Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
corleona
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 11:33
- Nahlásit

Artroza
Katrzyna to není, je to stará babka Zofja Derwisz. Katrzyna byla ta, co chtěla dnes krýt a nemá prachy. Ale Katarzyn je v Polsku v pysk..

Senkju za gratulace, ale myslím, že to moc na gratulaci není, VZ udělá opravdu každý a bez problému. Pokud nemá cosik vážného s hercnou..
No a jinak asi moc sportsmen nejsem, po zhlédnutí foto jsem se dala na hubnutí. Nejhorší z vytrvalostky bylo dojet zpátky k nám k baráku na kopec. Jsem měla jazyk jak Viki po dojezdu..

Teta
Vyhrnuta nohavica musi byt, bo by se mi to zaplantalo do řetazu a zgichalo od šmira a to by byla katastrofa, bo to su posledni sportove galaty, do kerich se vlezu.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 11:56
- Nahlásit

blažena
Každopádně nějaký článeček o zlých a dobrých baktériích, kterým dáváš za uši, napíšeš, viď!?

ola
ad nakupovací úchylka - já byl přinucen se připojit!!!

Teta
No jásný, chtěl jsem na ten Chodov, ale aby si něco koupila ona. Vzhledem k tomu, že včera byl 28. den měsíce září a ona měla své 28. narozeniny, tak jsem jí "chtěl být po vůli" a ukojit její nákupní pudy.

Artroza, Corleona
Katarzina měla přijet i na JSZ, ale psala mi těsně před začátkem, že prý měla nehodu. Tak snad nehodu neměla, jen se jí nechtělo. Vystavovala i v Braníku a jezdí vystavovat do ČR.
articek
Tak tržby - ty jsme zvedli každopádně hlavně díky mé drahé polovičce .....

Dnes mi oznámili v tiskárně, že nepracují, že se na Zpravodaj dostanou nejdřív v pondělí v poledne. Mě pěkně s*rou. Od rána do večera jsem v pondělí na školení. Ale řekl jsem jim, že do pátka to chci mít hotový.

Ada
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 12:25
- Nahlásit

corleona
Kyž jsem byla na vytrvalostce,tak tam jedna paní neudělala.Fenula po 10km lehla a nikdo sní nehl.Byla hotová.No ale jestli netrénovali tak se nedivím.Z ničeho nic takovou štreku.

corleona
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 12:32
- Nahlásit

Tommy Gun
No kde žiješ.. dnes pracovat. Tom šel právě na houby. Šel s Italem a hyperaktivní Francouzkou.. to zas budou kurvy lítat.. Ital zdrhne za srnou a dvě hodiny ho nebude a Frenčgirl půjde prohnat potulné vesnické ořechy a uběhne u toho víc jak 20 km a ani se nezadýchá, narozdíl od včerejška..

A mě tady lítá pod okny tam a zpátky stádo slonů, protože zbytek smečky (4ks) je vypuštěn na zahradě (kromě Nunýka, ten je zvyklý si ještě kolem poledne ducnout, je totiž hrozně unavený, celou noc hlídal koženou sedačku v obýváku..), takže zas padnou nějaké větve na okrasných stromcích, lak na zahradním nábytku, v bazénu budou chrchlance a budu mít nachcáno v květináčích. Norování jako u Fee Bee se u nás nekoná, naštěstí to není ničí hobby..

corleona
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 12:39
- Nahlásit

Ada
To asi taky vzala fenu jen tak z gauče.. Tahle fena nebyla nijak tlustá, ale záda jí lítala o 106, bylo jasné, že nemá téměř pohyb. Si myslím, že ale pokud někdo normálně chodí se psem pravidelně na cvičák, tak to zvládne i bez tréninku. Já jsem s fenama trénovala spíš kvůli toho, ať si zvyknou na kolo, ať jsou částečně disciplinované.

Ada
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 12:58
- Nahlásit

corleona
Tak to Aida zmákne dvakrát.Je to hrozné hyperaktivita.Dojedem z cvikoše a ona ještě jako že by šla na procházku.A pak ještě líta s Fofinkou na zahradě.A to je deně.
Taky jsme museli dělat novej plot.Je jak kamzík.Přeskočila plot levou zadní.Zme koukali jak paka.

Teta
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 13:38
- Nahlásit

corleona
Já přece chápu proš si tu nohavičku měla nahoru, pocházím ze země kde kolo je hlavní dopravní prostředek!!! Jenom jsem chtěla podotknout že ti to moc seklo

Jo do Vranova nejedeme, je to daleko a náš pesan už je CH. SR tak co bychom tam dělali

corleona
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 13:42 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Teta
Toš kurňááááááá.. a či mi tam pro něco jedeme? Se jedem zúčastnit, pobejt, pojest a popit. Psi jsou jen záminka..

a že mi to seklo, sem si všimla Jsem Tomovi říkala, ať mě příště fotí víc z dálky, bo ta moje dvojtá brada, to je něco!

Ty, ale v tom Holansku se jezdí na báááááječných strojích, jak jsem si všimla, to jsou kolikrát muzejní kousky.. A nikoho to netankuje, hlavně, že to frčí, to tady bych si řekla t r a p a s, kolo zn. Ukrajina..

Teta
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 13:51
- Nahlásit

corleona
Mám jedno to "historické" kolo na chalupě. Je to moje z NL které jsem si vzala sebou při stěhování. Strejda na to koukal jak magor (to víš závodně cyklistikoval), takový stroj ještě neviděl. Když ale pořád slyší jak básním jak se na tom skvěle jezdí a kam se hrabe horské kolo který mi dal, tak se minule vrhnul do opravování. Problém je že při příští návštěvě NL budu muset koupit gumy, tož v ČR není ten správný formát snadno k sehnání. Až to kolo dá dohromady tak ti ho půjčím na zkoušky, to chrochtat blahem

Já bych jela pokecat a popíjet do Vranova ale strejda se tentokrát chová jako ten rozumější a zdá se mu to zbytečné
Holt budete muset vyrazit někam blíž k hlavnímu města naší vlasti.

corleona
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 13:52
- Nahlásit

Teta
Tak jedině Justičák... ale to as pojedem na otočku tak nevím.. nevím..

Teta
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 13:53
- Nahlásit

corleona
No vidíš, to je pravda. Fakt pojedete na otočku. Můžete u nás přespat. Strejda i pes asi nebudou doma ten víkend takže no problem.

corleona
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 14:05
- Nahlásit

Stýnka
Prosím Tě, máš nějaký plán akcí botonterrier klubu, kterému dělám web? Nejel mi program, ve kterém to dělám, tak teď se na to opožděně vrhám.
Pokud máš nějaké změny u "Šery", tak mi to taky pošli. Myslím, žes tu psala něco krytí..
Každopádně: Co máš na stránky bostonů, plís pošli. Výsledky výstav, akce, bonitace, krytí, atd.. Dík

corleona
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 14:07
- Nahlásit

Teta
Tuš to nevím.. záleží, kdo nám bude hlídat smečku..

Teta
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 14:51
- Nahlásit

corleona
Ty jo, s vámi je to taky těžký. Každou má dvacet tisíc psů a pak nikam porád a porádně nemůžou.
Tak prostě odjeďte a dejte vše na povel Italovi, ať se ukáže!

Stýnka
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 14:55
- Nahlásit

corleona
Moc jsem toho letos z těch výstav neobjezdila, ale možná dám přes víkend něco do kupy.
Každopádně ti znovu písnu info ohledně naší Cherry - ještě není přidaná ani do seznamu chovných fen
Taky 2 moje odchovy jsou chovné, tak to bys taky mohla přidat-dám info
a pak ještě pošlu info o našem krytí a asi fakticky očekávaných mimčách (Cherry se nám podezřele kulatí a už to asi nebude jen občas ukradnutý žrádlo kočkám...)

corleona
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 15:20
- Nahlásit

Stýnka
sorry sorry kompresory.. polepším se

corleona
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 15:27
- Nahlásit

Taxi přectafte.. přišel z Polska další certifikát.. už je ofiko žampionka i vytrvalá Viktorie. To máme ale ščasný tejden..

Teta
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 15:32
- Nahlásit

corleona
Ti vole, můžu k vám taky přijed. Třeba bych si u vás mohla vsadit sazku a vyhraju!

Koukám že jsem tady ze Stýnkou zůstala sami. Fšici si někde užívají!

corleona
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 15:38 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Teta
Toš u nás se ti tež može stát, že spíš šlápneš do hovna.. To je jistá sázka!
Protože Pan hlavní sběrač dnes šel na houby, místo na exkrementy..

Teta
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 15:55
- Nahlásit

corleona
Tak to můžu zůstat v Praze. Hoven a srač... je tu taky dost

Teta
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 16:20
- Nahlásit

Fšem
Tak pěkný víkend, jedu chlastat k Artrozům

Stýnka
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 16:45
- Nahlásit

corleona
No to doufám...

Ne já sem moc ráda, že ty stránky sou a teď když už je i program tak se určitě nemusíme bát pravidelnej aktualizací.

Teta
corleona
No ale hovna prý taky přinášej štěstí (teda když se ti o nich prej zdá). Že bych taky vsadila sportku a šla přespat ke Corleonům na zahradu???

Teta
Já už taky dávno nefachčim, azabalila jsem to dneska už někde okolo 14,30. Ale zato až do teď na telefonu-ten krám už nesnáším...

Ale teď už snad bude klid a ikdyby ne - pádím na cvičák a kašlu na všechny telefony...

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2006 06:33
- Nahlásit

2 all
sobota ráno a tady mrtvo jako sfiňa.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2006 06:47
- Nahlásit

Lidojedi zajmou Pražáka, Brňáka a Ostraváka. Přijde náčelník a povídá: "Máte to špatný, pánové, sežerem vás a zvašich kůží si naděláme kánoe...ale že jste cizinci, můžete si vybrat jak umřete." Pražák si řekne o dvě krabičky rohypnolu, všechny ty prášky sní, usne a tiše umře. Brňák si řekne o pět litrů slivovice, vypije to na ex, upadne do bezvědomí a umře na selhání jater. Ostravák si řekne o vidličku a začne se s ní bodat všude po celém těle.... Už je samá díra, krev stříká, Ostravák pomalu vypouští duši, ale z posledních sil se ještě vzchopí, koukne na náčelníka a povídá: "A máš po kánoi, pičo!"

blažena
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2006 10:55
- Nahlásit

Tommy Gun
kam ty na to chodíš ty srandisto

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2006 11:17 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

blažena
.... konečně někdo, tady, blážo.
dostalas ode mě včera ten mail?

blažena
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2006 11:59
- Nahlásit

Tommy Gun
no dostala, no
a co jako?
A do kdy to má bejt a jak to má bejt dlouhý
jak jsi správně napsal, antibiotika jsou překonaný, podle posledních výzkumů je účinnější plácačka na mouchy

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2006 12:40 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

blažena
no kdyby to šlo a mohl bych tě o to poprosit, tak na min. 3/4 až na 1 stranku. no zrovna tudle jsem koukal na dokument na ČT2 o flemingově plísni. hned jsem si na tebe vzpomněl. potěší, ne?

blažena
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2006 12:50
- Nahlásit

Tommy Gun
no tím jsi mě dostal, tak já něco vyplodím, ale na Nobelovku to asi nebude.....
v pondělí v práci začnu namáhat své mozkové závity

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2006 14:08
- Nahlásit

blažena
tak ploď, ploď ......
mezi 15 a 22 hod. nebudu - jedeme slavit ke skorotchyni a skorotchanovi. už si předpřipravuju (přepisuju výsledky) bulvarni platek 4/2006.

<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání