Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / vlkodav
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 11 . 12 . >>
Autor Zpráva
Regina
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 14:53
- Nahlásit

Erin

Samuel se mi vždycky líbil , no něco na tom je -nemá se dlouho
přemýšlet !
Taky pěkný víkend !

sharlin

Mě se líbí všichni , tmavým jen dávám přednost , dokonce jsem
tak drzá , že se mi líbí i Ti kteří nesplńují cokoli ...

sharlin
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 15:09
- Nahlásit

Regina
Tak to jsi napsala svatou pravdu
Hezký víkend všem!

Anonymní
# Zasláno: 20 Led 2006 15:42
- Nahlásit

Ahoooooooooj, to se mi líbí, jak se to tu krásně rozjelo. Konečně super diskuse mimo klub, že?
Regina
Regi, buď v klidu, fotku jsem našla, chyba byla ve mně. Charlottka je nádherná. Má stejný "ťululum výraz" jako moje Agi.
Úplně s Tebou souhlasím, že vlkodav je vlkodavem, když je tmavý, ale Ti plaví mají taky něco do sebe. Je to čistě věc názoru, ale jsem ráda, že nejsem sama. Většinou všichni jedou po plavých.
Erin
Dobrý den "Erin",
jsem ráda, že jste narazila na naši diskusi. Je to příjemné vždycky s Váma pokecat. V telefonu vždycky nevím, kdy mám skončit. Takových šílenců jako jsme my zas tak moc není...
Tak Aničce se už blíží doba dospělosti, ale jestli je jak její brácha, tak nevím, nevím.

savinika
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 15:44
- Nahlásit

to jsem byla já -savinika

Regina
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 15:59
- Nahlásit

savinika

Podle toho co Erin píše (je to moc pěkný ) na stránkách -tak je
Anička taky pěkný ď áblík
A co se týče diskuse na WDK - tak to je jen na vlastní nebezpečí !
Co Agi ? Na sono půjdeš asi až po Brně , je ještě brzy.Jsem na
oba zvědavá ! To budem kroužit v kruhu společně , to bude príma !

savinika
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 16:03
- Nahlásit

Už se taky těším. Jsem ráda, když je v kruhu někdo "normální" a člověk necítí trapnou rivalitu. Stejně je pro každého ten jeho hafík nejlepší, ne?Na sono jdem těsně před Brnem,takže horké novinky jsou Tvoje.

Regina
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 16:16
- Nahlásit

savinika

Tak to se už móóóc těším
Jestli to odfuním , už jsme dlouho nebyli !

savinika
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 16:24
- Nahlásit

Regina
Buď v klidečku. My taky nejsme žádní profíci. Ještě budem muset asi začít trénovat, protože jsme na poslední výstavě toho moc nepředvedli. Zajímalo by mě, odkud mají lidi, tak super předváděcí vodítka s tím tenoučkým řetízkem. Jedna paní mi řekla,že si musím pro něj do Rakouska Nevíš,kde se dají sehnat. Agátka má jak oprátku...

Regina
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 16:49
- Nahlásit

savinika

Když to říkají asi to tak bude , ale kamarádka ho koupila tady na
výstavě. My máme taky obyč za 1. jsem je neustále ztrácela tak by
se to prodražilo za 2. mi vadí , že se tam skřípnou chlupy
Ale jinak se mi taky líbí možná jsou tam malá očka tak už to
chlupy neskřípe ale ten co jsem si jednou vypůjčila tak ten to
dělal .Tak tam asi budem dvě s oprátkou , lepší než
pěticentimetrový obojek a stopovačka

Erin
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 21:47
- Nahlásit

savinika
Zdravíčko,co si tykat?Stejně jsem to chtěla parkrát navrhnout,ale vždy jsme to zakecaly

Je fajn "poplkat"mimo klub,ale čert nikdy nespí a Velká sestra nás vidí a tak choulostivější věci raději mejlíkem,ju?To by potom mohl Albi místo VD chodit domů s D.
Jsem docela zvědavá na sono u Agatky,to snad přijedu do Brna i na čumendu,jen aby mi něco neuteklo.

Regina
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 22:06
- Nahlásit

Erin
savinika
sharlin

Děvčata , podařilo se mi vytvořit galerii jen 6 obrázků
ale byl to pro mě výkon !! Já s tím comp. snad začnu kamarádit !
Mám radost a Erin tys mě dorazila , málem jsem spadla ze židle...
Směju se ještě ted´

savinika
Člen
# Zasláno: 21 Led 2006 14:46
- Nahlásit

Erin
díky, na tykání už jsem čekala. Posledně mi už to vykání nešlo, ale ze společenskýho hlediska jsem to nemohla navrhnout
Do Brna určitě přijeď. Myslela jsem, že Aničku přihlásíš, aby se trochu uvedla a bylo tam i více Big Dagdů. Chce to už nějakou vzpruhu. Mám dojem, že chodí jen pořád ti samí. A když se díváš na výsledky, tak tam nenarazíš na nic převratného, že? Míš nějaké zprávy o Albiho sourozencích? Zajímalo by mě i jak to bylo s vrhem, kde se narodila Agi. Bylo mi tento týden řečeno,že se ví akorát o jejím bráchovi, ale po zbytku se slehla zem. Nechce se mi věřit, že by žádní nežili. Agátka má pořádně tuhý kořínek a určitě nebude jediná.
Erin
Regina
sharlin
Holky, jestliže se Albimu a Agi podařila akce "dnes budeme plodit", tak vás moc prosím o pomoc s hledáním nových majitelů pro malé bibinky. Čím víc tím líp, aspoň si budem moci vybrat. Je lepší, když je výběr oboustranný, že? Sice už nějaké kontakty mám, které jsem získala od lidí, kteří nás viděli na výstavě.Ale je lepší, když někdo doporučí někoho apod.Nerada bych je pak ztratila z očí.

Nějak dlouho se neozvala Zaynab.

savinika
Člen
# Zasláno: 22 Led 2006 21:46
- Nahlásit

ahojte,
jak to u vás vypadá? U nás máme -19 C. Taková zima je pěkný záběr. Doufám, že mi nenachladnou hafíci. Nedá se ani pořádně chodit. Včera všechno tálo a dnes takový obrat. Asi budu muset vytáhnout brusle

Erin
Člen
# Zasláno: 22 Led 2006 22:00
- Nahlásit

savinika
čauky,baby mám doma a venku je -17C no docela síla.Už se těším na Brno.Holky nejsou přihlášený,ale na čumendu a kus plku přijedeme

savinika
Člen
# Zasláno: 22 Led 2006 22:07
- Nahlásit

Erin
já je mám taky venku, tak jsem se bála, aby jim to neublížilo, ale jak jsem se podívala na teploměr v kotci, tak tam mají +1. Tak fakt nevím. Manžel říkal, že kdyby se mi to nezdálo,ať je dám dovnitř, ale zase ty přechody teplo, zima...

savinika
Člen
# Zasláno: 22 Led 2006 22:09
- Nahlásit

Erin
jo a na tu čumendu určitě dorazte.

savinika
Člen
# Zasláno: 22 Led 2006 22:22
- Nahlásit

Teď jsem se vrátila od psů. Mají tam teplo. Leží zababušení ve slámě a jsou spokojeni. před chvíli ještě řádili na zahradě a jsou očividně spokojení. No, jsou to prostě zimáci

savinika
Člen
# Zasláno: 22 Led 2006 23:16
- Nahlásit

[imgs]www.cz-pes.cz/gallery/1137967821_9a95a314[/i mgs]

savinika
Člen
# Zasláno: 22 Led 2006 23:19
- Nahlásit

nějak mi tu nejde vložit obr. Založila jsem galerii.Zatím jsem tam práskla jen jeden obrázek, až bude čas, tak to tam naházím
Regina
máš moc hezkou galerii, tak jsem se taky začla opičit. Charlottka je tam úplně skvělá.

Regina
Člen
# Zasláno: 22 Led 2006 23:35
- Nahlásit

savinika
Erin

Ahojky máme -22 ,Charlotta je na gauči ,odpoledne řádila venku , večer vystrčila nos , vypochodovala ven a po metru se otočila a byla zpátky .
Páníky pro bibinky - budu pátrat.
Na Brno se taky těším !

Zaynab už se asi nepřidá , škoda , tady je to o vlkodávcích ...

Zaynab
Člen
# Zasláno: 22 Led 2006 23:53
- Nahlásit

Zaynab se přidá Jenom je na netu jenom o víkendech, přes týden bydlí se smečkou na chalupě a tam nemá počítač. Zdravím nově příchozí i jejich pejsky. Co se granulek týče, my máme dobrou zkušenost s Purinou a FirstMatem (ten ale radši až od těch dvou let, štěňátka po něm sice rychle vyrostou, ale špatně přibírají), Royal a Hills se nám zrovna neosvěčil a Proformance jsme nezkoušeli. Alavis je vážně dobrej, našemu pejskovi hodně pomohl při růstových problémech.
Z tmavejch pejsků se mi moc líbí Matěj - Fandan Irmidu. Štěňátka jsou vážně super všichni - bohužel ti tmaví zesvětlají a světlí časem ztmavnou.

Erin
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 10:29
- Nahlásit

savinika
Máme -20 a holky mimořádně nechtějí z baráku ani na krok
Do Brna jsem Anči nehlásila,měla začít hárat koncem ledna,no a ona klidně hárala už na vánoce,můra jedna.Ale na čumendu dorazím,pokud pojede i synátor,tak vezmu i Erinku.

Zaynab
Zdravím,máte pěkné stránečky a Matěj je jeden z tipů na krytí mojí Aničky

savinika
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 11:28
- Nahlásit

Dnes se teplota snížila -25, tak jsem hafany nakvartýrovala domů. Jsou to,ale nezmaři, pořád se tlačí ven. Chvíli si zdřímnou v teploučku a už škrábou na dveře. Moje holky si udělaly na dvoře kopeček na klouzání a ti dva šílenci vždycky vylezou nahoru, uvelebí se tam a sledují příchozí. Cítí se zřejmě velmi imperátorsky, protože mají pořádný výhled a hlavně nadhled

sharlin
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 12:53
- Nahlásit

Ahojky všichni!
U nás ráno -18, ale moje zlatíčko je zvyklá spát doma, je to skoro "gaučák" Celý víkend jsme řádili na sněhu, pravda v neděli kratší dobu. Jak tak hltala a kousala ten sníh, tak si trošku pořezala dásně. Ale dobrý, v papání ji to nijak neomezuje A dneska po procházce má trošku pořezaný polštářky, asi z toho zmrzlýho sněhu, čím to doma řešíte vy? Já jí to vyčistila a dala heřmánkovou mast na zklidnění, jinak mažem polštářky indulonou nebo mastí přímo na tlapky GIOM, ale ta indulona se nám osvědčila nejlíp

Regina
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 17:12
- Nahlásit

Ahojky ,
tak nám namrzlo i naše WI-FI , vůbec to nefungovalo od včerejší
noci ! To bych tedy nevěřila , že mi to tak rozčílí načítalo
se vše snad hodinu ,neodeslalo mi to odpovědˇa pak to úplně
zkolabovalo !

Zaynab To jsem ráda !Nemyslela jsem , že by byl Alavis
špatný - jen nám asi nesed , ale hlavně mě naštval ten přístup
když jsem tam volala o radu ale to nebudu rozmazávat .
savinikaKrásná fotka !! Agi je jako CHerry a Albiš je
dobrej ušoun ,je vidět , že je to pěkný kvítko !

Charlotta nechtěla v noci ven , popošla pár kroků ,otočila
se a cpala se domů . Gaučiček je lepčí !

sharlin
Mě se taky indulona osvědčila , ta mast na tlapky mi připadá
taková vodová , nemastící ..

sharlin
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 18:01
- Nahlásit

Regina
Dívala jsem se na galerii, ale tvoje fotecky mi tam vůbec nejdou zobrazit. Ale to je asi chyba na mém pc, zkusím to ještě u přítele doma... Ale fakt, ani jedna

Regina
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 19:49
- Nahlásit

sharlin

To mě mrzí ale o nic jsi nepřišla , jsou to první fotky ,které jsem
zkoušela takže za moc nestojí - žádný umění

Erin
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 20:44
- Nahlásit

Nazdárek vlkoušci,
zima jak v Rusku Anče si na zmrzlém sněhu urazila dráp,ale jinak se máme dobře.
Už teď je u nás -21
To jsem celá říčná kolik bude ráno,zase půjdu nakupovat pěšky bo autí nekomunikuje.

savinika
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 21:16
- Nahlásit

sharlin
Ahoj, mi mažeme s vazelínou, která je přímo na tlapky. Dám jim pořádnou vrstvu. Albiš nejednou udělal krásný rozplesk než si uvědomil, že mu to bude chvíli klouzatRegina
jsem rád, že se Ti líbí fotka. Je sice z bonitace Agátky, ale mě se tam oba moc líbí. Jde vidět jak se ti dva k sobě mají a hezky se smějí do objektivu. Albi prostě nezapře, že je rošťák. Kouká mu to horem dolem, kde by co proved. Agi, to je už dáma, ale taky pěkně mazaná
Erin
chudák Anče. Urazila si dráp až k lůžku?

Jinak u nás je pořád kolem -20-23. Už mě to fakt nebaví. Než ráno odmrznu auto, tak musím nastartovat (pokud to chytne), tak min.hoďku předem. Doufám,že se to nebude držet až do února. Mám, ale neblahou předtuchu, že jak pojedem do Brna, tak bude z toho šílená čvachtačka a neobejdem se bez gumáků. Pesani by potom pak byli taky nádherní, ucouraní ...

Děvčata, co kdyby jste si nainstalovaly skype nebo icq? Jestli ho už některá užívate, tak dejte vědět. Mohly bychom sem tam pěkně pokecat nebo si psát obratem jak na chatu, ale je to aspoň soukromé a nikdo další do toho nevidí.

Regina
Člen
# Zasláno: 23 Led 2006 21:21
- Nahlásit

Erin

Hlavně aby komunikovalo na to Brno !
Má to hodně ? Chudinka malá , je to nepříjemnost..
Dopoledne jsem si taky slušně zapiruetila , ale žuchla jsem
na pr..l takže se úraz nekonal .