| Autor |
Zpráva |
Denisa
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2006 08:51
- Nahlásit
zbytek publikovatelných fotek zde:
http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=galeria&gall ery_id=541
|
Libka
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2006 09:00
- Nahlásit
Denisa
Ha, ha, tak tebe rozhodí po ránu rum a zelená, a sama nám sem flákneš blinkánka
Jinak oslavička vypadá, že byla opravdu vydařená, taky dámská jízda v kombinaci s jedním psím gentlemanem........určitě to muselo být super.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2006 09:00
- Nahlásit
Denisa
no holky užili jste si to
ta poslední fotka v galerce je naprosto výmluvná
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2006 09:03
- Nahlásit
Denisa
to je ftipný
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2006 09:03
- Nahlásit
Denisa
Stýnka
už mi zase diskuze funguje, jak jste určo poznali
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2006 09:07
- Nahlásit
No počkejté, ale to je blinkilink pana Watta! Jsme právě s holkama zkonstatovaly, že u pejska je to téměř roztomilé a člověk ho ještě polituje...
No a ještě jsme si teda stěžovaly, že to asi nebylo moc dobré, když to pan Watt hned vyhodil, no ale on nás v tom tvrzení nepodržel, protože to vzápětí po sobě sežral, padaly jsme smíchy pod stůl, jaksi pak už nebylo co uklízet, takže ve finále pan číšník... aha, takže mu to chutnalo!
no a ještě když jsme u nechuťáren, tak takový ty smradlaviny sušený a např. kopýtko od prasátka... juj, to bylo překvapení když se tam začalo kutálet mezi ostatními hosty...!!!
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2006 09:15
- Nahlásit
Denisa
Ale prosím tě, ty naděláš.
Trošku hnědo-zelené barevné kombinace by tě třeba trošku spravilo...
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2006 09:16
- Nahlásit
articek
Teta
tak tady v aktualitach je vysledkovka dobrmanu
http://www.dobrmann.com/
videla jsem obrany a par poslusnosti... nejak se mi to moc nepozdavalo...
no ale aby jsem nehanila cizi plemeno - uvidime co bude na justicaku... zatim jsou dve prihlasky do jednicek
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2006 09:23
- Nahlásit
Stýnka
Ahoj,no Fatty nemůže pořádně chodit.Nějak jí zlobí ta packa jak na ní nená prstíky.A Adelaida byla ze soboty utahaná.Tak nakonec nic.Ale snad příště A jak bylo?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2006 09:35
- Nahlásit
Stýnka
Máš nějaké foto???
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2006 09:42
- Nahlásit
Ada
No bylo nádherně, hlavně jsme chytli skvělé počasí, takže i stan byl ještě pořád v pohodě.
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2006 09:43
- Nahlásit
Ada
fotky tentokrát nemám.
Foťák jsem sice měla ale ani jsem ho nevyndala...
Leda ty fotky ze srpna - jsou u mě na stránkách - odkaz na úvodní stránce.
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2006 09:49
- Nahlásit
Dannie
bohužel, v mailu nic
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2006 09:50
- Nahlásit
Tommy Gun
ZíZí, to je přece jednoduché:
Gladiátor = ZZ = Záběhlický Zabiják!
Toho Torstena fakt nemám ráda! Asi to ví i můj počítač, protože když jsem chtěla otevřít ty stránky tak se "ukončil" můj internet a musela jsem restartovat
Artroza
Díkes za výsledky.
Budeme muset v brzké době hodit poradu na téma "co provedeme Tommymu až bude v Práglu"
Denisa
Fotky jsou super!
Corleona
Prosimtě žiješ? Dojelas? Aha, já asi vím. Tebe z toho kola pobolívá prďka a nemůžeš si sednout k pící co?
Hele, můžu zajistit že by strejda za tebe tu vytrvalostku odjel. Pro něj je 20 km na zahřátí a my bychom mezi tím mohli chlašťať a tak, Artroza by se určitě přidala. Myslím že jako odměna by mu stačilo na týden zapůjčit šestku s výbavou sedmičky!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2006 09:56
- Nahlásit
Artroza
Díky moc, už jsem koukala, jenom dva limity to jsem čekala víc
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2006 09:57
- Nahlásit
Teta
co provedeme Tommymu až bude v Práglu
... navrhuji dat mu vsechny ringace co posbirame dohromady na prochazku do lesa......
hodit poradu s tebou taky o necem potrebuju- budes na cvicaku?
chlašťať beru- muzem to absolvovat i kdyz Corleona pojede ne?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2006 09:57
- Nahlásit
Stýnka
rum a zelenou - to někdo pije aniž by ho k tomu někdo donutil?
tak leda kvalitní vodka s redbullem mi pomáhá jako vyprošťovák, jenže v práci si to nelajsnu, to radši budu žmoulat ten rohlík co už ho jím od rána čekat na padla...
Ada
chudák Fattynka... snad se jí to zlepší...
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2006 09:59
- Nahlásit
articek
hm...
snad se boxeri ukazou, dobrmankari se asi prijedou podivat...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2006 10:00
- Nahlásit
Tommy Gun
no jó vlastně, ještě k tomu Brnu, Boby je docela blízko našemu bydlišti a určitě něco podnikneme... doufám, že se přidá ještě např. Dannie, když ne na komíny, tak na pokec! A můžem jet třeba do Komína, aby to bylo stylový, tak mají taky dobrý báry...
|
articek
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2006 10:01
- Nahlásit
Artroza
chceš poslat přihlášku nebo si to okopíruješ z loňska?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2006 10:02
- Nahlásit
a Michla ještě přes týden pobývá ve Štatlu vlastně!!!
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2006 10:05
- Nahlásit
articek
chci prihlasku to jsem na tebe vid?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2006 10:10
- Nahlásit
Artroza
... navrhuji dat mu vsechny ringace co posbirame dohromady na prochazku do lesa......
Nevím jestli cvičák stíháme. Vím že chlapíci jsou teď na stopách. Zachvilku ti cinknu, můžeš mluvit?
chlašťať beru- muzem to absolvovat i kdyz Corleona pojede ne? To je pravda, to zváldneme i bez Corleony!!
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2006 10:11
- Nahlásit
Teta
jo jo, cinkni...
koukam, ze mas info co ja ne......
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2006 10:11
- Nahlásit
Tommy
Ti dám PowerWomam! Náhodou si se tentokrát ale trefil do černého. Kdybys mě viděl dnes v noci kolem půlnoci co jsem dělala tak bys se mě pěkně bál!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2006 10:16
- Nahlásit
Denisa
Dík,ona má období kdy si tapku šetří.A nejspíš jí to těd i bolí.Budem jí muset šetřit.I když nevím jak se nám to povede.Pořád běhá někde s Adelaidou.No uvidíme.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2006 10:19
- Nahlásit
Teta
to by me taky zajimalo...cos delala????
|
alli
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2006 10:22
- Nahlásit
Denisa
Pěkná fotodokumentace ! Allis onehdy takhle poklízela po synkovi.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2006 10:27
- Nahlásit
Artroza
Strejda včera sloužil, takže jsem byla doma sama. Lechce po půlnoci se v přízemí ozvala rána jak z děla a bylo to opravdu z vnitřku baráku. Nejdivnější bylo že pes nezačel štěkat jak magor, pouze vrčel a celý se naježil. Tak jsem vytáhla od strejdy bambitku a vyrazila na průzkum baráku.
Musím pochválit ZíZího, byl naježenej ale potichu aby bylo slyšet. Vždy jsem ukázala směr a bežel tam jako první se "podívat". Nakonec jsme nic nenašli, raději jsem zamkla do sklepa a zavřela větračku na zahradu. Až ráno jsem zjistila že ve skřínce po dřezem spadla lopatka ze smetáčkem, to způsobilo pád veškerých čisticích prostředků a bouchlo to o odpadkový koš který je taktéž ve skřínce.
Nejlepší ale bylo že jsem v přízemí všude rozvítila ale nebyli zatažené závěsy takže bylo vidět dovnitř. Jestli někdo z ulice viděl jak běhámv pyžamu (samosebou růžové) s pistolí v ruce po baráku a hraju si na Makepeacovou, tak se asi divil!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2006 10:31
- Nahlásit
Tommy
Tu mojí historku z bambitkou si dobře pamatuj pro případ že bys náhodou měl vtipné nápady až budeš v Práglu na školení. Teď víš co by tě mohlo potkat!!
|