Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
ola
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 20:15
- Nahlásit

Ada
Nepřeháněj to! Já už mám křečovou žílu na ukazováku... ale zase už mám rekord 845m!

Stýnka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 20:35
- Nahlásit

2 all
na poprvý mrtvej řidič....
Na podruhý 719

Teta
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 21:33
- Nahlásit

2all
959,96!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ty woe, rakev zmizela z obrazovky

blažena
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 22:01
- Nahlásit

já teď dorazila ze cvičáku. házení rakví si nechám až na zejtra. určitě tam švihnu 200m, budu nas*ná a zlepšovat se snad budu plynule v průběhu pracovní dobyTommy Gun
chlapče děkujeme jsme rádi že tě tady máme

blažena
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 22:07
- Nahlásit

no nedalo mi to
1.pokus - mrtvej řidič
2.pokus -601,17
a už nesmím, vypínám počítač a jdu krmit hafy
Zdárec všem

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 22:08
- Nahlásit

blažena

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 22:09
- Nahlásit

blažena
no nedalo mi to
1.pokus - mrtvej řidič

říkáš, že by to bývalo dopadlo jako průjezd durch ČB, kdybys cestou do Třeboně bývala byla řídila ty?

kkathy
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 23:50
- Nahlásit

Výcvikové dny Boxerklubu střední čechy
Na stránkách Středočeského Boxerklubu je v Aktualitách návrh na takový cvičák jen pro Boxíky, pokud by měl někdo zájem mrkněte tam a ozvěte se paní Kosinkové nebo paní Kopecké na mail ... Budu ráda, když se tam potkáme, jsme přihlášený

http://www.boxerklub.webz.cz/uvod.html

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 00:27
- Nahlásit

Artroza, Corleona
...... BULVÁRNÍ PLÁTEK je umístěn na obvyklém místě - 34MB - stáhněte si ho a prosím o korektury - ve středu bych ho rád po 14 hod. odnesl do tiskárny. Redakční rado konej. Děkuji.

Teta
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 09:11
- Nahlásit

Artroza
Dobré ráno!
Tak co dnes budete dělat. Nezastavíte se?

blažena
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 09:25
- Nahlásit

Tommy Gun[/b]
chlapče, chlapče na to abych se přizabila nemusím projíždět ČB, na to mi stačila běžná cesta do práce - výsledek: rozdrcená noha a auto na odpis. Kdybych nebyla připoutaná, tak už v tý rakvi ležím vopravdicky

Teta
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 09:29
- Nahlásit

2All
Tak už někdo trumfnul můj rekord házení rakví, nebo na tom všichni makáte. Vysvětlilo by to proč je tu takové mrtvo!

A co Corleona, už se někomu ozvala. Sledujete někdo ČTK, Reuters at tak podobně?

Artroza
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 09:43
- Nahlásit

Teta
nazdarek,
delala jsem korektury....

tak za 1. - na rade jste vy - nova pizzerie,
a za druhy jsme vecer u pribrami, takze az prijedete, tak u nas nikdo nebude

takze dnes asi ne... a co noveho u vas??

Teta
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 09:59
- Nahlásit

Artroza
Tak tady díky za pozvání! Až budeme sami v té pizze, máme vám něco objednat?
Ne vážně, Big Erotic prý se mnou něco potřeboval probrat, proto jste se měli včera zastavit. Nevíš o co go?

U nás nic moc nového, nuda!

Artroza
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 10:03
- Nahlásit

Teta
vim
to nespecha...

co auto? uz ho mate?

u nas je noveho to, ze mame nove vybaveni cele koupelny....dali jsme tam "pripravujeme do chovu" na dve hodinky ( jeho oblibena mistnost, ma tam takovej schod z kachlicek, na kterym chrape) a on nam sestehoval celou koupelnu vcetne neprisroubovaneho zachodu na jednu hromadu... takze mam novy zubni kartacek, novy hreben, novy toaletni papir, novy kybl na vytirani...

blažena
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 11:19 - Změnil/a: blažena
- Nahlásit

Artroza
pracovitej chlapíček
a ručníky zůstaly zachovány - to se mi ňáko nezdá

Artroza
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 11:28
- Nahlásit

blažena
ty nastesti visely na zastene od vany......no ty ho asi nenapadly, jinak si to nedokazu vysvetlit....

ze jsem tak zvedava- tem mejl se tykal te E.coli?? muzu kdyztak taky poprosit o zaslani?

blažena
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 11:34
- Nahlásit

Artroza
no to je ale polovičatá práce z jeho strany, takhle ty doplňky barevně nedoladíte
odpověď na zlobivé bakterie ti pošlu na ringáčský mail - vyhovuje?

Artroza
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 11:40
- Nahlásit

blažena
ok )

dekuji dekuji...

pokud by jsi chtela, tak se to da dat i jako osveta do pristiho zpravodaje....stejne tak jako dalsi info o bakteriich a tak

Teta
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 11:49
- Nahlásit

Artroza
Ten "připravujeme do chovu" je ale takový šikovný kluk!
Vím proč nechal ručníky na pokoje, myslel si že se v nich schovává to ubrusové strašidlo

Artroza
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 11:56
- Nahlásit

Teta
to si vcera myslel, kdyz byla pod perinou Laura... koukal, kdy to strasidlo vyleze .....

blažena
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 12:16
- Nahlásit

Artroza
ne ne , já nikam přispívat nebudu
Myslím že mezi boxerkáři je řada lékařů lidských i veterinárních- jejich pohled bude určitě ucelenější a fundovanější......

corleona
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 12:50 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Tommy Gun
HA!!!!!!!
Tak proto jsi byl dnes v tom telefonu takový zaražený!!!!
Ty ses trošinku bál, viď ... !!!!
Jenže já jsem byla od včerejška v Ově u rodičů a u nich je vrcholem techniky teletext v TV, takže jsem TO VŠECHNO ČETLA AŽ TEĎ!!!
Tak Ty si ze mně budeš dělat šprťouchlata, jo?!!
A vy se tomu ještě smějete, no to je pěkné.. ...

Teta
Kliďo piďo přijeďte, já mám na kole držák na psa, takže jednou rukou můžu řídit a v druhé můžu mít flašku.. Navíc my jezdíme okruh, takže bychom i přerušovaně pokecali..

A propos! Jedete taky příští týden do toho Vranova? Artrozovi jedou, doufám. My tam spíme z pátku na sobotu.

blažena
bych chtěla taky to o těch sviňských ekolách, bo to nám právě zkosilo ten náš vrh.. Děkují..

Jdu opět trenýrovat na kolo s Hujerem. Jedu okruh Baška-Hodoňovice-Kunčičky u Bašky a zpět a NIKOLIV dál k moři, jeden vtipálku..

Právě mi přišel z Poska šampionát Heduš. Tak už je taky žampiónka, tlusťoška naše.. Fakt nechápu, proč to nejde i u nás. Jenom z lidí tahají peníze, zasraná unie. Tady jsem vyplnila jen on-line formulář a hotovo. Zdarma přijde poštou diplom Champion Polski. A u nás pakárna s rodokmenem, výkonostní knížkou, kartičkama, posudkama a pak to ještě musí člověk zaplatit, když to přijde, včetně poštovného.. burdel kriminál..

corleona
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 13:08
- Nahlásit

a eště než jsem vyjela, tak sem si hodila..

798,..

To mi připomnělo, jak jsem už uvažovala, jak pojedem na ty lyže a chtěli jsme už loni koupit na auto ten střešní box. Tak říkám tak jednou u TV Tomovi:
"Ty by sis měl koupit už konečně tu rakev."
Nejdřív zaraženě zíral, jak to jako myslím, ale pak pochopil, co tím myslím.. Já jsem se tomu smála ještě druhý den. On moc ne. No a co, když on si ze mě může dělat srandu, že jsem babka, co suší jabka na baráku, tak já s rakví. A to jsem vlastně zapomněla tenkrát napsat, jak to bylo s tou babkou, tak ještě přepnul na ČT1, tam zpívala nějaká tlustá cigoška a on mi říká: "Ivanko.. ty jsi na všech programech!"

Teta
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 13:10
- Nahlásit

corleona
Tě vítám cyklistko! Už jsem si dělala opravdové starosti.

Gratujulji k žampionce!

Co je ve Vranově, kdy, jak, proč, atd?

Teta
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 13:11
- Nahlásit

corleona

corleona
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 13:14
- Nahlásit

Teta
No tam je Jubilejná výstava boxerov - Vranov nad Toplou- východní Slovač! Příští sobotu! My jedem stopročento!!!!! My tam totiž máme štěně a chceme ho vidět! A jedem vystavovat Stupída. A jede s náma i ta kámoška s Olinkou, co pěkně vystavil Strejda..

blažena
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 13:21
- Nahlásit

corleona
maila pošlu, ale večer
jinak vítaj cyklistko

corleona
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 13:24
- Nahlásit

blažena
oukej, senkjů předem..

Jdu tedy cyklistikovat

Teta
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 13:26
- Nahlásit

corleona
sem ale kretén, to vlastní vím! Ještě tedy nevím. Psa jsme nehlásili tak nevím jestli to má smysl. Hodím poradu se strejdou a s hlavní pobočkou.

<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání