Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Ada
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 15:38
- Nahlásit

ola

Teta
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 15:39
- Nahlásit

Ada
Jo, jo to je ta "známá" fotka kterou strejda nesnáší Džípík tam ještě nebyl danej do kupy. Teď vypadá jinak a je o dost hezčí.

Ada
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 15:41
- Nahlásit

Teta
Ale Legolas vypadal že je sním spokojenej

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 15:43
- Nahlásit

Teda, no tak táta ma klasiku CZ150C, ja mam VW Brouka (ale ne tak staryho) - stale pokukujeme jeste po nejakym starsim A muj pritel ma B.S.A. myslim ze je to nejakej 30 nebo 40tej rok a jeho tatka ma jeepa Willyse (a ten ho ma udelanyho presne do posledniho puntiku)! Jinak maji jeste dalsi stroje auto Tatru a pak jeste nejaky CZty a dzejvety a tak podobne a samozrejme po necem stale pokukuji...
Jejich snem je totiz mit veteran muzeum
Tak tatulda mam Forda jo, no to musi byt krasa a jezdi na nejaky srazy?
Jinak v nasem veterankubu je spousta super stroju...

Ada, no ja si sla pred chvili ohrat obidek a taky jsem zjistila ze tam jaksi hodne leje...my jak mame v grafaci stale zatazeny zaluzky, tak to clovek ani nepostrehne jak je venku...takz se pak vzdycky desne divim kdyz mi nekdo rekne jak bylo celej den hnusne...

Olo

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 15:46
- Nahlásit

No tak jsem zase neco odeslala drive nez jsem chtela (klasika) - jsem uz asi upracovana

Olo, vtip je fakt hooodne dobrej

Teta
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 15:51
- Nahlásit

Paja s Tinou
Vím o jednom pěkným broukovi u Berouna, je po rekonstrukci, je vínovej a za 90.000,- Kč. Doma se juknu na adresu a pošlu.

Hele, jak je starý tvůj přítel a jak vypadá (mladej fešnej brunet). Jeden takový byl s náma na minulým srazu těch našich strojů. Byl tam Wilisem od táty a auto bylo fakt vyleštěné. Mám pocit že říkal že aut mají doma více. Popis by se shodoval s tím co píšeš.

Můj taťka je členem v PAC, to je Pioneer Automobile Club. Je to v NL.

Teta
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 16:08
- Nahlásit

Teta
Bojím, bojím, sem tu asi sama

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 16:09
- Nahlásit

Teta,
no my jsme ted narazili prave na jednoho faldacha nekdy z roku 1962 ci co. Na fotce vypada uplne skvele a zachovale a je za 44tis. Tak trochu stale vahame jestli mit dva. Jinak meho se ted chystam dat trochu udelat (no spis to asi vic potrebuje). Chci ho nechat dat ze spodu celyho vyvarit a casem i lak a proste vsechno
Tak to muj pritel tedy neni, ale vim zrovna tady z Pardubek jeste o jednom Willysovi a myslim ze ho ma taky peknyho, ale tezko rict jestli je to on. Muj je fesny blondak
A kde byl ten sraz?

http://www.virtualne.cz/veteranklub/=veteranklub=/ ladies_2006/galerie/img00069.jpg
Tohle je muj broucek...
jinak jsou nejaky stoje na www.veteranklub.wz.cz, ale je tam ted jenom ladies rallye, protoze ty stranky nejak divne fachcej...jinak je tam spousta dalsich super fotek

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 16:11
- Nahlásit

Teta,
Moc se nedes, chudacek uz nema moc dobry lak, takze moc lesku uz moc nehaze...
Bych alespon na zitrek s nim potrebovala neco udelat at nedelam vsem tem ostatnim nalestencum ostudu

ola
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 16:25
- Nahlásit

Teta
Paja s Tinou
Teda vy jste se hledaly, až jste se našly! Láska k boxerům a ještě k veteránům, to je gól! A taky k fešným majitelům, že? - Paja s Tinou - myslim ze ho ma taky peknyho, - dost dobrý...

Ada
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 16:28
- Nahlásit

Dostala jsem chut na kuře.Jdu vařit.

Ada
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 16:30
- Nahlásit

ola
Škoda že tu není Tommy by mě zajímalo co by na to řek.

Teta
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 16:31
- Nahlásit

ola
No prosimtě, na co ty nemyslíš.

Paja s Tinou
Hele večer ti pošlu z domova fotku toho brouka o kterém jsem psala, je to fakt nádherná leštěnka.
A když jezdíš broukem, neznáš náhodou Petra Beránka?

Teta
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 16:34
- Nahlásit

ola
Teda vy jste se hledaly, až jste se našly! Láska k boxerům a ještě k veteránům, to je gól!
Ještě další mé záliby pro ostatní, určitě si každý z vás najde alespoň jedno se mnou společné téma kromě boxerů:

- Tanec (latinos)
- Formule 1
- Moto GP
- Hokej
- Vaření
- Válení na pláži na dovolené
- BMW
- Fiflenctví (make-up atd)

ola
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 16:42
- Nahlásit

Teta
Já se ztotožňuji s posledníma třeba variantama zálib. Pokud poslední "fiflenctví" zahrnuje i péči o vlasy atd. (make-up nepoužívám - dle mojí kolegyně jsem jediná, kterou zná, co to nepoužívá!)

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 16:43
- Nahlásit

Ola, ty aby si se nechytla vid
To je hruza
Teta, tak posli rada na nej mrknu!!!
No neco by jsme z tvych vyberu jeste mohli mit spolecneho
No nic za chvili snad mizim, tak zdarek zitra a moc toho tu uz nepiste...nebo me klepne...

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 16:45
- Nahlásit

Ola, tak to ji rekni ze jedina tedy rozhodne nejsi, ja ho vytahnu maximlane 1 - 2x do roka!

Teta
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 16:45
- Nahlásit

ola
Neboj, nejsi jediná. Já se líčila každý den. Před rokem jsem se začala osypávat protože beru hormony no a od té doby si dávám make-up jenom když je něco "důlezitého".Zjistila jsem že to taky jde a většina lidí si toho ani nevšimla. Dobrý je teď že když potřebuji udělat dojem, tak je vidět alespoň rozdíl!

Jinak sem zapoměla dodat jako zálibu rum, ale to je asi všem jasné.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 16:52
- Nahlásit

Tak uz jsme tri

Teta
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 16:56
- Nahlásit

Paja s Tinou
Ola
Jdu domů, uvařit něco nemocnýmu strejdovi.

ola
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 16:57
- Nahlásit

Teta
Copak mu je?

ola
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 17:40
- Nahlásit

Corleono, až se objevíš... mrkni na tyhle štěníky a prozraď, který se ti líbí, please!

http://novasys.moraviabox.com/index.php?login=&lan g=cs&strana=puppy&akce=1

Mně se líbí ta fenečka č. 1

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 18:00
- Nahlásit

2 all
v poledne jsem doma byl, ale konektivita připojení přes UPC je asi následující: http://smokeping.web4u.cz/cgi-bin/smokeping.cgi?ta rget=010JH.016claudiusova

Ada
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 20:34
- Nahlásit

Teda u nás je taková bouřka.Takovou jsem snad ještě nezažila.A to dunění to je síla.Se mi sem nešlo připojit.Asi vkůli tý bouřky.

Ada
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 20:56
- Nahlásit

Tak to se už dlouho nestalo že by sem 3hodiny nikdo nenapsal.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 20:58
- Nahlásit

Ada
..... jedu pro slečnu Kulekoušovou do hospody, takže já tu taky nebudu. U nás na jihu přehánky celý odpo až doted. Bourky nastesti ne e.

Ada
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 21:50
- Nahlásit

Lidi haloooo.Je tu někdo?

ola
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 07:05
- Nahlásit

Paja s Tinou
Jestli si dobře vzpomínám, tak jsi tu psala o nějaký akci v Pardubicích - průjezd městem či co. Je to tenhle víkend? Chystáme se totiž do Pardubek na nákupy, takže bychom to vzali jedním vrzem a klukům to trochu zpestřili.

Že vy všichni ještě spíte???

Vcelka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 07:29
- Nahlásit

Vy jste byli všichni tak hodný že jste toho sem od včera moc nenapsali. Já byla včera navštívit naše, tak se Viky vylítal s jejich čoklasem, byla zase celej voválenej. U nás sprchlo jen trochu když sem jela z práce, jinak bouřka nebyla. Sem si chtěla večer přitopit, nakonec sem si řekla že to ještě vydržim ale zima už tam byla pěkná a ráno byla děsná, že sem se s toho do tý práce nějak nabalila.
Teta,ola
no já makeup taky skoro nepoužívám, jen třeba někdy v zimě abych neměla vyblitý ksicht. A jak píše Teta taky beru hormony a mám po nich samý pupínky, když sem přišla ke kosmetičce tak to na mně poznala hned ve dveřích že beru hormony. Taky mně tam pak mučila skoro dvě hodiny.

Jinak ten rumík s kafem jsem včera nevyzkoušela protože sem si na to vůbec nevzpomněla.

ola
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 07:51
- Nahlásit

Vcelka
Ještě k make-upu - někdy po ránu si říkám, že s tím budu muset začít. Na druhou stranu, když vidím svoji bábinku, které v lednu bude 99, a která v životě o make-upu neslyšela, tak je mi jasný, že o tom to nebude!

<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání