Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
blažena
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 09:21
- Nahlásit

Artroza
cha, chá
Hned se cejtím líp - etě ňákej!

Teta
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 09:21
- Nahlásit

2all
Musím vám nahlásit co si mi včera stalo!

Byli jsme se strejdou na večeři s tou mojí tetou. Já tam šla rovnou z práce a strejda přijel do centra autem, které zaparkoval v garáži. Při večeři si dal nějaký ten alkohol a tak že budu řídit zpět já.

Z večeře jsme šli romantickou procházkou směr garáž a já si po cestě koupila zmrzku (2 kopečky čoko, neb neměli citrónovou).
Dorazíme ke garáži a strejda řekl že pro auto dolů zajde, ať zůstanu nahoře a vklidu dojím zmrku.

Vyjel nahoru, vystoupil a přesedl si na místo spolujezdce. Já se hrnu za volant, nasadím své brýle (neb jsem slepá na dálků), připoutám se a konstatuji že nám nějak blbé svítí auto. Strejda tvrdil že svítí dobře, že to jenom tak vypadá protože stojíme na křivo?

Tak si tak jedu po noční Praze domu a byla docela tma jak v řiti, blbě fungovalo pouliční osvětlení. Na křižovatce "u bulhara" jsem s hrdým výrazem ve tváři vytlačila dva taxíkáře kteří na mě blbě civěli. Ještě jsem tak nafoukaně dodala že asi čumí kvůli tomu že ženská umí řídit.

Mno, dorazíme domu, zaparkuji auto a opět říkám že je tma jak prd... a strejda tak suše řekně "možná to budě tím že máš na sobě sluneční brýle"

To je ale potvora co, celou dobu o tom věděl a nic neřekl

Artroza
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 09:24
- Nahlásit

Teta

chlap no

Artroza
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 09:27
- Nahlásit

tenhle je taky dobrej...
doufam, ze to pritomne blondyny nebudou brat osobne...

Blondínka potrebuje peniaze a tak sa rozhodne o únos.
Príde na detské ihrisko a unesie odtiaľ malého chlapca.
Na lístok napíše: "Mám vášho syna zajtra ráno o 9:00 na detskom ihrisku, prineste 200 000Sk."
Blondínka pripne lístok chlapcovi na tričko a pošle ho domov za rodičmi aj s lístkom.
Na druhý deň ide blondínka pozrieť na ihrisko a nájde tam peniaze s lístkom: "Ako si mi to mohla urobiť, sme predsa priateľky..."

mistr
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 09:43
- Nahlásit

Artroza
hele, co máš proti blondýnám

Artroza
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 09:47
- Nahlásit

mistr
a sakra....ja vedela, ze tu nejaka bude

tak kdyz si sis to neprecetla, tak jeste jednou- velke gratulace! pry mas psa pekne v ruce. chvalim, chvalim...
pridala jsem ti to tam k vysledkum...
pokud tam budes chtit nejakou fotku pridat, tak posli...

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 09:52
- Nahlásit

Dobre rano hlasime s Tinakem prichod na forum
Takze ZCH je presunuta na nedeli? A od kolika to zacina??? To musim informovat Bubakovce, protoze ti to mozna nebudou vedet...a premyslim ze bych se tam tedy pripadne i mohla take dostat No uvidime...
Tak kdo ze vcerejsiho testu dostal A2, tak to jste me trochu teda potesili, ze jsem nebyla alespon jedina, ale lepsi by to teda byti mohlo, ale vzhledem k tomu ze na ucnaku jsme meli na anglinu ukrajinku a pak na nastavbe pro zmenu ypka co si projel ameriku, tak se ani nedivim...mozna kdybych mela od zacatku toho typka bylo by to lepsi

Olo, vsak vy to s FeeBee pekne date, uvidis ze te jeste prekvapi! Vcera jsem mluvila s Lenkou od Bubaka, tak mi hned hlasila ze ma pro me zhave novinky, tak jsem ji rekla ze urcite o tom jak se bavili s tebou a ona hned jakto ze to vim... Dneska jsem prolitat ty nase zvirata, tak jsem zvedava kolik psu nas bude chtet nakryvat...si asi budu muset davat bacha...to bude neco

Lendo, krasnou dovolenou, na Lefkade je to pry moc pekne, tak at se ti tam taky libi a poradne si to uzijes!!!

Teta, a tobe to neprislo divny ze vidis nejak tmave? Ale strejda se asi mohl slusne bavit ze

Michla
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 09:57 - Změnil/a: Michla
- Nahlásit

Tommy Gun
to je pravda pravdoucí. Bexeři jsou svini svinští.

ola
Daltona miluju, neb je nejchytřejší. Furt někde pátrá, já ho furt hledám a když pak přijde, tak ne mě takhle čumí. Je boží.

Vcelka
veselo teda bylo. Aida jako správná matka se zachovanou většinou instinktů i reflexů neváhala štěňata třeba v jednu v noci vzbudit, neboť je hodlala uchovat při životě vlastní natrávenou stravou (je zvláštní, že v době kdy nespali nefungovala ani tak na olizování koutků, jako spíš na to že jí ohlodávali cecíky, chudince). A teď zas, když se jí zdá, že už dlouho spí, nosí jim "malou kořist" v podobě plyšáků a malejch pískáčků, magor . Chudáci děcka, vlastní mama jim nedá pokoje a když nic jinýho, aspoň je loví. Ale je to super a jsem šťastná, že všechno klaplo, tak jak to má být . Je ve výborné kondici a těším se na výcvikový víkend v říjnu v Žirovnici. Akorát mám trochu pochyby, že se po porodu sklidnila. Jak to tak sleduju...

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 09:59
- Nahlásit

MIchla, fotky stenisek jsou nadherny, vyrostli z nich poradni kusani a hezoucky. Akorat ted doma budete mit asi pekne smutno co...

Denisa
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 10:00
- Nahlásit

Michla
ježiš, no jó vlastně, to byla ta legrace na rybníku co?! Lávka nebo jak se to jmenovalo...
tak to mi nedošlo neb jsme tam jeli ze Zbraslavi na výlet, takže se mi to ani nespojilo...
jo jo, úplně ji slyším, to bys ji měla slyšet ještě při výcviku! ale je to hodná holčina, nemá to vůbec lehký, mám ji ráda, na to kolik jí je, si už hodně zažila, její životní zkušenosti bych mít nechtěla...
mistr
já ti pošlu nějaký foto, mám to doma v komplu... malou ochutnávku najdeš na www.boxer-giordi.com v aktualitách...
ale mám tě víckrát, pošlu...
corleona
no díky, ale fotila jsem docela z blbýho úhlu a navíc ta dálka, na plnej zoom a tím pádem mi to tam házelo veliký ISO, tím pádem šum... no ještě to dopadlo k světu...
ola
díkec! no akční, ona Giordinka ani jinak nemůže existovat, takže já coby lemra a flegmoš jsem díky ní taky trošku akčnější...
jéje a jinak neboj ZCH, já myslím, že na pětku máte!
já zatím ani nevím kdo bude nám figurovat a posuzovat... ale vůbec mě to netankuje, víš proč?! oni si to totiž boxeříci udělají jak oni budou chtít, takže to nechám na ní a je to, já se vůůůůbec nestresuju neb vím, že to nemůžu ovlivnit, budu se chovat normoš a uvidíme... vždyť totiž ani o nic nejde... mně teda aspoň.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 10:01
- Nahlásit

Dalton ma vylozene uvedomely vyraz...je krasnej!

Denisa
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 10:11
- Nahlásit

Vcelka
no jestli by se ti v tom chtělo angažovat, tak mě napadlo, že jestli by šel odtam vytáhnout, tak ho aspoň dát do jinýho útulku... pokud by teda nebyl kdo by se ho hned ujal... jakože aspoň by nebyl tam, tam je to fakt podivný...
klidně pro něj zajdu...

mistr
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 10:12
- Nahlásit

Artroza
jojo manžílek žaloval, co??? no zas tak úžasný to nebylo.....
fotky mít budu.....doufám ......tak pošlu
Denisa
já se dívala na tvoje stránky, fotky jsou super!!!!

Artroza
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 10:16
- Nahlásit

mistr
zaloval... to neni spravne slovo - proste hlasit se to musi

Denisa
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 10:18
- Nahlásit

Teta
...no ale jinak se divím, že tě nechal, že se nebál i o svůj holý život...

Michla
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 10:23
- Nahlásit

Denisa
Jo jo, ale stejně, pozdravit aspoň by mohla, zvlášť, když se jedná o odpověď na pozdrav. Problém je asi spíš v tom, že sme ty všivý prachatý lufťáci... A to s tim balonkem byl fór, ten mohl vzít kdokoli, to je jasný.

Denisa
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 10:33
- Nahlásit

Michla
...to určitě, no třeba je nahluchlá a i proto tak řve...
tak to víš, bůhví co si myslí... to já nevím... jsme se o vás vlastně nikdy nebavily, vy prachatí lufťáci!
ale stejně je to prdel, že v ňáké prdeli (kolik to má čísel, 100?!) se sejdou mně známé 3 péskařky! dobrá náhodička!
Tommy Gun
jsem se dívala na jahressieger.de a ti se tam teda bavili!

Michla
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 10:51
- Nahlásit

Denisa
Jakto tři? Ještě Blanka z Myslivny? A ty budeš uchovňovat Gé., jo?! No konečně, už jsem se bála, že ne. To by byla škoda, je krásná, myslím zdravá a hlavně inteligent.

corleona
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 11:00
- Nahlásit

Teta
Vidím, že David je taky pěkný záškodník..

Denisa
ad Jahressieger: Ten Lemmer je fakt hňup Je mi přesně jasné, proč ta opulentní hostina s programem. Chtěl trumfnout raut a slavnostní večeři a programem na ATIBOXu v Lisabonu, kterou zorganizoval odstupující předseda portugalského BK. Jenže TO se trumfnout asi nedá. To je můj paradoxně můj největší zážitek z letošního ATIBOXu. Nedá se ani popsat, jak to tam vypadalo a co se podávalo.. Artroza dosvědčí, viď

PS: Možná těma travestitama to měl být i výsměch, protože onen pořádající ATIBOX je homosexuál.. On tam měl naopak velkou filharmonii, padesátičlenný pěvecký sbor a 3 operní pěvce, kteří zpívali nejznámější slavné árie..

Vcelka
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 11:02
- Nahlásit

Denisa
to víš že by asi bylo nejlepší kdyby se dal do jinýho útulku, jenže jak to udělat, když tak čtu jaký jsou problémy odtud vůbec nějakýho psa dostat tak nevim. Tam je nejhorší že má tu nálepku že kousnul dítě, tak že si to asi moc lidí nelajzne aby si ho vzali. Vědět tak co je na tom pravdy. No ale nejde tak o to aby si ho hned někdo vzal domu ale aby se aspoň dostal do toho druhýho útulku co je v Brně.

Artroza
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 11:08
- Nahlásit

corleona
dosvedcim, dosvedcim...
silny kulturni zazitek, pevecky sbor uzasny, boxeri video k neprekonani...jidlo asi uzasne, bohuzel portugalsko je morska zeme, takze vse z ryb smrt pro me...

ale takovy nazdobeny sal se stribrnymi svicny jsem jeste nevidela....!skoda, ze nemame foto

articek
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 11:19 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Artroza
doufam, ze to pritomne blondyny nebudou brat osobne...

ještě, že jsem si včera obarvila hlavu

Artroza
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 11:28
- Nahlásit

articek

teta uz taky neni blondyna... takze Mistre mas bojovy ukol

articek
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 11:29
- Nahlásit

Artroza
jenže jsem si na tu mojí hlavu koupila skořici a nevím nevím jestli je tohle skořice

corleona
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 11:30
- Nahlásit

Artroza
prý někde na netu foto je, říkala Vladěna.. ale nenašla jsem..

articek
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 11:32 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Artroza
jinak už je všechno vyřízený, email jsem poslala
Jinak v té chvíli co jsi volala jsem hledala podmítku, která samozřejmě v okolí prostě není. Terény na zkoušky furt mění, nejdřív strniště pak vojtěžka po kolena a nakonec podmítka. Jsem zvědavá na čem to v neděli nakonec bude

Artroza
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 11:41
- Nahlásit

articek
budem ti drzet palec! dej vedet!

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 12:19
- Nahlásit

Hele ted me tak napada nevyzkousel jste treba nahodou nekdo granule od Royal Caninu specialne pro boxery? Zajimalo by me jestli je to fakt neco extra...

articek
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 12:27
- Nahlásit

Paja s Tinou
No ta cena fakt extra je

Denisa
Člen
# Zasláno: 21 Zář 2006 12:51
- Nahlásit

Michla
no tebe, tvoji sestru přece a Lucku od NO!=3
Ještě Blanka z Myslivny?...jezuskote, tu znám taky! s tou jsem byla na nějakým soustředku a táboru, no protože se zas zná s tou od NO! Takže to se = 4!
no uchovňovat budu, ale jestli se rozhodnu pro štěnda furt nevím. u mě je to složitý, moc přemýšlím nad blbostma, prej...
inteligent Giorďaska - tak to ba! ta pochopí naštěstí např. cvik dřív než já vymyslím jak bych ji ho asi tak naučila.
corleona
hm, no mně to přišlo takový přesně německý-nevkusný... všechno...ale tak proti gustu žádný dišputát
Vcelka
no a nechceš tam zkusit brnknout jakože za boxery v nouzi... vysvětlit, že se o to staráš a zalhat teda, že máš zájemce... uvidíš co by ti řekli... já bych pak pro něj zajela... i když teda co pak s ním... jet ho hodit do toho městskýho útulku, no chudák, ale tam by aspoň prošel vet. prohlídkou... akorát jestli Kociánku sledují a to si myslím, že i jo, tak budou vědět, že tam byl... nevím zda bych měla lhát, že jsem ho našla... to je těžký... ta informace o tom kousnutí, bůhví jak to bylo... říct to dál/neříct...
articek
a to víte na čem se to bude dělat?
to nám nic neřekli, prej se máme nechat překvapit, že říct nemůžou (když jsem dělala ZM)

<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání