| Autor |
Zpráva |
ola
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 19:11
- Nahlásit
Lenda
Pršelo? Tak to je škoda! Ale snad jste si to užili i tak...
Díky za gratulaci, já jsem taky ráda, že to máme za sebou! Však se s Brauny taky dočkáte!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 19:15
- Nahlásit
Asi zabiju svého psa.Konkrétně Aidu.Ležím si u televize o skočila mi rovnou do obličeje.Sem myslela že mám zlomenej nos.Já jí v tu chvíli dorvat tak jí snad přizabiju.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 19:31
- Nahlásit
Artroza
Pchá, my a hulváti, si polibte prd... ne! Kde na to chodí!
Corleona
Sem dostala dnes holandský boxer zpravodaj a je tam foto vašeho bráchy Quilliana, je tam v NL stanici Frisia - State. Mají stránky www.frisiastate.nl
Fšem
Je mi blbě a musím se to s vámi podělit.
Dnes dorazil holandský zpravodaj a je tam článek z novin. Píše se tam že v Grubbenvorst (taková Baška) ukradli 7 letého psa, táhli ho za autem za tou koulí a pak ho nechali o několik set metrů dál ve stejné vesnici v opuštěném domě. Pes to přežil ale nakonec ho vet raději uspal protože měl velká zranění. Svědkyně viděla černého Renaulta 19, s Polskou spz LCC9498. Naposledy byl pes viděn se 20. letým mladíkem a jeho 21. letou těhotnou přítelkyní, oba Poláci. Radio Rijnmond poté hlásilo že policie oba našla a zatkla a že ty dva tvrdili že "zapoměli" že tam mají psa přivázaného!!!!! TO JE HNUS!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 19:32
- Nahlásit
Lenda
no jó ty si vlastně byla na dovče, závidim, závidim. Doufám že jsi tam nabrala síli a že se brzy zadaří.
Ada
no jo ťafky do rypáku to jsou jejich oblíbený disciplíny
ola
O.K. budu to zkoušet každý den chvíli a snad to časem pochopí.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 19:35
- Nahlásit
Teta
ty jo tak to je hustý a ten pes to byl boxer?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 19:44
- Nahlásit
Teta
No to jsou hovada zasra...nic slušného se na to nedá říct.Bych je taky uvázala za auto.Kreténi.Brrr se mi udělalo špatně taky.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 20:01 - Změnil/a: articek
- Nahlásit
Lenda
zkus dělat předměty mimo stopu, rozházej je na poli ( 2 nebo3 předměty v okruhu 3-4 metrů ) a vypusť jí a říkej hledej. Když ho najde, řekni lehni a moc jí pochval. Dělej to na vodítku, můžeš s ním trochu cuknout při tom povelu. Je lepší to učit mimo stopu, aby se ti to na té stopě neodrazilo. Pokud už ti jde po stopě dobře zkus pomalu! ubírat a uvidíš. Když uvidíš, že je to dobrý, tak jí dej jen občas, pokud špatný tak se vrať nazpátek. Já ještě dneska občas dávám pamlsky často a pak zase ne. Prostě by na tu stopu měla jít s nadšením, že tam něco najde.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 20:03
- Nahlásit
Lenda
u toho štěkání je hodně důležitý ten vztýčený prst spojený s tou věcí na co štěká, pak se ta věc po čase odbourá
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 20:14
- Nahlásit
ola
To si myslím.A asi potěšilo,že jste to dostaly od Auterskýho,co?Já budu doufát v V na výstavě-budu vystavovat asi já,tak nevím,jak to zvládneme. A hlavně doufám,že tam bude,aby tam nebyl zas jen Sucháč.
No půjčili jsme si jeepa a projeli si jinak nesjízdné cesty na ostrově.Tak to docela šlo.
articek
Dík za rady.Ono ji to tak strašně baví a mě tak strašně ne.
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 20:18
- Nahlásit
articek
V neděli na cvičáku ji rozštěkal kolega boxerkář.No byl to spíš takovej malej baf,ale podařilo se.Teda na piškot,ale věděla přesně,co po ní chce.
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 20:23
- Nahlásit
Ahojte všichni, tak po dlouhé době jsem opět zde, vzhledem k tomu že jsem při zpětném pročítání vašich příspěvků skončila někde na straně 200, asi budu chvíli mimo, taky musíte tak valit?? To pak jeden nestíhá.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 20:26
- Nahlásit
mistr, teta, articek, artroza
že po burčáku je taky pěkná ostuda - prej burčákem se neťuká a neříká se "na zdraví", ale "hop do řiti". aspon tagle nás to učili na břeclavsku.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 20:32
- Nahlásit
articek, artroza, teta
Takže oni vám prodali štěně už se zánětem, jo? Teda
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 20:49
- Nahlásit
Tommy Gun prej burčákem se neťuká a neříká se "na zdraví", ale "hop do řiti". aspon tagle nás to učili na břeclavsku. tak to je dobrý
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 20:59
- Nahlásit
Tommy Gun
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 21:28 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Teta
v Grubbenvorst ukradli 7 letého psa, táhli ho za autem - zde bych uplatnil pravidlo, oko za oko, zub za zub. Tahal bych až "do konce", hajzlové polský. Petra Zvěřinu na ně - ten by je tahal za autem ještě zapálený.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 21:31
- Nahlásit
Anelka, Ada - říkal nám to strejda mýho kamaráda - vinař - vyhrál už i nějaká první místa na vinařs. soutěžích - tak to asi bude pravda. Mně burčák nechutná - takže nemohu soudit.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 21:33
- Nahlásit
Tommy Gun
Jsou to idioti omezený.Je mi stoho zle.Chudáček pes.A taková výmluva.Že nevědeli že ho tam maj.Ten pes určitě musel naříkat.Brrr fakt když si to představím je mi do breku.
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 21:34
- Nahlásit
Tommy Gun No já mám vinaře v rodině, ale tohle jsem opravdu ještě neslyšela. Možná to taky platí u jak kterého burčáku
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 21:34
- Nahlásit
Tommy Gun
To já burčák můžu.Ale bolí po něm hlava.
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 21:37
- Nahlásit
Ada Tommy Gun,
co k tomu říct, jsou to hňupi, kterejm patří jenom jedno, zažít si to na vlastní kůži, možná by jim pak i docvaklo.
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 21:38
- Nahlásit
Bohužel jednotlivec s tím nic nezmůže, pomohl by přísnější zákon na ochranu zvířat..... to ale zajímá jen málo lidí.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 21:40
- Nahlásit
Anelka
To je bohužel pravda.
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 21:42
- Nahlásit
No nic řvou mi tu štěníci, tak je jdu uklidnit a spát. Přeji vám všem dobrou noc
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 21:42
- Nahlásit
Se mi o tom bude určitě zdát.Raděj změníme téma.
Jdu si dát deci vína.Na uklidnění.Nebo raděj celou lahev.To by možná bylo učinější.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 22:15
- Nahlásit
No je tu mrtvo.Jdu spat dobrou všem.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 23:40
- Nahlásit
Tommy
Tak kde jsi ty flamendřě?
Jo, k tomu článku. Ano, šlo o boxera ale nebojte v NL jsou docela dobrý zákony na ochranu zvířat, určitě je to přijde draho!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2006 23:45
- Nahlásit
fšem
Hele, myslíte že Corleona má abstinenční příznaky?
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 00:46
- Nahlásit
tak já ještě pracuju a tady už fšeci spijóóó
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 01:47
- Nahlásit
fšeci né