Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
corleona
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 08:36
- Nahlásit

No to je pěkné, když tu jsem já, tak tu nikdo není.. Kotce už mám vypiglované, no nic, obleču se a idu do ulic velkoměsta, když vy jste takoví..
Jdu trénovat na vytrvalostku - jdeme na ni ve čtvrtek.

Artroza
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 08:38
- Nahlásit

tak vsem obrovske gratulace!!! uspesny vikend!!!

corleona
tak ti taky drzime palce...

konecne vyuzijete i toho vaseho plemenika

Ada
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 08:39
- Nahlásit

blažena
Už ju prohlídla veverinářka.Prej je ok.Taky mě napadlo že možna od někoho utekla.Měla na sobě takové pruhy jako by jí někdo něčím švihal.Ale kdo ví.Veterinářka říkala že je v pohodě.Tak to jsem byla ráda.Sousedi nám nosí suchej chleba a chodí si jí fotit.A ona se už ani nebojí.Ona ani nevypadá že by chtěla odejít.Už se i seznámila s Aidou.Aida nevěděla co si o ní má myslet.Ale bála se víc jak ta srnka.Pochvíli si kní přišla čichnout a ledy roztály.A dnes ráno se po vypuštění běžela dívat jestli tam je.A kroutila se před ní jak vrtule.

blažena
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 08:49
- Nahlásit

Ada
pane jo, to zní moc hezky. Hlavně že je v pořádku. Myslím že určitě někomu utekla. Tak nám nezapomeň průběžně posílat fotečky. Srnku na svých stránkách ještě nikdo nemáme

corleona
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 08:49
- Nahlásit

Artroza
konecne vyuzijete i toho vaseho plemenika
Toš asi bude dobrý, když s ním fšeci tak kryjou.. Tagzme si řekli, že s ním teda taky nakryjem. Příští týden kryje zas. nějakou fenu z Prahy.
..ale teď už fakt du s Hujerem na to kolo

ola
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 08:54
- Nahlásit

corleona
Na štěníky dost času! Vždyť musíme ještě urvat nějakou tu zkoušku! Fakt je, že už máme dvě štěňata zadaný!!! Náš Jakub ale rezolutně prohlásil, že se žádný NAŠE štěně NIKOMU dávat nebude, protože si je prostě všechny necháme, abychom měli každej jedno, neboť je nespravedlivé, když má psa jen mamka!!!
Mrkněte do galérky, je tam Fee se štěníkem, jehož papínek je Orgon v. Fausto. Pro Artrozu je tam taky Quoreček (Quark).

ola
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 09:00
- Nahlásit

corleona
Máš někde odkaz na tu stránku FCI se jmény chov. stanic? Please, hoď mi ho sem! Díkec!!

Ada
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 09:01
- Nahlásit

blažena
Vyfotím je s Adelaidou.Ona ani nechce domu.Pořád chodí kontrolovat jestli tam je.A za chvilku zkusím i Fatty seznámit.To jsem zvědavá.Jen jí nechci děsit.

Artroza
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 09:06 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit

ola
bezva, diky!!

http://www.fci.be/affixes.asp?lang=en&sel=8
a tady jsou ty nazvy stanic.... je to psane predlozky az potom, takze:
Ungeltu Z ( treba

blažena
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 09:07
- Nahlásit

Ada
no pro psy to musí být náramný vzrůšo, foť foť

blažena
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 09:13
- Nahlásit

ola
kvásný fotky, kvásný

ola
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 09:20
- Nahlásit

Artroza
Jéé, moc díky. Až vypadne šéf, tak se do toho ponořím...

Denisa
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 09:49
- Nahlásit

Ada
já žádný fotečky srnečky nevidím?! můžeš sem hodit přímý odkaz na ty fotky?!
jinak to je paráda, holky mají novou kámošku!!!
mistr
a kolik ti toho vlastně přišlo?! já jsem posílala 1-4, teď jsem teda poslala ještě tu 4, kterou mi hlásilo, že už full...
tak se ozvi, zda o.k.

