| Autor |
Zpráva |
ola
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2006 20:03
- Nahlásit
corleona
Koukám, že na sobě makáš! Já taky začla. Snažím se nežrat. Teda nežrat tolik! Ta nová váha - to byl ale kravskej nápad!!! Čím víc se snažím jíst zdravě, tím víc ta svině číselná ukazuje! Navíc cvičím. Mno, podle zvuků to spíš vypadá na rozcvičku domova důchodců, ale snaha to je!
A abyste dámy nebyly se svými komplexy samotné, tak vám sdělím humornou příhodu, jež se mi udála dnes ve školce.
Přišla jsem si pro Jakuba. Měli tam dnes mít logopedku. Celá natěšená jsem se pídila po tom, jak můj geniální miláček dopadl. Prý vše OK. Ptám se dál : "A Kubo, byla to ta paní logopedka, co jsme u ní byli v nemocnici?" On : "Nevím!" Pátrám tedy dál : "Tak jak ta paní vypadala???" S vážnou tvářičkou se na mne zadíval a pak na celou šatnu zřetelně pravil : "Mnóóó, měla o hodně větší prsa než TY!!!" Už dlouho jsem se tak srdečně nezasmála! Čeho si to čtyřleté dítě nevšimne...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2006 20:05
- Nahlásit
Je tu někdo?No co se děje.To není normální.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2006 20:09
- Nahlásit
ola
Mnóóó, měla o hodně větší prsa než TY to začíná brzy
|
articek
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2006 20:10
- Nahlásit
Ada
No dneska jenom tři stránky, to je divný
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2006 20:15
- Nahlásit
articek
No to je.
Koukali jste někdo na ty mé nové stránky?Nějak nevím čím bych to vylepšila.Uvítám ráda Vaše nápady?Prosím prosím.Stačí kliknout na to okínko.Ono se to otevře.Nevím jak jinak to sem dát ten odkaz.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2006 20:16
- Nahlásit
articek
hlavně to zas nerozjíždějte !!!! 3 stránky stačíííííí !!!!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2006 20:17
- Nahlásit
articek
to začíná brzy
Jo, to je fakt.
Když jsem to volala Zdenkoj, tak mi po vyslechutí story o prsaté logopedce povídá : "Sakra, neměl bych si zlepšit to Ř?"
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2006 20:29
- Nahlásit
ola
|
ola
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2006 20:49
- Nahlásit
Hele lidi, konec srandy.
Mám dotaz : při aportu FeeBee letí jako ďábel a přeběhne ho, hodí otočku, čapne ho a letí ke mně. Co s tím přeběhnutím? A dál. Začla mi činku flusat pod nohy. Jak ji nenásilně donutit, aby ji při předsednutí držela v hubě a čekala až si ji vezmu?? (a to jsem si myslela, že aport nám jde! )
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2006 20:58
- Nahlásit
ola
To znám.Aida mi to dělala taky.Někdy ještě i dělá.Já jí činku neberu.Jen se sní potahám a dám jí volno.Tak to dělám do zblbnutí.Ale funguje to.Nebo do něj kopnu a ona ho pak donese.
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2006 21:58
- Nahlásit
ola
tak s tím přebíháním to je jednoduchý, házej ho k plotu, pes se naučí před aportem brzdit (pokud teda není pako a nenaletí do plotu ) a je to vyřešený.......ale je to dlouhodobý !!
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2006 22:40
- Nahlásit
Denisa
pěkný web stránky, čéče
kam se hrabe moje maličkost
|
ola
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 07:37
- Nahlásit
mistr
Sakra, to je dobrej nápad. Ona je na sebe opatrná, takže před plotem snad zabrzdí! A co s tím vyflusnutím??
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 07:45
- Nahlásit
corleona
halo halo, jsi tu??? mam zas problemy s polstinou...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 07:59
- Nahlásit
Ada
odkaz sem můžeš dát normálně že sem napíšeš normálně tu adresu stránek. www. a dál
Stačí kliknout na to okínko.Ono se to otevře
V Mozille tu neni vidět ani to okýnko.
ola, corleona
o váze mi ani nemluvte, já se včera zvážila a mám zase o kilo víc, to už snad neni normální
|
ola
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 08:39
- Nahlásit
Vcelka
U tebe to JE normální, protože se připravuješ na mateřství!!! Ale my, co už máme odrodíno... to fakt normální není!
(Teď mi šéf přinesl Delisu - prý zvedne ti náladu - řekla jsem mu, že když ji jím tak JO, ale pak když se vážím, tak NE!!)
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 08:47
- Nahlásit
ola
ad zlepšování Ř
Artroza
ájem hír.. co potřebovaš?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 08:50
- Nahlásit
ola
Já už se radši nevážím. To číslo by mě mohlo psychicky narušit. Už jsem sice před 15ti lety měla i 80kg, ale k tomu už snad nikdy nedojde..
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 08:54
- Nahlásit
corleona
chtela jsem te pouzit coby slovnik, ale uz jsem to nasla- ze lub je nebo ze jo???? zoufalstvi ta polstina....
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 08:56
- Nahlásit
corleona
ola
no na vahu si ted stezovat nemuzu.... rano jsem za skoro fiflenu, odpoledne za kopace- prilitnu z prace, monterky a hura na sterk...takze opasek jsem utahovala o dirku...- to jsou ty vyhody, nevyhodou je, ze pak usinam v praci, neb nam kancelarskym ta manualni prace fakt nejde
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 08:57
- Nahlásit
ola
no počkej normální by to bylo kdybych už byla těhotná ale jelikož nejsem tak to moc normální neni. Možná že tomu napomáhaji trochu ty hormony co už pět měsíců beru, ale tim se můžu tak akorát utěšovat ale kdo ví spíš furt žeru sladkosti, mam závislost na Studentský pečeti, takže tak. Za poslední dva roky mám 4 kila nahoře.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 09:00
- Nahlásit
Vcelka
vydrz! urcite se zadari! pevne verim, ze to je fakt tema hormonama- 2 zname to absolvovaly a bylo to stejne...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 09:05
- Nahlásit
Artroza
hmm abych ale do tý doby nebyla jak bečka sádla příde mi že mi to poslední měsíce leze o kilo měsíčně nahoru.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 09:07
- Nahlásit
Vcelka
to je mozne... ale za ten vysledek to urcite bude stat, ne?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 09:08
- Nahlásit
Jéžiš, tady je to zas o anorektičkách!
Tak si představte-zrovna včera mi Marťan vysekl poklonu, že konečně začínám vypadat jako pořádná ženská a pochválil mě jak jsem pěkně přibrala a v práci mi kolega říká, že prý sex.haraším když jsem nad ním stála a "vypadl" mi břuch z bederních kalhot, říkám že jejda, no ta vampna (bendžo-břuch) je krutá co?! a on, že jaká vampna...on to myslel vážně, že jako pěkný břich!
no, tak takového dvojitého ocenění mého břouše se mi včera dostalo, tak nechápu co vy řešíte?!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 09:09
- Nahlásit
Vcelka
Dobré ráno. Smím se zeptat jaké hormony bereš?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 09:09
- Nahlásit
Vcelka
u tebe je to jiný, tak jak řekla ola s artickem
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 09:10
- Nahlásit
Denisa
Kde bydlíš a pracuješ? Stěhuji s k vám!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 09:12
- Nahlásit
mistr
díky díky!
a počkej jak to myslíš s tou maličkostí?! vy máte webík?
jo a fotky budu posílat až dnes nebo zítra, včera jsem nestíhala, byli jsme kousánkovat, takže jsme pak padly obě dvě!
Ada
stránky se ti pěkně vyvíjí, jen tak dále a hodíme se vzájemně do odkazů, ju?
a koukám, že taky máš ráda žlutou!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 09:18
- Nahlásit
Teta
jasan! Štatl je zlatá loď! Jižní Morava, zde je úrodný kraj, tak šťópliny (vychrtlice) se tu moc nevedou, zde lidé hodují i holdují...
|