| Autor |
Zpráva |
blažena
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 17:02
- Nahlásit
Ada
tak jak dopadla páteční brigáda?
už maj srnečky 5hvězdičkový bejvák a jsou tam stále obě?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 17:11
- Nahlásit
blažena
Ano ano dostavěno.Brigáda dopadla vesele.Pak se to u nás slezlo ještě večer a skončilo se ve 4:00hod ráno.
Taky si musím koupit novej digital.Pač sem blbec blbej a nechala ho na stolku.Aida si sním nejspíš i s Fatty pohráli.No funkční je jen karta.Foták na odpis.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 17:12
- Nahlásit
blažena
A srnečky jsou tu obě.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 17:37
- Nahlásit
corleona
Opočno je slavné jak sviňa!
My přijeli ze svateb a já čučím, že to Táňa vyhrála. Super! Akorát, že Miss world pokaždé dávali v televizi, a to tam žadné želízko nebylo. Teď prý v Polsku byly sázky 7:1, že Táňa zvítězí a ty naši blbouni to nevysílají! Klasika! Musíte ale uznat, že je to fakt kočka. A to jako holčina měla vlasy po zadek... Úžasný.
Jinak jsem ze svatebního tanečního reje celá rozlámaná (ono v téměř důchodovém věku už není tanec to co býval ). Dlouho jsem se tak nezasmála atd. Radši ani nebudu stoupat na váhu, protože ty dortíky, zákusky, jednohubky... to asi bude mazec. Ale pozor - ráno jsem se odhodlala a byla jsem i na cvičáku. Taková jsem nabušená kynoložka!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 17:39
- Nahlásit
Takže kdo se chcete podívat na nějaké foto z 1.srazu bílých boxerů tak můžete zde
Lepší fotky pak budou na stránkách běloušů a my pak každý dostaneme CD s fotkama takže pak ještě nějaký fotky na stránky přidám.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 17:49
- Nahlásit
Vcelka
No já se picnu, vy jste měli vlastně první výstavu!!! No to je šupa! A posuzoval Auterák? No to je gól.. A nějaké výsledky? Chtěl by to dát to na Pandoru.
Artroza
Tady Kolombo, tady Kolombo!
Tak už vím, kdo vyfoukl našemu Kerinkovi nevěstu. Kretíno klidně i na dluh jo? No to je úúúúúúúúúúroveň..
Kerin říkal, že to tedy radějc to uměló pičó..
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 18:02
- Nahlásit
corleona
Kerin říkal, že to tedy radějc to uměló pičó..
|
articek
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 18:07
- Nahlásit
Vcelka
moc gratulujem, prosím prosím o originál fotky s trofejí, dala bych jí na stránky, díky máš tam ještě email
|
ola
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 18:08
- Nahlásit
Vcelka
Taky gratulujeme!
Jo, a tady jsem našla štěníky křížence boxera :
http://www.kszv.sk/sur.php
|
articek
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 18:08 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
corleona
Já dneska na výstavě slyšela, že máte objednanou na středu nevěstu, tak se konečně dočká
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 18:10 - Změnil/a: Vcelka
- Nahlásit
Výsledky jsou jednoduchý bylo nás pár
Psi-třída mladých
V1 Paganini z Ungeltu
Psi-třída otevřená
V1 Zafo z Dybohůrky
V2 Bárt Bosim
Feny-třída mladých
V1 Mery ze Šárovce
V2 Mia ze Šárovce
Feny-třída otevřená
V1 Zibu z Dybohůrky
V2 Borůvka z Červeného hrádku
V3 En Amie z Černého jezera
nikdo prostě neodešel s prázdnou každý se nějak umístil
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 18:10
- Nahlásit
articek
Jo, jo.. ale nebudou překrývat. Ještě jsme to Kerrymu neřekli.. byl by zklamaný, že enem jednunc a dost.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 18:11
- Nahlásit
corleona
Jó, moc se mi líbí tenhle Kerinkovo potomek... http://www.glogosia.pl/srodek/szczenieta/27dni%200 44-a.jpg
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 18:14
- Nahlásit
ola
To je myslím ta čubina, co měla jít do Dánska. Ale prý nejde, tak nevím..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 18:18
- Nahlásit
corleona
Jak se ti zdá?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 18:20 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
ola
se mi už celkem líbí, na předešlých fotkách měla nějaký delší nos.. Ale těžko říct, co z ní vyroste..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 18:21
- Nahlásit
corleona
Tahle fotka je super. Fakt se mi ta čubina moc líbí...
http://www.glogosia.pl/srodek/szczenieta/27dni%200 38-a.jpg
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 18:22
- Nahlásit
corleona
Tak Katarzyna Urb. opravila auto a vyjela kryt do vidlákova směr ku Práglu? Pochopil jsem to správně? 9.9. mi ráno do Třeboně poslala sms, že prý měla Unfall. Asi se jí nechtělo.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 18:25
- Nahlásit
Tommy Gun
To je jiná, ne? Ta Tvoje má Bali Elendir a ta Naše má Dickense Eksodus a jeho matku se skutečnó naturální .. totok.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 18:28
- Nahlásit
ola
No som zteho vrhu volaaká zmetěná.. se mi vůbec nelíbil a teď se mi líbí..
Jak jsem psala, jsem zvědavá, co z těch mimin nakonec vyroste.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 18:31
- Nahlásit
Tommy Gun, corleona
tak jsem ty výsledky lupla na Pandoru
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 18:38
- Nahlásit
Vcelka
Vim.. mám to přesměrované na mobil.. Už jsem dala echo, že to tam je, známým, co mají bílé boxery, že to prošvihli.. Si myslím, že jim to teď bude líto a příště se zúčastní!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 18:52 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
corleona
ta Naše má Dickense Eksodus a jeho matku se skutečnó naturální .. totok - furt lepší než Exitus s uměló totokicí .....
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 19:06 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Tommy Gun
hm, dobré slůvko "totokice" - pravděbodobně začnu používat. Já s naším vetem užíváme slůvko "renault", když si chceme vzájemně říct, že třeba nějaká paní je **ča.
A jednou měl nějaký dost blbý den a říká: " Ty vole, dneska tu byl celý autosalon."
|
articek
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 19:16
- Nahlásit
corleona
No já se nedivím, vždyť je to k vám kus cesty, jedno vrznutí musí stačit
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 19:18
- Nahlásit
Vcelka
Moc pěkné foto A gratuluju k umístění
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 19:25
- Nahlásit
articek
Tak snad to mají dobře vypočítané, nebo byli na testosteronu.. Ale měli jsme tu nedávno fenu, která tady byla dokonce třikrát a to vždycky přijeli znovu až z východního Slovenska.. Istota je istota. Jsem se ptala, jak tu byli po třetí, jestli ještě vůbec fena bude chtít (Kerin, ten chce furt..) a oni říkali :" Jáj, ta naša, to je stará kurva!"
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 19:26
- Nahlásit
corleona
" Ty vole, dneska tu byl celý autosalon."
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 19:27
- Nahlásit
No krytí.Pro mě to je peklo.Po prvé jsme jeli v uplně blbou dobu.Takže nic.Podruhé zase brzo tak jsme jeli na překrytí.Povedlo se.No a těd zas pozdě.A to jsme to podle minulého hárání měli spočítané.
Navíc možná už ani vkůli zadním nohám krejt nebudem. a Aida je mladá.Takže nejspíš dlouho žádne mimka nebudou.No ale snad si nové mimo dovezem co nejdřív.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 19:28
- Nahlásit
Tommy Gun
Teď mě napadá... co od něj potřebujem za článek? Ať nám nezleniví. Teď nic nepsal, že? Nahoď téma, já ho zaúkoluju.
|