| Autor |
Zpráva |
Michla
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 15:05
- Nahlásit
ola
.........................a no tak jo, no
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 15:06
- Nahlásit
Tak jsem si prave na Idnesu udelala jakysi test z anglictiny...no je to teda ale velika bida...jsem dosahla jenom urovne A2
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 15:10
- Nahlásit
Krista
momentálně se nacházím v Pozďatíně, což je Vysočinka ale ještě i tak trochu jih Moravy, mezi Brnem a Jihlavou, kousek od Velkého Meziříčí.
Co se týká tetování, když Aidě ten její zarostlej pupek trochu odchlupíme, je to taky vidět krásně. Záleží na tom, kdo tetuje. Naše štěnda tetovala Jindrová a vypadá to dost dobře.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 15:54
- Nahlásit
Michla
Naši Aidu taky tetovala Jindrová.A je fakt že tetuje dobře.I Fata je od ní tetovaná a jde to parádně vidět.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 16:12
- Nahlásit
Paja s Tinou
Tak jsem zavítala na ten tvůj test a konečně mi něco zvedlo dnes náladu! Hele, a to tvoje A2 je přece ok, ještě jsou tam horší vyhodnocení!
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 16:23
- Nahlásit
Teta, no treba je pred nim jeste prvni vyhodnoceni A1
Ale utesuju se tim ze to bylo nejak 12-19bodu a ja mela sestnact, takze me od A3 tolik nedelilo a taky jsem nekde slusne tipovala
A jak si dopadla ty? To bude nejakych A4 nebo A5 ne?
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 16:31
- Nahlásit
Ada
ahoj Ado, jsi to ty, která máš Aidu, myslím už kolem devíti? Totiž to je tak, naši AIDU tetoval Sedlák, ale naše ŠTĚŇATA teda Jindrová. To jen tak pro upřesnění, a taky aby se vědělo, kdože teda umí.
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 16:34 - Změnil/a: Michla
- Nahlásit
Tak su B2, ale test byl fakt divnej.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 16:36
- Nahlásit
Paja s Tinou
Já měla C2, huráá!
Hele, kromě A1 tam ještě bylo i "nedosáhli jste ani A1". Takže A2 je fakt ok! Celý test byl ale dost divný, hodně otázek nebylo ani tak o gramatice jako spíš o typických anglických slovních obratech. Mimochodem, u asi 3 otázek by gramaticky odpovídalo více než jedna odpověď. Záleží na tom kdo to psal!
2all
Balím to a jdu na večeři. To je nejsvětlejší bod dnešního dne!
Pěkně mě tu zdrbněte, možná se na vás večer juknu. Jinak čau zítra!
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 17:04
- Nahlásit
Paja s Tinou
jsem taky A2
Moje učitelka angličtiny by usedavě plakala.. Dva roky jsem chodila do prvního ročníku na jazykovku a je vidět, že zbytečně.. Jsem stupido. Jdu za Querosem, budem tady dva.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 17:49
- Nahlásit
Nové fotos!
To byla dřina udržet všechny tři v klidu!
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 17:56
- Nahlásit
ola
Vida vida, kluci už začínají mít boxeří pohled
|
ola
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 17:58
- Nahlásit
Michla
Jo, to je fakt! A kam jsi schovala ty fotky štěníků?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 18:08
- Nahlásit
Michla
Ne ne,já mám Aidu 14měsíců.Ale Jindrová teda taky tetuje podle mě dobře.Fofině jde od ní tetování vidět pěkně.I štěnatům.Dala si záležet.Jo a já od Velkého Mez.bydlím 15km.Kamenice.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 18:14
- Nahlásit
Denisa
..... jojo, ted jeste potvrd členství.
2 all
Dorazil mi mail z ÚP Hradec Králové, že se změnil termín zkoušky chovnosti kvůli nemoci J. Dolejše - změna termínu ze soboty 23.9. na neděli 24.9.2006. Přihlášené prý obvolali, tak snad už to víte všichni, kdo se chystáte.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 18:43
- Nahlásit
Tommy Gun
Pozor, mně nikdo nevolal a já su přihlášená!!!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 18:58
- Nahlásit
ola
...... a kama se chceš hlásit? přihlásím tě kamkoliv.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 19:08
- Nahlásit
Tommy Gun
Mno, já mám dělat s bobulí ZCH ve Skalici teď v sobotu, ale jak píšeš, tak teda asi v neděli. Nikdo mi ovšem netelefonoval!? A kdo tam bude místo Dolejše?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 19:15
- Nahlásit
Tommy Gun
Jůůůů, tak teď mi volal pan Morávek. Je to fakt přeložený a ještě ke všemu tam bude místo p. Dolejše p. Auterský! No, to se musí stát zrovna mně!!!
všem zkušenějším
Na co se mám u p. Auterského připravit????
|
articek
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 19:35
- Nahlásit
ola
Na co se mám u p. Auterského připravit na všechno
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 19:35
- Nahlásit
ola
co prý pískal poslední dvě chovnosti tak prej nic nedá zadarmo. pětka nebyla snad žádná. je přísnej!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 19:37
- Nahlásit
ola, articek
psala mi odpoledne jana žemličková, že prý PCH ÚP HK je nemocný, a že to překládají na neděli. prý už je všechno obvoláno. evidentně nebylo "všechno" obvoláno. ale už jsem jim to dal i na web. www.bk-hk.cz
|
articek
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 19:41
- Nahlásit
Tommy Gun
co prý pískal poslední dvě chovnosti tak prej nic nedá zadarmo. pětka nebyla snad žádná. je přísnej! neviděla jsem ho pískat, ale slyšela jsem přesně to samé a asi je to správné, prostě povaha 5 u něj musí opravdu vypadat
|
ola
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 19:47
- Nahlásit
articek
No nazdar! Už jsem smířená se vším. V pětku bych ani nedoufala! Snad to aspoň uděláme! Jestli ještě bude figurovat někdo jinej než Kikin, tak mě šlehne! Vypadá to na další opar....
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 19:51
- Nahlásit
articek
já říkám, že když pes kouše, tak to musí bejt slyšet - bum prásk. zbytek už je jen dopilování techniky zákusu.
no máš pravdu že je pětka a pětka. auterák má hodně přísnej metr. a je to správné.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 19:51
- Nahlásit
ola
hlavně klid, trochu se musíte holt snažit, ale bude to doma
|
articek
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 19:54
- Nahlásit
Tommy Gun
no jo, ale měli by se asi trochu posuzovatelé shodnout a ne že jinde to budou dávat zadarmo. Občas je to děs, co se vůbec dostane do chovu. Utečeto z placu a ještě má 7. Auterák mě v tomhle překvapil, nečekala jsem takovouhle přísnost.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 20:21 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
articek - máš tam mail.
hm, to je pravda. shodnout by se měli - měli by se sejít (posuzovatelé) a promluvit si o tom. myslíš, že se sejdou?
|
articek
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 20:51
- Nahlásit
Tommy Gun
myslíš, že se sejdou? ne
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 21:28
- Nahlásit
ola
Tak to je teda pech. Budu držet pěsti,aby jste měly pěknou známku.O tom,že by to nedopadlo nepochybuju.
Pravda-Dolejš se mi nezdál v ideální kondici.
Jdu se dobalit a hurá na letiště.Brauny už je na prázdninách u babičky.
|