Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Denisa
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 10:31
- Nahlásit

Teta
to je teda příhodička!
Nejdivnější bylo že pes nezačel štěkat jak magor, pouze vrčel a celý se naježil...dobrá ukázka jak se páníčkův shocking přeleje na bafana...on sice věděl, že tam nikdo není, ale nenechal tě v tom samotnou...

articek
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 10:32
- Nahlásit

Artroza
tak já ti jí teda v dohledné době pošlu

Teta
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 10:38
- Nahlásit

Denisa
Naopak, já byla ráda. Když štěká jak magor tak neslyším co se děje dole. Normálně když slyší něco z ulice tak štěká, tentokrát se choval jinak, což mi nahnalo opravdu trochu strach!

articek
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 10:38
- Nahlásit

Artroza
tak manžílek takhle pilně trénujeKdy jedete na ty zkoušky? Já si teď dávám týden voraz,nechci stopy ani vidět Psinec se válí na zahradě a chytá bronz. Budete v neděli na Rychetách?

Artroza
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 10:40
- Nahlásit

articek
Budete v neděli na Rychetách
to je jeste daleko...nevim

nejak menili termin na zkousky, tak uvidime na kdy to vyjde...

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 10:46
- Nahlásit

Teta
Tak to e dobrý....to já jednou byla sama doma a z prostředku skříně nám spadlo kvítko.Fatty vrčela a pak odběhla ven na zahradu a tam začala ječet do okna.Pak přijeli domů naši a spadli nám hodiny.Moc příjemné to nebylo.

Denisa
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 10:47
- Nahlásit

Teta
no jo, ale však on neměl důvod štěkat...
chytrý psék, se jen vyladil na tvou strunu...
a ty umíš s bambitkou zacházet?
já nemám sílu na odjištění, takže mi je naprd! musela by se posnažit Giordinka a to by bylo myslím blízy blízy chrocht chrocht pojďte dál páni lupiči!
taky bývám doma alone, ale navíc máme permanentně otevřeno do zahrady, neb babi větrá...

Denisa
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 10:48
- Nahlásit

jo jako ještě teda je tam dole babi, ale ta by to nezachránila leda by se jí lekli, to by šlo možná, já se jí taky kolikrát leknu v té noční róbě co má...

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 10:58
- Nahlásit

Denisa
Se nedíváš na slunce seno?Cecilkaa KDYBY NĚCO TAK STAČÍ PÍSKNOUT A JÁ TO ZAŘÍDÍM.TŘEBA BY JSI KOUKALA CO BABIČKA VŠECHNO UMÍ

Denisa
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 11:32
- Nahlásit

Ada
náhodou dívám, nemůžu si pomoct
no ta teda umí...no jenže ty ji neznáš... a buď ráda...
ale mám druhou babi a ta je jako ta babička Boženy Němcové!

Teta
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 12:00
- Nahlásit

2all
Hele lidi, už si začínám dělat vážné starosti o Corleonu!
Není ta řiť kde bydlí, ta Baška, někde poblíž Budapešťi?

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 12:05
- Nahlásit

Denisa
To já říkam babičce enerdžaizr.Je jí 78let ale běhá jak 20letá.

Artroza
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 12:17
- Nahlásit

Teta
tak uz vim, kde je corleona... pise na pandoru ( teda jeji draha polovicka), takze nema picitac.....

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 13:14 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Denisa
...... super oslavička...

stýnka
..... prej zelena s rumem ... tý woe. bych do tebe neřek. tipnul bych si tě tak jako na sklenku vína jako Tetu - no ta zas pro změnu chlastá syrovej rum. No to jsem teda ve "společnosti" rumovejch víl.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 13:25
- Nahlásit

jak běhámv pyžamu (samosebou růžové) s pistolí v ruce po baráku - sem se lek, že nám tu budeš vyprávět nějakou "romantiku" se Strejdou PowerManem.

Artroza
dat mu vsechny ringace co posbirame dohromady na prochazku do lesa...... - jo, vesnickýho synka zneužívat by se vám zachtělo.

Denisa, Dannie, Michla
- ok, beru vás holky za slovo. Bydlet budu v nějakej vzdělávací akademii ČS, a. s. u Bobby centra - tak pak někde dáme spicha - ale abych se ve Štatlu neztratil. Znám tam akorát cestu na výstaviště a domu (do JH).

Tý jo, to budu mít saport - v Práglu i ve Štatlu - a samý baby. Škoda, že se školení nedělaj i třeba v Plzni (Tachově) či Ostravě (FM).

tu ól
mažu džob, budu večer.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 14:09
- Nahlásit

Tommy Gun
škoda že nemáš školení v tý naší díře kde dělám, vyhlídla jsem ti tu jeden komín. Vidim na něj z okna z kanclu.

Michla
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 15:18 - Změnil/a: Michla
- Nahlásit

Denisa
Tommy Gun
a Michla ještě přes týden pobývá ve Štatlu vlastně!!!

Cococo???????????????? Já s vama někam du? Možná dobrá. Kdyže (pro ignoranty)?

Denisa
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 16:04
- Nahlásit

Michla
no tak, že s nama lezeš přece na komín ne?!
anebo aspoň do hospy...
až za dlouho, to tu Tommy Gun ještě řádně rozhlásí, až někdy v listopadě...

Michla
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 17:24
- Nahlásit

Denisa
Jó v listopádě! Tak to s vama v každým pádě nelezu, dyk bych spadla. Jo v prosinci, to by byla iná......, to už stejně nastane zimní spánek. Nic nic.................... Tak dej pak vědět, jo. Zavčasu, ať si to zařídím v své práci.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 17:25
- Nahlásit

2 all
TAKOVÁ JEDNA KRAVINA, CO JSEM DNES DOSTAL:

Tohle je absolutní úlet! Musíš rozjet auto - rychle opakovaně mačkat pravou šipku (tachometr ukazuje rychlost) a těsně před hřbitovní zdí (růžový asfalt) zmáčkni mezerník (brzda).
Rakev přeletí přes hřbitovní zeď. Je to jako hod oštěpem - úkol dohodit rakev co nejdál! Ovládání: plyn - rychle za sebou mačkat pravou šipku brzda - mezerník
Brzdi až na růžovém asfaltu - rakev musí doletět co nejdál
http://www.vox.de/flash/game.html

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 18:30 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Reuters
...... podezřelá žena s německým boxerem překročila na kole zn. Favorit hraniční most přes řeku Dunaj na rumunsko-bulharské hranici a míří stále na jih. Svůj počin zdůvodnila pohraniční stráži tím, že prý trénuje svého boxera na vytrvalostního zkoušku jakéhosi pochybného psího spolku a také tím, že prý ji přítel nevzal v letošním roce na dovolenou k móři. Rozhodla se proto zvolit jízdního kola jako dopravního prostředku a svého čtyřnohého miláčka neopomněla vzíti s sebou. Musí běžet při kole, do napěchovaného batohu, který si veze na zádech spolu s proviantem, badmintonovou pálkou a loptičkou, se chudák pejsek nevešel.

Dannie
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 18:45
- Nahlásit

Tommy Gun
Ta zpráva dokonale sedí na jednu osobu zde pohřešovanou.... Nepsali dál co s ní celníci udělali? Třeba jestli je neposlali zpět do vlasti?

Nemá to chybu!!!!!!

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 18:48 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Dannie
....... o tom tisková zpráva nehovoří, ale nebojte se, další strastiplný osud nebohé severomoravské divoženky a jejího boxeřího miláčka budeme i nadále sledovat a brzy přineseme další podrobnosti. Pro kynologickou diskuzi cz-pes Německý boxer, Tommy Gun, Bulharsko.

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 19:10
- Nahlásit

Tommy Gun

Dannie
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 19:12 - Změnil/a: Dannie
- Nahlásit

Tommy Gun
Tak jsem teď házela rakvou... Rekord mám 757.... Ale taky jsem už párkrát zabila řidiče

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 19:23
- Nahlásit

Dannie, Ada
..... no potješ koštje, až si to přečte corleona, tak sem asi synem smrti ......

jsem teď házela rakvou... Rekord mám 757 - sme jak malý dětí, já měl 734m. Jsi lepčejší. Jen se přiznej, kolipakrát si to zkoušela? Já dvakrát. Jo a nevěděl jsem, že se dá řidič taky zabít - hned jsem to musel taky zkusit.

Dannie
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 19:29
- Nahlásit

Tommy Gun
No já jsem to zkoušela aspoň desetkrát... a hned poprvé jsem narazila do zdi... Posílala jsem to kámošovi a ten má 834.... No jo, bojím se jezdit rychle....

ola
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 19:33
- Nahlásit

Tommy Gun
Dannie
Týýýý jo! Jak jste dosáhli takové dálky??? Já napoprvé úspěšně usmrtila řidiče, pak jsem smrkla rakev jen něco málo přes 400m! (fakt jak stupído! )

Dnes jsem byla s Fee na stopičce. Stálo to za houbec. Nevím, kde dělám chybu, nevím, jak jí to udělat zajímavější. Pokud máte nějakou radu, tak sem s ní. Něco, co fakt zabere. Nebo s tím seknu...

ola
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 19:35
- Nahlásit

Týýýý woe, teď 817m!!! Ale rozčudila jsem to hódně přes 100. Víc to snad ani nejde...

Ada
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 20:12
- Nahlásit

702m ale jdu pokračovat

<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání