| Autor |
Zpráva |
Dannie
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2006 15:23
- Nahlásit
ola
A ještě ses ptala na toho Trolla. Podle mě Bonnience sedl. Pěkně po něm přibrala.. Moc jí to chutná, mohla by se toho užrat.. Takže toho žrala trošku víc než by měla (no to víš, mám ji ráda, tak jsem ji přilepšovala ). Kupujeme 20kg za 1318 Kč.
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2006 18:06
- Nahlásit
fšem
Jste na výletech s rakvema asi, co. Chci taky dělat zkoušky. Poraďte jak. S kupírandou, chytroušové.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2006 18:17
- Nahlásit
Michla
to budeš muset na Slovensko
|
articek
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2006 18:20 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
všem
Artróza,Teta a Tommy gun pilně celý den trénují v Bráníku, někdo se psem někdo bez psa
Díky za trénink, byl super
|
articek
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2006 18:23
- Nahlásit
corleona
Gratuluju k vytrvalostce, mám stejné zkušenosti, taky mi lidi dluží a vůbec se za to nestydí, Bohouš už navrhoval ať to taky vybírám v den krytí, ale jelikož u nás vetšinou chovatelům záleží právě na podmínkách krytí a ceně a ne na psovi tak by asi nikdo nepřijel
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2006 18:28
- Nahlásit
corleona
Tak gratuluju! Musím ti pochválit profícky vyhrnutou nohavičku
Michla
Jak píše Artíček, tak jako my budeš muset k naším bratrům na Slovensko.
articek
Ráda jsem tě dnes viděla, dej vědět až se budete příště zas chystat na Braník.
Fšem
Huráááááááááááá, dostala jsem dnes od Tommyho Diplom za rekord v házení rakví .....a.... k tomu samosebou flašičku rumíka
Jinak jsem začala dnes vyklízet ty skříně. Zatím mám hotovou jednu ze tří a už mám plné dvě ty pruhované tašky od vietnamců. Navrhuji v neděli "second hand u Tety". Přihlášky se přijímají do pátku 29.9 do 16.00 hodin
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2006 18:43
- Nahlásit
Teta
jé to bych brala ňáký nový hadříky, je mi už zase všechno malý
Zrovna přemýšlim co si vezmu na sebe na víkend do těch Otěšic. Už se nám to blíží, chtěli sme Víťovi vypucovat ty hnědý pruhy pod očima, aby byl za fešáka a ono to ničim nejde.
Já dneska byla u tety (né Tety z diskuse ale mojí tety) vybírat brambory, naposled sem vybírala brambory snad někdy ještě na základce, vstávala sem ráno jako do práce, ale zase sme už měli v deset hotovo. Doufejme že mně s toho za pár dní začnou bolet záda.
Když sem přijela tam se vzala Vikyho ven, pustila sem ho na louce u pole na volno a on mi málem zdrhnul, chytil nějakou stopu a nedal se vůbec přivolat, furt letěl po tý stopě, točil se různě dokolečka, byl uplně mimo. Bych ho za to vždycky nejradši zabila.
corleona, articek
a to nejde při tom krytí sepsat třeba nějaká smlouva? Aby jako se to z těch lidí dalo nějak líp dostat. I když v tomhle případě by asi stejně spoléhali na to že to po nich nikdo soudně stejně vymáhat nebude. Stydět by se měli vejři jedny.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2006 19:32
- Nahlásit
corleona
Taky gratuluju.A pěkné foto
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2006 19:44
- Nahlásit
mistr
Máš mail
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2006 19:47
- Nahlásit
Teta
articek
Tak přesně todletohoto sem se obávala . Není kde brát čas. Ale kdo ví....
Tak si idu zaházet..............
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2006 19:56
- Nahlásit
Michla
Sa neboj, na Slovensku sa pred každu zkúškou popíjá a pak buďeš veselá! Kedy bys chcela íst a na akú zkúšku? IPO I?
(hahaha, pokus holanďanky o slovenštinu, to je fór! Asi bude lepší když se vrhnu na tu italštinu, když už jsem to i slíbila Blažce):lol:
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2006 20:03 - Změnil/a: Michla
- Nahlásit
Teta
Sa ani toľko neobávam o seba, ále o ten nedostatok času. Chcela bysom ísť na ZVV2 (to je fór, samo že na SVV). IPO ni iné ma nelákajú. Jůůůůůů. A chcela bysom asi stejne až napresrok lebo Aida po tých malých je sviňa svinská.
Tož to taky nevím, zda je to po slovensky..........
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2006 20:21
- Nahlásit
Tak už nevím.Mám problém s aportem.Sice mi ho donese.Sedne si ale pouští ho na zem.Tak jsem se sní jen o ten aport tahala a nechala jí ho.Ale žádná změna Přitom aport jí moc baví.Ale nemůžem to dopilovat.Nemáte někdo stejné zkušenosti?Za každou radu budu ráda.
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2006 20:25 - Změnil/a: Michla
- Nahlásit
Ada
stejné zkušenosti nemám, ale jsem si téměř docela jistá, že by snad mohlo pomoct začít couvat v okamžiku, kdy užuž by pouštěla. A když při tom couvání budeš dělat, že jí ho chceš sebrat, ale nakonec nesebereš (skoro by ten pohyb rukou měl vypadat tak, že ten aport zaklínáš), mohlo by to zabrat. Tož do teho, skůšaj.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2006 21:03
- Nahlásit
Michla
Ok diky díky.Snad to zabere.Jinak už nevím.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2006 21:27
- Nahlásit
Teta
při tvém pozdravu jsem na tebe koukala jako vejr, kdo jako jsi, pak mi to došlo. Robert volal už včera večer, já se to dozvěděla až dneska dopoledne, takže to byla rychlovka. Fakt to byl příjemný trénink.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2006 21:31
- Nahlásit
Ada
Zkus zůstat u toho tahání je to dlouhodobé a když už zjistila, že to jde i hodit na zem budeš to mít o to těžší. Chce to vydržet, protože pak už podle mne je jen nuceňák.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2006 21:38
- Nahlásit
articek
No nucenák ne.Tak já to zkusím.Ona jde do všeho s chutí a rychle se učí.Ale ten aport furt nic.No říká se že trpělivost přináší růže.Tak to vydržím.Děkuji za radu.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2006 21:41
- Nahlásit
articek
Ještě jsem se chtěla zeptat.Jezdíme různě po cvičákach.Hlavně vkůli figurantům.Ty Rychety je možnost tam zajet jen třeba jednou do měsíce.Je to přímo v Praze?Nebo se pletu?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2006 22:33
- Nahlásit
articek
Bylo mi to jasný že nevíš o koho jde. Koukala si na mě tak jako proč ta ženská na mě mluví a jakto že tyká? Haha, bylo to legrační!
No, ale teď už v tom máš jasno, ne?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2006 23:33
- Nahlásit
Luis corleona Armstrong
ad VZ - samozřejmě gratulace! Fajne rukavičky .....
ad nezplacený poplatek za krytí - bych jí udělal vostudu po celém PL
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2006 23:51 - Změnil/a: Michla
- Nahlásit
Darwin v lese...........
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2006 23:55
- Nahlásit
Ada
že se s ní nakonec přece jen potaháš je doufám jasný. Dobrou
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2006 23:59 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Articek, Artroza, Teta
..... rád jsem Vás děfčata zase viděl. Tetě 3x "na zdraví" a gratulace k rychlým prstům.
Když jsme dnes ve 22:30 hod. dorazili domu, psi samozřejmě jásali, Monďa radostí poblil mojí mamině pantofel, který předtím nosil po bytě. Kulekouš očuchával "ringáčský" pachy na mé nohavici.
Ten vejlet do Práglu vyšel pěkně draho a to Artrozy doporučení - prej místo Zličína jeďte na Chodov - pěkně děkuju! Mám doma další zbytečný kalhoty, další zbytečnou košili, ještě jednu zbytečnou košili a do třetice ještě jednu zbytečnou košili a botky vod Baťky. Kurfa, to je peněz za nefunkční hadry, který profouknou, neodvádí pot, promoknou, nejdou na ně připnout mačky, na lezení po komínech se nehodí - křapy.
Za to slečna Kulekoušová nejdřív tvrdila, že v obchodech skoro nebyla, že skoro nenakupovala, až cestou se dostala k tomu, že má psí klec plnou tašek. Dostali jsme se k tomu tak, že cestou z Chodova na výpadovku povídám - bychom mohli dát tady na Jižáku nějaké soukomíní, ne..... mno, ale ty stejně nemáš v čem lízt, když jsi si ráno vzala jen žabky. Odpoved znela: no já mám v kufru v psí kleci tenisky. Já: Ty jsi si brala s sebou jeste jedny boty, kdyby prselo. Kulekoušová: No, já jsem si koupila takový tenisky.......... no a nakonec z toho byla plná klec zbytečností. Takže máme doma nový dámský zimní kabát, dvoje boty, džíny, rukavice, šálu a další zbytečnosti, který profouknout, neodvádí pot, promoknou a nejdou na ně připnout mačky a nejde v nich lízt na komín. To bylo naposledy, co sem vzal Kulekoušku na vejlet a nechal ji bez dozoru. Hrozný. Příště jí pošlu rovnou do frcu k PowerWoman Tetě.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 06:58
- Nahlásit
furt tu nikdo není?
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 07:37
- Nahlásit
corleona
nazdarek!
hele mam dotaz ( asi takovej blbej), potrebovala bych vedet, jestli ta Polka co vam nezaplatila nebyla Katharzyna krestnim jmenem??
jinak hezky den na Braniku, skoda, ze tommyho uz priste nepozname, kdyz je v novym vohozu ))
a gratulace tete k diplomu!!
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 08:03
- Nahlásit
tak dnes pracuju asi jen ja
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 08:06
- Nahlásit
Artroza
ale ne já taky předstírám práci
a to až do 14.30 hod..... šakra
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 08:07
- Nahlásit
Tommy Gun
tsss já už tu jsem od 6.oo hod
a gratuluju k obohacení šatníku, ty manekýne
|
articek
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2006 08:30 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Ada
Je to v Praze, zatím jsme tam jednou týdně, možná, že to trochu usměrníme na 1krát za 14 dní ještě nevím, všechny info jsou na našich stránkách a mapa cvičáku je na www. rychety.cz Až budeš mít někdy chuť tak se ozvi
|