Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Ada
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 19:12
- Nahlásit

Stýnka
To jo.To zas bude akce za akcí.A plánuješ nějaké štěniky?Jsem ale zvědavá co.

Teta
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 19:17
- Nahlásit

Tommy Gun
Co je zase zítra na braníků. Mám pocit že nějak nestíhám všecky akce?!
Strejda zítra džobuje, tak jsem si dala závazek vyklidit své 4 skříně hadrů, podle strejdy toho mjám moc. S takovou hláškou samosebou nikdy nebudu souhlasit, mno ale zkusím mu jít trochu vstříc. Pak ještě jdu tenisovat od 16. hod. Jinak žádnej plán.

Kdy dostanu diplom?

Stýnka
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 19:28
- Nahlásit

Ada
Boxíky teď ne-Niki už nikdy krýt nebudu a mlaďošky, jsou ještě fakt mlaďošky.

Ale máme měsíc nakrytou bostonku Cherry. Na ultrazvuk s ní nepudu, počkám až jak čas ukáže. Zatím na ní ještě není nic vidět. No ikdyž teda když sem se v neděli vrátila z Ošíkova, tak mi přišla, že za ty 4 dny neskutečně přibrala. Tak jsem si říkala-"že by???". No ale jen do tý doby než jsem zjistila, že sežrala žrádlo kočkám...

Ada
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 19:31
- Nahlásit

Stýnka
No tak to držím palečka atˇjich tam pár je.Kolik je Niki?

Stýnka
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 19:40
- Nahlásit

Ada
Niki je 6,5 roku. Poslední porod měla hodně komplikovaný a dalo jí to tenkrát dost zabrat. Takže teď už užívá psího důchodu. Občas ji brávám na cvikoš a to si to pak vychutnáváme obě-ona vždycky ráda kousala, takže jen co vidí figuranta, tak je ve svém živlu. No a já si zase libuju v tom, že jdu na obranu s ovladatelným usměrněným zvířetem bez voďáku u nohy. To je prostě pohodička. No snad se toho u holek mlaďošek někdy dočkám.

Ada
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 19:55
- Nahlásit

Stýnka
To znám.Taky když vezmu Fatty tak je to něco uplně jiného.I když Aida se cvičí líp než se cvičila Fatty.Aida je takova ta, pro balonek všechno.Fatty spíš koukala koho by sežrala.

Ada
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 19:57
- Nahlásit

Stýnka
Ale když jsem na Vás koukala na poslušnosti s Bugi(snad je to dobře)tak se mi ta poslušnost fakt líbila.Bohužel tu druhou fenulku jsem neviděla.

articek
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 19:59
- Nahlásit

Teta
Prosím přeposlala jsem Ti jeden email, kukni na něj, nerozumím ani slovu

Stýnka
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 20:33
- Nahlásit

Ada
No s Boogie to jde, ikdyž je strašně zbrklá. Vždycky od ní mám zeškrábaný celý stehna, jak se po mě drásá za balonkem-je na něj taky slušně ulítlá.

Stýnka
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 20:35
- Nahlásit

Ada
Braia, ta druhá feňulka, je zdrženlivější ale je to skvělej hlídač-s tou se doma rozhodně bát nemusím. Boogie by šla zloděje asi olízat, Braia by se s ním asi moc nemazlila. Lidi se jí docela bojí, asi i tím, že je takovej bubák tmavej.

Ada
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 20:37
- Nahlásit

Stýnka
Ty drápance na nohách si pamatuju.Měla jsi uplně modré nohy.A Boogie je i moc pěkná.Fakt se mi líbila.

Stýnka
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 20:41
- Nahlásit

Ada
No a takový nohy mám pořád-podrápaný nohy a břicho, orvaný oblečení, no prostě holka k pohledání...

Ada
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 20:42
- Nahlásit

Stýnka
Tak si to pěkně rozdělili holky.Já si taky myslela že by Aida nekuusla do doby než k nám vlezl větnamec.Zakousla se mu do stehna.Nbízeli po ulici nějaké tzv.zlato.Vešel bez zazvonění dovnitř a bylo to.A to jsem teda koukala jak ho hnala.To jí byl rovnej rok.A jinak je to mazlíček ze všema.

Ada
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 20:49
- Nahlásit

Stýnka
To se dá ještě zamaskovat.Já jednou vytírala podlahu a z mopu vylítla pružina,tak že mě střelila do oka.Ráno sem měla takovou podlitinu a napuchlinu že jsem neviděla.A našim to přišlo náramně zábavné.Mě už o něco mín.

Ada
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 20:50
- Nahlásit

Teda dneska je tu vážně mrtvo.Asi nějaká epidemie,či co.

Stýnka
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 20:51
- Nahlásit

Ada
Jo maskovat. Celý léto sem si netroufla vzít do práce krátkou sukni aby si nemysleli, že doma praktikuju nějaký divný sexuální hrátky

Ada
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2006 20:57 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Stýnka
No a ono to tak fakt vypadalo.Takové modro fialové pruhy.Asi by jsi nikomu kdo není pejskař todle nevysvětlila.To jsem ani já ještě neviděla.Byla to fakt síla.Ale mezi náma sis aspon mohla vzít kratasy.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2006 05:30
- Nahlásit

zase mrtvo - co všichni děláte?

Ada
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2006 09:01
- Nahlásit

Tommy Gun
Spíme

Ada
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2006 09:03
- Nahlásit

To fakt ještě všecí spíte?

ola
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2006 09:13
- Nahlásit

Ada
Já léčím. Jakub má 39,5 horečku! Asi mě z toho klepne pepka. Ach jo! Musela jsem separovat Matesa a FeeBee, aby ta hnusná angína nepřelezla i na ně. FeeBee samozřejmě děsně zajímá, proč náš hyperaktivní Jakub zvadle leží v obýváku na gauči a už jsem ji chytla, jak mu soucitně pokládá hlavu na hrudník!
Jo, a počasí tu taky stojí za houbec...

Ada
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2006 09:21
- Nahlásit

ola
Tak atˇse Jakoubek brzy uzdraví.Já mám na hlídání od ségry neteř.Dnes si pro ní dojedou.Ale je to zlatíčko.Je to takovej živel.Ale pořád veselá.FeeBee drží s Jakubem.Trpí sním.To je pěkné.

Počásí tady taky nevypadá nic moc

articek
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2006 10:40
- Nahlásit

ola
ohledně tvých stop, i když teď máš asi jiné starosti, zkus se podívat když jsme si dopisovali s Dannie, tam jsem něco o stopách psala a prý to zabralo.Bohužel vůbec nevím, na jaké stránce to hledat

articek
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2006 10:43 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Tommy Gun
hele ty si nějakej nemocnej, jak to že ani o svátku nespíš?V 5.30 ráno se přece spí, ne? to ještě není ani náš papoušek vzhůru a ten u nás vstává jako první

ola
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2006 10:49
- Nahlásit

articek
Až sem Dannie nakoukne, tak doufám, že mi to prozradí! Bohužel teď nemám čas (ani sílu) hledat...

Dannie
Kde jsi? Potřebuju tvoje rady! Ohledně stopiček a taky reference o krmení Troll!!!

articek
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2006 10:59
- Nahlásit

ola
nějak nás Dannie zanedbává. Už je na tom Jakub líp? Slyšela jsem, že teď nějaké nemoci začali lítat, podzim se blíží
Dannie
Nevíš aspoň měsíc, kdy jsme se o tom bavili? Zkusila bych to dohledat

corleona
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2006 11:35 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Tak jsme už s Viktorkou doběhly.. No, měla ale holka dost, snažila jsem se ji držet pořád ve 12 až 13 km/h rychlosti, což je podle mě optimální. Na závěr sebou práskla do kufru, zalezla a už nevylezla. Budu muset najet na pravidelný trénink na kole, od příštího týdne už zas začnem jezdit po pauze kousat, tak ať ten svůj tlustý zadek zvedne od země a doskočí na rukáv..
Jinak psíci měli taky dost, u nás pere slunko jak sedlák cepem.. Jedna fena se hned na 2. km poblila a pak ještě další 4 kiláky stávkovala.. ta fakt vypadala na odpis. Tahali ji na škrťáku, no nevím.. Pak s ní raděj běželi, to kolo na ni bylo moc rychlé. To je těžko, když pes sleze z gauče a jde na vytrvalostku. Viktora pro změnu posrala dva cca padesátimetrové úseky. Se rozhodla v běhu kakat. Ale stihla to. Takže už mají všichni naši čokle vytrvalostku..

Zde "vytrvalá dvojka" po dojezdu: www.maximusdeus.cz/vz_viki.jpg

Kerinek měl zítra krýt nějakou polskou fenu, ale volali, že "nesehnali" krycí poplatek, takže až někdy příště. Toš to je dobrý fór. To dost dobře nechápu, jak chce někdo chovat štěňata, což je poměrně finanční záhul a přitom nemá ani prachy na krytí. A to jsme chtěli po nich výjimečně alespoň půlku poplatku, protože plakali do telefonu, že jsou švorc. Berem totiž krycí poplatek v den krytí. Ještě když Queros kryl, když tady byl před dvěmi lety, tak jedna Polka že zaplatí po štěňatech. Měla pět štěňat a nezaplatila dodneška nic. A když jí nedávno Tomáš volal, tak mu řekla, že mu nic nedá, protože štěňata nemohla dlouho prodat a jestli vůbec má na to Tomáš svědky, že nezaplatila.. Dobré, což?

Ada
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2006 12:33
- Nahlásit

corleona
Že nezaplatí?To jsou lidi.Bych se hambou propadla!

ola
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2006 13:27
- Nahlásit

corleona
Gratulujeme! Jste teda namakaný! A na fotce vypadáte báječně.

articek
Naštěstí už slezla teplota na 37! Dokonce i snědl trochu k obědu. Včera nejedl vůbec - podle toho učitelka ve školce poznala, že je zle! Snad to už bude dobrý. Nerada bych v sobotu prošvihla tu svatbu.

Dannie
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2006 15:02
- Nahlásit

ola
Tak už jsem tu... Co potřebuješ se stopičkama? Bohužel si taky nepamatuju kdy jsme to psaly,ale třeba s artickem dáme něco zase dohromady

<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání