Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Ada
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 12:14
- Nahlásit

Teta

Vcelka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 12:18
- Nahlásit

ola
bude ještě rád listovat a hltat "babské recepty"!

Já vim že ten celer má jist on, myslim že on ho taky asi moc nemusí a já kdybych mu dělala pomazánku bych se u toho asi poblila.
Libka
jo z polštářku by měla určitě náramnou radost. A vy poté druhý den asi taky

Vcelka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 12:20
- Nahlásit

A holky pssst za chvíli tady bude Tommy. Budeme dělat jako že tu nejsme.

articek
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 12:21
- Nahlásit

Ada
díky, ale po internetu se fakt radí blbě. Hlavně u toho vydrž, je to dlouhodobý

Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 12:22
- Nahlásit

Vcelka
anebo budeme dělat jakože on tu není...

articek
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 12:24
- Nahlásit

Vcelka
Zkus tu gumu ( na tom stromě ) přidržovat a trochu povolovat ať ty rány nejsou tak velký, ale jestli to bude pokračovat, tak bych od toho opustila, je to fakt nebezpečný

blažena
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 12:28
- Nahlásit

Libka
Vcelka
jo s pánečkem od Pagáčka si často dopisuju a on mi posílá i hodně fotek. Jsem taky šťastná že se dostal k takovým lidem - když jsem zjistila že je hluchý - měla jsem před sebou jen ty nejčernější vize.
Na sraz běloušků jsem se opravdu chystala, ale na poslední chvíli mne bylo třeba jinde

blažena
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 12:29
- Nahlásit

Denisa
jo, jo to je neotřelý - úplná ignorace

ola
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 12:32
- Nahlásit

blažena
Denisa
Než to Tommy přelouská, tak nestačí nic napsat a bude muset zpět do kšeftu, takže ignorace nebude ani třeba...

Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 12:32
- Nahlásit

blažena
Vcelka
no jo, jenže já si to s ním nemůžu rozházet vlastně... až budu v Brně viset někde za komínem a budu se bát slézt dolů, tak mě tam nechá ne...?!
Tommy Gun
ahóóój! už jsi nám tu chyběl...!

Markét
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 12:33 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit

Michla mi konečně poslala nějaké fotky z prázdnin - a tam na mě vykoukla Aninka....

Anča - norník (budovala bezpečné úložiště pro svá vnoučátka)

A tady si je nekompromisně adoptovala. Chudák Aida (její dcera) ani necekla a přenechala je své mamince (jen na chvilku)

ola
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 12:33
- Nahlásit

articek
Vcelka
Zkus tu gumu ( na tom stromě ) přidržovat

Ještěže jsi tam dala to "na tom stromě" - už jsem se lekla, že tu budeme ohledně početí zacházet do detailů...

Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 12:34
- Nahlásit

Markét
...moc pěkný!

Vcelka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 12:38
- Nahlásit

blažena
je vidět že ho maji opravdu rádi, hlavně to maji všechno ztížený tim že je hluchý, ale snaží se s tim porvat a pán byl vděčný za každou radu co tam od Míli dostal.
articek
víš co Michal ten je v klidu ten kdybych tam začala Vikyho oprašovat tak se mi bude smát a je fakt že na záda tam aspoň jednou padnul skoro každý pes. No přidržovat tu gumu to nevim, to si moc netroufám, on má Viky v tu chvíli sílu jako blázen. Nebo taky třeba někdy když sou zakouslí v klíňáku tak s nima hrozně hází, že si řikám že musí mít ten žaludek aspoň čtyřikrát převrácený. Bych asi potřebovala vidět v akci nějakýho figuranta o kterym je známo že to dělá fakt dobře abych to mohla porovnat jestli to všechno co děláme na cvičáku je dobře nebo ne.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 12:39
- Nahlásit

Olo tak to je Fee dosti kamaradska kdyz si na zahradu nechala vlezt bisonka. No ja bych se takove situace u nas asi dosti obavala. MOzna kdyby Tina byla sama, ale tekhle ve smecce...jee aby nedopadl jak ten jezek...Ikdyz kdyz k nam pres plot skakal jeden cokl, tak se s nim Tina strasne kamaradsky vitala a ani nevrkla...no mozna to ale bylo tim ze harala
Vcera jsem si krasne zpestrila cestu z prace...vysla jsem ze vrat a prede mnou pan se steniskem boxika...tak jsem nasadila teempo abych ho jako nenapadne predesla. Kdyz jsem byla v jeho urovni, tak jsem mu mrnouse pochvalila no a byl z toho pokec. Zrovna jsem mela u sebe fotecky jake byla Tina mimi, tak jsme se docela nasmali. Navic jsem zjistila ze pan bydli skoro naproti me prace