Michla
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 09:51 - Změnil/a: Michla
- Nahlásit

Ada
jo, jo, přijeď.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 10:13
- Nahlásit

Uf nějak nestíhám si to tu přečíst natož něco napsat.
V první řadě chci všem kdo o víkendu zabodovali pogratulovat, hlavně teda Ole za ZCH a artíčkovi za tak úspěšnou zkoušku. Jste prostě šikulky. A my jsme samozřejmě pyšný na bráchu.
Všicim
chtěla sem se vás zeptat na názor zkřížení bílýho boxera se zlatou boxerkou, zajímalo by mně jak se na to díváte jestli je to hloupost nebo podobně???? Samozřejmě by to byli štěňata bez PP. Ozvala se jedna pani která by chtěla nakrýt svojí boxerku bílym boxerem, ta boxerka je bez PP.
A taky by mně zajímalo od jakýho věku vlastně můžou psi začít nakrývat.

articek
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 10:15 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Tommy Gun
stovka padla na A,Šmolík zavtipkoval, že 90 a pak ještě řekl +10 a se mnou to málem švihlo, s poslušností jsem byla i spokojená, projev byl dobrý i když se tam ještě najdou chyby, ale ty zatím trochu přehlížím u obrany jsem trochu sklamaná je tam ještě fůra práce, hlavně s tou ovladatelností a vyštěkáním

articek
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 10:27
- Nahlásit

díky všem moc za gratulace, fakt to potěší
Jinak Irisa se ukázala jako vyzávoděná profesionálka, která mě měla celou dobu na háku, stopa docela dobrý všechno jsme ztratili na jednom lomu, na poslušnosti se vykašlala na vysílačku ( proč by tam taky běžela, když tam nic nebude)jinak docela dobrý a u obrany ta ovladatelnost a vyštěkání taky nic moc
Dělat zkoušku s obouma byla fakt honička, večer jsem padla do postele jak mrtvá

Ada
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 10:31
- Nahlásit

Tak Fatty už se taky seznámila.Obě holky mě mile překvapili.Nečekala jsem že budou tak v pohodě.

Artroza
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 10:35
- Nahlásit

Vcelka
svuj nazor zde presentovat nebudu
ale zahraju si na samana
zalezi jek je ktery pes dominantni v barve- znam pripad kryti bile feny s pravdepodobne homozygotnim ( v barve) zihanym psem- narodila se vsechna stenata zihana. Tvuj pes ma zlate usi...ze jo? takze vsechna stenata by mela byt bud zlata nebo bila. Zalezi na obou jedincich jak si podrzi barvu... muzou se narodit zlata stenata s "velkyma flekama" nebo treba vsechna bila, nebo vsechna se standardni barvou... muzes si hodit kostkou, pokud nevis, zda je jeden dominantni homozygot.

Jinak skoro jen Cechy maji omezeni veku pri kryti ( u stenat s PP) v jinych zemich se proste kryje, kdyz je toho pes schopen... u bez PP nikdo nic kontrolovat nebude

Articek
tak jeste jednou velke gratulace! je to super vysledek!!

articek
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 10:37 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

Artroza
díky moc, ale na Justitz jdu jen s Iris, u mladého to chce dodělat
posílám ti ještě email

Artroza
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 10:38
- Nahlásit

articek
skoda

dobra dobra, beru v potaz.... jo jo musis to dodelat, zvlast ty stopy, tam mate jeste mezery

Denisa
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 10:41
- Nahlásit

Ada
...co ten odkaz pro chudáka co to na stránkách nenašel...?!
articek
až dnes jsem uviděla tu 100! týýýý jo! bombastic!
a pojedete teda na Justičák s nějakým z vašich závodníků doufám!!!
Včelka
no nevím zda jsi někdy četla mé názory na diskuzkách k chovu bez PP... já s tím nesouhlasím... já jsem kritická i k některým spojením psů s PP natož bez PP...
nemám nic proti křížení voříšků...

Denisa
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 10:42
- Nahlásit

articek
aha, takže s Iris! to je super, že uvidím Giordi tetu v akci!!!
Artroza
jo jo musis to dodelat, zvlast ty stopy, tam mate jeste mezery

articek
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 10:46
- Nahlásit

Artroza
Mě je to taky docela líto, na tý zkoušce opravdu prodal stopu a poslušnost a neměl ze mě nerva, takže to vypadá, že bude dobře závodit a prodávat to co dělá v tréninku, ale ta obrana prostě není podle mého gusta, hned jak zjistil, že nemá ostny což bylo hned při průchodu maket tak si dělal co chtěl, stejně bych se nekvalifikovala a akorát bych to u něj prohloubila, vím, že má ná víc a nechci to zkazit ,chce to čas

articek
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 10:52
- Nahlásit

Denisa
už jsem měla 99 a 98 ale 100 ne, je to hezký a ani to neměl tak lehký jak jsem doufala, na stopu jsem šla kolem 11 h, foukalo a docela svítilo a bylo to ještě docela daleko od auta, takže jsme se ještě docela prošli, stopa se ještě úplně zavřela nebyly vidět přeměty ani stopa orientační body žádný takže jsem mu nemohla ani pomoct, jenom jsem šla a čekala jak to dopadne, na ten vítr právě doplatila Irisa, zvedla si na lomu hlavu a snažila se to vzít ze shora a měla problémy, lom našla až tu palici dala zase milostivě dolů

articek
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 10:54
- Nahlásit

Artroza
jo jo musis to dodelat, zvlast ty stopy, tam mate jeste mezery já se polepším

articek
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 10:56
- Nahlásit

Denisa
aha, takže s Iris! to je super, že uvidím Giordi tetu v akci!!! Uvidíš jak mě má na háku, krůta

Vcelka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 10:58 - Změnil/a: Vcelka
- Nahlásit

Artroza
já mám dojem že Tommyho Monďa kryl jednou bílou fenu a že snad byli všechny štěňata žíhaný. No to je právě to že to je jak hod kostkou. Já osobně sem pro to taky moc nebyla aby Viky někdy někoho nakrýval, právě proto že je tam velká pravděpodobnost bílých štěňat a taky že budou bez PP. Zdeněk ten furt vymýšlí jakou mu najít nevěstu tak já ho vždycky spražim, jenže teď si zase řikám že když to někdo přímo chce tak když to nebude náš pes tak to bude jiný pes, takže to je už je věc majitelů tý feny jak se rozhodnou.
articek
počkej sem krapet mimo ty si dělala zkoušku s Artem i Irisou? Já myslela že jen s Artem. S Irisou si dělala jakou zkoušku?

Denisa
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 11:00
- Nahlásit

articek
...no už jen tady toto:kolem 11 h, foukalo a docela svítilo...tak to fakt bomba!

hele a bavila jsem se s pár lidma co jezdí po závodech, zeptám se i tebe - je jasný, že pes pozná, že jsou zkoušky nebo závody, tudíž tam nebudou odměny a hlavně korekce... jak se to dělá , aby se pes na to nevybodnul?! obrana, tam odměnu bude mít, to by mě netrápilo, stopy jsou taky jiný, ale ta poslušnost placová?!

Michla
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 11:03
- Nahlásit

Fšem:
jsem si vzpo, jak u nás byla paní Jindrová na kontrole vrhu, vyřešila mi asi Daleččí záhadu (Dalton málo přibíral, brkalo se mu mlíko zpátky až se zakuckával, přitom živoučkej, spíš dravec, pak kolika, výplach žaludku, střev a od té doby vše v poho). Mysleli jsme na nějakou funkční poruchu, ale tomu by zas neodpovídalo to, že po kolice byl najednou zdravej. P. Jindrová přišla s tím, že mohl mít pomnoženou bacterii E.coli. Což by tu situaci vysvětlilo. Víte o tom někdo něco? Je to obvyklé? Že to nenapadlo veterináře....

<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání