| Autor |
Zpráva |
blažena
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2006 17:54 - Změnil/a: blažena
- Nahlásit
Tommy Gun
Tož jsem se teď vrátila z Dobřan a hlásím že výsledky nemám
Snad to zachrání MISTR!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2006 17:56
- Nahlásit
Vcelka
..... smrdim tu, protože dělám na "bulvárním plátku". Monďu jsme aspon poslalil s našima na chatu, Kulekouš tu teď měl franc. buldočku "na hraní". Jeho "hraní" spočívá v tom, že neustále vojíždí jakoukoli fenu. Takže smrdim u PC dál.
To víš, že bych radši někam šel nebo jel se psama. Mno, aspon zejtra vypadnem na par hodin na Hlubokou - maj tam sraz boxoši z ÚP ČK, tak se jedem podívat, pokecat a poschůzovat.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2006 17:57
- Nahlásit
blažena
...... to si ho.no informátorka. co tu pak máme "drbat". Tak ČKV, ČKJV a Nejl. jedince si snaž pamatuješ?! Tak dávej, dávej. Jaká byla výstava, účast, kdo tam byla a tak.....
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2006 19:07
- Nahlásit
Tommy Gun
zdravím, su totálně vyřízená, slunko je krásný, ale nějak mi v těch bobřanech vysálo energii.......
výsledky mám, jen je nutno je prepísať do písí
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2006 19:18
- Nahlásit
mistr
piš, piš. a nám sem plosím aspon finál. výsledky. dík
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2006 19:27
- Nahlásit
píšu píšu, jen musím uložit dítko pod peřïnu páč mi pomáhá ťukat do klávesnice.........to by jste se pak divili
čkjv - Nero z Ungeltu, Prisca od Stříbrňáku
čkv - Colin Angiebox, Idylle Jisuko
bob - Don Jokr-Box
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2006 19:51
- Nahlásit
Ahoj,tak par informací jak jsme dopadli.Hned jak jsme dojeli na cvikoš do Dobřan tak se mi Aida servala s nějakou fenulou.Fenula se paní utrhla.No ale stát se to může.Jenže pak ta samá fenula znovu Aidu napadla a servali se fest.Aidin prvni vážnej konflikt.Celou výstavu byla nervní.A jindy je v klídku.No vystavit se nedala.Skákala do vzduchu,kousala vodítko.No prostě děs běs.Tak nám Auterský řekl že teda nám musí dát VD.Ale že by jinak měla V. Prostě jsem jí blbě předvedla.Navíc je to pubertačka.Ale taky mě pan Auterský uklidnil.Řek že jinak moc pěkná a že já se musím polepšit.No aspon vím jak a co napravovat.
Jo a když jsme dojeli domů tak nás za zahradou čekalo pěkné překvápko.Nastěhovala se k nám srnka. Už jí mam nafocenou tak jí dám na stránky.Je nádherná.Samo že k tělu si nás nepustí.A ani by jsme to nezkoušeli.Kdyby náhodou byla nemocná.Nebo tak.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2006 20:04
- Nahlásit
blažena
Ahoj ani nevím jak jste dopadli? Taky vám dávala zabrat s tím běhaním co?Ale je moc pěkná holka!!!!!!Sem myslela že Aidu přerazím,jak vyváděla.
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2006 20:08
- Nahlásit
denisa
dík za foto, přišly v poho
super ti to fotí......doufám, že do práglu si ho vezmeš taky !!!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2006 20:08
- Nahlásit
mistr
Ahoj ahoj,ta tvoje malá je kouzelná.Pořád jsem jí viděla jak se jen usmívat Taková spokojená a dobře naladěná.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2006 20:13
- Nahlásit
Ahojte!
Ty jo, to byl dneska pařák!!! Prej první podzimní den...
Jsme dnes byli na cvikoši brn.pobočky BK, jakože ten nácvik na svod a ZCH, jsem tam byla s kamošem co jde na svod a bylo nás tam 5 a půl... Byla pohodička, moc se mi tam líbilo, bylo to takový komorní , pokecali jsme o boxech...
jo a prej to bude posuzovat snad Suchý tak to znamená co?!?!? jsem myslela, že dělá jen exteriér... aby teda porozuměl rozdivočelé Giorďasce...
blažena
na mejlík jsem vyplodila odpověď
mistr
fotky poslány, ale přišla mi 4. várka, že máš full!!! tak si to stáhni a smaž ať to můžu doposlat...
a ty máš MD , tak to nezávidím, to je prej pěkná hokna, jsem slyšela
Jůůů, gratulace - Nero Ungelťák!
Ada
to neva, příště si to ještě vylepšíte! škoda toho napadnutí, Giordinu dnes taky sejmula jedna fena, běhala v kruhu, my jsme stáli za a najednou udělala výpad a přímo to napálila do Giordi tlamy, myslela jsem, že má ukouslý čumák, ale naštěstí to byl jen náraz... no i tak, já bych se aspoň omluvila být majitelkou...
ola
já mívám depku ze sebe jaký jsem nemehlo... pesanka je rozhodně ve všem lepší než já... naštěstí... dnes jsem hodila držku neb mi vypověděl můj vyhazovací kotník, fakt se někdy divím, že ještě žiju...
Tommy Gun
šprýmaři!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2006 20:17
- Nahlásit
mistr
jo, snaží se foťáček do Práglu vezmu
jé a ty máš malou,tzn.holčičku? a jak se jmenuje? a nepiš, že mistryňka!
Ada
..se těším na fotky srnečky! a už jste ji vypustili, nebo se u vás zabydlela?!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2006 20:19
- Nahlásit
Denisa
No právě že to začalo tím napadnutím.Ale může se to stát kaýdému.A paní se omlouvala.Byla simpatačka.Ale máme krásnej pohar.Placku.Se mi líbí víc jak ty poháry.A bylo tam fajn.Dobrá atmosfera a tak...nemůžu si stěžovat.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2006 20:20
- Nahlásit
Srnečka je pořád tady.A je nádherná.Zítra dam fotky na stránky.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2006 20:21
- Nahlásit
I nějaké foto z výstavy.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2006 20:40
- Nahlásit
Ada
no naší malou Odetku nikdo nenapadl a přesto se v kruhu předváděla jak mentál
Ale byla to moje chyba - ona je zvyklá běhat na širokém látkovém obojku a já jí na běhání dala kovový stahováček pěkně za ouška a bylo po lipicánovi. No je to charakter, rozhodla se že běhat nebude, tak neběhala. Hanba mě fackuje ještě teďko
Jinak teda V3.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2006 20:44
- Nahlásit
Denisa
jo Neroušek to je machr. Byla to jeho první výstava a prezentoval se jak profík. Byli tam hezcí pejsci a to ČKJV to je třešnička na dortu
Prsíčka se mi dmou chovatelskou pýchou
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2006 20:50
- Nahlásit
Denisa
menuje se Lucinka a je kouzelná a jak píše Ada, tak usměvavá celej den !!
jinak mejl fulllllll nemám, tož nevím, co to zas blbne.....krám
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2006 20:57
- Nahlásit
Ada
kouzelná je, jen občas jí je všude hodně a když su na ňu sama, tak je to fakt někdy záhul
třeba dnešní večer byl fakt na zabití, já chtěla dělat na webu a ona že ne, že si budeme hrát a sápala se na mě k písí a chtěla taky ťukat do klávesnice jenže matka nervózní to nezvládla a tak to tady bylo jako v blázinci
teď už konešně pinká
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2006 21:09
- Nahlásit
mistr
No jo.Užiješ si.Ale ona ti to nějak vrátí ,jak se oní pěkně staráš .Fakt sní šla taková pohodička.To doma taky každej nemá.Takového smíška.Některé děti pořád pláčou.To je pak asi na palici.Neteř je taky takovej smíšek.Sem jí měla jednou na téjden na hlídání a stačilo.I psiska se před ní schovávali.Ale je to zlatíčko.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2006 21:11
- Nahlásit
blažena
Tak to gratuluju.To je pěkné.No dokážou nás potrápit potvůrky.Já si to taky zavinila sama.Měla jsem jí pořádně okřiknout.Ale v kruhu dělat scény se mi nechtělo.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2006 21:14
- Nahlásit
2 all
Gratulace všem k dnešním úspěchům!!!!
Mistrovi díky za výsledky.
Čumákuju tady celej den u kompu nad "bulvárním plátkem", mezi tím jsem složil dřevo, co přivezl Monďa z chaty. Za barákem pivní slavnosti http://www.pivnislavnosti.jhweb.cz/ a já u compu. No sice za rok vypiju tak 30 piv a 30 panáků, což vůbec nesplnuje standard průměrného Čecha, ale zamrzí to. Tak jsem si dal aspon picu a hladnou piću - Karlovačko - co mi přivezla před měsícem skoromanželka z Kroácie. Co by člověk pro ten pochybný spolek placatejch tlam neudělal, že jo?! No a du ťukat a hejbat myší a clickat na myšku dál.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2006 21:20
- Nahlásit
Ada
Tvoje feňulka je náhodou pěkná a to předvedení doladíte, na výbornou má úplně s přehledem.
Co srnečka? Je to něco mladého nebo dospělý kus? To bydlíte někde u lesa? Už se k vám někdy něco zatoulalo? Je divné že k vám přišla, vždyť musela na zahradě citit psy.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2006 21:25
- Nahlásit
Tommy Gun
no dyk my vaši snahu pane redaktor- šéfredaktor náramně obdivujem a oceňujem
A kdy jde bulvár do tisku?
Kolik jsi toho dřeva složil? To je taky naše oblíbená zábava, plíín nemáme, jen elektrický přímotopy, který vypínaj v ty nejblbější hodiny, tož rádi přitápíme v krbovejch kamnech.
|
alli
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2006 21:33
- Nahlásit
2 all
Také gratuluji všem k dnešním úspěchům.
Ada
Jo to znám také ...skákaní na vodítko (a žádný pes ji nemusel napadat), také jsme od Auterského za to chytli v únoru VD. Nás čeká výstava zítra, kdyby klusala tak, jak jsme to trénovali dnes, tak budu spokojená ...
Denisa
Tak zítra můžeš už doopravdy přijít fandit . Budeme se těšit.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2006 21:34
- Nahlásit
blažena
Je už asi velka.No divné to je.My bydlíme hned u lesa.Vlastně všude okolo jsou lesy.Za zahradou louky.Ona není na zahradě.Je za zahradou.Tam to taky patří nám.Ale je to oplocené jen na kousku.A na tom kousku se jí líbí.A to máme za zahradou i rybník.Takže jí nic neschází.Jo jednou k nám přiletěl papoušek.Ale sežral ho náš kocour.Hajz....
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2006 21:36
- Nahlásit
alli
Budem na vás myslet a držet palečky!!!!Určitě to zvládnete.Jenže on měl Auterskej pravdu.Nebylo by to vůči ostatním fér dát nám V
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2006 21:55
- Nahlásit
No a ještě jedna důležitá informace.Dnes zasedla rodinná rada.A budeme mít přírůstka.Jen nevíme zatím od kud.Samo že boxík.A chcu fenku.Nejlíp zlatou ale ono je to jedno.Možná i někde ze zahraničí.No ale mamce jsme to zatím neřekli.Takže to byla poloviční rada.Ho dovezem a bude.Mamka ho uvidí a myslím že ani nebude protestovat.To vymyslel tata.Ale cvičit budu já.U nás je to naopak.U nás si naši pořídí pesana a dítě se stará.Jinde je to že dítě dostane psa a staraj se rodiče.No jo no.Co nadělám
|
alli
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2006 21:58
- Nahlásit
Ada
Díky za držení palečků. Já to od něho taky brala, protože fakt skákala jak blbá a přitom, když jsme si to zkoušeli v kruhu ještě před posuzováním, tak klusala pěkně.
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2006 22:36
- Nahlásit
2all
tak pokud máte zájem, tak výsledky klubovky v dobřanech jsou zde :
URL
uffff........prstíky mám uťukaný až u kloubů
|