Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
articek
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 20:37
- Nahlásit

Tommy Gun
bosimteam že by nový nápis na oblečení

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 21:11
- Nahlásit

Denisa
Parádní videa se sqjele vybranou muzikou !!!!!! Super fena, super ww.Glisnik.com Příští rok se přihlaš na pražský klubovce do soutěže o Gladiátorku 2007. Moooooc se mi to líbilo !!!

Ada
..... na to se zeptej Tety. Ta tuto soutěž vyhrála a byla náležitě oceněna za 974 m. Já hodil o nějakých 20m méně. No co, jsem jenom Čech.

articek
..... no to asi nechápal nikdo, ale už je to jedno.
Bossteam, Bositeam, Bosimteam - nezní to špatně.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 21:12
- Nahlásit

je 21:12 hod. a já ten dnešní příděl od drbavých bab konečně překousal - styďte se !

Ada
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 21:28
- Nahlásit

Denisa
No video super.Není to náhodou na Zbraslavi?Kdy se tam cvičí?A co to bylo za figuranta.Byl dobrej.Nebo se mi to zdálo?Nemám to do Zbraslavi daleko.Bych tam zavítala.Napiš nějaké info sim sim.

Ada
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 21:31
- Nahlásit

Tommy Gun

Ada
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2006 22:47
- Nahlásit

Koukám dneska už je tu mrtvo.No jdu taky na kutě.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 06:55
- Nahlásit

Zas prtvo mrtvo ?

Artroza
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 06:56
- Nahlásit

a ja si rikala, ze jsem tu sama

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 07:00
- Nahlásit

Artroza
...... no právě odcházím venčit.

Artroza
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 07:19
- Nahlásit

Tommy Gun
hm ja uz makam
sem si nak privstala nebo co...

Teta
asi jim po Bekate nezustane pes doma, dnes by se jim mel ozvat novy majitel...

ola
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 08:22
- Nahlásit

Tady je nějak mrtvo.

Naše FeeBee včera měla nečekanou návštěvu. Jelikož soused buduje nový plot, tak je mezi náma jen nízká zídka a volně přístupná cesta. Mno, a já navečer koukám, že se něco mihlo po zahradě. Jdu se teda mrknout a on se nám tam prochází novofoundland jako tele. Fee čučela jak jí ochcává keříčky, pije vodu z misky atd.
On totiž jednou šel okolo nás, když Fee hárala a od té doby, když se urve, tak jde k nám. Chudák by ji tolik chtěl. Kdo ví, jak by to vypadalo - boxer s novofoundlanďákem?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 08:35
- Nahlásit

ola
boxer s fudlanďákem? Hmm to by bylo asi dobrý telátko
Už se hlásim taky do pracovního procesu, dneska sem dorazila až teď vezla jsem Zdeňka do Tábora na bus, neb mi odjíždí do Pelhřimova do nemocnice. Docela už se těšim že si od něj nějaký den odpočinu už mi nějak lezl na nervy.
Víťa teď po dvou měsících bude zase přes den sám doma, ráno se nám chudák snažil vecpat do auta.

ola
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 08:53
- Nahlásit

Vcelka
už mi nějak lezl na nervy
Ale? To snad ne?

Já jdu zítra s Kubou na kontrolu, takže do pracovního procesu se zapojím asi od čtvrtka. Ani se mi nechce... Sice doma s Kubasem je to o nerv, ale aspoň nemusím cpát benzín do nádrže a předstírat před šéfem pracovní nasazení!

tequily
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 09:11
- Nahlásit

Artroza
Je dnes v Bráníku cvičák? "Lehounce" jsme vypadli z dění, ale na srazu bílých boxerů jsme si na poslušnosti ani moc neutrhli ostudu. Chodí tam lidi pořád trošku dřív nechat proběhnout psi?

Artroza
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 09:20
- Nahlásit

tequily
cvicak je... psi probihacka tam ted moc neni jedine pred cvicakem ( placem)...
dnes tam my nebudeme, ale vycvikari normalne budou fungovat

articek
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 09:23 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Vcelka
Ať mu to dobře dopadne

Chodka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 09:55
- Nahlásit

tequily
na srazu bílých boxerů jsme si na poslušnosti ani moc neutrhli ostudu. Náhodou jste byli v poho.Jenom ty záda co jsi tam v sobotu hodil jak jste zkoušeli to předvádění to měla Mery velkou radost,že s ní páník blbne. Jinak gratulace k umístění.

Teta
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 10:01
- Nahlásit

Tommy Gun
To víš školení se musí nějak přežít a opít se hned na začátku je dobrý způsob jak pak zbytek týdne přežít.

Legolas žádné dáry nevyžaduje, stačí když přijde návštěva. Ty on miluje. Jinak je to rozmazlenej parchant a všeho má dost!

NL specialitu ti neudělám protože jich moc není. Holanďani jsou "multikulturní" národ a baští všehochuť. Si masovej anebo jako Artroza více zeleninovej?

Artroza
Tak to je dobrý zpráva, berou si ho ty lidi co původně chtěli čubu anebo někdo jiný?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 10:07
- Nahlásit

tequily
jo záda byli dobrý škoda že to asi nikdo nestačil zdokumentovat, stejně jako v neděli při běhu v kruhu ten pád Lenky s En Amie, nestihla sem to vyfotit a Katka taky ne.

Artroza
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 10:09
- Nahlásit

Teta
nekdo jiny, ale uvidime jak to dopadne...

takze k jidlu budou jablkovy knedle???

To víš školení se musí nějak přežít a opít se hned na začátku je dobrý způsob jak pak zbytek týdne přežít
SOUHLAS!!

co corleona, Mistr atd??? gde su??

tequily
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 10:19
- Nahlásit

Chodka
Vcelka
To jsem rád, že jsem vám udělal radost, to já schválně, aby jste se nenudili. Normálně tak nešikovnej nejsem...

Vcelka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 10:31
- Nahlásit

tequily
jen nekecej si nás na to připravoval předem že to bude jedna velká valná hromada, nakonec s toho byl jen jeden pád.

Chodka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 10:46
- Nahlásit

tequily
Vcelka
Ještě mám jeden zážitek, Mia byla dobrá když jsme my málo zkušený zkoušeli přivolání a ona doběhla k paničce a najednou vzala roha a běžela pozdravit páníčka co seděl na lavičce měla radost,jak se jí to povedlo.Ta asi nemá od Mery daleko holt ségry.

Teta
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 10:48
- Nahlásit

Artroza
Poslušné hlásím hlavní pobočce že v sobotu budeme krýt. Nevím jméno majitele ani feny, telefon vzal strejda, prostě klasika
Paní prý bude volat ještě ve středu tak chlap už ví že musí předat telefon mě Kontakt na nás je prý od "dám si vše na co mám nárok"
Vís o tom něco?

tequily
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 10:54
- Nahlásit

Chodka
najednou vzala roha a běžela pozdravit páníčka co seděl na lavičce
Jo,jo, to byl taky jeden ze zlatých hřebů srazu...

Artroza
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 11:04
- Nahlásit

Teta
nevim, ale predpokladam, ze je to ta fena co ma u nekoho co ji chtel kryt vasim brachou ne?
to bude zase radosti na starem belidle od ZiZiho....teda na zahradnim meste
vyfot ho jak ceka na nevestu, jako to udelala corleona

Teta
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 11:18
- Nahlásit

Artroza
Jasně, udělám fotodokumentaci pro Vás uchyláky/zoofili
Věřím že nás fotopříběh bude mít i štastný konec. Ne jako ta italská telenovela z Bašky

Big E bude dnes zpět? Kdyby bylo zapotřebí tak strejda má volno a může ho vyzvednout!

articek
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 11:20
- Nahlásit

Artroza
máš tam schvalovací email

articek
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 11:21
- Nahlásit

Artroza
Ty si sama doma, či co?

Ada
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2006 11:23
- Nahlásit

Dobré ráno.No to se dnes ale bude pracovat.Zas nic neudělám.V 23hod mi volá kámoška že jestli nepokecáme že se staví.Sem šla spát ve dvě.A před chvílí mě zbudila mámá telefonem.Jinak bych určitě ještě spala.A psi statečně spali semnou.Kouknu sem a vy snad už od šestli písálkujete.

<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání