| Autor |
Zpráva |
Denisa
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2006 12:50
- Nahlásit
all
dnes jdeme s pár kamoškama - mimochodem žádné kynoložky, známe se už řadu let, no ale jedna holčina má psa a rozhodla se oslavit jeho kulatiny - 10 let - v restauraci kde mají menu i pro pejsany...
http://www.dejavu-restaurace.cz/restaurace.html
je to tam moc hezký, mají tam super akvárko a taky mluvícího papagáje...
to bude dobrej pakec, neseme mu tam dárky, já spoustu těch smradlavých žužlavin... bude bžunda až si to bude rozbalovat...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2006 12:54
- Nahlásit
tequily
zdá se, že psům stále voní no tě bůh tak to se Viky zase nehne od její sedínky Jak jste se tak bavili kdo kde bude stát v tý řadě tak sem si řikala že jestli bude před Vikym nějaká fenka tak mně z něj zase jebne. Na cvičáku taky byla tam hlavně převaha psů, takže to bylo v pohodě a poslední dobou tam začínaji převažovat fenky, takže kolikrát když chci aby mně Viky sledoval tak on se buď žene za fenčí prdelí a nebo zaboří čumák do místa kde se nějaká vyčurala a je to s nim v háji.
|
tequily
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2006 12:57
- Nahlásit
Vcelka
no tě bůh tak to se Viky zase nehne od její sedínky Jak jste se tak bavili kdo kde bude stát v tý řadě tak sem si řikala že jestli bude před Vikym nějaká fenka tak mně z něj zase jebne.
No já si myslím, že ten sraz bude ještě pořádná sranda. Teď jde o to bejt v tom nezvládání programu v průměru a nevyčnívat...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2006 13:06
- Nahlásit
tequily
Teď jde o to bejt v tom nezvládání programu v průměru a nevyčnívat...
no já si radši přibalim diazepam na nervy
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2006 13:14
- Nahlásit
Denisa
To bude asi veliká legrace, pošli pak nějakou tu fotku z psí oslavičky!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2006 13:14
- Nahlásit
Michla
poslala jsem ti "odborný výklad" mikrobiologa
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2006 13:17
- Nahlásit
Denisa
taky se moc přimlouvám za fotky
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2006 13:25
- Nahlásit
Teta
blažena
snad nezapomenu foťák... no už jsme si říkaly, že až nás vyhodí, tak můžeme přesídlit hned na druhý rožek, kde je http://www.volny.cz/u-hodneho-psa/
restaurace u hodného psa-buldoka, s ním se zná totiž Giordi, tak by tam měl oslavenec protekci...
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2006 13:38
- Nahlásit
Denis, tak to jsem taky zvedava na fotecky z prima oslavy...urcite to bude jedinecnej zazitek!!!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2006 13:57
- Nahlásit
Artroza
Nevíš, jak dopadli dobrmani? My se byli podívat v sobotu a byla jen výstava, tak jsme se najedli a jeli dom
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2006 13:59
- Nahlásit
articek
Ahoj, moc gratuluju ke stovce!
Taky jsem se Artrozi ptala na dobrmani ale žádná odpověď, mám tušení že to někdo zabalil a už není v práci?!
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2006 14:16
- Nahlásit
blažena
odepsala jsem ti na něj, nicméně je tu trochu fofr, snad to bude k porozumění..............
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2006 15:09
- Nahlásit
2all
Tak když trochu dostanu pod kontrolu tu svou práci a mám chvilku čas, tak nikde nikdo. To je ale pěkný bordel!. Vám závidím protože si asi užíváte pěkné počasí!
A co Corleona, už dojela? Ví o tom že vytrvalostka je 20 km a ne 60 km?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2006 16:57
- Nahlásit
Ví o tom že vytrvalostka je 20 km a ne 60 km?
Já dorazila z práce. V domění, že složením zkoušky dospělosti mám doma novou, inteligentní a dospěle se chovající čubu jsem tupě zírala na naši zahrádečku. Dvě nové díry o velikosti měsíčního kráteru, rozdrbaný plastový květináč - jak jsem později pochopila od znetvořené a totálně použité levandule, cáry fólie, která původně byla ukryta pod 50cm vrstvou mulčovací kůry a vrchol všeho - rozkousaná dřevěná sekerka, jež byla po plačtivém naléhání Jakubově za nemalý obnos zakoupena před 14ti dny na staročeském jarmarku... Ach joooo!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2006 17:06
- Nahlásit
Teta
díky, to už se asi nic nedozvíme
ola
ti ukázala kdo je doma pánem
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2006 18:10
- Nahlásit
Tommy Gun,Denisa
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2006 18:13
- Nahlásit
No a todle mi to udělá pokaždé když sem chci dát odkaz.Ale když na to kliknete se to otevře.Musíte jet na té stránce dolů.A tam jsou ty fotky naší Matyldy .Ještě ta galerka není dodělana.Tak jsou ty fotky takové pochybné.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2006 18:32
- Nahlásit
URL
|
ola
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2006 18:34
- Nahlásit
Pája s Tinou
Jo, jo - Bubáci tam byli. Zdá se mi, že je to s tím srdíčkem dost sebralo a není se čemu divit. Snažila jsem se je trochu povzbudit, ale je vidět, že je to pro ně velká starost. Je to sympatický pár. Jsou manželata nebo "zatím" ještě ne?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2006 20:36 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Denisa
v Brně budu od 20. 11 do 1.12. - tak zkusíme něco dát.
budu bydlet někdy u Bobby Centra - Brno neznám - tak mě třeba po Brně trochu protáhneš. Artroza
Artroza, PowerWoman Teta
jojo, něco spácháme. Už jsem dostal i velmi velmi velkorysou nabídku od "PowerWoman" Tety. V práglu budu ve všední dny od 9. 10. do 3. 11.2006
Teta
co je to za samochod - ZíZí - dej mi indicii.
A co Corleona, už dojela? Ví o tom že vytrvalostka je 20 km a ne 60 km?
Ada
...... díky za odkaz na ty fotky. Bezva obležení gauče - předpokládám že to je mamina a 2 boxoši.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2006 22:33 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
..... že by se i portugalskej "hezoun" přidal k růžovýmu týmu nebo jen barevně vyjadřoval své sympatie či empatie ..... http://www.von-fausto.de/ + http://web13.168004.vserver.de/videos_showing.htm
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2006 22:36
- Nahlásit
Tommy Gun
Ano mamina a boxíci.A to nechci videt až budou 3.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2006 22:49
- Nahlásit
Tommy Gun
A to nic není.Ale když si tam ještě lehnou obě kočky a bullterierka Kora to je teprve zvěřinec.
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2006 22:53
- Nahlásit
Ada
ahojky, tak jsem v neděli pořád čekala s panákem Sterea až dorazíte na Ošíkov a ty pořád nikde.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2006 06:58
- Nahlásit
Tommy Gun
cha, chá na tom něco bude
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2006 06:59
- Nahlásit
Stýnka
a taková laická otázečka , z čeho se to Stereo míchá
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2006 08:01
- Nahlásit
blažena
No to radši ani nechtěj vědět, kor takhle po ránu...
Je to panák rumu a panák zelený, oba ty panáky držíš v ruce za sebou (první v pořadí je rum a pak zelená) no a takhle to do sebe kopneš.
První 2-3 rundy se tím teda totálně poleješ (pokud teda nemáš tlamičku jako Mick Jagger) no a jen co se to jakžtakž naučíš a chytíš ten správny grif tak se tím pro změnu zleješ...
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2006 08:31
- Nahlásit
Stýnka
Došel ti mailík ode mě? Pořád mi nejdou odesílat maily.... Normálně je příjímám,ale když je odešlu tak se mi vrátí zpátky... A to už asi 14 dní....
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2006 08:32 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit
Stýnka
blažena
ježiši, no to jsem dnes po ránu fakt potřebovala... fůůůj, prosím konec debaty o chlastu...!
blažena
Teta
Paja s Tinou
Včerejší oslava kulatin se vyvedla náramně, užili si to všichni, nejvíc pan Watt, ale i hospoda se bavila... Ale to se baví i jindááá
Z oslavy nás pan Wattík táhl domů na řemeni, ještěže aspoň on zůstal střízliv! Ale zase se musí říct, že poblil se jako první!
No tak tak nějak, to byste tam museli být...
Hodím sem aspoň nějakou fotodokumentaci, dokud mi to ještě fotilo...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2006 08:50
- Nahlásit
pan Wattík a jeho gardedámy...
|