je/byla dnes! Neptejte se mě někdo na výsledky, neznám je A na co tě tu máme, když si takhle špatně informovaná
|
articek
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 18:30
- Nahlásit
A tady se kouká na fotbal
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 18:34
- Nahlásit
articek
Já taky koukám na fotbal.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 18:40
- Nahlásit
Ada
je to pěkná mela, až je mi tich Italů líto
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 18:57
- Nahlásit
articek
Pro ně je to blbé ale pro náš tým bezva. Alespoň vidí že to jde i bez "nepostradatelného" Nedvěda! Mě už s tím neustálým rozmýšlem o tom jestli zůstane v nároďáku nebo ne pěkně lezl na nervy.
Je, au, to brankáře asi bolelo!
Když se bavíme o tv, tak se přiznám že už se moc těším na dnešní Superstar, ale nevím jak ráno vstanu na F1?
Tommy
Hele, vy tedy jedete do Prahy až zítra? A to rovnou zůstaneš na školení?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 19:02
- Nahlásit
Teta
S tím Nedvědem je to fakt, jak mu to dělalo dobře, když ho prosili, je dobře, že to zvládaj i bez něho. Jo, Superstar úplně bych zapomněla
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 19:08
- Nahlásit
Teta
Já jsem byla docela ráda,že konečně skončil.A klukům naštěstí vůbec nechybí,tak super.
Denisa
Velká gratulace k 5.Jste šikulky.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 19:24
- Nahlásit
Teta
jaký se hraje fotbal? a zítra je F1, jo? To jsem 28.9. musel jet do Branika, abych se od Big E. dozvěděl, že Montoya už nějaký ten pátek F1 nejezdí. Kuwa, jsem nják mimo mísu.
Do Práglu jedu v 6:30 v pondělí s ředitelem. Stáhne nás do Práglu. Maj nějaký jednání v Práglu. Jo a možná bych měl bydlet někde u Sazka Areny. Ale jistě to nevím.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 19:25
- Nahlásit
Superstar neuvidím.Táta slaví narozeniny tak přijedou Zlatušky.To bude na dlouho
No Nedvěd byl už trapnej.A jde to i bez něho.Pěkně kluci ukázali že i bez něho jsou hvězdy
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 19:41
- Nahlásit
Ada
..... kdo je to Medvěd?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 19:45
- Nahlásit
Nedvěd.Fotbalista.No to snad nemyslíš vážně?To byl ftip že jo?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 19:48
- Nahlásit
Jé, vy jste hodní... tak fakt moc děkujeme!!!
Ada
téda, to je super příhodička!!! tak to není s lidma ještě tak špatný
kočička...? No Giordi včera jednu pěkně prohnala a dnes jak byla ve Večerníčku písnička Či a či a čiči či... , tak G. vylítla rozespalá z křesla a haůůůůůůů, vrhla se k oknu vyštěkávat domnělou čiči! Mně málem spadlo prkno i se žehličkou jak jsem se lekla...My jsme ji totiž na čiči naučili dělat pěknej rambajs... ví, že když čiči, tak je na zahradě kočka... chudák, takhle ji vzbudit, Kočičáci jedni!
Tommy Gun
no jedna paní to natáčela na videokameru, tak jsme si brali kontakt a takže to jako účastníci budeme mít, tak že bych to šópla pak na web... tak třeba jo...
Jé, vy jste tady nějací sportovní fandové... já nic nevím... akorát jsem se dnes mrkla chvilku na závod koníků v Pardubkách...skvělý trty!!!
A ještě jsem dnes přišla o prasátko... Marťan mi právě popisoval jak bylo báječný... no, to mi pomůže ,
jo a ptal se jak dopadla G. na výstavě... on je fakt mimoň! no je pravda, že já už mu ani nesděluju kam a nač jedeme, takže vlastně za to nemůže a je to úspěch, že to skoro trefil... hlavně, že už spolu pěkně chrápají před bednou, to je duochrapot!!!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 19:50
- Nahlásit
Ada
ne, to jsou ti písničkáři... u stááááánkůůůůů, na levnou krásu, postáááávaj a...
jo a všechno nej taťuldovi!
Mistr
všechno nej Cipískovi!!!!! Co všechno dostal a jak to oslavil?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 19:55
- Nahlásit
Denisa
No taky mě to překvapilo.Ale nejlepší,ten pán co tam běžel semnou je dát nahoru, měl kvádro a vypadalo to fakt dobře.Se mi chtělo smát.Kdyby to někdo natočil tak myslím že by to mělo úspěch.
A chtěla jsem se zeptat.Kdo figuroval ZCH.Tom Makovskej?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 19:57
- Nahlásit
Denisa
Vyřídím.Ale My se bavíme o sportu. Nedvěd fotbalista
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 20:02
- Nahlásit
Ada
... to by bylo fakt jak do takových těch Bakalářů nebo tak... a je to fakt dost dobrý!
nee, L. Helleport neb T. Makovský zrovna v Brně figuroval kníračům... to vím neb tam to zas dnes dělala kamoška s kníračkou...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 20:03
- Nahlásit
Ada
však já si dělala prcku néé... ale jinak Medvěd jak medvěd!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 20:21
- Nahlásit
Ada
jo, to byl for.
ale s tím montoyou to bohužel legrace nebyla.
artrozak mě upozornil, že už 1/4 roku nejezdí. nějak mi to uniká.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 20:22 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Ada
Já když byl malej, to ještě jezdil Prost a Lauda. Koukali jsme na to na rakouským kanálu ORF 1. Těm dvěma jsem fandil. Ted vidím tak jeden dva závody do sezony.
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 20:22
- Nahlásit
Tommy Gun
No to sem ráda, že nejsem sama mimo mísu. Fakt sem trochu netušila vo čom se tu ty baby baví...
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 20:28
- Nahlásit
Stýnka
Jsi tu ještě?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 20:31 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Tommy Gun
no to se nedivím, že jsi mimo, zítra je závod už 6.30h to taky teda koukat nebudu
|