| Autor |
Zpráva |
Teta
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 15:31
- Nahlásit
corleona
Vím že se neptáš mě, ale já bych ti doporučila Rakouský Kaprun, hotel Vöter. Byli jsme tam se strejdou loni v záři a bylo to bezva. Kdybyste jeli na lyžovačku, klidně bychom se i přidali. (se nevnucujem, neboj!)
Tady je odkaz: www.sport-kristall.at
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 15:39 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
corleona, teta
já umím makaronsky akorat putana, cucioli, tigrati, fulvi, femini, machi, talpa, colle - cca 20 slov dohromady dám. Teta
teta
Strejda byl včera u jednoho pána nechat si udělat roční horoskop či tak něco (chodí tam každý rok). Já tomu nevěřím tak pro to nemám moc pochopení.
Mno, včera mi strejda doma povídá co všecko mu pán říkal. Následující věc mě ale fakt dostala. Prý mě strejda přivede do jiného stavu buď příští rok na jaře anebo příští rok na podzim anebo bude mít milenku! - už to chápu v jabloňové je na zimu a na léto naordinován sexuální půst nebo je bolí hlava.
Hele Teta, s tím horoskopem, nemenuje se náhodou manžílek Koudelka?!
artroza, teta
pochroumané vrata a ja cetla varlata....nejak mi to nedavalo smysl.... - to vysvětluje to léto a tu zimu v jabloňové.
že měl takový vztek že když psa dal do auto tak ještě nebyl vybublanej a trochu si to vyříkal se židlema a vratama! - tak to musí být zákonitě Koudelka! A původně jste byli na cvičáku ZKO STS Chvojkovice Brod?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 15:43
- Nahlásit
corleona
a ty naše 3 feny vůbec krýt nemožem.. nevlezou se do formulářů ČKS. - prostě ty musíš mít asi všechno dlouhé!? Jeste jsem si to ani nepřečetl, cos napsala, a říkal jsem si pro sebe - "jak tam asi budeš cpát ty vaše šubiny".
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 15:47
- Nahlásit
Tommy Gun
To woe! Nestíhám mail a čat najednou, zbrzdi! Celej den je tady docela mrtvo a pak pistolník!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 15:47
- Nahlásit
blažena
jo jo, koukám no na to, že jsem to řekla jen pár boxíkářům a několika buldočkářům, neb oznámit to světu chci až tam budou ještě i videa a fotky z výcviku a stopiček, co mi tam brácha ještě nedal..., tak je to slušný ta návštěvnost!
Všem co nám napsali krásný vzkazíky na stránky moc moc děkujeme!!!!!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 15:50
- Nahlásit
jabloňová, baška
- tý woe, to jsou hlody. prskám si tu po monitoru. kam vy na to chodíte!?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 15:51
- Nahlásit
corleona
jabloňová, baška
- tý woe, to jsou hlody. prskám si tu po monitoru. kam vy na to chodíte!?
No chápeš ho/to?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 16:05
- Nahlásit
Teta
Nechápu.. Náš život je mu k smíchu. Dáme mu do držky.
No na Kaprun právě jezdil Tomáš furt, Zeel am See, Kaprun a taky Hintertux, či jak se to píše. To víš, zbohatlík.. Dokonce jel týden předtím na Kaprunu v tom vláčku, než tam trochu víc zatopili..
Letos jsme jeli se známýma a Rakousko by nedali, bo majů tých dovolenek povícero a to by finančně vykrváceli a jeli jen tu zimní. Ale Tom byl v té Itálii nadmíru spokojený a říkal, že sjezdovky lepší než v hogofogo Rakousku (a to je můj Alberto hodně náročný na terén..) a letos jsme se se známýma domluvili, že pojedem zas! Tak pojeďte s nama, bude řiť!
Alora ...
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 16:17
- Nahlásit
Teta, Corleona
howgh - domluvil jsem, resp. dopsal jsem.
Jdu dělat něco kloudného, než číst vaše životní příběhy.
Vaše starosti s dovolenou na mojí hlavu - ještě že nelyžuju!
To mys zas odfrčáme až na léto.
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 16:20
- Nahlásit
corleona
Klidně a rádi pojedeme (mimochodem i Artrozovi mají lyže!!!)
Pamatuj, jsem ale fiflena což znamená že chci pohodlí. Mě je jedno kam pojedu hlavně když to tam bude pěkné!
V tom Rakousku se mi líbilo protože v tom hotelú dobře vaří, mají velké pokoje, mají v ceně saunu, fitko, bazén, vířivku a internet(zadarmo). Mám to přes známou která tam organizuje akce udělali nám super cenu mimo běžnou nabídku. Věřím že ale i jinde bude stejně pěkně.
Jo, a tomu Tommymu nandáme!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 16:22
- Nahlásit
Teta
A maj v tom rakouským Kaprově taky komíny?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 16:36
- Nahlásit
Tommy Gun
Určitě ne! Si přece nebudou kazit nádhernou krajinu takovejma ohavnejma věcma!
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 16:58
- Nahlásit
Krista
ahoj, ještě jsou 3 doma (2 pséci a fenka), ale lidi pořád volají. Ovšem např. z Mostu, Chomutova, Sokolova ni z KV se k nám nikomu nechce. Což třeba já nechápu.
blažena
jo dík, snad mi to vyjde zítra. Mimochodem, kolik let je teď Gastonkovejm rodičům? Zatím M.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 16:59
- Nahlásit
Vcelka
byla jsem v domnění, že jste byli v Itálii.. Moc italsky mi ty názvy nepřipadnou.. Ale jinak dík!
Teta
Oukej, tak se můžem pak domluvit! Ale my můžem, až po prskavkářské sezóně, to je nejdrřív 1. ledna..
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 17:03
- Nahlásit
Teta
Třeba se nás sejde víc a pojedeme mikrobusem!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 17:21
- Nahlásit
corleona
no dyť to je Itálie Dolomity
http://www.dolomiti-superski.cz/kronplatz.php
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 17:22
- Nahlásit
Michla
mamince Eržice je 8 let, není skoro vůbec šedivá, zdravíčko zatím slouží na výbornou (hned ťukám na čelo) a stále je šéfíkem smečky. Otěcko je přibližně stejně starý, ale nemám o něm vůbec žádné zprávy....
|
Michla
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 17:46
- Nahlásit
blažena
to jsou dnes samé dobré zprávy. Zítra se vrhnu na posílání těch fotek. Neboj, provedu přísnou selekci, takže schránku ti určitě nezahltím. Nebo že by................?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 18:09
- Nahlásit
Vcelka
Achá.. Tak díkes!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 18:14
- Nahlásit
Jééé, sedím u compu a žeru BigMaca. To má Kulekouš hodnou paničku, která myslí i na páníka a přivezla mu globalizační krmi až z ČB.
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 18:24
- Nahlásit
nééé, já to snad nedočtu...člověk si o víkendu neni doma a pak se už nechytí...a to jste se mírnili, ale stejně ...
k tomu tetování: taky žádný nemáme vidět / 8měsíců / a ani moc nikdy vidět nebylo... teda když pořádně koukám, tak vidim kousek nuly, ale to jen proto, že vim, že tam nula má být, hihi
co se děje od čtvrtka do neděle tenhle týden a kde? nějak jsem to nevyčetla nebo přehlídla?
A ještě bych chtěla Denise pochválit web - JE SUPR
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 18:50
- Nahlásit
kkathy
no to je problém celého vrhu. paní poradkyně chovu na to vubec neviděla, když to dělala a celej vrh je otetovanej blbě - tedy neviditelně. tetovala kleštěma do slabiny.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 18:55
- Nahlásit
Michla
neboj nezahltíš, mám oooobrovskou schránku a moc se na fotky těším
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 18:56
- Nahlásit
Tommy Gun
musím se zastat dotyčné poradkyně, ta naše vidí zatím výborně a efekt je úplně stejný
myslím že opravdu dobře čitelné tetování lze vyrobit jen tetovací tužkou
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 18:58
- Nahlásit
Tommy Gun
až to zmizí uplně /což bude brzo/,tak se to může nějak obnovit?
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 19:03
- Nahlásit
Tommy Gun
BigMaca ale fuy..
|
articek
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 19:22
- Nahlásit
Tommy Gun
prosím, prosím zkontroluj tu mojí adresu, nevím jestli je změněná
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 19:38
- Nahlásit
articek
myslíš adresu v celorepublikové databázi?
já k ní nemám přístup - zobrazí se mi tam jen tvoje jméno a příjmení + město - nikoliv přesná adresa. Napiš mail Artroze - at to zjisti. Oni mají plnej přístup+ještě hospodářka a tajmnice. Já nemám důvěru.
blažena
přesně tak, tetovací tužka je tetovací tužka.
kkathy
u veta tetovací tužkou. bylo by to ideální.
bud by to vydržela - nevím, jaký má práh bolesti nebo třeba až půjdete rentgenovat spondylozu či dysplazii - tak když bude přispalá, tak to tetování opravit tetovací tužkou.
corleona
.... každej den bych to taky žrát nemohl, ale 2-3x do roka mňam, mlask.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 19:40
- Nahlásit
Konečně!
Měla jsem tu technika kvůli inovaci nějaký škatule na internet a už jsem začínala mít absťák. Byl to sympaťák! Hlavně zabodoval hned při příchodu, když si zouval boty, tak FeeBee využila příležitosti a nečekaně mu na sehnutou tvář vlepila hubana... Ani ho to nešoklo a pravil, jaký je to hezký pejsek!
Michla
Máš nějaký nový mimínofotečky?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2006 22:31
- Nahlásit
corleona
Až po prskavkářské sezóne je ok, stejně nemám už dost dovči. Jestli pojedeme a jak se uvidí. Já bych kromě lyží ještě vezla běžky a pořádnou tašku, to víš su fiflena Tak abychom se vešli do busu. Strejda stejně určitě nerad pojede bez vlastního autíčka.
|