Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
articek
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 16:59 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Artroza Corleona
Tak Artrozu jsem už prospala. Zatím jsou jen na kartě, jestli je můžu poslat emailem?

articek
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 17:01
- Nahlásit

Ada
Tohle byl jen jedna zkušenost, u tréninků jsem nebyla

alli
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 17:09
- Nahlásit

Dnes mě tedy po návratu čekalo doma nečekané překvápko, již při vstupu do bytu se s vůní bublajícího zelí v hrnci (máme od středy naložené zelí) mísila poněkud nevábná vůně, po otevření dveří do kuchyně to bylo hned jasné , bafnici přepadl průjem a nedalo se to vydržet... (naštěstí jen na jednom místě), ale smrad tedy strašný ...ale strhnout záclonu si neodpustila .

articek
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 17:17
- Nahlásit

Tommy gun
V čem jsi chtěl poslat ten inzerát? Nějak jsem zapomněla.

articek
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 17:18
- Nahlásit

alli
To by si se moc nudila, kdyby všechno bylo o.k.

ola
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 17:23
- Nahlásit

alli
Možná se to tou záclonou snažila zamaskovat!?
Jinak - nakládaný zelíčko - mňam - to já ráda...

alli
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 17:34
- Nahlásit

ola,articek
Záclona bývá stržená skoro vždy , už podle toho vypadá...spíš věděla, že v tomto případě jí nebudu nadávat

alli
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 17:41
- Nahlásit

Jsme měli jít dnes na cvičák, ale vzhledem k její indispozici, (kašel se zdá být lepší) jsem ho raději vypustila a má klídek...teď jí poslušnost celkem šla až na pár šaškáren, jakože při odložení za chůze si lehla prdelí ke mě a čelem k ostatním...

ola
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 17:42
- Nahlásit

alli
Mnóó, ono kombinace kašle s průjmem není zrovna to pravé ořechové! To známe...

Ada
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 17:56
- Nahlásit

alli
No to mi něco říka.Když Aida měla asi rok tak byla zvyklá chodi každou středu na cvikoš.Nějak jsem jednou nestíhala.Domů jsem dorazila o hodinu pozděj a co mě tam nečekalo.Nasra...mi do postele.Sem myslela že mě trefí.Naštěstí už na taková věci má rozum.Těd se přeorientovala na digitály.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 18:09
- Nahlásit

articek
tak jsem zkoušela to štěkání na povel a bez úspěchu, čumí na mně jen funí ale ani nezakňourá natož aby štěknul. Tak nevim jak mu vysvětlit aby chápal co po něm chci.

Ada
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 18:13
- Nahlásit

Vcelka
To já Aidu učila tak,že jsem vzala hračku kterou má fakt ráda.A nedostala jí dikud neštěkla.Takhle jsme to dělali do zblbnutí.A nakonec pochopila.Když zaštěkám dostanu odměnu.

Denisa
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 18:25
- Nahlásit

Ahojte,
tak jsem dostala od bráchy echo, že hodil Giorďasce na stránky video, je to z léta 2005 kdy měla čerstvě 2 roky a byly to naše první obrany navolno jak já říkám no prostě bez vodítka... tak mrkněte jak se Giordi učila "lítat"!
a hlavně hlaste komu to případně nejede, hned bych hlásila bráchovi... jste moji první kontrolní diváci...díky!!!

Denisa
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 18:26
- Nahlásit

ježiš, to je obro smajl... ehm...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 18:33
- Nahlásit

Denisa
mně ty videa fachčí a jsou super

Denisa
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 18:55
- Nahlásit

Vcelka
2x díky!

a vyštěkává ti figuranta?! nebo když ho někdo vydráždí? když bude štěkat, tak mu říkej štěkej,ššššštěkej! a případně přidej ten prst a on si to časem spojí... pak jak psala Ada s něčím co má fakt rád - mls nebo hračku nebo pešíka... a dát mu to až zaštěká x-krát... a bacha na létající žgryndy, G. má dostřel několik metrů!!!

ola
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 19:17
- Nahlásit

Včelka
Já učila Fee štěkat na vysavač (už jsem tu psala). Když jí mířím hubicí na hubici , tak štěká. No a já jí u toho říkala "štěkej", aby si to spojila. A jde jí to už náramně.

Denisa
Ježíš, kde jsi urvala toho megasmajla???

Vcelka
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 19:31
- Nahlásit

Denisa
figuranta zatim ne, to sme právě chtěli zkusit na tom srazu jenže když sem řekla že neumí štěkat na povel tak sme to ani nezkoušeli. Na hračku nebo mls to asi nezaštěká, když přidám ten prst tak si mi lehá a nebo mi pak dává pac. Ale ten vysavač co radí Ola to bych mohla zkusit, na ten štěká.

articek
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 19:35
- Nahlásit

Vcelka
A tak to uměl, zaspala si, ale nevzdávej to. Štěká vůbec na něco?

articek
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 19:42
- Nahlásit

Denisa
Videa fachčí i mně, jsou super

Ada
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 19:45
- Nahlásit

articek
Tak jsem dělala dnes to přivolání.Dala jsem balonek pod bradu.A fungovalo.Dělala jsem to přes den několikrát.A pokaždé to bylo ok.Přiběhla okamžitě.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 19:52
- Nahlásit

articek
no to sem zaspala, nevěděla sem že u vás to uměl. Už sem se ho to pokoušela naučit tak před rokem, ale to taky nepochopil. On štěká tak leda na nás když mu chceme nakapat nebo zastřihnout drápky nebo něco podobnýho tak to se mu nelíbí a tak na nás pak štěká a nebo štěká když na někoho doráží jako třeba na návštěvu a tak. Zkusim schválně zítra ten vysavač.

ola
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 19:57
- Nahlásit

Denisa
Týýýýý woe, to video je BOMBA! Giordi je ranař! Navíc musím chválit bratra za hudbu. Fakt je paráda se na to dívat!

articek
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 20:01
- Nahlásit

Ada
super, mám radost, i když jsem nevěřila, že to moje vyprávění se dá pochopit

articek
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 20:04 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Vcelka
máš tam email, jo to Bohouš učí štěňata, hned jak komunikují, je to jeho pýcha a práce se štěňatama ho baví, přemýšleli jsme, že si uděláme nějakou předvýchovu štěňat, ale obávám se, že by pak u nás i zůstali, jsem vůbec ráda, že s ním něco děláš, když sis ho brala nevěřila jsem, že ho někdy uvidíme, teď jsem ráda, že je u tebe. Lepší majitele by jsme nenašli. Neboj naučí se i štěkat

Denisa
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 20:11 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit

holky,
díky za info o funkšn vídejo!
ola
smajly mám stáhlý odkud si, ovšem vždy to hodí podivnou velikost...
jo a mjůzik je přidělaná jen k prvnímu vídeju a je to moje volba, ale brácha neprotestoval, zhodnotil, že se to hodí...
a ty ostatní-to si tam pouštěli figuranti ke své práci a u jednoho singlu G. štěkala i do rytmu...

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 20:26
- Nahlásit

articek
Art vyhrál na Krajský výstavě - se pochlub, bohouš nebohouš. )) gratulace bosimteamu. )
samozřejmě ještě gratulace včelce s vikoušem a adě za převálcování ostatních plemen bocérem.
Jste to teda natřeli res. CACIBovi !

Ada
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 20:33
- Nahlásit

By mě jako zajímalo jak tou rakví můžete hodit víc jak 800m.Vůbec to nende.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 20:33
- Nahlásit

Teta
...... to jako přežrat se a vožrat hned první den školení, jo? Dyk já tam budu lichej. Ale to nevadí, vezmu si k sobě Lega a budem sudí. Jaké nabízíš menu - že by nějaká holandská specialitka? Co mám koupit ZíZímu za dárek???

articek
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 20:33 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Tommy Gun
díky, trochu jsem se bála toho posuzování mezi res. CACIB a náma, nakonec to vyšlo, dost lidí se o ML výstavě bavili a moc nechápali jak to mohlo tak dopadnout

<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání