| Autor |
Zpráva |
articek
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 14:01
- Nahlásit
Artroza
To jsi mně ještě neviděla veselou? Od jisté doby dávám velký bacha kdy mám dost a Bohouš mně tlačí vždycky ze zábavy, aby mi nebylo zle. Jednou jsem bacha nedala, bylo to na dovolené, Bohouš mi statečně přilíval a sám nepil a pak se bavil jak mi je blbě. Myslela jsem, že umřu a on místo pomoci to ještě fotil. Když to španělské víno bylo tak dobré
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 14:02
- Nahlásit
Artroza
Teta
jeden výstavní a jeden pracovní???? já mám šampiona v práci i v kráse.............tož teď nevím, co zbylo na toho tety psa???
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 14:03
- Nahlásit
Teta
Tomba la Bomba kombinéza
Toš to nevym teda.. esli prý nezhubne, tak nikam nejede.. Dieta trvá už dva dny, dle toho je i jeho nálada už taky dva dny.. Nevím, jak dlouho mu to vydrží.. A esli radši neupeču kachnu se zelím..
|
articek
Člen |
- Nahlásit
corleona
to jich nemá dost? Co by za to jiný dali
|
Teta
Člen |
- Nahlásit
corleona
Four Seasons
Artroza
ja myslela, ze jeden je vystavni a jeden pracovni.... a vy chcete vsichni vsechno Prosím osvětli kterej podle tebe měl bejt kterej. Asi v tom tedy máme s Mistrem trochu nejasno, že Mistřě
Ada
Bys ses divila jak bysme svištili po svišťáku. Hotové IPO 3 z 1 hoďku!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 14:04
- Nahlásit
articek
Jednou jsem bacha nedala... jenom jednou???!!! ty jo! to já si vždy říkám, jak už si budu dávat pozor PŘÍŠTĚ!
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 14:04
- Nahlásit
Teta
to my ne!!!! my si už od nich odváželi týranou fender..........chudinka
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 14:05
- Nahlásit
Teta
IPO 3 s Adelaidou?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 14:06
- Nahlásit
mistr
jelikož Artrozovi statečně množí, za chvíli bude Justitz jen o Ringu. To budete ostavovat všechny nebo každého zvlášť?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 14:06
- Nahlásit
Budu ráda když udělá ZM někdy
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 14:07
- Nahlásit
Teta
my chceme taky!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 14:07
- Nahlásit
Artroza
Kerinek pojede vzadu s Olinkou. Ta prý začla hárat. Tak to bude veselé. Jo, ještě tady mám jedno oznámení: Bereme záznamy na štěňata bez PP ze spojení inteligentního žíhaného pejska a zlaté mladé nadějné fenečky..
|
articek
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 14:08
- Nahlásit
Denisa
to bylo jednou a pořádně, to si člověk zapamatuje
|
articek
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 14:09 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Teta
Až po 14. dnech musel z lékařských důvodů Takže oni vám prodali štěně už se zánětem, jo? Teda
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 14:10
- Nahlásit
corleona
Bereme záznamy na štěňata bez PP ze spojení inteligentního žíhaného pejska a zlaté mladé nadějné fenečky..
mistr
Teta
uz se do diskuze nebudu motat, nebo me ukamenujete
|
articek
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 14:11
- Nahlásit
corleona
toto oznámení jsem málem dávala před měsícem taky. Buč se nám proboural k mladé a celé odpoledne v 10 dnu hárání spolu dováděli. Naštěstí se jim nezdařilo.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 14:11
- Nahlásit
articek
mno... jak kterej... ale chápu, už mám občas taky rozum...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 14:15
- Nahlásit
...to mi připomnělo jak musím furt zklamávat různé týpky lidí s bez PP boxery na ulicích atd., když - jé, vy máte fenečku, my máme psa, tak to budou štěňátka jo?! když řeknu, že né, tak se velice urazí, že co jako se mi na jejich psu nelíbí... to jsou fakt situejšn...achjo...
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 14:16
- Nahlásit
Artroza
teď ale vážně, manžílek mi slíbil, že si můžu přijet zatrénovat, býváte tam někdy???
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 14:17 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit
Denisa
my jednou meli sebou nasi cubinu...nabizeli nam na kryti psa bez PP a pry nema takovou osklivou vystrcenou bradu jako ta nase padali jsme do mdlob....
MISTR
jo jo, klidne kdy se ti to hodi??
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 14:19
- Nahlásit
articek
Ne ne, sme při socializaci v parku špatně odhadli velkého ovčáka.
corleona
Ty Italové jsou ale prasata nadržený, takovou mladou by si dal, že se nestydí!
mistr
No jo, ale Fendera je ještě z dobré generace. Ta stihla nějakou tu práci v ČR, kočka jedna.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 14:19
- Nahlásit
Artroza
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 14:20
- Nahlásit
Artroza
hodí se mi to nějaké dopoledne
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 14:21
- Nahlásit
articek
Naštěstí se jim nezdařilo. se ještě uvidí, popovídáme si tak za 60 dní jo
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 14:22
- Nahlásit
mistr
tak to ti dam klice, nebo muzes se strejdou
brnknem si a domluvime se
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 14:23
- Nahlásit
Artroza
no jo no...
mě zas dostává, že prostě lidi uvažují jen jako že - tak ten náš si hópne, vaša si užije (to teda nevím čeho, chuderka) a pak se šábnem ne?! genetika, zdraví atd., o ničem ani potuchy... a perly typu... my jsme si brali bez PP aby nebyl zdegenerovanej víte?! atd. atd. však to všichni znáte...
však já proti bez PP pejskům nic nemám, ale vypěním jak slyším o jejich množení!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 14:24
- Nahlásit
Teta
To víš, Queros chtěl být vždycky sbormistr..
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 14:24
- Nahlásit
Artroza
jo píšu si to do deníčku úkolů
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 14:26
- Nahlásit
Já jsem pro. Rozšířit chov o bezpapíráky. Bo byzme si mněli vzat přiklad z Bašky, bo jak řika Tomaš, když projíždíme dědinou:" Vidíš ty tlamy? Tu jsou všichni zdegenerovaní, bo se množa mezi sebou."
|
ola
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 14:27
- Nahlásit
Denisa
Jo, jo to se mi taky stává. A když majiteli toho psa bez PP řeknu "To by nešlo ani náhodou!!" Tak nejen, že si ten majitel myslí, že jsem nafoukaná, ale ještě se zeptá : "Nešlo? Ona je nějaká nemocná?"
|