| Autor |
Zpráva |
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 12:22
- Nahlásit
Markét
To musej bej nervičky.No ale si zvykneš.Za chvilku tti to už ani nepřinde.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 12:26
- Nahlásit
Ada
Vy máte nebo budete mít štěňata?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 12:28
- Nahlásit
Markét
je fakt že když přijede brácha se psem a začnou tam s Vikym blbnout tak ty drápky cvakaji taky pěkně nahlas.
My máme plovoučku jen v obýváku, jinak mimo ložnice a děcáku všude dlažbu.
ola
podlahové topení máme taky a musim říct že je to super, hrozně rychle si na to zvyknete a pak když přijedete k někomu kdo ho nemá tak vás u nich budou zábst nohy.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 12:32
- Nahlásit
ola
Vcelka
Já chci taky podlahové topení a jsem si jistá, že čuby by taky byly pro. Jenže my asi v hodně dohledné době předělávat nebudeme, jelikož je to všechno nové a kvalitní, ani to nejde poškrábat. Takže možná za několik mnoho (desítek) let????
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 12:38
- Nahlásit
Markét
my máme to topení v podlaze mimo ložnice a děcáku všude a v zimě se ani nemusí moc pouštět do radiátorů protože ta podlahovka ten byt v pohodě vytopí, asi tim jak to teplo jde od spoda.
Jinak tu plovoučku nemáme hladkou ale zdrsněnou, takže na tom nejsou žádný škrábance vidět.
articek
teď mně tak napadlo máte nějaký informace o tom bílym boxerovi co se vám narodil v prvnim vrhu?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 12:52
- Nahlásit
ola
Neméme.A jestli budeme mít se ještě uvidí.Fatty zlobí zadní nohy.Tak ju necháme zrengenovat.Máme to napsané ještě na starejch stránkách.Musím tu holčinu co je dělala popohnat at je zlikviduje.Ale štěně budem pořizovat.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 12:54
- Nahlásit
Ada
Aha, tak to mám zastaralé informace!
Hele, tak nebuť labuť a řekni, odkud to štěnisko bude? My ti ho tam nevyžereme...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 12:55
- Nahlásit
ola
Ona nemá na zadní pacině prstíky.Při porodu jí moc zmáčkli tapu a oni jí odumřeli.Bylavelká a nešla ven.Museli jí pomoct.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 12:56
- Nahlásit
Vcelka
informace o tom bílym boxerovi vůbec žádný, jednou se ozvali asi když mu bylo půl roku, že je hyperaktivní a honí slepice a jestli ho nechcem jinak ho prodaj. Jak to dopadlo radši nevím. Přitom měli už jednoho psa, tak jsem čekala trochu zkušenosti.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 12:56
- Nahlásit
ola
Já už to napsala.Jen vy jste to nezaregistrovali.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 13:04
- Nahlásit
Zdarek,
tak jsem vcera pri vitacich manevrech skoro o hubu kratsi Jsme se s tim mym zviretem srazili kostma a ja tam mam kvalitni mono Tak jsem ji zato pak radne prohlala na vychajde, aby ztratila trochu te jeji hyperaktivity...
Taky jsem se dozvedela ze nase jezevcice je kanibalka a jala se rozctvrtit jezka...pry ho totalne zmordila anezbylo z nej skoro nic...prase jedno...no snad to ostatni nenauci
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 13:08
- Nahlásit
articek, artroza, teta, ada
........ Koukala jsem na počasí, ty teploty na jihu by stály za dovolenou Ibiza 28 Stupňů voda a 30 vzduch
bejt žena, jedu asi sem.
http://www.novinky.cz/zena/zdravi/nejlepsi-sex-zaz ivaji-zeny-na-jamajce_97393_s2n0v.html
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 13:10
- Nahlásit
Ada
Já to zaregistrovala, ale čuměla jsem na jejich stránky (ono to jde dost blbě odhadnout, když člověk neumí italsky ) a nic jsem nenašla?!?!? Mají tam někde schované upozornění na plánované vrhy? Jak je to v italštině???
|
articek
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 13:10
- Nahlásit
Tommy Gun
vždyť víš, že jsme zadané
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 13:12
- Nahlásit
Tommy Gun
Tak to sis asi blbě přečetl... hned v úvodu je : finančně zajištěné bělošky!!! Nevím jak u ostatních, ale u mě TO jediné je opravdu jisté! Jakože jsem běloška!!!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 13:12
- Nahlásit
articek
to jste si ho možná měli vzít zpátky a najít mu někoho jinýho, kdo ví jak dopadl hyperaktivní je snad každý boxer a s tim honěnim slepic to asi taky dělá většina. Viky je po nich taky jako blázen.
Paja s Tinou
bráchy pes už má ježka taky na svědomí a taky kočičku a taky asi srnku, vlezla jim k nim na zahradu a on jí tam asi zabil, protože brácha pak už jen našel tělo bez hlavy. Docela drsný.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 13:15
- Nahlásit
Vcelka
on jí tam asi zabil
Šmarjá Jozef, co má brácha za psa?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 13:16
- Nahlásit
Vcelka
.... naši psi mají podlahové topení v boudě. My ho doma nemáme. Ale máme tlusté ponožky a pantofle.
Markét
dva bytečky, ze kterých výhledově bude jeden velkej.
- a co tagle člověčí byteček a psí byteček. do psího bys docházela jen krmit a uklízet.
Teta
.... přede mnou se neschováš !!!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 13:19
- Nahlásit
ola
křížence boxera s rotweilerem ten rotvík v něm asi je.
articek
a on měl levý ucho hnědý? Třeba se nám někdy přihlásí na bílý boxíky, budu si to hlídat.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 13:20
- Nahlásit
ola
No já Italsky taky neumím.Na to přišel Táta.Až v pátek dorazí tak se zeptám.To byl jeho nápad.On doveze štěně a já se budu starat.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 13:22
- Nahlásit
Tommy Gun
Ženy středního věku.To já ještě nejsu
|
articek
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 13:24
- Nahlásit
Vcelka
jenže tenkrát jsme bydleli v paneláku, psi tam moc nechtěli a i já měla psi tenkrát i ovčáka na cvičáku v kotci ( prostě nic moc pro psi )
|
articek
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 13:26
- Nahlásit
Vcelka
byl celý bílý bez jediného znaku, radši se moc nepídim kde je, obrečela bych ho
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 13:26
- Nahlásit
Vcelka
To je zvláštní. Lidi u našich v ulici mají taky křížence boxera s rotvíkem a taky je to ďábel. Každý se bojí projít okolo plotu na dva metry. Vím stopro, že táta rotvík byl s PP, ale ten mix asi není zrovna to pravý!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 13:32
- Nahlásit
articek
Počkat - jestli mluvíte o bílém štěněti z vrhu, co byl Bárt (Viky), tak tam to druhé štěně má tmavé ucho, ne? Tuším Bonnie. A není to čubina? Mám v tom chaos! Celé bílé štěně bez znaků bylo ve vrhu A, nebo ne?
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 13:32
- Nahlásit
Tommy Gun
a co tagle člověčí byteček a psí byteček. do psího bys docházela jen krmit a uklízet.
No, jak jsem již uváděla - ten psí byteček bude ve sklepě. A když budou koťátka hodný, tak jim uděláme i nový okno, aby mohly koukat, co se děje na ulici a v zahradě.... a když by to jen trošku šlo, udělala bych jim v dlážděné podlaze kanálek a pak bych to tam jenom vystříkala hadicí. A někdy možná i Savem, aby se desinfikovalo....
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 13:41
- Nahlásit
Fšem
Baf! Tak už mě nebavilo se schovávat. Stejně už Tommy mazal zpět do práce
Byla jsem na obědě a teď mám problém neusnout. Chci domů, bůůůůůhůůůůůů!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 13:51
- Nahlásit
Fšem
Tak teď se jako budete schovávat vy jo!? To teda nehraju
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 14:16
- Nahlásit
Teta
kuk!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2006 14:17
- Nahlásit
Teta
A co bylo dobrého na oběd?Já dnes nevařím.Máme ze včerejška lazaně.
|