| Autor |
Zpráva |
Ada
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2006 17:41
- Nahlásit
Ahooooooj,tak se vám už můžu pochlubit.Dnes jsme se s Aidou zůčastnili Memorialu Vojty Šmída.Adelaida překvapila.V kategorii ZM:Stopa 46
Poslušnost 40
obrana 49
Bylo to sice na domácí půdě ale stejně jsem spokojená.Stopa se jí povedla pěkně.Ve svojí kategorii ZM vyhrála 1místo. z 14závoníků.Měla nejlepší stopu a obranu.Poslušnost byla pěkná ale ten aport.Sice ho nepustila ale stála předemnou jak trdlo.Figurant byl cizí.Stoho jsem měla obavu.Ale Aidě to nedělalo problém.Byl tam samej ovčák.boxer jen jeden my.V naší kategorii bylo 11 ovčounů,AMST,BX,RTW,Takže ostudu boxíkům jsme neudělali.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2006 18:18
- Nahlásit
Tommy Gun
máš tam email
|
articek
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2006 18:24
- Nahlásit
Ada
gratuluju, pak že to nejde
blažena
Ty jsi tady prostě přes ty bacili, jen piš aspoň se něco dozvíme. Dneska jsem to říkala boxerkářům na Rychetách a do toho zpravodaje si to taky žádají
|
articek
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2006 18:26
- Nahlásit
Artroza
můžu ti poslat emailem ke korektůře fotky Arta? Něco jsme nafotili, ale mám obavy, aby tam nevypadal jako de.....
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2006 18:32
- Nahlásit
articek
Děkuji.No to bylo spíš štěstí.A bylo to na domácí půdě.Takže tam je doma.Ale ten figurant to jsem měla obavu....ale zvládla to holka.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2006 18:33
- Nahlásit
Tommy Gun
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2006 19:38
- Nahlásit
Ada
Moc gratuluju k prvnímu místu v ZM!!!!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2006 19:50
- Nahlásit
Podívejte se, jak chudák sexuchtivý Kerinek včera marně vyhlížel tu polskou nevěstu... www.maximusdeus.cz/galerie_queros.htm
|
articek
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2006 20:02 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
corleona
chudák, den si nevrzne a už má depku. To bych jim dala k úhradě. Ona mu zas nějaká přijede
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2006 20:15
- Nahlásit
corleona
Děkuji.
Chudáááček Kerinek.Co mu to udělali.Ten musí mít depku.Jak neštasně koukal.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2006 20:27
- Nahlásit
Ada
veliká gratulace - udělali jste boxerům skvělou reklamu
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2006 20:29
- Nahlásit
corleona
chudánek Kerinek - z toho to zoufalství úplně čiší
dostala jsi ten mail?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2006 20:33
- Nahlásit
blažena
Děkuji.No Adelaida byla jak vyměněná.Chvílema jsem na ní zírala udiveně jak pako.Ale potěšilo to.No ale s ovčákama se na mě nekoukali moc přátelsky.Si ze mě utahovali a pak to takhle dopadlo.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2006 21:28 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
blažena
Jo, dostala, díky moc. Psala jsem Ti i odpověď - sáhodlouhou a pak se mi to nějak mázlo, tak jsem se vztekla, zavřela notebook a napíšu to jindy. Možná zítra.
Ada
Tak to je fajn, oni vždycky čumí na boxery s despektem.. znám to i z cvičáku.. Kdysi jsem furt chodila cvičit se svýma dvěma boxerkama a jednou se mi zželelo ovčáka, kterého jsme měli na firmě na hlídání. Byly mu tři roky a nikdy nebyl mimo areál firmy. Za jedno odpoledne se naučil chůzi a obraty u nohy. úplně jsem zírala, s jakou lehkostí s ním cvičím a nadávala na ty svoje líné a nevděčné zrzavé lemry. Ten pes byl vděčný i za pohlavek. A vo tom to je. Boxer je boxer..
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2006 21:44
- Nahlásit
corleona
jo technika je sfiňa, zvlášť koml.
Boxer je jen pro silné povahy, plně souhlasím s tím co jsi napsala o srovnání boxer x ovčák
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 00:23
- Nahlásit
Ada
Gratulace !!!!
corleona
sexuchtivý Kerinek včera marně vyhlížel tu polskou nevěstu... - bych to pořešil - viz. výše uvedený zážitek z seksšopu - uměló pitschó ....
blažena
Strašně se mi líbí dvě věty, které jsem někde viděl napsané:
Einmal Boxer - immer Boxer
a ta druhá zní Es gibt Hunde und es gibt Boxer.
Obě dvě věty sedí naprosto přesně.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 00:46
- Nahlásit
articek
.....
http://www.super.cz/vtipky/4909-proc-zvysit-sve-pr acovni-nasazeni.html
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 08:39
- Nahlásit
ola
Týýýýý voléééé.. Opočno je slavné jak sviňa! Máte tam včil nejen Miss CZ, ale už i Miss World!!!
... jo a ještě jsem k tomu příspěvku s ovčounem zapomněla dopsat pointu. Když jsem se s ním poprvé na cvičáku objevila, tak už na mě od klubovny volali: "No konečně jsi dostala rozum!! A máš normálního psa, ne furt ty slimpoše.."
Tommy Gun
Je pravda, že kdo měl boxera, bude ho mít už vždycky. Mí rodiče jsou sice rádi, že jsme jim koupili toho bostona, ale když přijdem s některým z našich boxerů, tak vždycky zjihnou.. Kromě teda Querose, který by mého otce asi sežral
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 08:44
- Nahlásit
Tommy Gun
Předpokládám, že jeho by uměló pičó asi neukojiló..
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 09:57
- Nahlásit
corleona
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 11:57
- Nahlásit
Tommy Gun
Děkuji
corleona
Unás na cvokoši jsou samí ovčouni a dobrmani.A jak koukali když jim to taková uslintaná placatá příšera nandala.Semse pěkně cejtila.No jenže je pravda.Byla tam na domácí půdě.Když jsem před závodem, viděla jejich opovrhující pohledy tak jsem se modlila at má Aida dobrej den.Naštěstí měla.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 12:44
- Nahlásit
Dnes je tady podezřelej klid.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 12:52
- Nahlásit
Jo a závod boxerů v Dobřanech se přesouvá ze soboty na neděli.tj.15.10.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 13:37
- Nahlásit
Ada
Jo a závod boxerů v Dobřanech se přesouvá ze soboty na neděli.tj.15.10. - odkud máš tuto informaci? Je to zaručená zpráva? dik za info.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 13:41 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Ano zaručená.Volali mi to z Plzenské pobočky.Jmenovitě pan Bauml.Měla jsem to vyřídit u nás ,tak jsem to hodila i sem.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 14:05
- Nahlásit
Ada
... aha, dik za info. Ted jsem mluvil s Mistrem - mi to taky potvrdila.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 14:12
- Nahlásit
Tommy Gun
To je ale nedůvěra
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 14:18
- Nahlásit
Ada
...... bylo to před tvým příspěvkem ve 13:41 hod. - potřebuji vždy ověřené zprávy, aby mě pak lidi neukamenovali, víš.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 14:27
- Nahlásit
Tommy Gun
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 15:38
- Nahlásit
Je tu někdo?Tady je hnusně a prší.Tak jsem doufala že tu někdo bude.A ono né