Libka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 12:46
- Nahlásit

Ha, polštářek! To tak maximálně s místenkou směr Tachov!!
Vcelka
To byl náš druhý trénink. A je to paráda, pesani se tam úžasně vyřádí. Pořádají to tak nějak různě, vždycky v blízkosti Prahy. Myslím, že občas je to i na Rychetách, to by jste neměli asi zas tak daleko.
Denisa
Běžela skvěle, druhý kolo si dala s Hatty, no ale to už je ostřílená závodnice, tak ke konci byla Elinka trošku zmatená, ale užila si to. Taky mi přišlo, že už když vylezla z auta, tak jí bylo hned jasný vo co gou, to mě docela překvapilo.
Markét
Kouzelný.
ola

Ada
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 12:56
- Nahlásit

No tak to byla stopa.Si to dupu po louce a pak koukám běží zamnou soused.Prej co jsem stratila co hledám.No a samozřejmě šel po stopě.No jo tak jsem jí našlápla znova.A všechny babky evbiaiky čučely jak péra z gauče.A když jsem pak šla spátky tak vyzvídali jak o závod.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 13:04
- Nahlásit

Ada

Nezapomněla jsi na mně s tim receptem?

Libka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 13:07
- Nahlásit

Ada

articek
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 13:17 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Libka
teď o víkendu je to na Rychetách
Vcelka
jedem návrh jsem ti ohledně tréninku dala, ale vím že je to daleko a chápu to. Už jsem viděla i psa, který po pádu na gumě nechtěl už nikdy kousat, proto souhlasím s Blaženou. My to občas děláme, ale chce to fakt cit od i do figuranta, může to hodně pomoct, ale taky hodně zkazit

ola
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 13:19
- Nahlásit

Ada
Tak já minule kladla stopu a těsně na jejím konci, když jsem zvedla oči, tak koukám, co se to v trávě blejská. A on holej zadek dcerunky od naší sousedky. S takovým střapatým cucákem tam byli zrovinka v nejlepším. Ona stačila říct jen "Brýdén!" a já sebrala ten svůj kousek koberce a mazala s bobulí domů rudá až na patách.

Ada
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 13:21
- Nahlásit

Vcelka
Slibuju že dnes ho pošlu.Jsem já to hlava děravá.

blažena
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 13:25
- Nahlásit

ola
, no to já v tom našem vidlákově takový kulturní zážitky nemám, já můžu na stopě potkat tak leda divoký prase

articek
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 13:26
- Nahlásit

ola

blažena
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 13:27
- Nahlásit

hele ale TOMMY nás dostal - von tady snad vůbec nebyl
že by arbajtoval bez polední pauzy?!?

Teta
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 13:29
- Nahlásit

Ada
No jo, není nad sousedskou vejpomoc. Že sou vždy tak ochotný pomáhat když se to nehodí

ola
tak brýden jo A kolik pak děvčeti je let?

Teta
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 13:30
- Nahlásit

blažena
Jediné co mě napadá je že Tommy dnes nemá obídek protože má ten "krátkej" den. To by měl dělat nějak do 14. hodin a pak tu už bude porád, hurá

ola
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 13:38
- Nahlásit

blažena
potkat tak leda divoký prase
No však... tak ten mladík taky vypadal!

Teta
Děvčeti je nebo bude šestnáct! Ale vnadná je už teď tak, že by její podprdu klidně mohl užívat paragán při výsadku....

Sodoma gomora Kelišová! A už i tady u nás...

blažena
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 13:41
- Nahlásit

ola
paraglán při výsadku.....

Vcelka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 13:42
- Nahlásit

ola

Teta
Tommy tady bude od dvou a to mi už zase pudem pomalu z práce domu a to teda nehodlám hned doma zapínat comp protože bych zase nic neudělala.

<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání