Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Teta
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 21:29
- Nahlásit

corleona
No a co A2. Počkej až dají test polštiny, to nám to pěkně nandáš!!!

Teta
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 21:31
- Nahlásit

Lenda
Tak šťastnu cestu! Kam vůbec letíš? Doufám že do teplíčka!

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 21:46
- Nahlásit

articek
ne. - sdílím tvůj názor.

Michla
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 21:48 - Změnil/a: Michla
- Nahlásit

Ada
Ale ale ale, to je zajímavé. Tak to je mlaďounká. Cvičíte? My už málo, máme zákaz, neb propagujeme týrání zvířat (je bezoušková). Třeba někdy dáme scuka . Jen času není nazbyt.

Lenda
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 22:00
- Nahlásit

Teta
Do teplíčka-Lefkáda.Trochu se smočit.

Michla
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 22:00 - Změnil/a: Michla
- Nahlásit

Tak todle to je zbytek smečky aji s mamou a dvěma co tam nepatří. Ňáko se nám to ztenčuje. Byli čtyry, teď už jsou jen tři a zítra si asi odvezou milovanou Daisy Tak nevím.....
Jo a víc fotek je na www.boxer.mujpes.cz

Denisa
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 22:02
- Nahlásit

Včelka
bohužel ten útulek... to je moje noční můra, kdyby se G. ztratila... v Brně právě proto zřídili městskej a policajti na Kociánku už nic nevozí, jenže lidi, kteří neví wo co gou, tak tam nalezence pořád dávají... to co čteš v tom foru-je to začarovanej kruh, už se to různě řešilo a nic...
zase ale znám jeden případ, kdy holka odtam má labrouška a dali jí ho bez problému prý...
Paja s Tinou
mám B2 sto let jsem už AJ neviděla, ale na to, že mám státnici... hmmm, tak nevím...
ola
super foto!
michla
zdarec! tak ty fotky štěňáků sem!!!
Tommy Gun
to jsem si dnes pomejlovali... pozdravuj Kamču!
Lenda
šťastnou cestu!!!

Denisa
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 22:03
- Nahlásit

Michla
jé, tak už to sem hrneš, super! jdu mrkat!

Denisa
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 22:09
- Nahlásit

Michla
moc roztomilá miminka! ňuch ňuch!
odchody-soucítím s tebou, i když si to ani nedovedu představit... ale tak noví majitelé se na ně jistě moc těší...

Denisa
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 22:13
- Nahlásit

Michla
v Pozďatíně máte tu chajdalupu? to tam znám, znáš ty tuhle holku s NO, na fotce úplně na kraji vpravo?
s ní jezdím občas na tábory a soustředka...
http://www.boxer-giordi.com/img/tabory/bedea22006/ bedea4.JPG

Michla
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 23:30 - Změnil/a: Michla
- Nahlásit

Denisa
Vim o koho jde, ona nás určitě miluje, bo Aida na ně denodenně ječí jak prdlá a ještě je vyprovází po celé délce cesty kolem našeho neoploceného pozemku (odděleno vysokým břehem s křovím, za jehož hranici Aida nejde). Bere to jako fajn hru (Aida, kočena nevím). Jinak ji neznám, ale, ňák nezdraví, ani na pozdrav neodpovídá a to ňák neberu. A na psa furt řve. Na konci povelu hlas zvedne skoro do fistulky, což Aidu vždy podnítí k dalším, značně silným hlasovým projevům, což vede k značně silným hlasovým projevům mým. Zkrátka když jdou ti dva, je to dobrodrůžo.
Že to v Pozďatíně znáš mě nepřekvapuje vzhledem k tomu, že jsme se tam potkaly

Libka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 23:38
- Nahlásit

Tak jsem taky zavítala na ten english test a hlásím se k A dvojkám. Ale na mě to přesně sedí. V práci vždycky jen speakujícím zákazníkům bravůrně anglicky zahlásím, že moje angličtina je strašná a že na mě musí pomalu, no a jak to mám už naučený, tak oni mi řeknou, že moje angličtina je skvělá a spustí A nejlíp se mi komunikuje s talošema nebo frantíkama, protože jejich angličtina je většinou stejně tragická jako moje
ola
Auterskýho jsem viděla v Otěšicích, a opravdu nepadla žádná pětka. Na druhou stranu to nikoho moc nepřekvapilo, a myslím, že s jeho hodnocením byli snad i všichni spokojený. Tak se neboj Budeme držet palečky.

Michla
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 23:42
- Nahlásit

Denisa
Jo a ještě něco, mám podezření, že nám ukradli Aiduščin balónek na šňůrce, kterej nechala u kravína.

Michla
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 23:46
- Nahlásit

ola
NEBOJ, hlavně neboj a tvař se, že se nic neděje. Nedělej nic, co neděláš obvykle. Ináč tě Fee odhalí. Bacha na boxery!

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2006 23:50
- Nahlásit

Michla
jojo, boxeři to sou "sfině" ....

mistr
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 00:11
- Nahlásit

zdravím všechny kecálisty !!!
to je děs, člověk je týden bez majlu a tady přibyde milion stran.....no číst to nebudu !!!
omlouvám se, ale až teď jsem se vrátila z Velké Moravy (sme slavili......), takže veškeré dotazy na mě budete muset zopakovat

mistr
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 00:13
- Nahlásit

Denisa
corleona
čauky......plosím plosím pošlete nějaké to foto....

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 00:19
- Nahlásit

JSZ RAKOUSKA
http://www.boxerclub-hunde.at/Archive/JSZS_%202006 .html

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 00:21
- Nahlásit

mistr
čau mistře. gratulace k výsledku. tady už to zveřejnovala Denisa - tak tady máš nějaký příděl z Denisy webu: http://www.boxer-giordi.com/index.php?id=21

ola
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 07:32
- Nahlásit

Michla
Jééé, štěníci jsou nádherný. Moc se mi líbí Dalton. Musí být veselo, co?

2 all
Tak se mi večer nějak blbě usínalo! Asi nervy... Pak se mi zdál sen, jak sedím na klíně svýmu šéfovi, takže je to jasný - definitivně jsem se zcvokla!

Lenda
Šťastnou cestu a šťastný návrat! Užij si zasloužený odpočinek! (a mysli na mě v neděli)

corleona
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 07:38
- Nahlásit

mistr
eště jsem neměla čas.. ale cosik určitě pošlu

ola
alespoň Fee dostane známku dle skutečných zásluh. Já si taky víc vážím našich pětek od Havránka, než by mi je dal Dolejš..

corleona
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 07:41 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Denisa
skvělá fotodokumentace ze Všechovic! A bomba fotka, ta na stopě po horizontu..

Se mi to Tvé práci ani nechce nic s mýma fotkama dělat. Nic moc nemám..

ola
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 07:42
- Nahlásit

corleona
Já to taky tak beru. Navíc patřím k těm, kteří budou rádi za známku vyšší (pochopitlně - pětka je pětka), což k naší blůmě spíš patří. Je to prostě mazel a rváče z ní neudělám ani kdyby nevím co... Už jsem se s tím smířila. Pro svoje svědomí vím, že šlape dobře. Navíc dva figuranti při práci s ní řekli, že je to pětková čuba. Jenže se na to musí dostatečně nas*at!

ola
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 07:44
- Nahlásit

Denisa
Včera večer jsem pečlivě prolezla vaše stránečky. Musím moc chválit akční fotky. Jsou fakt profesionální. A děsně vám to tam sluší!

corleona
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 07:48
- Nahlásit

ola
poslední rady: chovej se tak, jako by to byl nácvik, snaž se dělat vše tak jako při tréninku, hecuj ji stejně, zkátka nic ať nevybočuje... neměj hlavně trému, pes nesmí poznat, že jde o něco výjimečného. Musí mít pocit, že je to normální kousačka, akorát se tam plantá nějak víc lidí a z kantýny nějak víc voní kafe a párky.

corleona
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 07:49
- Nahlásit

ola
Jo a Auterák je pohodář a určitě se mu budeš líbit..

ola
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 07:53
- Nahlásit

corleona
a z kantýny nějak víc voní kafe a párky. No právě...

a určitě se mu budeš líbit..
Jo, můj opar ho bude tak rajcovat, že si nevšimne bobuliny křivé čelisti...

ola
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 07:55
- Nahlásit

corleona
Jó, ještě jsem si uvědomila, že na nácviku byla paní (jak vy říkáte - fiflena), která byla docela nervní, a pak když měla se psem vyjít ze zástěny a jít na přepad, tak hodila takovou tlamu, že pustila vodítko a pes pádil vesele osvobozen po place... Dolejš se otočil na nějakou svou známou a pravil : "A tohle je co???"

Vcelka
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 08:27
- Nahlásit

Denisa
hmm tak to je asi chudák ten boxer co na tý Kociánce je. Ještě tam k němu napsali že měl kousnout dítě a nesnáší se s jinými psi tak kdo ví jestli je to vůbec pravda. Normálně se boxeři v útulku ani neohřejou, ale věřim že tenhle tam bude asi hodně dlouho a ne jeho vinou.
Michla
ty štěníci jsou nádherný, museli jste mít doma teď hodně veselo

Artroza
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 09:07
- Nahlásit

2all
tak na veselejsi rano:

Co vznikne, když zkřížíme blondýnku se sibiřským haskim?
Jsou dvě možnosti:
1) Blondýnka odolná extrémně nízkým teplotám
2) Nejhloupější pes zápřahu

Jak poznáte, jak je pes starý?
přeříznete ho napůl a spočítáte letokruhy

<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání