Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / vlkodav
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 .
Autor Zpráva
aki
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 16:20
- Nahlásit

savinika
Ahojda, zpracovávám účto, tak sem moc často nechodím, i když se mi stýská...
Tak Agi se už kulatí? To musí být fajn, tohle pozorovat... No už se vám to strašně rychle blíží, viď? Jsem napnutá, jak malý trenky, musíš mi o tom referovat.
Jinak - ICQ se nám už po xté nepodařilo zprovoznit, ale nevzdáváme se, zkusíme to znovu. Jen co mýho chlapa pustím k PC.

savinika
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 12:27
- Nahlásit

aki
hezky svýho chlapa honem k PC pusť, protože až se nám mimča narodí, tak nebudu mít čas jako teď. Agi je tak krásně kulaťoučká.....Albi se chová jak rozněžnělý tatík...je to fakt super. Já už si nachystala gauč do jídelny, kde máme postavený box, koupila stužky na rozpoznání miminek, na hromádce jsou naskládaný plachty, přichystaná váha, sešitek s nadepsanými kolonkami....no, už aby to bylo nebo nedočkavostí prasknu, táhne se mi to jak čerstvej med.

aki
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2006 12:09
- Nahlásit

savinika
Tak jak to s vámi vypadá? Dneska jsem posílala Regi svůj typ na počet mimišek.

savinika
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 17:21
- Nahlásit

aki
a kolik? Hraje se o flašku...Zatím nic, ale dnes se mi Agi začala tlačit do venkovního domečku, jako by si hledala už místečko,přitom má doma udělaný krásný veliký box. Včera jsme ji s chlapem sledovali rej v bříšku, krásně se to tam vlní.

aki
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 20:37
- Nahlásit

savinika
My se tady vždycky mineme
Typovala jsem 10 kousků, no co, je to první vrh a ten bývá početnější !
Jó a ICQ si prý musím nainstalovat z CD, tak o víkendu už ho budu mít!

Zaynab
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2006 23:45
- Nahlásit

Ahoj holky, no tak koukám, že se hádá počet miminek Já bych řekla, že jich bude 8

aki
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2006 08:14
- Nahlásit

Zaynab

Ahoj, tak jste dvě, Regina taky hádá 8, Savi doufá v šest...

Zaynab
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2006 12:06
- Nahlásit

aki

No a co dyž to bude remíza? To dostanem každá flašku nebo jednu ke společné konzumaci?

aki
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2006 12:12
- Nahlásit

Zaynab
Já myslím, že se těch lahvinek sejde víc

aki
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2006 17:29
- Nahlásit

Zaynab
Je jich 10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Regina
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2006 18:36
- Nahlásit

savinika

Všem miminkům přeji šťastný , dlouhý a spokojený život a hlavně
hodné páníky !

aki
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2006 18:55
- Nahlásit

Regina
No vidíš, já samou radostí zapomněla - připojuji se

Zaynab
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2006 23:15
- Nahlásit

Jééé, tak to je super, to jsem ráda, že jsem se sekla Tak hezky foťe a posílejte, ať se můžu ňuchňat aspoň virtuálně

savinika
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 18:52
- Nahlásit

Ahojte holky,
děkuji i za Agátku, všechno je v pohodě,miminka prospívaj a mají se čile k světu, Agi to zvládá s přehledem (bodejť by ne, když mě má furt za zad..), jinak to je 7 kluků jako buků a 3 krásný holčiny. Jedna holčička pořádně černá (ta mě fakt bere) a zbytek je žíhaný tmavě, někteří světleji,ale jsou to vesměs tmaváci jako hrom. Fotky budou každou chvíli na stránkách:
URL

Zaynab
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 19:34
- Nahlásit

Savinika

Tak teď projíždim tvoje stránečky, jsou moooc hezký a fajn Užívej si to, teď je to nejkrásnější, počkej, až si ta tlupa pustí do koberců a nábytku My jedem v sobotu do Vlčí písně. Uvolnila se jim černá fenečka a kamarádka mě slušně láme, protože mě černá poslední dobou taky hodně bere

aki
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 23:18
- Nahlásit

savinika

Ty jsou tak roztomiloučký Je to náááádherný a moc se těším, až je skouknu naživo a hlavně až si je pomuchluju

Zaynab
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2006 20:31
- Nahlásit

regina

Tak mam super zprávu! Všerejší fiasko s fotkama nebyla ani tvoje ani moje vina. Brácha zkoušel novej zipovací program a ten nějak nekamarádil s WIN XP. Teď tam máme zase ten starej a všechno fajčí, jak má, takže seš šikulka!!!

aki
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 16:19
- Nahlásit

ahoj holky, tak už zase ležím s chřipajznou, nevím, proč si mě ta potvora letos vychutnává
Pořád koukám na stránky Savi a kochám se mimčama (monitor mám zaprskanej, jak na to furt kašlu). Co je nového? Jak se vede Agince?
Zaynab
Už máš to krásné morčátko doma?

Holky trimujete si pejsky samy nebo necháváte trimovat? Já to v životě neviděla a osobně to považuju za zbytečnost, ale teď před výstavou prý musíme tímhle způsobem upravit, tak nám to přijede Marťa Polášková udělat.

Zaynab
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 16:29
- Nahlásit

aki

Pro morčátko jedeme v neděli. Už na něj máme všechno nakoupíno a nachystáno a těšíme se jako malí S tebou cítim, já jsme v poslední době nemocná permanentě, teda spíš jakožto pro správného alergika je pro mě tato zima opravdu kritická
My trimujem sami. V salonech s úpravou vlkodavů obvykle nemaj zkušenost a postupujou stejně jako o teriérů aspol. a výsledek pak obvykle nestojí za moc Ale je to fakt snadný, myslim, že až ti to Martina ukáže a správně tě nasměruje, bude to hračka. Chce to jenom trimovací nůž nebo hrablo. Já zrovna včera škubala Zayňouše. Má půlku krku vytrhanou, jedno ucho taky a druhá půlka nás čeká dneska večer. Na Falca vlítnu asi o víkendu, to je zarostlej mamut (Zay si dodnes myslí, že holý nohy jsou in nejen u lidí ). Navíc to nemá rád. Nejradši by se snad nechal zarůst i mechem

savinika
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 17:20
- Nahlásit

aki
Ahojky, tak kdy si přijedeš vybrat? Všechny holky jsou už zadaný, ale ještě je neviděli, tak honem utíkej,ať máš právo prvního, já vím, že si můžeš vybrat jen mezi dvěma, ale i tak.Sice mám pro Tebe svůj typ,ale raději ať máš pocit, že sis vybrala ty a ne já.
Trimování si dělám sama, jednou jsem sice šla s Albišem do salonu, nebylo to špatný, ale na můj vkus moc vyškubaný.Není na tom nic strašnýho, taky jsem se bála ze začátku, že to zvorám, ale šlo to.

savinika
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 17:23
- Nahlásit

Zaynab
vidím, že trimuješ na etapy jako já. Minulej rok jsem to vzala komplet oba a 14 dní jsem nehnula zápěstím. To byla zřejmě ta počáteční euforie, že to zvládnu sama.

aki
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 18:12
- Nahlásit

savinika
Pokud mě kašel opustí, strašně ráda bych přijela o víkendu, ale dám ti včas vědět. Nerada bych ti rozkašlala děti nebo štěňátka. A co se výběru týče - plně ti důvěřuju, takže to stejně nechám na tobě. Mě totiž schází soudnost (pokud jde o vkodávky) a tudíž bych zase chtěla všechny

Holky jakou značku na trimování používáte? Koukala jsem na net na to "nářadí" a vůbec tomu nerozumím. Netušila jsem, že je to taková fuška a proto nemůžu po Martině chtít, aby je udělala za odpoledne oba. Koneckonců se mi nářadí bude hodit i do budoucna - jiný pejsky už nechci.

savinika
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 18:15
- Nahlásit

aki
nevím jakou mám značku, ale až přijedeš, tak ti to moje náčiníčko ráda ukážu. rychle se uzdrav. papa.

Zaynab
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2006 20:32
- Nahlásit

aki

My používáme Mars, ale jsou i jiný a dobrý značky. Hlavní je, aby se ti to s nim dobře dělalo. Teda myslim to trimování, samozřejmě .

savinika

A co vlastně dělaj štěňátka? Jsou vážně úžasný! A jaká je Agátka maminka?

savinika
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2006 15:36
- Nahlásit

Zaynab
Agátka je super mamina, myslím, že bude schopná si i těch 10 plně ukojit 3 týdny, bez toho, aby jsme dokrmovali. Mlíčka má požehnaně. Udělali jsme 5členné skupinky, které prostřídáváme.Mimča pěkně přibírají, už mají 2x větší porodní váhu.Měla bych už doplnit fotečky, protože jsou zas o něco jiná.

Zaynab
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2006 18:10
- Nahlásit

Ahojky holky, tak co je novýho? My byli v sobotu ve Vlčí písni, miminka jsou vážně suprový. Už skoro vylejzaj z bedny (myslim, že tak za dva, tři dny se jim to určo povede Kdybyste některá chtěla krasavce se super povahou Baddy je ještě volnej. Já si ho úplně zamilovala. Je strašně hezounkej, černej jak uhel a dost dobrá a svérázná povaha. Borgilka je taky klabá, myslím, že jednou bude mít překrásnou hlavičku. A vrchní miláček Barča (bohužel už zamluvená se zástupem dalších zájemců) je tak fantastická a miloučká povaha, že jsme z ní táli jak čokoládová poleva Příští sobotu jedem zas. Nakonec jsem odolala Borgilce i kamarádce, ale obojí bylo velmi těžký. Ach jo, kdybysme nemuseli kupovat nový auto, byla by u nás v cuku letu
A dneska jsme přivezli domů Zappíčka. Hodně ztmavnul a už je fakt slate-blue. Kouká jako Sallynka Zatím je vyplesklej, ale to je u morčátek při změně prostředí normální. Ale už se začíná okoukávat a docela už se mazlí a strašně rád se chová a tulí
Tak jo, mějte se tu hezky, povídejte, ať mam za tejden co číst a podrbejte za mě pejsky, hlavně pak jistá štěňátka ze Saviniki

aki
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 07:15
- Nahlásit

Zaynab
Ahoj, my byli v sobotu v Savinice taky okukovat miminka a jsme bohatší o jeden krásný zážitek. Štěňátka jsou nádherný a Agátka je skvělá maminka! Trpělivě celou dobu snášela čtyři vetřelce, kteří jí seděli u pelíšku, osahávali ji i její drobotinu. V Savinice jsou vůbec všichni moc fajn, lidi i psi a nám u nich bylo moc hezky .

savinika
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 17:37
- Nahlásit

Tak se můžete už mrknout na naše týdenní bibinky na našich stránkách. Rostou moc pěkně už mají 1-1,4 kg. Agi jen kojí a kojí a my vařím kýble jídla pro Agi má pořádný apetit, hlavně v noci. Biniky jsou pořádní cvaldové a mají snahu se už stavět na nožičky, těšíme se až za týden otevřou očička.

savinika
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 17:39
- Nahlásit

aki
jsem ráda, že se vám u nás líbilo. Jakmile jsi odjela, tak jsem měla ještě tisíc otázek.musíme to co nejdřív zopáknout. pozdravuj svojí super rodinku.

aki
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2006 18:03
- Nahlásit

savinika
Pozdrav jsem vyřídila a hned jsme koukli na mimča (jsou pořád sladší, viď) a našli si "naši" Arinku. Taky bych ráda přijela co nejdřív, snad už budu mít auto v brzké době v pořádku a pak k vám hnedle naklušu! Pozdravuj holčičky a pohlaď za nás všecky pejsky! Děkuju!

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání