Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Vcelka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 09:18
- Nahlásit

Teta
beru pět dní v měsíci Clomhexal, pak taky občas dostanu nějaký injekce jednou jsem dostala Pregnyl a ty druhý nevim jak se jmenovali.
Artroza
no já doufám že ten výsledek bude stát za to, že to k něčemu bude.
Denisa
prosim tě jaký tobě mohl vypadnout břuch? Dyť na tom břichu nemáš nic navíc co by ti mohlo vypadnout.
Přišel ti ode mně ten mejl? Co na to řikáš?

mistr
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 09:23
- Nahlásit

Denisa
no máme web jako plzeňská pobočka a já jako samouk začátečník je dělám, takže to je jak z mateřské školky
ale snad se budu už jen zlepšovat.....
ola
na vyflusávání mám taky metodu, jen ju kvůli ochráncům zvířat nemůžu tady zveřejňovat

Denisa
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 09:24
- Nahlásit

Vcelka
vážné téma! dík za mejlík, ta Kociánka ovšem-to co se tam dělo/nevím zda pořád děje je pravda, však proto město zřídilo ten druhý útulek, třeba se to tam sune k lepšímu, ALE! vem si jen takovou věc, jak asi může 1 osoba zvládat péči o 150 psů... k tomu jsem tam viděla i koně... a nikoho jako dobrovolníka tam nechtějí, ti co tam náhodou vypomáhali, tak otřesný zážitky... já si nedělám iluze, mně stačil jen ten šílenej smrad co se odtam line na kilometry a šílenej jekot, štěkot, chápu že psi štěkají, ale tam to bylo furt a spíš to bylo jak kvílení podsvinčat... když to myslí dobře s těma psama, tak proč je furt berou když nemají kapacity - v Brně je útulek krásnej, novej, psi mají kde být... tak bych dala stopstav... no však v té diskuzce je to dobře napsaný...

mistr
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 09:26
- Nahlásit

Denisa
a v Brně je ještě jeden útulek? kde?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 09:28
- Nahlásit

mistr
tady http://www.mpbrno.cz/

Denisa
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 09:30
- Nahlásit

Vcelka
...ale má má!
jé, nepsala jsem vám jak jsme si s holkama fotily na jedné oslavičce břicha, schválně jsme je ještě vypoulily a s náma se fotila i kamoška co byla ve 4 měsíci, ale teda břicho měla skoro nejmenší z nás... a pak jedna holka ty fotky ukazovala v práci kolegyním a ta jedna kolegyně ukázala na fotce na mě a pravila: "to je ta tvá těhotná kamarádka? a v kterým je už měsíci!!!"
Tak tak jako jo?!
mistr
ahá, tak to musím mrknout! no a mmch já neumím ani fň co se týče webu, to mi dělal bráška!
PROSÍM napiš! nebo teda do mejlu! mně to sice nefluše, ale tak nikdy nevím kdy třeba začne a chci všechno vědět a znáááát!chci být kynologický všeználek totiž!

corleona
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 09:32
- Nahlásit

Denisa
Tak mě vypanout břuch, tak kolegovi zlomím stůl..

Artroza
jo, lub je nebo.. vidíš, za chvilku nebudu moct ohromovat ani polštinou

Teta
Sedíme nad katalogema teoretizujem, kam jet na ty lyže. Tom by rád zase na ten Kaprun do Zell am See. Kde jste přesně byli a na kolik vás to teda vyšlo, když jsi hovořila, že vám udělali cenu? Tam je asi nejdražší ten skipas - na týden 5 tisíc.

mistr
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 09:33
- Nahlásit

Denisa
to jsem pochopila všeználku.......pes už umí všechny psí sporty, co??? ještě tam ale nemáš agility

Vcelka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 09:35
- Nahlásit

Denisa
nevim co si o tom mám myslet, je to tvrzení proti tvrzení a spíš teda o dost převládaji ty špatný zkušenosti. Nevim co je ta Bětka zač, ale třeba díky ní tim že se snaží nafotit všechny ty psi a dát je na stránky se je podaří udat. No těžko říct. Zajímalo by mně jak to nakonec s tim boxerem dopadne a kdo ví jeslti je tam jen jeden.

Teta
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 09:37
- Nahlásit

corleona
Jsi na mailu který je uvedený na vašich stránkách? Poslala bych ti ty informace tam.

corleona
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 09:39
- Nahlásit

Teta
jo, jsem..

Teta
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 09:40
- Nahlásit

Vcelka
Tak to máš ještě dobrý. Po pregnylu se ne tloustne, ale ten Clomhexyl (clostylbegyt) může mít trochu vlic. Nejhorší jsou injekce typu Fostimon atd. Nechci tě děsit, ale z vlastní zkušenosti můžu říct že za 2,5 roku +11 kg
Už jsi byla na nějakých vyšetřeních?
Jestli to nechceš řešit po čatu tak můžeš na mail jsilova@csob.cz

Denisa
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 09:41
- Nahlásit

mistr
no téééměř všechny! a ještě ji chce Martin naučit jezdit na motorce po okruhu, chtěl by z ní mít Rossiho!
a agility ee, to mě vůbec nebere, fakt jediný, co mi absolutně nic neříká... G. by určitě bavilo, jako vše, ale mě nee...
Vcelka
no na tu paní co jim dělá stránky nemůžu říct ani slovo, ta chce určitě pomoct... ale asi bude i hodně zpracovaná Hermanovou a spol.

mistr
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 09:42
- Nahlásit

Artroza
přijedeš na výstavu do Dobřan???

mistr
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 09:44
- Nahlásit

Denisa
to mně se agility celkem líbí, oproti třeba cvičení poslušnosti na IPO jsou ti psi šťastní....... kdybych byla mladší, tak to asi vyzkouším.....

Artroza
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 09:49
- Nahlásit

Ubytovani na Justitzak
http://www.pensionkacerov.cz/
http://www.volny.cz/vila.ludmila/

a jeste tohle je zajimavy:
http://www.ubytovani-praha.com/levne-ubytovani-pra ha-apartman-privat-v-praze-nocleh-byt-pension-hote l-accommodation-unterkunft-alloggio-prague-szallas -prag/?lang=cz

tady ceny vic nez lepsi a vlastni garsonka s primym vchodem do zahrady. je to na kavcich horach, takze fakt kousicek od cvicaku

s ubytovanim psa na cvicaku - asi by bylo mozne tam psa nechat, ale asi bude dost zima pres noc a musel by vam nekdo vecer cvicak odemknout ( to by se nejak vyresilo)

Ada
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 09:50
- Nahlásit

Denisa
Děkuji.No zatím stím válčím.Třeba ta fotogalerie hrůzaAle já na to příjdu jak to vylepšit.Určitě si tě dám do odkazů.Ale tam to taky musím nějak pořešit.Jo Jo žlutá je dobrá.Budu se snažit dát tam všechny.

mistr
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 09:50
- Nahlásit

corleona
taky bych jela na lyže.......jak se jezdí na lyže s tolika psama???

Denisa
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 09:51
- Nahlásit

mistr
tak někteří jsou šťastní i na tom IPO ne?!
no já znám pár agiliťáků (a Martinův strejda je i rozhodčí) a co jsem tak měla možnost i okouknout neb se nám motají furt po place (i při obranách například), tak to taky není jen ťuťu ňuňu hopsa hejsa, taky tam používají metody co by ochránce zvířat asi z nich jeblo...tak pak je otázka jak moc šťastní někteří jsou...
tak asi jak u všeho no, záleží jak kdo a co a proč...
mně to neoslovilo.
asi i proto, že se tam musí hodně rychle běhat!

Artroza
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 09:52
- Nahlásit

mistr
přijedeš na výstavu do Dobřan???

nee... ty vystavujes???
jsou bobrmani a maliny...

Denisa
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 09:53
- Nahlásit

Artroza
jé, taky díky moc za tipy!
a jeho pes je venkovní, je celoročně v kotci, takže by se určitě zabydlel!
nějak to pořešíme.

corleona
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 09:54
- Nahlásit

mistr
Je ku tomu potřeba kámošky, která přijede každé ráno 25km psy vyvenčit, pak jede do práce zase těch 25km, no a večer zase zpátky, vyvenčit, nakrmit a zase dom. A tak celý týden.

Artroza
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 09:55
- Nahlásit

Denisa
na cvicaku jsou jenom odkladacky- ne kotce jako takove... jednu noc se to prezit da

corleona
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 09:56
- Nahlásit

Denisa
No vidím, že nejšťastnější je tady Nunda, záda už ho nebolí a zrovna přechází s plyšovým kocourem v hubě z jednoho gauče na druhý..

mistr
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 09:56
- Nahlásit

Denisa
no je pravda, že nácvik agilit jsem neviděla.....
Artroza
nevystavuju, jen pojedem s malou se podívat na baf baf
tak škoda, sem myšlela, že se uvidíme

corleona
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 09:57
- Nahlásit

Artroza
jednu noc se to prezit da Tyrane! Už Tě nakazil!!??

Artroza
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 09:58
- Nahlásit

mistr
tak si to uzijte... ale co my by jsme tam jako delali, ze.....

skoda! prijedte se s malou podivat na baf baf pokrevni strejdy a tety na vidlakov

mistr
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 09:59
- Nahlásit

corleona
tak takový kámošky si asi hledala dlouho, co??
já bych potřebovala kámošky na psy a ještě na dítko

Artroza
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 10:01
- Nahlásit

corleona
no pro venkovni, neeeeee pro mumyho a nunanka!!!
ted mame na hlidani kvuli dovce rozmazlenouse od rodicu.... no kde asi spi, ze.... uz se tam fakt nevejdu-nunanek a jeho teta v posteli
vcera ale byla holy nestesti- my venku pracovali a ji byla zima a sedela tam a cekala a cekala...ona se ted ode me nehne... zavislakum zdar!

mistr
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 10:02
- Nahlásit

Artroza
no na výstavě se většinou vystavuje
a když to teď už neřežete, tak máte přístup i vy....
prijedte se s malou podivat na baf baf pokrevni strejdy a tety na vidlakov
na vidlákov?????? dej pokoj, vrazíš mi do ruky lopatu a půjdu na štěrk, co???

<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání