| Autor |
Zpráva |
Artroza
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 10:07
- Nahlásit
mistr
to neni prace pro blondyny
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 10:08
- Nahlásit
mistr
a když to teď už neřežete
to byl jeden justicni omyl.....
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 10:09
- Nahlásit
Artroza
jo, to by stačilo, je to fenka, takže menší, tam bude ještě tančit...
corleona
to G. je šťastná coby sportovkyně a pak doma je taky za gaučáčka, za večer vystřídá všechna křesla i pohovku.
to je dobře, že Nunýk už nemá bolesti!
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 10:11
- Nahlásit
Artroza
to byl jeden justicni omyl..... justiční omyl, kterej je celkem úspěšnej, co??? ach jo, já si ho měla tenkrát vzít, když ses ho chtěla zbavit
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 10:12
- Nahlásit
Denisa
No ty tvé stránky jsou pěkně vymakané Fakt pěkné.Už tě mám v odkazech.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 10:12
- Nahlásit
mistr
pozde, pozde!
kdyz jsem ho nabizela zdarma a k nemu pytel granuli tak jste ho nikdo nechtel.......
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 10:15
- Nahlásit
Ada
díky a brácha bude dělat odkazy asi příští týden, tak tam budete taky určitě...
mmch - už si přesně vzpomínám kdo jsi, podle těch fotek co máš na stránkách!
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 10:16
- Nahlásit
Artroza
to není pravda!!!!! já ho chtěla, ale +2 pytle granulí
no musíš uznat, že jeden byl málo.....
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 10:18
- Nahlásit
Denisa
Jo ale tam mám o 10kg vic než těd
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 10:19
- Nahlásit
Ada
aha, tak abych tě teď vůbec poznala!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 10:20
- Nahlásit
www.odkamennehostavku.websnadno.cz
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 10:21
- Nahlásit
Denisa
přijeďte na náš závod!!!!
www.volny.cz/boxerplzen
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 10:22
- Nahlásit
Denisa
No tak to mě poznáš.Ono 10kg nic není.Ale pocit je to jepší.No to dělaj ti 2 pesani.Pořád snima někam běhám.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 10:30
- Nahlásit
mistr
Od nás jedou Švaříčci,jen nevím jestli s oběma fenama.A já.
Stojí to za to!!!!!.Fakt se tam hodně naučíte.Teda ti co nemaj moc zkušeností.Byl to můj první závod a tam jsem se naučila moc cenné věci.Dokonce už ani nebejvám tak nervozní když někam jedem závodit.Co Denisko pojedeš?
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 10:30
- Nahlásit
Tak my se zase hlasime z pracovniho procesu (tina teda spis ze spaciho)...
Vcera kolem pul seste jsme se sesli s Bubakem s tim jak se ty nase psiska, ale bohuzel kdo lital byla spis Tina. Jak na sebe videli, pustili jsme je a tak chvilku litali a najednou se Bubak zastavil a bylo videt jak se mu rozklepaly nohy, vubec ho neposlouchaly a lehnul...strasne slinil a chvili byl mimo. Lenka tam hnedle zacala brecet a rikala ze vcera kdyz si sli pro potvrzeni na ten svod, ze ji vet rekl ze ma selest na srdci 1. stupne. Nevim, ale prislo mii spis jestli nebude mit padoucnici (nebo jak se to presne pise). Docela nas to vydesilo. Pak uz myslim ze byl zase v pohode... Co myslite ze by to mohlo byt? Dnes s nim snad sli zase k vetovi, tak jsem docela zvedava.
Olo, je videt ze mas vsimave diitko
Vcelko, ty krmis Vikyho chiccopeeckem?
Jinak my vcera nasi brisni situaci zhodnotili s Ondrovou sestrou a shodli jsme se na tom ze by tot uz taky chtelo zacit neco delat...uz to neni takovy jaky to byvalo
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 10:33
- Nahlásit
Ada, tak me vase stranecky nabehnou, ale neukazuji se mi tam zadne odkazy (teda pokud tam jsou), ale on nam ten macintosh nekdy neco neukazuje jako klasicke PC
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 10:37
- Nahlásit
Paja s Tinou
No ale mě to tam normálně jde.Mám tam pár odkazu zatím.Tak nevím.Ještě na to kouknu.To jsem blázen.-(
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 10:42
- Nahlásit
tak se mějte všichni v práci krásně, já se du převlíct z pyžama a deme s psiskama na výlet
papa
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 10:45
- Nahlásit
To nebude chyba u tebe...nektery stranky se mi tu spatne otviraji, preci jen mac pracije na uplne jinym systemu nez je windows, tak asi proto...mrknu se doma
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 10:47
- Nahlásit
Mistr...do jedenacti v pyzanu? Auuuuu, ja chci taky
Jinak pekny vylet!!!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 10:54
- Nahlásit
Ada
mistr
no jó cho hó, jenže 14. už jsem pozvaná na svatbu a přislíbila jsem i odvozy opilců a 15. má náš KK zkoušky ZOP,ZPU a tam jsem přislíbila výpomoc, hlavně si musím do konce roku oddělat brigoš hodiny... a ještě je v KK Tišnov nějaký závod a v pátek mám sraz s lidma z vejšky... no prostě je toho moc, ale i kdyby nebylo, tak se bez mučení přiznám, že bych nejela neb je to kur.vsky daleko a byla bych bojínek, že by byl ostudínek !
mistr
prosímtě a co děláš ty za job/nejob? to se někdo zas má!
vás je tu takových víc, já chci taky...!!! Proč zrovna já...?!
Paja s Tinou
chudák Bubák! snad to nebude nic vážnýho?! i když ten šelest... to asi bude trošku problém...
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 10:56
- Nahlásit
Denisa
jééé, já jdu také na svatbu 14.10. Nejdeme na stejnou? Ženich Gary, nevěsta Jana?
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 10:57
- Nahlásit
Corleona
Tak co, slintáš nad stránkama?
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 10:59
- Nahlásit
Denis, vubec nvim jestli to melo pripadnou spojitost s tim srdickem...si zase rikam ze litali v tech paracich jako blazni a nestalo se to...tak nevim. No ale doufam ze to bude v pohode...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 11:03
- Nahlásit
Teta
nee ženich Dušan, nevěsta Petra...
s těma svatbama se teď roztrhl pytel, dokonce mám jít na 2 ve stejný den... a to nestíhačka, musím si vybrat... a v létě to bylo taky jedna za druhou a furt chodí sms typu: Jmenuji se František Vopršálek, měřím 1 metr a vážím x kilo a jsem s maminkou v té a té porodnici... nejlepší je, že to chodí i Marťanovi, kterej se absolutně neorientuje která bije a ptá se ke komu patří Tadeášek, ke komu Leontýnka... pravda, mně už se to taky občas plete...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 11:03 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Denisa
To já budu trnout hrůzou jestli napadne v plentě.Je to její první závod.No aspon uvidím co vní je.A na co se mám zaměřit.Přece jen jí je teprve 13měsíců.A hlavně mě zajímá stopa.V nácviku jí to jde moc pěkně.Tak uvidím.A aport mi hodí pod nohy.To znám od Fatty.Ta věděla že se něco děje.Že jí nemůžu okřiknout, tak dělala vylomeniny.Už mě nic nepřekvapí.Mistr zná tu mojí potvůrku.Je to taková nerv povaha.
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 11:10
- Nahlásit
Tak jsem to nevydrzela a volala Lence jak dopadli a pry to asi tim srdickem bude, takze pro ne pada i pripadne zkouska chovnosti a podobne, nesmi se moc nabudit...to asi znamena ze na ty mega litacky asi taky ztracime kamose...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 11:10
- Nahlásit
Ada
no jó, tak s takovým mimušem, to budete sqělí i když něco pokazíte!!!
musíš nám tady pak všechno vylíčit, jaký to bylo, jak jste to prožívali...!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 11:12
- Nahlásit
Paja s Tinou
hmmm, to je blbý... ale tak s jistou opatrností a omezeníma, poskočit si se psy snad bude moct, zas aby ho úplně neizolovali a neomezovali, prý to taky není dobrý, no však jim vet snad dobře poradí... Jinak je to velká škoda, je mi jich líto, nedovedu si představit, musí to být docela šok...
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2006 11:16
- Nahlásit
Denisa
Já to už prožívám.Se mi v noci zdálo že cvičím s Aidou na té lize.Ale že se cvičí na kachličkách a hrozně to klouže.A cvičí se v nějaké kuchyni.
|