| Autor |
Zpráva |
Artroza
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 10:44
- Nahlásit
articek
mozna taky kecam... poslouchala jsem to jednim uchem s tim bobem...
to s tou zkouskou chapu... uvidis, dej vedet...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 11:11
- Nahlásit
Čau čau!
Doufám, že v Praze na Justičáku se nás sejde co nejvíc!!! Už se tam moc těším!
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 11:14
- Nahlásit
Denisa
jste vitany!!
uvidime kolik bude letos zavodniku
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 11:16
- Nahlásit
Artroza
uvidime kolik bude letos zavodniku
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 11:20
- Nahlásit
Artroza
z brn. pobočky vím o 2 závodnících co by měli jet, s jedním pojedu i já - fanynka!
nevíte kde by se tam dalo v okolí nebo jestli přímo někde v areálu (neznám to tam) přespat z pátka na sobotu?!
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 11:21
- Nahlásit
Denisa
najdu nejake odkazy...
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 11:26
- Nahlásit
Denisa
http://www.ubytovani.hcco.cz/branik.htm
http://www.hostelboathouse.com/
tak treba tady, jeste se juknu na dalsi...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 11:31
- Nahlásit
Artroza
zatím díky moc, my to budeme pak muset rezervovat, ještě je čas... ale tak aspoň orientačně ať vím... a teda asi i boxice závodnice aby tam mohla být... no to si s nima už pořešíme... anebo, že by ji nechal v odkládajdě na cvikoši...?! To by šlo, nevíš?
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 11:38
- Nahlásit
Ahojda, konecne vas zase v klidu muzu pozdravit! Ale kdy doctu ty vsechny prispevky to teda netusim
Narychlo jsem omrkla Cendo vase stranecky a jsou super, vybornej design a nez si to tam vsechno prelouskam, tak to asi bude na dlouho...
Olo, tak oni tam byli "Bubakovi", to je super...to to jeli asi omrknout. Akorat ja se tam asi v sobotu nedostanu, protoze jedeme na veteransky vylet a ja to opet musim dokumentovat. A tak jsem se tesila ze vas uvidim. Ale toho 14.10. na tu klubovku uz jet chci...to by jste tam mohli take zavitat co???
Tina jen jak jsme se vratili z te kratke dovci zacala harat, takze ted mi tu zase chrupe pod stolem, nechci aby museli vsichni byt zavreny cely den, tak asi tty kriticky dny prezijeme spolu...myslim ze je ted jeste nema, ale jistota je jistota. Jen asi budu trnout hruzou az mi ji v sobotu bude chodit vencit svara..., na vylet s nami nesmi, jelikoz majitel mi to oduvodnil tak ze maji ovcaka a to by jako fakt neslo...tak bude muset byt doma
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 12:35
- Nahlásit
all
na stránkách je přidána fotogalerie z Morava Cupu!
vybrala jsem samozřejmě ty nejlepší fotky, na kterých je vidět, že boxíci jsou šikovní pašáci!
http://www.boxer-giordi.com/index.php?id=21
|
ola
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 12:48
- Nahlásit
Denisa
Ty na Justičák jedeš jen jako fanda? Proč nebudeš závodit?
Taky bych jela. Abych vás všechny viděla. Mno, uvidíme!
Paja s Tinou
Nevím, jestli 14.10. pojedu, protože mám obavu, že bude Fee hárat. Jedině, že bych jela sama bez ní, bez chlapů... Uvidím.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 12:54
- Nahlásit
ola
jako paní si děláte ze mě šprťouchlata! když G. neskočí metrovku a s aportem už vůbec ne, tak co bychom tam asi tak závodily...
očekávám velkou úroveň závodníků totiž!
a určitě přijeďte i s famílií! mohlo by se nás tam sejít docela dost!!!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 13:01
- Nahlásit
articek
já myslela kvůli zpravodaji, aby se ti zase nevrátil - no to já vím, ale nemám přístup na tvou plnou adresu. to maji artrozovi, tajemnice bk a hospodarka bk.
ja ne. takže se ti ted podivat nemohu. řekni artroze.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 13:04
- Nahlásit
Denisa
Počkej, ale není to snad celý "o metrovce"?! Ty si prostě nevěříš a chudáka G. podceňuješ! Já bych zase mohla dělat jen tu metrovku! Zkusím doma účast nadhodit, možná když se budu do 15.10. snažit...
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 13:11
- Nahlásit
A kdy je ten Justicak, taky bych se jela mrknout na nejakej zavod...
Ja porad vymyslim jak bych to udelala abych se dostala i ted v sobotu na ten svod a ZCH, ale nevidim to realne
Na tu klubovku bych mozna vzala i Tinaka at se taky podiva
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 13:12
- Nahlásit
Aha takže to je po te klubovce ne?
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 13:13
- Nahlásit
Hej to je takovej nezvyk to tu vsechno stihat...v patek jsme odvalili katalog vcera casopis, tak doufam ze tu budeme mit zase chvili klidu...alespon zase stihnu tady neco pochytit
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 13:18 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Denisa
Sem tě právě schválil za členku diskuz. fora BK. Se ozvu ne? Já tam ted jen tak nahodou juknul a stam nják přibyla. Takže můžeš vesele přispívat.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 13:23
- Nahlásit
ola
né, to není ale je to hned 15 bodů dolů! a to na závod jet s tím, že víš, že máš rovnou 15 bodů dolů... a + k tomu další nějaký ten bodík, že...
já bych jela, jen kdybych věděla, že fakt mi to všechno dělá v tréninku na téměř 100%! taková akce by měla mít nějakou úroveň si myslím, tak ty naše hokusy pokusy necháme zatím leda na nějaký pouťák...
ona by tak mohla předvést tu obranu, to asi jo, ale jinak...
no vidíš, čoveče, dáme holky dohromady, uplácáme z nich FeeGio nebo GioFee a jsme NEJ!
Paja s Tinou
ahóóój, že ty se tady taky ukážeš!!!
a díky za vzkaz na stránkách, pochvala designu od slečny z branže potěší dvojnásob!
Tommy Gun
jo jo, já tam jen chci dát odkaz na tu fotogalerku... tak už můžu jo?! to jdu zkusit...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 13:26
- Nahlásit
Tommy Gun
aha, no jo, už je to tam! dík!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 13:29
- Nahlásit
Denisa
FeeGio nebo GioFee
Paráda!!! Obě jména se mi děsně líbí! To GioFee (džiofíííí) zní jako nějaký omlazovací prostředek, co? A FeeGio (fíííídžio) zase jako reklama na mrazící a chladící zařízení! Bomba! Asi donutím Zdenka, aby přejmenoval firmu...
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 13:34
- Nahlásit
Denisa
máš tam mail ode mě! doufám, že to pochopíš.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 13:36
- Nahlásit
ola
mně taky docela džiofííí je trošku sice jak žofinka a fííídžo jak fifinka ale nááááhodou na psy pěkný! a napsaný to vypadá hezky!
cha cha, to znám, Martin rozjíždí jakousi firmu a já ho furt nutím, aby se to jmenovalo Giordi! ale prej nee no...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 13:41
- Nahlásit
Tommy Gun
jé, jo pochopila! mně to vůbec nedošlo! já se tak hlásím na různý diskuzky, mejly...
tak jinak mi je to jasný...! kdyžtak napiš, zda jsem to dopsala správně...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 13:44
- Nahlásit
Denisa
Tak jsem prolustrovala obchodní rejstřík a obě jména (GioFee a FeeGio) jsou pro nově vznikající společnost VOLNÁ! Tak neváhej a předlož to doma jako hotovku!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 13:50
- Nahlásit
ola
tak jo, vy budete mít FeeGio a my GioFee... a pak se můžeme spojit v nějakou nadnárodní GiordiFeebu nebo FeeboGiordu...
děcka,
už chcu dom a to hned! eee, jakési náročné dnes...
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 14:11
- Nahlásit
Denisa
teď se na jiný diskusi řeší téma útulek Kociánka, ty jako Brněnská víš o tomhle útulku něco? Jako jestli je to všechno pravda, co se v Brně povídá a tak? Je tam chudák ten jeden boxík, tak jestli se tam chudák nemá špatně. Když to čtu tak bych ho odtud nejradši nějak dostala.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 14:12
- Nahlásit
Tak jsme se vratily z vencenicka, si vzdycky rikam aby me nekdo nenarkl za niceni, tedy spineni verejnych silnic a cest a vseho moznyho dalsiho...neb Tina cura asi 50x a pritom si pak vzdycky desne pohrabe...takze kdyz vidim jak z tech pasu u silnice vsechen bordel pana na silnici...rikam ji zrychli a zdrhame dal...
Denis to vis ze se ukazu, ale vetsinou je to vse na co se zmuzu...kdyz vidim ty kupy novych prispevku...to je pak na omyti
Jo Olo a jak jak sis pokecala s Bubakama? Jsi dobra ze si je odhadla
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 14:14
- Nahlásit
ola
teď jsem koukala na tvoje nový fotky a ta zaujmutá startovní poloha ta je fakt dobrá
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2006 14:16
- Nahlásit
No teda holky super napad a ja pak budu rikat "Tinou vidis kdyby ses vic ucila a snazila, mohla by si se bejvala spolcit s Giordi misto FeeBee nebo s BeeBee misto Giordi..." treba to bude mit i nejaky vychovny dopad
|