| Autor |
Zpráva |
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2006 12:58 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Denisa, corleona, artroza
hm, no mně to přišlo takový přesně německý-nevkusný...
- denisa to vystihla uplně a přesně. Nejlepší je jak hlavní výcvikář ATIBOXU U. Hermann stojí na židli, ruce nahoru a fandí svojí striptérce na podiu. Trošku mi to připomnělo Ajn Kesl Buntes - ještě mi tam chybjela Helenka Vondráčková a Kája Gott. A jestli to udělal "kuliočko" fašo TL s tou travesty šou schválně, jako narážku na portugl. hmsxl (o tom jsem nevěděl), tak je to ubožák.
Mě napadlo, jestli to koulení očima a vyvalování očních bulef nemá vokoukáno od jejich fašo bostonka Ajs-Vanila, co ho má na webu ke své turecké přítelkyni.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2006 13:05
- Nahlásit
Denisa
nějak nevim co by bylo lepší udělat, teď jsem ještě koukala na ty jejich stránky do návštěvní knihy a tam zase jedna holka píše že si tam vybrala psa právě díky těm stránkám a že z vydánim nebyl problém. Zkusim ještě poslat mejla tý holce která ty stránky dělá protože mi tuhle poslala echo na toho boxera co tam je, zeptám se jí co a jak a uvidim.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2006 13:06
- Nahlásit
Tommy Gun, Denisa
o jakých fotkách tu furt mluvíte?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2006 13:09
- Nahlásit
Vcelka
www.jahressieger.de - Pictures
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2006 13:10
- Nahlásit
Denisa, Vcelka Maja
.... a to je travestita bo baba?
http://www.jahressieger.de/images/gallerie/jsz_200 6_008.jpg
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2006 13:20
- Nahlásit
Artroza
maš tam mail !!!!!!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2006 13:21
- Nahlásit
Vcelka
možná se tam trochu něco pohlo k lepšímu, přijde mi to tak... ale těžko říct... to by bylo dobrý se s nima spojit, uvidíš jak to na tebe zapůsobí...
horší je, vytáhneš odtam třeba jednoho boxíka, ale těch 149 dalších...
Tommy Gun
to je baba jaga!
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2006 13:25
- Nahlásit
Denisa
Nó vidiš to, mi zas nedošlo, že můžeš myslet švicu.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2006 13:26
- Nahlásit
Denisa
to je baba jaga! - teď si urazila babu jagu! to není baba jaga, to je německá občanka - to vše vysvětluje.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2006 13:30
- Nahlásit
Denisa
poslala sem jí mejla tak uvidim co mi odpoví
To máš pravdu že zachráníš jednoho ale co ty ostatní, i když zase kdyby po jednom ubývali tak aspoň že něco i to bude úspěch.
Tommy Gun
hmm Ajn Kesl Buntes to sedí
|
articek
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2006 13:34
- Nahlásit
Denisa
tak záleží na cvičáku. Jsou to jenom zkoušky, tak by asi mělo být v zájmu cvičáku, aby udělalo co nejvíc lidí. Sice řekli, ale furt to mění, tak snad by bylo lepší, kdyby nám nic neřekli
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2006 13:35
- Nahlásit
Tak jsme se vratili z dalsiho vencenicka a zaroven jsme navstivili chovatelske potreby ze Trochu jsem se panem co tam prodava (myslim ze maji chovnou stanici chodaku) a resili jsme granulky, tak jsem si odnesla nejake vzorecky a uvidime, dale jsme si donesli suseny drzky a malyho piskaciho jezecka...jen ja tu ted susim svoji drzku nad lecem...uz do me nejak nejde a Tina si dav do nosu...
Jinak me pan velmi potesil kdyz Tinu vychvalil ze je to boxer jak ma byt a strasne se mu libila ze je akorat a svaly na ni jenom hraji...tak ja nevim proc si myslim ze je to stale hubenour
|
articek
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2006 13:38
- Nahlásit
Tommy Gun
No já si vzpomínám když si vzala Kornelie ( jedna německá závodnice ) minisulni, Němci šíleli a našim chlapům se udělalo blbě
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2006 13:40
- Nahlásit
Michla
No snažíme se cvičit.Ale figuranti nic moc.Sice jezdí jeden na cvikoš do Jihlavy ale 1týdně se mi zdá málo.A kazit ju na nějakém co neumí,se mi nechce.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2006 14:00
- Nahlásit
dámám
Od Artíčka:
No já si vzpomínám když si vzala Kornelie ( jedna německá závodnice ) minisulni, Němci šíleli a našim chlapům se udělalo blbě
Holky, navrhuji výlet do německa, zvedneme si náladu a sebevědomí. Tommy může jet klidně s námi!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2006 14:04
- Nahlásit
Teta
Beru, je fakt, že tam snad nemůže být chlap ani nevěrnej
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2006 14:04
- Nahlásit
articek
tak hlavně ať se zadaří!
my jsem včera byli čmuchat na poli na hlíně (to bude asi ta podmítka nebo jak... ) a bylo to kupodivu dobrý, akorát jak jsem občas dala na stopu masíko, tak se jí obalilo hlínou, tak ho žvýkala trochu znechuceně, ale u třetího už jí to bylo jedno, hlavu celou od blata a mlask mlask, prostě čunisko-bachyňa!
Dnes už v práci končím, máme obranu na 16.h, jupí jupajdá!
Tak pěkně makejte, čáo!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2006 14:06
- Nahlásit
Denisa
Hlavně aby to nějak udělal, už moc dlouho stojíme na místě a taky není čas
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2006 14:11
- Nahlásit
Denisa
přeposlala sem ti na mejla odpověď co mi přišla z Kociánky.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2006 14:13
- Nahlásit
articek
Teta
jedu taky!!
|
articek
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2006 14:19
- Nahlásit
Artroza
už jsem myslela, že jsi to zabalila a šla dom
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2006 14:31
- Nahlásit
Ada
Hlavně že chodíte. Výcvik nespočívá jen v tom, že se cvičí jen a jen obrany, anóbrž v tom, že se piluje a piluje poslušnost, protože to je pak na obranách půlka práce. Ale já nemám co kecat, neb Aidu si cvičím hlavně sama a jednou za rok na táboře + sem tam nějaký ten víkendík. Nechceš se třeba mrknout do té Žirovnice, jak jsem zde psala. Kdyžtak pošlu mejlu.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2006 14:31
- Nahlásit
articek
to bych si nedovolila
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2006 14:39
- Nahlásit
Artroza
to bych si nedovolila
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2006 15:37
- Nahlásit
Corleona
Když tak vidím jak Tommy je hotovej z toho jaký máme (každá zlášť) zážitky ze života, tak jsem zvědavá co všechno by se nám stalo kdybychom jeli někam spolu (nech bejt do cizočky). To už by Tommy asi nerozdejchal!
A vůbec kde se flákáš?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2006 16:27
- Nahlásit
Michla
A kdy to je v Žírovnici?Nevede to Vojta Mauer.?(doufám že je to dobře napsané.)Poslušnost a stopy cvičíme pořád.Dřem to furt a furt.Já jen nechci chodit na nekvalitního a pomalého figuranta.To vidím u nás na cvikoši.Pes k figurantovi skoro dojde.Zakousne se jen aby se neřeklo,to je podle nich obrana.mail:danuse.zahorska@tiscali.cz
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2006 17:03 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Jak se sem dává odkaz?Nějak si stím nevím rady.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2006 17:13
- Nahlásit
Mám nové stránky.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2006 18:35
- Nahlásit
Teda tady je dnes mrtvo.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2006 19:36 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Teta
Já se neflákám. 15:37, tedy v době Tvého dotazu jsme lítala zprava do leva i se svými špeky a vyplazeným jazykem tam a zpátky po kurtu. Byla jsme na badmintonu, bo už nemám v čem chodit a to mám plnou šatnu hader. Ovšem velikosti M, maximálně L a já jsem teď XXL. Musím chodit 2x týdně, už se na sebe nemůžu dívat.. A jestli chceme jet v lednu na ty lyže,tak bych se nenarvala do svých lyžařských kalhot..
Tommy Gun
Ein Kessel Buntes a moje matka to vždycky měla ráda, býval tam Kája a taky obdivovala ten balet Televize NDR a jejich kostýmy..
Fuj tajxl, travesti šou úplně nesnáším.. blééééé, to už bych raděj strávila oslavy Dne horníků a energetiků na ostravské Černé louce, kde vystupuje Heidi Janků, pak Ostravská policejní Desítka a na finále ožralá Špinarka.. Ale fšem je to vuřt, bo fšeci haviři aji jejich roby su už tež davno najebani, bo brali věrnostni.
|