Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Chodka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 11:19
- Nahlásit

Paja s Tinou
nám se tohle párkrát taky stalo teda 2x a bylo to stejně jak píšeš u Bubáka Meggina se zapotácela a padla během několika vteřin byla v pohodě.Jednou se jí to stalo tak,že jak má radost a skáče tak mě přijde,že narazí a jako když si vyrazí dech a nemůže se nadechnout.U veta jsme byly taky poslouchal jí říkal kdyby to bylo často tak by ji poslal na vyšetření.Zatím ale nic.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 11:20
- Nahlásit

No uvidime jak budou chtit, myslim ze ted o nej budou mit strach. Kdyz se mu zase neco podobnyho stane, tak pry museji doufam ze si poradi a rozdycha to, jinak jim dal nejake leky na srdce, aby se mu snizil tlak...no myslim ze Lenda je z toho silne v haji...ale vubec se ji nedivim, ja bych totiz byla taky.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 11:23
- Nahlásit

Chodka, jim udelal EKG a neco tam opravu ma, pristi tyden maji zase prijit na kontrolu...
Ja myslela ze by mohlo jit klidne i o tu ppadoucnici, protoze neco podobnyho se obcas prihodilo i nasi bassetce, ale ta ji ma, nastesti ale hodne lehkou. Zachvaty minimalne, takze i pak leky nam byly vysazeny...

Teta
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 12:15
- Nahlásit

Artroza
Jedeme dnes pro nové auto!!! Hádej co to bude?

Teta
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 12:19
- Nahlásit

2all
Tady snad včici už mají víkend nebo co?
Ráno rušno, teď mrtvo!

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 12:25
- Nahlásit

Teta, si vzdycky rikam, ze kdyz mam v praci klid nic se tu nedeje, ale jen jak mam honku, tak to jsou miliony prispevku
Jinak co budete mit za nove auti???

Vcelka
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 12:37
- Nahlásit

Paja s Tinou
Vcelko, ty krmis Vikyho chiccopeeckem?
ne ne já ho krmim Happy Dogem
Bubáčka je mi teda moc líto a Lenky taky, taky bych s toho byla hotová. Tak aspoň aby mu léky zabrali a mohl s tim v pohodě žít ještě kolik let.

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 12:42
- Nahlásit

Vcelka, tak nevim proc jsem si myslela ze krmis Chicopeem
Vcera jsem dostala na toto krmeni vzorek a Tina ho pomerne s chuti zhltla, tak resim ze bych ji uz zase zmenila jeji jidelnicek...hlavne kdyby neco bastila vylozene s chuti
No doufam ze Bubak bude zase tak nejak v poho, maji ho jak jejich dite, takze se ma u nich moc dobre!
Ted jsem sii zrovna cetla na bafbezobav inzeraty a prekvapuji me lidicky co tam napisou zdali jim nekdo zadarmo nebo hodne levne proda nejaky to stenisko...ja nevim proc si pak treba nevezmou nejakyho dospelaka z utulku

Teta
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 13:07
- Nahlásit

Paja s Tinou
O tom autě to je takový vtip mezi mnou a Artrozou. Žádné nové auto nebude, naopak, stará jetá šutka!

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 13:37
- Nahlásit

Aha tak nic

Michla
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 13:58
- Nahlásit

Ada
ahoj, máš mejl.

Teta
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 14:54
- Nahlásit

2all
Prdlajs víkend! Špion Teta má pocit že někteří se flákají na jiných čatech!
To je ale bordel, a tady mrtvo!

mistr
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 15:06
- Nahlásit

Denisa
Ada

já mám džob dovolenou.......mateřskou
a na těch našich závodech to není určitě žádná ostuda, právě že to není pro žádný super psovody, ale pro začátečníky, kteří si chcou jen tak zazávodit. Je to spíš legrace a příjemně strávenej den.......ale je pravda, že to je pro brňáky daleko
jo na našich stránkách mám i kontakt na ubytování, takže pokud chcete přijet už dřív, tož klidně

corleona
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 15:15
- Nahlásit

Teta
Hoj, jsme byli na pakupkach, abychom měli o fíkendu co jíst a hlavně pít - zas dvojka v prdeli.. vlastně v tržbě Tesco Stories.
My se na to s Tomem mrknem, eště zme to pořádně neřešili. Ale na ten Kaprun bychom jet chtěli. S náma je problém, že máme te čokle, resp. ty feny. Hárají nepravidelně a když začně jedna hárat např. za měsíc, tak na lyže můžem jet až v březnu - dubnu... Takže vybírat něco a rezervovat můžem až tak v půlce ledna, to budem vědět, esli máme nakryto, či ne.. Zkrátka těžký život chovatele. Buďte rádi, že máte jednoho hafa, a to ještě samce

Teta
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 15:21
- Nahlásit

corleona
To taky jsme, si piš!
Tak se uvidí v lednu jak na tom kdo jsme, no problem.

corleona
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 15:33 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Teta
Pak je ještě jeden malý problém. Strýček Tom krapítek dost přibral a nevejde se do své kanárkovožluto-černé soupravičky Rossignol, jakou nosíval i Alberto Tomba.. No a Alberto z Bašky říkal, že jestli nezhubne, tak nikam nejede, i když je možné zakoupit soupravičku větší, protože nebude přece jako KOULE na sjzedovce.. Tak nevím, jen co jsme přišli z toho Teska, tak se vrhl k plotně a vaří a vaří.. A mrkev to nebude..

Ale možná se nasere a zhubne. Nastoupí "Dieta podle Tomáše" - to je něco jako "Vražda podle Jidáše".. (jak tomu říká)
Ale už tomu ani já nevěřím...

Teta
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 15:49
- Nahlásit

corleona
prosímtě, ať to neřeší a koupí si něco nového. Chudáci nejste, takže to by neměl snad být problém. Jestli ano, tak mám pocit že Tomův synátor na tom není špatně a mohl by tátu založit na novou kombi....... nebo...... může Tom navštívit své vietnamské kámoše a měl by "jako tomba" oblek!

Vyřid Tomášovi od Tety aby hlavně nehubl, trochu silnější chlap je v mých očích velice sexy, je to taková známka jistoty a blahobytu!!!

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 17:39
- Nahlásit

pro Teta od chudá kostelní myš
trochu silnější chlap je v mých očích velice sexy, je to taková známka jistoty a blahobytu!!! - co máš jako proti mně? se ti nezamlouvá 186/67/29 !?!? Upozorňuju, že poslední uvedené číslo souhlasí taky i s mým věkem.

todle mi neska přistálo na mailu
A pak že se v sexshopu nezažije s lidma legrace....

takhle se kupujo robertci na hané

Ráda bych se s Vámi podělila o svůj zážitek z návštěvy zákazníků našem
obchodě.
Věřte mi, ale měla jsem co dělat abych si udržela alespoň trochu
vážnou tvář a neskončila v záchvatu smíchu pod pultem.
Jednoho dne vešel do obchodu manželský pár ve středních letech.
Již jejich příchod byl provázen větou ve stylu vesnickéhanáčtiny :
.. "Tož už jsme v odchodě na bordél!! ".
Slušně jsem je oslovila a zeptala se, co mohu nabídnout.
MUŽ:"Tož moja žena chce nějakýho žužlóna do baráku... Ja už pré stojím za
hóvno".
Po chvíli jsem pochopila co vlastně požadoval, žužlón je vibrátor.
Začala jsem paní vibrátory nabízet a pán se zatím rozhlížel po obchodě.
Každou chvíli jsem slyšela jak z různých míst obchodu něco vykřikuje a
všemu se diví. Po chvíli na mě zavolal, ukázal na biče a řekl:
" ... tož to sem nevěděl že tu máte aj zverimex, já si teda vezmu to
udidlo s koulí - pro kozla - ludra fort mňa kůše a ten široké obojek
na hafana, máme salašnika a to ho snad u bódy udrží."
Asi jsem v první chvíli nevypadala moc duchapřítomně, ale pak jsem
zákazníkovi taktně vysvětlila že jsou to věci pro lidi a používají se na
praktiky sexualni magie.
Pán zalapal po dechu a prohlásil: "Tož doprdele, co su magor?"
Vrátila jsem se k jeho paní a vybíraly dál.
Pakse po prodejně ozval hrozný smích a pán klečel na zemi v křečích smíchu.
" Maruno podivé, oni tady majó aji uměló pičó."
Manželka Maruna, která se mnou mluvila běžnou češtinou bez dialektu se
již asi naštvala a zařvala na něj.
"Te hanáko namrzlé, když ja možu mit umělýho vtáka, proč ty bys nemohl
mít uměló pičó? Víš co, poď rači dom, ty umíš dělat akorát vostudu a
chlastat pivo."
Chytla manžela za ruku, mě se za něj omluvila a bez nákupu rychle
opustila obchod.
Mohu upřímně říct, ze v prvních pár minutách jsem byla v naprostém
šoku, jelikož jsem netušila, ze v dnešní multimediální době se mohu setkat
z
lidmi, kteří se diví i nad latexovým oblečením, nebo na anální kolík
zareagují slovy: "to si dám do prdele, abych se u teho neposrál?
Maruno to si kópim, až začnu na jaře chodit do pola!!!"
Celou dobu jejich návštěvy jsem sama zápasila se smíchem, bohužel jsem
na všechny jeho hlášky zapomněla, ale bylo jich dost.
Manželka vždy jen pozvedla oči do vrchu a omlouvala se mi.
Stejně dlouho nezapomenu na to zajímavé pojmenování vibrátoru - žužloň.

blažena
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 18:07
- Nahlásit

Tommy Gun
cha cháhned zařadím do slovníčku

ola
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 20:05
- Nahlásit

Tommy Gun

Já dnes byla kousat. Stálo to pěkně za prd. Fee byla nějaká zvadlá. Asi bude hárat či co!? Proti těm ovčounům a malinám si připadám jak blbeček. Nechci to vidět v tu neděli. To se Auterský pobaví. Ještěže tam bude Kikin. Sice to nezachrání, ale aspoň budu mít pocit, že Fee zná a udělá maximum. Doufám, že toho ta moje vrána využije. Někdy mám den, že si říkám, že jsem si radši nevzala vořecha z útulku?! Máte takovou depku někdy taky???

Ada
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 20:33
- Nahlásit

Michla
Děkuji.Už jsem ho přečetla.No možná že pojedu.A jestli tam jezdí dobrej figurant.No snad budu mít volno.A když tak si ho udělám.Moc možností kousat na dobrého figuranta nemáme.Nějak začínám bejt před tou výstavou nervozní.Asi pudu dnes brzo na kutě.Stávám o půl4.Ale budu fotit.Tak sem pak dám nějaké to foto.

Ada
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 20:38
- Nahlásit

mistr
Už nám nabízeli Bojmlíci,jestli nechcem dojet dřív o den.Že posedíme.Možná by to i bylo lepší.Ta cesta z Jihlavy je dlouhá.Ale stojí to za to.Fakt dobře strávenej den s fajn lidma

blažena
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 21:00
- Nahlásit

ola
já často
Teď už na tom nic nevylepšíš, hlavně se opravdu snaž v neděli tvářit jako by nic.Oni na tu změnu chování maj hafové náramný čuchometr.Já si taky před každou akcí říkám - že se na to nevykašlu - že mi to za ty nervy nestojí.
Neboj zvládnete to, Fee je výborně socializovaná a i kdyby neodkousala úplně přesvědčivě, dostanete to - třeba za vyšší známku - ale dáte to!!!
Moc na vás budu v neděli myslet a dej hnedka vědět.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2006 22:32
- Nahlásit

2 all
..... tak všem co máte naplánovanou njákou kynoakci tento víkend at už aktivně či pasivně - at vám vše vyjde dle vašich představ! přeju gud lak.

kkathy
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2006 00:19
- Nahlásit

Výcvikové dny Boxerklubu střední čechy
Na stránkách středočeského boxerklubu je v AKTUALITÁCH návrh na takový cvičák jen pro Boxíky, pokud by měl někdo zájem mrkněte tam a ozvěte se paní Kosinkové nebo paní Kopecké na mail ... Budu ráda, když se tam potkáme

http://www.boxerklub.webz.cz/uvod.html

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2006 12:13
- Nahlásit

2 all
...... tu je víc než mrtvo. chjo.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2006 15:37
- Nahlásit

Tommy Gun
.... lidi napište sem něco bo mě jebne.
To sou všický v dopřanech? Mistře písni nám pak plosím finálové výsledky dopřanský klubofky. Fďaka.

ola
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2006 16:44
- Nahlásit

Tommy Gun
Teď jsme dorazili z hub. Našli jsme košík. Houby jsou ale jak sušený. Nic moc. Navíc Martina kousla vosa nebo včela. Šlápl do hnízda, dostal bigáro a už jsme prchali. FeeBee se tam ještě chtěla mrknout, ale zatrhla jsem jí to...

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2006 16:58
- Nahlásit

ola
..... bodavý hmys to je hnuz. To víš, Včelky jsou potvory.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2006 17:03
- Nahlásit

Tommy Gun
co smrdíš u netu jdi radši ven je tam nádherně.
My se teď s Víťou vrátili z prochajdy, po obědě jsem se nechala inspirovat Corli a vrhla jsem se na okna, už přes ně přestávalo být vidět, Viky tady furt obcházel a tvářil se znuděně, tak sem ho musela jít vyvětrat. Tak vem kulekouše s Monďou a jděte někam do přírody.

Jinak taky všem kdo má tenhle víkend nějakou důležitou akci přeju ať vám vyjde na jedničku.

<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání