| Autor |
Zpráva |
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 08:44
- Nahlásit
ola
což to já si to po ránu řikám taky a vždycky když se vidim v zrcadle který máme tady ve výtahu.
Heč já sem dneska v práci jen do desíti hodin. Pak si pojedu pro manžu do nemocnice.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 08:49
- Nahlásit
Achój!
jé, to je boxeří debata...
a ten make-up to je takový to roztírací?! tak to jsem asi 2x dostala darem od kamošek... ale po 1 napatlání jsem toho zanechala, asi to neumím nebo co...
ale PUDRUJU se každý den a to i několikrát neb tak mastný ksicht jak mastný koblížek... to se jen tak nevidí
Jinak na kosmetice jsem v životě nebyla, ale ani moje mamča a té hádají sakra míň a vypadá super, možná někdy lepší míň než víc... když vidím takovou Vondráčkovou opečovávanou, tak dobrá zombííí teda...
Jé, já vynechala jakýsi dva dny co jste psali, jdu mrknout...
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 09:21
- Nahlásit
musím přispět do odborné kynologické debaty:
já si na hubu nemůžu napatlat vůbec nic, ani řasenku,bo jsu
těžký alergik
Po použití jakýchkoliv malovátek( i inzerovaně hypoalergenních)
má za 2hoďky oči nateklý jak tenisáky.
Bych si mohla namalovat leda svůdné rtíky.....a na to teda zvysoka kašlu!
tož u mě tak.....
|
ola
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 09:28
- Nahlásit
blažena
Taky dobrý! To by mě kleplo. Kdybych si nenamalovala řasy, tak si lidi budou myslet, že jsem mrtvá!
Mimochodem manželka od Zdenkova bratrance u nás byla jednou na návštěvě přes noc a když její ranní precizní vytvoření obvyklého obličeje trvalo hodinu a půl, tak jsme nechápali. Její make-up měl několik fází, přičemž Zdenek prohlásil, že nejlíp vypadala hned ráno, než si na sebe stihla něco naplácat.
A ke psům... Vadí vašim boxouškům, když jim zpíváte? Teď jsem si tu poměrně halasně notovala s Jamesem Bluntem a Fee mi skákala až na hlavu a olizovala mi xicht (asi v domění, že už je to se mnou zlé!) Asi má narozdíl ode mne hudební sluch...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 09:29
- Nahlásit
Další várka fotek ze srázku je zde
to bylo focení pro sponzora výstavy
Tak koukám že se tady z nás skoro nikdo moc nemaluje. Já akorát řasy, linky a stíny. Bez očních linek bych nevyšla ani vynýst koš.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 09:31
- Nahlásit
ola
já sem jednou začala zpívat Vikoušovi v autě a on mi začal ze zadu olizovat hlavu, no a doma nám často zpívá Zdeněk a to Viky jen tupě zírá a nechápe co to je za skřeky a já si zacpávám uši.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 09:32
- Nahlásit
Vcelka
Fotky super! Ta Borůvka je teda fantasticky vybarvená! A musím konstatovat, že Tequila je fešák chlap a děsně mu to na fotkách sluší!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 09:38
- Nahlásit
ola
jo to máš pravdu tam mezi těma samýma ženskýma jen zářil
Borůvka je krásná taky se mi hrozně líbí, už dřív sem si našla její fotku na netu a uložila sem si jí v počítači.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 09:46
- Nahlásit
Vcelka
Tak koukám že se tady z nás skoro nikdo moc nemaluje. Já akorát řasy, linky a stíny.... ježiš a co by sis ještě chtěla malovat?
tak naštěstí řasy si malovat nemusím neb když mám brýle tak s nima šmidlám po sklíčkách jak jsou dlouhý a barvu mají černou, zato mi není vůbec vidět obočí jak mi řekla kamoška, že bych si ho měla prý nechat nabarvit či co... jo a vypadala bych jak Brežněv!!!
FOTKY jsou super a ti bílí boxíci tam super svítí!!!!! Fakt hezký je takhle vidět pohromadě, to byl skvělej nápad ten váš sraz!
ola
já nezpívám, neb jednak to neumím a asi tím pádem jsem taková němá v tomto směru... Martin ten je na tom hůř než já, takže vlastně ani nevím jak by G. reagovala... jééé, já ji zkusím doma dnes něco zabroukat!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 09:56
- Nahlásit
Denisa
to barvení obočí neni vůbec špatný, chodim ke kosmetičce tak jednou za tři měsíce a vždycky mi upraví obočí a nabarví a vypadá to moc pěkně, akorát škoda že to moc dlouho nevydrží a za chvíli ho mám zase bledý.
Jo srázek byl skvělej nápad a už se těšim na jaro až bude další, to už doufám se nás sejde víc. Vypadá to že další sraz bude v Roudnici nad Labem, takže to máš zase krapet z ruky, no ale když to vezmeš po dálnici na Prahu a pak za Prahu tak by to nemuselo být tak hrozný.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 10:15
- Nahlásit
Ahoj ahoj,já už dopracovala.A začal mi vejkend.Šefík má praci už na stole a já mám klídek.Jenže příští tejden dělám 3svatební hostiny.Takže mě na foru neuvidíte.No a make-up není špatná věc.Taky nějakej vlastním.Ale používám ho jen když je nějaká akce,nebo do práce.A tam moc často nejsem
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 10:15
- Nahlásit
ola
Vcelka
No tak děvčata, červenám se až za ušima...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 10:19 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Nic jedu si užívat vejkend.Jedem nakupovat do Brna.Až dojedem tak huráááá na cvikoš.Tak moc nepište!!!
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 10:27
- Nahlásit
Ahojda, dobre rano!!!
Olo jede se to dnes, je to CORSO a to znaci prujezd mestem (takova jakoby prehlidka). Zacina se to sjizdet od 14:30hodin na Pernstynskem namesti a znej z pod Zelene brany by se melo vyjet nejak v 16.hodin, pres Tridu Miru se pojede alespon 4x a pak se zase zajede na Pernstynak!!!
Myslim ze je to vzdycky super sou!
Jinak zitra se jeste jede Stara Cina, ale nestartuje se primo z Pardubek, ale ze Starych Civic z penzionu Zamecek, sraz asi od 9.hodin a start v 11.hodin, pak se dojede az do Zlebu, Prelouce a zpatky do Civic!!!
Se urcite prijedte mrknout, myslim ze to za to stoji!!!
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 10:37
- Nahlásit
Jinak jsem Oli taky omrkla ty steniska a musim souhlasit ze ta fenecka c. 1 se mi take moc libi a jeste i docela ten pejsek nad ni...
Jinak ja se maluju spis jak se mi chce a jak mam hlavne cas Kdyz cas mam a jde se spis na nejaky ples nebo fakt echt akci, tak se snazim a strasne se vyzivam v nejakym tom stinovani...proste nekolik odstinu a jinak na to docela kaslu. Ted uz i klidne kos vynesu nenalicena
Jinak jsem trochu ulitla trochu na linky pod ocima, neb tim trochu zakryvam sve vykulene velke oci...
Jo a co je kosmeticka vim tak jednou za rok...jsem ted dostala k narozkam poukaz od sestry, tak jsem vyrazila a byla jsem natekla jak nevim co...to jsem se nechala nalicit, protoze by me nepoznal asi ani Ondra A jelikoz trochu trpim na milie, tak po vypichovani mam pomerne dlouho strupy...pry bych mela chodit casteji mi bylo doporuceno
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 10:40
- Nahlásit
Vcelka, super dokumentace srazu, fotecky jsou moc povedeny a moc vam to tam vsem slusi!!!
Ja uz tu ted pro jistotu nabijim svuj fotacek, at to taky radne dokumentuju
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 10:46
- Nahlásit
Dneska jsem si jakoze privstala a vypujcila si vyborne lestidlo a jala se nablyskat broucka...nacez jsem byla upozornena ze auto nesmi byt mokre...tak jsem ho minimalne pul hodky otirala hadrama a zacala od zadu kde tot bylo suche jako prvni...ruce mam vytahany od toho pucovani jak nevim co, sila mi dochazi a pulka auta nablejskana a jeste do toho sem tam nejaka smouha, od toho jak jsem malo tlacila...takze vysledek??? Pulka auta se leske (zrovna ta nejlepsi cast), predek totalne vysisovanej, okynnka spinavy, tak sii rikam ze jsem se na to nevyprdla
Nevim jak to dolestim (je to tak jeste na hodku), tak to abych si jeste vzala asi pul dne volna...to se mam jeste prevlict a pomahat s prezenci. Nechcete nekdo prijet na brigaduu???
A to jsem si rikala jak to rano pekne stihnu
Jinak nam tu dnes krasne sviti slunicko a zima venku ani moc neni...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 11:12
- Nahlásit
Tak jsme dorazili z parku. Konečně můžu s Jakubem ven.
Fee si to užívala, ale co mě překvapilo - šli jsme okolo vrátek, kde je takovej malej bílej pejsek. Nevím ani jestli čuba nebo pes, ani jestli dospělák nebo štěně. U těch chlupatej voříšků se to kolikrát ani nepozná. No... a Fee už ho viděla minule a ňuchala ho přes laťky, došlo i na olizování tlamic atd. Ale dnes když na něj vykoukla, tak jsem viděla, že pesan nejeví pražádnou radost. Fee nejdřív vrtěla zadkem, jakože ho ráda vidí, ale pak na ni zavrčel a jakoby se jí snažil kousnout do čenichu. Rychle jsem si ji stáhla, ale to ona už hodila na záda ridž a řvala na něj jako tur. Takhle vytočenou jsem ji viděla poprvé! On řval taky a byl vyloženě agresívní. Nechápu to. FeeBeena pak ještě notnou chvíli nesplaskla (srst se jí taky ježí u zadku ) a vztekle frkala celou cestu než jsme došli do parku. Schválně si příště musím dát bacha, jestli to je pes nebo čuba. (Mimochodem - je to podvraťák cikánů, takže mám obavy, aby to někdo z černých nebral jako rasismus! )
|
alli
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 12:11
- Nahlásit
Ahojte! Tak já make-up také neboužívám, pouze řasenku a stíny a u kosmetičky jsem nikdy nebyla . Allis už jen trošku pokášlávala ráno, když vstávala, jinak už ani ne ....tak snad už to bude úplně dobrý, medík a sirupek zabral .
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 12:32
- Nahlásit
Tak ja si nakonec beru pul dne volna a uz muzu odejit...tak vsem pekny vikend, pokud sem nenakouknu. Jo Olo kdyby si treba neco potrebovala tak muj mobil je: 607559116!!!
Jinak te moc rada uvidim!!!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 16:07
- Nahlásit
Jejda tady se nic moc nedělo během mé nepřítomnosti.Tak já zas valím na cvikoš.Ahoj dnes už nebude.Jdu na oslavu.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 18:33
- Nahlásit
teda to sme tady tomu dneska vopravdu moc nedali
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 20:03
- Nahlásit
jó, takhle se mi to líbí
tak já napíšu jak jsme dnes měli veselé venčení... Giordi napřed našla mrtvýho holuba ve vysoké trávě, fuj! a pak o kus dál byla připláclá k zemi černá kočka, tipuju, že ta mrtvola holubí byla její... no a pak nastala honička mezi křovím, šípkovýma keřama atd. Kočka vyvázla živá, Giordi taky, ale má škrábance od keřů všude možně a měla celou krvavou hlavu... šla jsem ji zabít, ale pak jsem si vzpomněla, že jdeme zítra na tu zkoušku chovnosti, tak jsem ji jen přizabila, aby zítra neměla ke mně nějak "divný" vztah, ještě by si řekli, že ji týrám... Doma jsem jí za trest vystříkala hubu psí ústní vodou a ošetřila palici! To bude zítra krasavice... Ještě budu nařčena z účasti na psích zápasech...
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 20:52
- Nahlásit
Denisa
Vy jdete na ZCH už zítra?Tak držíme pěstičky
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 21:44
- Nahlásit
Denisa
jé tak zejtra má Giordinka velký den!!!
budu moc držet palce, hned po absolvování čekám na infoSMS
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 22:46
- Nahlásit
Denisa,
jéé, tak to já taky držím moc pěsti ať vám to vyjde a těším se na popis celé akcičky!!!
Jinak brouk byl doleštěn, teda okna jsem ještě dočišťovala okenou na náměstí, ale dostala jsem pochvalu od Oli
Jen škoda že jsme nemohli poklábosit...si se ke mě měla hlásit!!! Jo a ještě musím teda podotknouti že do Ole moc slušelo, no byla z ní fakt baba...asi jsou v tom Opočně samý pěkný ženský!!! A zbytku rodiny to také slušelo!
Tak snad pokecáme v tom Žernově
Tak pěkný večírm jdu do hajan, ráno je to skoro nanovo...tak snad mi bug přes noc nevybledne...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 00:34
- Nahlásit
Čauky!
Krista
blažena
Paja s Tinou
jé, díky, no tak snad v pohodě... Nějak nekriticky si myslím, že na tom pro G. nic není, tak abych se pak nedivila... hlavně abych měla potřebné dokumenty, teď jsem si to zde posbírala, ten pes má listin!!!... Jěště nabalím baťůžek na stopičky když už si vyjedeme za Brno, tak si v mezičase šlápneme stopičku aspoń...
Paja s Tinou
takže broučín už byl v akci? ale zítra máte ještě taky něco jestli jsem to dobře pochňápala... tak ať se taktéž daří!
Jo, jo, zítra je např. v Rychetách coursing... kamošky tam frčí a my tam nebudééém
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 02:01
- Nahlásit
Ahoj tak máme po oslave.Všecí odpadli jen já jsem vydržela.A nělak se mi nechce na kutě.Je tu ještě někdo?Haloooo tak coo?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 02:03
- Nahlásit
Denisa
Tak hpdně štěstí.Já doufám že zejtra do dvanácti vstanu
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2006 08:32
- Nahlásit
Nikde nikdo ach jo.No já si jdu vzít něco na bolení hlavy.Jinak mi ta hlava snad praskne.
|