| Autor |
Zpráva |
Teta
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:06
- Nahlásit
Artroza
Sme se ZíZím doma sami, možná se tedy zastavíme na venčení? Co ty na to?
Vcelka
Reorganizace, to je děsná svině. Jediné pozitivní by mohlo být že v tomto případě máš nárok na slušné odstupné, myslím že až 5 platů. Co vůbec děláš a kde?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:09
- Nahlásit
Vcelka
No já jak kdy.Podle toho kolik je v práci lidí.Dělám různé jídelníčky na slavnostní hostiny.Organizuju rauty.No a když je potřeba tak i naběhnu do kuchyně.Dělám studenou kuchyni.Saláty mísy atd...Sem tam jedu na nějakej závod.Docela sranda na těch závodech.Spíš tam bejvaj samí chlapi.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:09
- Nahlásit
Artroza
Ty se moc neraduj, ty budeš doma rodit
Ti to ale zfotodokumentujeme (Hele, asi jsem vymyslela nové slovo co?)
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:19
- Nahlásit
Teta
v tom pripade si ten justicak pekne uzijte, opijte se za me
klido se stav...
|
articek
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:20
- Nahlásit
Artroza
Koukala jsem na počasí, ty teploty na jihu by stály za dovolenou Ibiza 28 Stupňů voda a 30 vzduch
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:20
- Nahlásit
articek
hmmm tak to bych si dala rict.......
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:21
- Nahlásit
Teta
Tak těm kočkám v misce se nedivím.Mě už nic nepřekvapí.Naše kočky si nachází na spaní same kurozní místa.Jednou spal kocour u našich v ložnici na skříni.To by nebylo nic divného.Ale v noci se rozhodl skočit dolů.Mamka je už zvyklá že skočí na postel k hlavě a pak odejde.Jenže tata chudák se tak lekl že sté postele vyskočil a měl stoho málem smrt. Mamka se tomu smála snad ještě tejden.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:22
- Nahlásit
articek
držžžžžžžžžžžžžž hubuuuuuuuuuuuuuu, ty potvoro. To je provokace 1. třídy psát o takových věcech!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:23
- Nahlásit
articek
Uděláme si dovolenou.VŠICHNI zbalíme psiska a jedem na Ibizu.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:23 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Artroza
bezva! to nas tam bude mraky Ale zatím to vypadá, že jen diváků,co? to si jako myslíte, že budete schovaný v teple v klubovně a já s Mistrem budeme moknout na place nebo co?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:24
- Nahlásit
Teta
|
articek
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:25
- Nahlásit
Teta
a to jsem ještě nepsala Tunis
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:25
- Nahlásit
articek
Néé já budu závodit.At je nějaká sranda.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:27
- Nahlásit
articek
Už dost.Já chci sluníčko.A teplo!!!!!!!!!!
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:29
- Nahlásit
ola
Inu, stěhovali. "Mládež" to snáší dobře, ale Anča když to slyšela, tak radši umřela. Ani ten nový barák neviděla.
Už se těším, až ve sklepě (není podzemní, má okna) uděláme krásnou místnost jen pro psy, s psími dvířky na zahradu, to bude zase doma čisto....
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:32
- Nahlásit
Markét
to bude zase doma čistoTo bych Taky chtěla zažít.Mít doma čisto.Hlavně v tomhle počasí.To je nemožné.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:32
- Nahlásit
Markét
uděláme krásnou místnost jen pro psy, s psími dvířky na zahradu, to bude zase doma čisto....
Jen si to neidealizuj, my to máme taky tak a bobule se stejně válí furt doma v křesle. A burdel všude děsivej... (a to je jen jedna!)
Máte domek se zahradou?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:33 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Dneska znás bude mít Tommy radost.Jen tak dál.Ještě aspon 5 stránek.Co?
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:37
- Nahlásit
ola
No, je to trošku větší domek se zahradou. Máme v něm dva bytečky, ze kterých výhledově bude jeden velkej.
To naše "svině" do křesel nesmí. Jen večer u televize, když je pozveme. Ona totiž smečka by při poskytnutí volného pohybu po bytě pěkně řádila. Stačí co dělají v přeprevce nebo na pelechu....
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:38
- Nahlásit
ola
Souhlasím, taky máme ve sklepě zateplenou místnost s oknem, kobercem a topením. Pak studenou místnost a z té lítačky na zahradu.
Pes se tváří že to je jako "za trest" a stejně je nejraději doma. Místnost se momentálně používá na skladování různých věcí nebo na krytí.
Kdybychom ale měli někdy více než jednoho psa tak asi budu přísnější a psy budou tam když nebudeme doma. Stačí co občas vymyslí jeden boxík když se doma sám nudí, natož pak více boxíků
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:43 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Teta
Nás čeka dělání novejch podlah a kuchyně.To pak pejsci taky budou mít utrum.Jenže sněma doma většinou někdo je.Takže to bude jen málo kky.Jinak můžou všude.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:49
- Nahlásit
Markét
Tak naše "svině" má křesílko svoje osobní. Nejdřív jsme koupili sedačku a pak jsme zjistili, že k tomu teda musíme dokoupit křeslo, aby měla naše dáma kam prdítko složit. Má na tom teda aspoň potah, kterej imrvére peru!
Teta
Pokud bych umořila chotě na druhé psisko, tak by asi taky nastal přísnější režim! Plánuješ někdy druhého psa?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:51
- Nahlásit
ola
Určitě jednou ano ale ještě nevíme kdy, znáš to!
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 11:57
- Nahlásit
A my ještě ke všemu máme v těch bytech plovoucí podlahy! To je hrůza! Já bych si je tedy nikdy nepořídila, to cvakání drápků je asi tak desetkrát víc slyšet než na parketách. Asi sviním pořídíme botičky od Manmatu, aby necvakaly. Nebo jim podle amerického vzoru nechám chirurgicky odstranit drápky. A bude.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 12:01
- Nahlásit
Markét
Ale ta podlaha má i svoje výhody. Máme to taky a mám neustále přehled o tom kde se ten "parchant" pohybuje
Fšem
Tak dámy honem rychle, koukejte se všechny schovat. Tommy každou chvíli dorazí na oběd tak ať nás nenajde, budeme si hrát na schovku.
Hmm, asi už jsem opravdu zralá na ten rum co?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 12:02
- Nahlásit
Teta
já dělám ve firmě která se zabývá elektronikou, osazování desek plošných spojů apod. Dělám tu sekretářku vedoucího montážního úseku. No jenže na jaře nás koupili nějaký Rusáci a celý podíl teď vlastní Strom Telecom, no a od ledna prý Tesla Tech asi zanikne a budeme jako jen Strom, údajně řikali že nikdo o práci nepříde, že se budu snažit každýho někam zařadit, ale moc tomu nevěřim, je možný že už nebudu sekretářka ale přeřadí mně někam jinam, no tak kdyby aspoň to. Hlavně abych mohla na net jinak se s toho zbláznim, absťák je svině.
Markét
jo mi neměli doma čisto od tý doby co máme Vikouše, myslim si že i kdyby jsme mu udělali nějakou zvlášť místnost tak by stejně byl furt doma. Dneska sem mu vtipně nechala otevřeno do ložnice a ráno pršelo takže už vidim ten mrdník co tam bude až přijedu. Protože on se furt courá ven a dovnitř, takže to podle toho pak vypadá.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 12:05
- Nahlásit
Teta
Já si byla dělat druhej.Nějak mi dnes zachutnal.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 12:09
- Nahlásit
Teta
Ale ta podlaha má i svoje výhody. Máme to taky a mám neustále přehled o tom kde se ten "parchant" pohybuje
tak s tim souhlasim
A ani mi nepříde že by mu ty drápy na plovoučce nějak moc cvakali.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 12:12
- Nahlásit
Vcelka
A ani mi nepříde že by mu ty drápy na plovoučce nějak moc cvakali
No jo, jenže to bude tím, že jste zvyklí, ale pro mě je to novinka. A když tam pochodujou tři kousky od nejmenší do nevětší, tak je to koncert. Ani pořádně neslyšíme telku.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 12:22
- Nahlásit
Markét
My máme všude dlažbu a parkety, ale Fee cvaká taky. A taky zvoní její cedulky na obojku. Trochu cirkus, no! Teď budujeme nový obývák v přízemí a já si tam prosadila dlažbu. Nechtěla jsem plovoucí podlahu právě z obav z poškrábání atd. Samo, že bude podlahové topení, aby se nám bobule nenastudila odspodu! Jo, a celé topení nám budou předělávat za cca dva týdny, takže se modlím, aby nezačlo přituhovat, protože jinak budu muset FeeBeeně přenechat svou zimní bundu a kulicha...
|