| Autor |
Zpráva |
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 11:09
- Nahlásit
blažena
Není, neměl by se ani kde nastydnout, je pořád doma na gaučku..
A má za sebou X vyšetření. Přijde to tak jednou za půl roku a pak se to zas spraví. Zkrátka ho to nějak skřípne a on to neudrží.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 11:09
- Nahlásit
Artroza
nevíš jak se jmenuje ovčák od Formana?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 11:12 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Teta
Synátor je teď na týden u tatíčka v Ově. Šestku Tomík právě vyluxoval a odvezl na výměnu. Sousedi naleznou ztracenou pohodu a klid Bude tady stát náš starý ojetý vůz. Provokace sporťákem skončila, zapomeňte.
articek
šmarjá nestraš, já žádám o export u všech třech.. No jestli bude problém, tak si to asi zapamatují, jestli to bude řešit Tomulka
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 11:13
- Nahlásit
articek
vim ze Zodiak, ale ch.s. nevim
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 11:18
- Nahlásit
corleona
Co prosímtě člověk musí dělat za práci aby měl šestku a k tomu Pajero na rybi?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 11:20
- Nahlásit
Artroza
to stačí, díky máš pochvalu
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 11:22 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Teta
U tatínka ve firmě..
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 11:23
- Nahlásit
corleona
ja chcu taky!!! zamestna me???
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 11:26
- Nahlásit
Artroza
Toš nevšimla jsem si, že by tam zaměstnanci jezdili do roboty v šestkách. Leda tak šestkou tramvajkou, ta tam jezdí
Ti mají propadlé tváře, mozoly a umolousané montérky.. Kapitalisti jsou strašné bestie.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 11:28 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit
corleona
umolousané montérky
tak dik, uz jsem si to rozmyslela
articek
??
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 11:33
- Nahlásit
Artroza
Tak to máme smůlu, musíme na to jinak s tou prací!
Ale ono tak růžové u Corleonů nebude. Synátor jezdí v pěkných autech, taťka taky, ale Corleona na tom kole a autobusem s ožratými slováky.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 11:41
- Nahlásit
Artroza
leda by Tě adoptoval..
Včera jsem se v autě dozvěděla, že jeho kamarád byl na dovolené na Kubě a tam se seznámil s nějakým Kubáncem, který tady kdysi za totality byl na nějaké pracovní stáži, takže umí česky a jemu se ho zželelo, že on a jeho rodina žijí v katastrofálních podmínkách a že po návratu do Čech mu tady sehnal práci a snaží se ho dostat sem. Prý je to lepší, než posílat peníze na nějaké konta, že prý je to taková jeho osobní charitativní činnost. No a Tomáš včera nad tím přemýšlel a zjistil, že se prý tak ujal mě. Strašně ho ten jeho vtip pobavil, až se málem naboural. Tak já jsem takový jeho černoušek Ntongo. Tak jsem se urazila. Nejdřív babka na střeše a teď negr..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 11:42
- Nahlásit
Teta
Ja som neny vodič. A nebudu, bo mi nesce kupit Audi TT coupé. To ho seru. Ntongo.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 11:44
- Nahlásit
corleona
Hele, na Tomovou drzost a vtipy bych měla dobrou medicínu. Zbal si věci a mazej k nám do Práglu na týden. Já a Artroza se o tebe rádi postaráme, užijeme si legraci, a Tom možná i změní názor!
Spát můžeš u nás, buď v pokoji pro hosty anebo klidně i u strejdy. Když už má mít tu milenku tak ať jí alespoň znám ne.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 11:45
- Nahlásit
Teta
u strejdy beru!!!!
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 11:53
- Nahlásit
Artroza
Tak vidíš co píše ta Corleona, prej "u strejdy beru". Koukám že ale na nás pěkně kašle!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 12:00
- Nahlásit
Teta
si vůbec neceníš, že jsem skromná a hlavně upřímná dívka z vesnice.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 13:00
- Nahlásit
Tommy Gun
éééé.. máme ve Zpravodaji ta 3 krytí našeho Stupída?
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 13:30
- Nahlásit
blažena
ahoj, prosím o mejl skrzevá ta fota. Nějak to tu v té šílené přestřelce příspěvků nemůžu najít, bo sem tu 14 dnů nebyla.
|
Krista
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 13:35
- Nahlásit
Michla
Tak co štěníci?Už jsou všichni ve světě?
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 13:36
- Nahlásit
Michla
tak to máš co dohánět
zungeltu@seznam.cz
a co mimišové už jsou všicí z baráku_
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 13:41
- Nahlásit
V Dubnici nad Váhom je desetiměsíční fenka boxera
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 14:41
- Nahlásit
Denisa
doufám že sleduješ navštěvovanost G.stránek
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 14:43
- Nahlásit
Vcelka
Poraď mi, kam do Itálie na lyže.. Vybíráme a hledáme dovolenou. Tam, kde jsme byli loni, se nám sice moc líbilo, ale chceme zkusit něco jiného. Na tu minulou jsme taky jeli až na doporučení lidí, kteří už tam byli. V těch katalozích a na netu to vypadá všechno stejně a není, jak když člověku někdo něco doporučí. Dáš mi nějakého tipa?
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 14:58
- Nahlásit
corleona
my jezdíme do Meransenu kde máme ubytování v apartmánech a odtud jezdíme lyžovat buď na Plose a nebo na Krönplatz, na tom Kronplatzu se mi líbí asi nejvíc. Poblíž toho Meransenu je taky Gitchberk (teď sem to asi blbě napsala) a ještě jeden kopec ale nemůžu si vzpomenou na jméno, ale to už jsou takový menší kopce. Takže já bych doporučila Krönplatz a ubytování spíš někde blíž, protože ten Meransen je odtud docela dál.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 15:03
- Nahlásit
koukám že ta fotka tý boxerky už tu neni zase vidět, tak taky je kdyštak odkaz
http://www.utulokdca.sk/details.php?id=366&stranka =4&sort=prijato
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 15:05
- Nahlásit
articek
..... bulvární plátek pořád ve výrobě.
atroza
no "v chovu" na 40 kg nevypadá - tipnul bych si tak 37-38 kg. esli má takovoudle váhu - tak to je docela hybnej na tu vahu.
corleona
ad jahressieger.de: Jsem to sic jen proleťála, ale vítězem roku je náš dobře známý Strma Strmič. Bylo tam ve třídě přes dvacet psů.. No to musel být maras.. Hlava pěkná, ale ty nožky, ty nožky!!! Úhlení kde nic, tu nic. V Rakousích taky na bedně a v Čechách mu vyfoukli popelnicu.. Fčil už chápu, že byl nasratý - ano ano, v rakousích i dojčlandu první a v čechách druhý bez popelnice. taky jsem na to včera koukal.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 15:09
- Nahlásit
2 all
.... si děláte puel, ne! psal jsem nepsat! ještě, že jsem dnes přišel dříf z práce, že to stihnu do večera přelouskat.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 15:13
- Nahlásit
Tommy Gun
etě nám něco napiš
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 15:13
- Nahlásit
Tommy Gun
Jo, jo, v Paříži první a v Holešovicích třetí.. Zase tam byl ten Janda z Chrudimi s tím svým chcípákem..
|