Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
articek
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 08:31
- Nahlásit

Teta
teď už je to v pohodě, o tykačku nešlo spíš jsem tě vůbec nemohla zařadit kam jako patříš

Artroza
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 08:31
- Nahlásit

blažena
tak aspon nekdo!!!
diky za mejl...bavila jsem se o tom s manzou... prosi, zda by opravdu neslo neco napsat vhodneho do zpravodaje o zlych a hodnych bakteriich??? malo lidi je ochotno psat a info by bylo potrebne....

articek
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 08:35
- Nahlásit

Tommy Gun
Venkov dorazil do Prahy. Aspoň jste nám zvedli držby

articek
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 08:37
- Nahlásit

blažena
taky se přimlouvám za info do zpravodaje

ola
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 08:41
- Nahlásit

Michla
Úžasná fotečka. To jsou úplný mimikry!

Tommy Gun
A pak, že nakupovací úchylku mají jen ženský! Vždyť z tvého příspvěku úplně jasně vyplývá, že tě to bavilo, že jsi rád, že nemáš jednu košilku ale tři... Taky, že jsi zvýšil hospodářský výsledek panu Baťovi... A neříkej, že tě nětěší pohled na tvoji milovanou polovičku v novém kabátku, šálce a rukavičkách...

Teta
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 08:58
- Nahlásit

Tommy Gun
Tak tedy doplním něco k vašemu nakupování.

1) Když dorazila na cvičák z obchodů tak slečna Kulekoušová trvdila že si nic nekoupila a že byla pouze s kámoškou na obědě. Ještě jsem si dělalal před Tommym legraci ať jí nevěří, že si určitě začně vzpomínat na nějaké věci které vlastně koupila. Koukám že jsem nebyla daleko od pravdy.

2) Musím se ale slečny i zastat. Když na ten cvikoš dorazila tak si říkal že ještě někam pojedete ale ona nechtěla. Takže si myslím že si jí ukecal na ten Chodov a za tiy košile a tak si tedy můžeš sám. Věřím že ti ale moc sluší.

Jinak moc díka za diplom, ještě přemýšlím na které special místo ho vystavím.

Artrozo
Taky makám, neboj.

Artroza
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 09:02
- Nahlásit

Teta
to jsem rada, ze v tom nejsem sama ....
pry se uvidime zitra, aby jsme sezrali nejake chudinku zvizatko...

Artroza
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 09:09
- Nahlásit

Teta
hele nevis jestli neni po bekate jeste volna fenka??

Denisa
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 09:23
- Nahlásit

Ahojte,
tak konečně kukám...
corleona grautlace holkám, ale taky hlavně tobě, seš fakt sportsmenka! teda sportswomenkamáš můj obdiv!
Ada
co vaše lesní zvěř? srnečka je nádherná!
ola
co Kubula a Kuba Kubikula?

no jinak já si musím postěžovat a to velmi, aspoň se zde z toho vypíšu...jsem nasratá jak... kvůli podmínkám/nepodmínkám na cvičení! pominu různý věci, ale přijde vám divný, že bych si např. chtěla u obran vyzkoušet nanečisto zkoušku... že potřebuju u obran cvičit taky ovladatelnost... když jsou zákusy dobrý, kouše prý super... pak se mě Dannie Glisňa zas může ptát co v tom Brně děláme, že jen koušeme a kde máme ovladatelnost...
makety nejsou postavený, pistoli vystřelit G. neslyšela nepamatuju neb je v šuplíku, nikdo nemá klíče atd. atd.
na place lidí jak much, takže nějaký volno a vysílačky jednou za 100let... nic mi nepomůže, že mám zaplaceno na 2 cvičácích a dojíždím na další 2, achjo... terény na stopy taky dojíždím dost daleko... prostě bůůůůůůůůůůůůůů, béééééééééééé (to jako pláču)
Achjóóó a pak se divím, že furt stojíme na místě...
Co mám robit?!?!
Včera jsem se tam s pár lidma domlouvala, že se budeme bouřit a zkusíme si aspoň navzájem vypomoct, i když teda moc zkušenosti nemáme a že se nedáme... no ale taková spolupráce/nespolupráce na cvikoši je fakt na h...o!
Ještě zkusím někomu zavolat a poprosit, aby se mi aspoň na tu poslušnost podíval... Fakt už nevím co jinak dál...
Prostě fungují jen takový ty řady a přípravky tak max. na ZZO a ZOP a dál už je to asi na spolupráci každýho jak se s kým domluví a na ochotě... ale např. u těch obran - to fakt nechápu!!!
Tak, sice mi líp není, ale...

ola
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 09:35
- Nahlásit

Denisa
Tak to u nás je naprosto pravej opak. Jirka nás honí "co nejvejš"! ZZo bere jen jako vyzkoušení nervů na place. Chce přípravy minimálně na ZM a dál. Sám leta závodil, jenže teď má závoďáckýho psa důchodce a budoucího závodníka teprve dorostence. Co si mu řekneme, to máme. Ať už střelbu, figuranty atd. Musím fakt říct, že jsem spokojená. Parta lidí je super. Cvičák přístupnej kdykoliv a klíče od klubovny už mám taky. Mno, to jsem ti asi náladu nevylepšila, co?

Ada
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 09:43
- Nahlásit

Denisa
Ahoj ahoj,naše lesní zvěř se rozrostla o ještě jednu srnečku.Taa si nás sice k tělu nepustí ale Aidu jo.Takže jsou dvě.No budu fotit tak pošlu víc fotok.Takže tu máme Matyldu,Julču.Doufám že je to konečnáNebo si za pár měsíců mužem založit Zoo.

Ada
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 09:46
- Nahlásit

articek
My objíždíme cvikoše kde se dá.Tak bych ráda někdy zavítala i k VámTeda jestli by to nevadilo.Není to tak daleko.Hodka po dálnici.A pak to ještě najít.Ale to je na řidičoviTak já se určitě ozvu.

Denisa
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 09:48
- Nahlásit

ola
gggggggggggggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr r!
no to právě, tak bych si to já bláhová představovala v nejideálnějším případě...! se máte! to já jezdím po všech čertech, ale to i záměrně, neb jeden plac a jeden figurant je málo pro přípravu, no ale vidíš to...
ale to jsou ty velkoměstský cvičáky... vystřídá se tam milion lidí+další milion dojíždí z vesnic a městeček z okolí... žádný "rodinný" cvikoš...
pamatuješ jak jsem měla problém aby se mnou šel někdo zkušený na stopy...?! furt mi každej říkal, že sama se do toho pouštět nemám, ale nikdo se mnou nešel...
tak to máte s Fee ideální podmínky a kurňa šup teda na zkoušky a nevymlouvat se!

teď zkusím ještě cvikoš T. Makovskýho, i mě zval, tak uvidíme, sice je to 60 kiláků, tak časově docela nestíhačka když už je v 19h tma... ale tak aspoň párkrát zatrénovat...

ola
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 09:54
- Nahlásit

Denisa
Na zkoušky se chystám. Jsem ale děsnej nervoš.
Jo, a stopičky děláme v parku. Tam je možností habaděj. Sice se vždycky lidi diví, co to tam sázím atd., ale jinak pohoda.
Jo a co se množství lidí týče, tak u nás je teď taky hodně nováčků se štěňaty, ale většinou nevydrží všichni a navíc - zima je před náma a to chodí vždycky jen "ti skalní"!

Teta
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 09:55
- Nahlásit

Artroza
Po Bekatě nevím, ale jestli chceš tak tam můžu zavolat.

Co se zase zítra děje, jaké zvířátko? Doufám že ne nějak ringáče

Ada
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 09:55
- Nahlásit

Denisa
My taky s Fatty stáli na místě.U nás v jihlavě je to taky tak.Pak jsem se jednou pohádala s vícvikářem(to už jsem měla Aidu)že děláme furt to samé.Nováčkum ani neporeadil jak a co.Chudáci koukali a nevěděli nic.Tak jsem se sním ale velice škaredě pohádala.Řvali jsme po sobě ale nakonec semnou souhlasili i ostatní.Začala se cvičit řada,pak každý zvlášt.No prostě tak jak by to podle mě mělo vypadat.Máme nádherný veliký cvikoš u řeky.Já stejně ze skuoiny odešla a cvičíme s ipařema.Jezdí tam dobrej figurant.Takže momentálně jsem tam spokojená.

Ada
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 09:59
- Nahlásit

Denisa
U tToma jsem taky byla.Tam je to super.Doporučuju!!!!

Artroza
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 10:00
- Nahlásit

Teta
kdyztak jo, zlatou fenku....

ringace nedam pry grilovani...???

Denisa
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 10:08
- Nahlásit

Ada
no právě, sám mi říkal a ještě jeden pán, mají taky boxíky, že můžu přijet vyzkoušet... tak kdyby se mi tam líbilo, tak si zaplatím hostování (kolikátý už) a taky mi to určitě něco dá... aspoň je G. otrkaná různýma prostředíma cvikošů...
to já se s nikým nehádám, jsem nehádací typ a salámista ale prostě když to nikam nevede, tak se poohlížím co dál teda...
náhodou ZOO by nebylo špatný, pár cizokrajných zvířat ještě a můžete vybírat vstupný
ola
no já jsem ráda, že teď aspoň sklidili ty lány polí a stopujeme na hlíně, třeba se to taky jednou bude hodit a jednou týdně si zajedu na chaloupku kde je travičkááááá!

Ada
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 10:21
- Nahlásit

Denisa
Já se taky nehádám.Nemám spory ráda.Ale bylo to už neunosne.A svůj názor říct umím.A to jsem udělala.Pak se mi omluvil že to přehnal. No zoo.A kdo to bude živit?To néé.Ale budem stavět těm dvoum přístřešek.Už dneska.Skoro všichni sousedi chlapi se přihlásili na brigádu To dopadne.Ten donese slivku,ten zas ruma.Dnes tu bude veselo

blažena
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 10:28
- Nahlásit

Ada
nejni nad sousedskou vejpomoc
to je super že srnečky budou mít i bejvák!!!
hlavně je brzy obě vyfoť

Ada
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 10:33
- Nahlásit

blažena
Dnes je nafotímNo a máme pro ně i seno.To nám věnovali zase jiní sousedi.Oni jsou to spíš už srnky naší ulice.Všichni jim něco nosí.

Psala si mi v mailu že váš první boxík byl z Luk u Jihlavy.Tak bydlím od tama 8km a mamča tam pracuje.Znám to tam jak svý boty.

Teta
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 10:45
- Nahlásit

Artroza
Tak všechno je jinak, pánové se dohodli takto: Dnes v 19. hodin u vás v pizze, mám ti říct že až pojedete z Prahy abys připoměla manželovi abyste se zastavili v pizze a udělala reservé!
To ale není vše, budeme prý u vás spať abychom mohli všichni chlasťať. Pše bereme sebou, takže bude sranda to uhlídat!

Artroza
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 10:47
- Nahlásit

Teta
aha! mozna jsem manzu zcela neposlouchala
o.k.
paneboze dalsi ringac v byte! ......! !
tak se tesime, to zas budeme vypadat.....

Denisa
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 10:49
- Nahlásit

Dannie
a jak vypadá ten Peťa!?!?! se hlásím!!! a když by se to u vás ďálo, tak bychom rovnou mohly před nebo po dát nějakou stopičku!

Teta
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 10:49
- Nahlásit

Artroza
Juchůůůůůůůůůůůůůůůůůů

Denisa
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 10:51
- Nahlásit

Artroza
já jdu dnes též slavit a popíjet a žrát... se taktéž obávám že budu zítra vypadat velmi...

Artroza
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 10:58
- Nahlásit

Denisa
Teta
tak vsem hezky vikend a prijemne popijeni

zcela prekvapive jdu pryc...

Denisa
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 11:14
- Nahlásit

Artroza
taky pěkný víkendík!

A všem pěkný víkendík!

Bílým boxíkům+jejich barevným kamarádům ať se vyvede jejich první sraz a foťte ať se my, co je to pro nás daleko, máme na co koukat!!!!!

Ada
Člen
# Zasláno: 29 Zář 2006 11:15
- Nahlásit

Denisa
Koukám že dnes bude celá diskuse moooc veseláNo a zítra tak budem vypadat asi všecí

<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání