| Autor |
Zpráva |
corleona
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 21:22 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Nevim nic, jsem superstárovala..
articek
a fotky origo nemám.. ty co jsou na webu přeci nejsou tak malé.. ?
např. http://boxerklub.wz.cz/mc_ari8.jpg
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 21:45
- Nahlásit
corleona
ola
Teda takovou nápovědu jsem vám dala a vy né a né na to přijít.Ach jo.
Tak co, už?????
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 22:14
- Nahlásit
Jéžkovy vočiska! Tak to si přečtu až zítra v hokně Téda, pisálisti!
My jsme se vrátili z chalópky a vůbec se mně nechce zítra do toho šrumecu!
Tak jen zdravím a ahojte zítra!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 22:16
- Nahlásit
corleona
díky, měla jsem špatné info, ty by měli stačit
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 22:23
- Nahlásit
articek
Můžu prosit o radu?No Aida mi začína u přivoláni nějak blbnout.Na cvikoši mi radí střískat.Ale do toho se mi vůbec nechce.Ona kolem mě začne skákat a štěká na mě.Dnes to udělala několikrát.To jí mám zas učit na stopovačce?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 22:31
- Nahlásit
Ráno stávam do roboty.Tak dobrou.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2006 23:57
- Nahlásit
corleona
Nahoď téma, já ho zaúkoluju - aha, od veta. momentalne nevím, ted me nic nenapadá, co by mohlo býti aktuálním. Zkuste neco vymyslet a napsat. Plosím, plosím.
A nevěřící Tomáš si řekl, že 80 je taky pěkné číslo a jel zmíněných 999 tam 999 zpátky a bylo to úplně na renault.
Corleona dotázek: V čem tvoříš www stránky - v jakým programku?
Teta se nám nějak přes víkend fláká.
Denisa, Corleona
Fotky z Memoriálu P. Sembola nemazat - budou zapotřebí do "bulvárního plátku" 4/2006 !!!!
V pondělí budu až po 18. hodině - jedu na školení do Tábora. Tak mě šetřte - ne, že zejtra přijedu a budu to všechno číst do půlnoci. zdar.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2006 08:12
- Nahlásit
Ada
tak to jsou teda rady tím by jsi docílila toho, že by přivolání bylo pomalé nebo vůbec nebylo.Zkus pamlsky nebo hračku, kterou držíš pod brdou a ona si pak sama sedne pod ní, ze začátku před ní couvej a říkej sedni nebo zkus párkrát aby proběhla mezi nohama, ale ne násilí, pokud štěkne nebo na tebe skočí tak řekni fuj, ale pořád je lepší radost na přivolačce s menší chybou než aby se na tý přivolačce rozmýšlela, jestli má jít nebo ne, dá se to blbě popsat,
|
ola
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2006 08:22
- Nahlásit
articek Ada
Dobrý je to couvání. To většinou funguje.
Spousta lidí si pokazí přivolání tím, že když pes párkrát zaváhá, tak když teda nakonec přijde, tak ho pániček zmastí se řevem : "Jak to, že´s nepřišel hnééééd!" Jasně, že pes pak nechápe, proč dostal sekec, když přišel. Potom se to těžko napravuje. (nejvíc to lidi dělají právě na cvičáku, protože před ostatníma nechcou ručkovat šňůru - vždyť doma jim přivolání funguje, pak jsou rozčarovaní, že pes nepřijde, a tak aby ukázali, kdo je šéf, tak psisko sprdnou...)
Ada
Pokud před tebou poskakuje a štěká, tak si chce možná nejdřív pohrát, vyblbnout a unavit. Vyzývá tě tím jako ke hře, ne?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2006 09:58
- Nahlásit
articek
ola
Děkuji za rady.Právě že já jí cvičím jako šlola hrou.Já si sní hraju.To u nás na cvičáku moc nemusí.Ale nebudu ju tlouct.To fakt raděj at na mě skáče.Tad dík.Jdu trénovat přivolání.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2006 10:07
- Nahlásit
Dnes se musíme snažit Atˇmá Tommyvečer co číst.
Tak se neflákejte.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2006 10:11
- Nahlásit
2all
Asi to bude tím pošasím, ale dnes jsem tak líná, ani psát se mi nechce
|
alli
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2006 10:17
- Nahlásit
Tak já teď dočítala poslední 4 dny, tak dodatečně Corleona, Ada, Vcelka - gratuluji
|
alli
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2006 10:27
- Nahlásit
Allis nám včera odpoledne začala občas nějak pokašlávat, jak kdyby měla něco v krku a nemohla to dostat ven, v noci mě taky asi dvakrát tím chrchláním a dávením vzbudila ,ale baští normálně, tak uvidím dnes odpoledne, jestli nebudeme muset raději skočit k vet.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2006 10:31 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit
alli
dobre rano, to vypada na zacatek nastuzeni- takze aspirin ( lepsi je ten od Bayera), teple mleko s maslem a medem... a drzet v teple nelitat. pokud by se to rozjelo, tak k vetovi... snad to bude o.k.
articek
nemas vysledky z Rychet( krajska)? - bylo to ted ne??
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2006 10:34
- Nahlásit
Po krasne prodlouzenem vikendu se opet hlasim
Ve ctvrtek jsme opet odjeli do Hejnic a prijeli jsme az vcera. Akorat Tina s nami nebyla, neb doharavala a hlavne jsme jeli tri v jeepu a jaksi by se tam chudinka uz nevlezla. Kluci jeli pred nami na motorkach a my budili obdiv s willysem. Dneska jsem myslela ze snad ani nevstanu do prace. V sobotu jsme si dali vyslap a pak jeste dve hodiny tenisu a jsem totalne K.O....nevim ktery sval me neboli
Jinak taky od nas gratulace Corleone, Ade a Vcelce!!!
Vcera se Tina dosyta nabastila masicka a ja myslela ze dnes uz nedoziju rana jakou mi tam delala plynovou komoru...
Olo, tak uz vis jestli pojedes na tu klubovku? Premyslim jestli nevezmu Tinaka, ale nevim jestli tam s ni muzu...
|
alli
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2006 10:44
- Nahlásit
Artroza
Díky za radu, tak to jsem zvědavá, jak na tom bude, až příjdu odpoledne domů , s nachazením u psa zkušenosti nemám.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2006 10:50
- Nahlásit
Paja s Tinou
Ještě nevím. Jela bych ráda. Bohužel asi bez bobule, neb ta by měla hárat. Musím to nadhodit radě starších....
Kdo všechno do Žernova jedete????
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2006 10:53
- Nahlásit
Zkoukla jsem fotecky ze srazu od Vcelky i Elisky a jak vidim muselo to byt opravdu super! Ty tricka jsou taky moc krasny!
Viky sklidil opravdu krasne trofeje!
To stenisko u Elisky jak je posledni ve fotogalerii, je moc hezoucky
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2006 10:54
- Nahlásit
Olo, tak to doufam ze rada starsich svoli a uvidime se tam
A ty do Zernova jedes?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2006 11:00
- Nahlásit
Paja s Tinou
Olo, tak to doufam ze rada starsich svoli a uvidime se tam A ty do Zernova jedes?
To nechápu? Myslela jsi tou "klubovkou" Žernov, ne?
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2006 11:35
- Nahlásit
Jo dobry, v pohode, asi jsem se jeste neaklimatizovala
Zase jsem to s necim poblbla...uz bych se asi v tuhle dobu mela trochu probrat chudaci zakaznici, jestli ja jim do jejich zakazek budu delat voloviny, no potes ...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2006 11:38
- Nahlásit
uf, přečteno!
Tááákže:
Včelka,Libkakrásný fotky, muselo to být super, příště ať se to koná někde na Moravě, dík! a Tequily vlastně ještě musím pozdravit!
Ada
gratulacééééééé k závodu!!! to je parádní!!!
jinak to je klasika, kamoška šla s boxerkou na IPO1 a ovčáčkáři se chlámali, prej buldok jde, cha chááá, bacha ať neuklouzne na vlastním žgryndu atd., já stála před nima a otočila jsem se na ně s vražedným pohledem a pravila, že jsem taky boxíkář...až se mě lekli a začali se omlouvat... ale hlavně pak viděli výkony "buldoka" a začali hm, hm, no dobrý náhodou, jó, hele jak maká...
corleona
prosímtě máš krásný fotos!
ale nejlepší jsou ty Kverdovi teda! kdyby to nebyl chlap, tak ho i polituju!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2006 11:45
- Nahlásit
Jó ještě jsem byla o víkendu donucena jít se na chvilku mrknout na akci, kde závodil Marťan na prďavcovi, a jak se tak od auta ploužím na závodiště dumajíc jaký to bude nůďo, tak najednou před sebou vidím holčinu s helmou a manželem jak jdou taky na čumendu a ona to kamoška od buldočků... hnedle jsem pookřála a už se mi "na závodě" líbilo... a Marťas mě viděl vysmátou a byl potěšen a já - jéééé, musím tě představit, to je ta a ta od buldočků jak jsme spolu byli na coursingové dovče atd. atd. - no prostě placatý tlamy mě naštěstí provází všude!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2006 12:06
- Nahlásit
alli
určitě jí zkus dát echinaceový sirup s vit.C... hodně si to pejskaři chválí a G. to taky zabralo nebo aspoň teda nezaškodí to určitě!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2006 12:33
- Nahlásit
articek
jak to že jsi se mi včera ani nepochlubila že Art vyhrál na Krajský výstavě? Samozřejmě moc gratulujeme
Jinak ještě k těm výsledkum z výstavy jsem zapomněla napsat že nejhezčího jedince výstavy vyhrál Zafo z Dybohůrky
Sem dneska myslela že nevstanu nějak mně s toho víkendu bolí celý tělo, Viky se Zdeňkem si pěkně chrupali a já za tmy vstávala.
Zítra Zdeněk nastupuje do nemocnice budou mu vyndavat ty dráty z ruky, tak to snad bude už v pohodě a bude tam jen chvilku.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2006 12:36
- Nahlásit
Articek
tak ja se ptam na vysledky krajske a ona si to tam klidne da a nepochlubi se!!!!!
tak gratulace Artovi!!!
a ostatni vysledky mas???
|
alli
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2006 12:52
- Nahlásit
Denisa
Tak ten sirup tedy taky zkusím. Díky.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2006 13:08
- Nahlásit
alli
Taky jí dej vylízat lžíci medu! Není nad přírodní léčbu! A navíc jí to bude určitě chutnat...
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2006 13:19
- Nahlásit
Artroza
Tak to je tedy pěkný burdel s velkým B. Píšu ti sms a odpoví hadej kdo!?
|