| Autor |
Zpráva |
savinika
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 14:02
- Nahlásit
tak to fakt nevím.Ještě se mi to nestalo. Zkus se podívat do nastavení, jestli ti tam někdo náhodou neřádil.
|
savinika
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 14:05
- Nahlásit
jak je tam ta šipka vlevo na hlavním panelu (kde máš vypsané kontakty, tak je tam hlavní nabídka, zkus překontrolovat nastavení zpráv atd.)
|
aki
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 14:11
- Nahlásit
Ahoj holky!!! To je dobře, že vám taky nejde ICQ Mě nejde po instalaci vůbec spustit, Microsoft pořád hlásí chybu paměti...
Ten výlet je báječný nápad, můžu se přidat?
|
Zaynab
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 14:14
- Nahlásit
U ICQ se tohle někdy stává, mě zrovna taky nefajčí. Myslim, že večer bude zase všechno O.K.
|
Zaynab
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 14:22
- Nahlásit
aki
Účast povinná!
|
Regina
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 14:23
- Nahlásit
savinika
Ale tam je to v angličtině !!! Tam už jsem koukala , bojim se
abych to nevyrušila úplně , ted´ se nejde ani přihlásit , ráno
mě to ale šlo , sice to trvalo , ale napodruhé se to čaplo ...
Ach jo .
akisavinika
To ten výlet bude asi na Karvinsku , že
|
aki
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 14:25
- Nahlásit
Zaynab
Už jsme se s Reginou po emilu domlouvaly, že bychom mohly něco zorganizovat. To bude supéér
|
Regina
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 14:33
- Nahlásit
Zaynab
To jsi mě uklidnila .
savinika
Že tys koukala na ty Agility ve Větřkách je tam ještě jedna diskuze ČMKU dnes
|
Regina
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 15:34
- Nahlásit
Kam jste se ztratily ?
savinika
Už to jde ale bez zvuku a neptej se mě co s tím bylo , nevim
Jak se má Agíš ?
|
aki
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2006 08:28
- Nahlásit
Regina
Mě včera vůbec nešly odesílat příspěvky, asi byl nějaký problém i tady. Tak jsem to zabalila a šla potit chřipku. U nás kýchají i psi...
|
savinika
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2006 16:40
- Nahlásit
Regina
ne, ještě jsem na wdk nekoukala, půjdu to hned napravit. teď jsi mě trochu zas napnula, co se děje...Agi je v super kondičce, bude z ní dobrá mamina. moc se jí líbí, když ji hladím bříško a cecíky. Musím ji už trochu krotit, moc ráda pořád skáče na plot, mám strach, aby se nanetáhla.Zájemci konečně začali volat, ale všichni by rádi fenky
|
savinika
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2006 16:42
- Nahlásit
aki
ten výlet určitě spácháme, ale budu to mít volnější až na prázdniny, takže máme určitě dost času na domluvu atd. a hlavně musíme udělat nějaký kompromis, aby jsme do neměli všichni daleko.
|
aki
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2006 23:42
- Nahlásit
savinika
Já vím proč chtějí všichni fenky. Oni četli to moje zoufání s klukama a dostali z pejsků strach .
Pohlaď prosím Agi i od nás, klidně kam chceš a kde se to mamině bude líbit.
Jednou mi kolegině v práci vyprávěla, že její otec škrábe jejich NO na - jak to hergot napsat - pytlíku? Zkusila jsem to na našeho šarpíka a od té doby - už jsou to čtyři roky - mi pořád nastavuje a nedá si vysvětlit, že fakt ne. A nebudu vám ani popisovat, co na to říkal manžel, když to viděl
|
savinika
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2006 16:55
- Nahlásit
aki
, úplně Tě chápu, Albi taky rád na pytlíka....
|
Zaynab
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2006 16:59
- Nahlásit
Tada holky
Na WDKáčku je odkaz na fotosoutěž, tak doufám, že už posíláte. Člověk tady chvilku nejni a už se to tu zvrtává
|
aki
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2006 17:32
- Nahlásit
Zaynab
savinika
Ahojda, sledovala jsem hokej, ale už se na tem výprask nebudu koukat....4:1 !!!jdu si radši povídat o pejscích.
Dneska byl manžel nakupovat BENTO KRONEN. Dostal i pár vzorků a hafani se do toho pustili, jako bych jim nedávala žrát!!!
A to jsem si myslela, že ACANA je nej.. Houby, proti těmhle granulím jim Acana vůbec nechutnala. Jenom Zorka sežere co vidí , včera kousek manžolových pantoflí.
|
Zaynab
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2006 19:10
- Nahlásit
aki
Jo, jo, hokej byl naprostej propadák! Oni hafani budou vždycky nadšený z novýho papání, otázka je, jak dlouho by jim to vydrželo Sallynka zastává podobnej názor jako Zorka, až na to, že když má chlupy přes kukadla, klidně si dá i to, co nevidí. Jsme mohli klíďo píďo ušetřit za vysavač, je vážně výkonná a ani drobek jí neunikne
A musim se pochlubit, právě domlouváme novej přírůstek...nerada bych to zakřikla, ale...je to chlupaťoučký, roztomilatý, má to čtyři nožičky, ale není to pejsek. Tak hádejte A abych toho práskla eště víc, v dohledné budoucnosti je v plánu další pejsek. Je krásnej, ale neni to vlkodav a je aktivák, ale neni to beardedka
|
aki
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2006 20:26
- Nahlásit
Zaynab
...je to pejsková !!!
Jinak fakt, nechám se podat... sím, co to bude?
|
Zaynab
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2006 20:47
- Nahlásit
aki
Ani pejsková.... Rádi bychom morčátko s PP v barvě slate-blue, což je celekm vzácnost, na hezké mláďátko se čeká i roky, ale teď je volný jeden chlapeček a jestli všechno klapne, v březnu rozšíří naše řady
A to druhý bude fenečková, to každopádně
|
aki
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2006 21:11
- Nahlásit
Zaynab
Tééda, do teď jsem nevěděla, že i morčátka mají PP. Zase jsem chytřejší ,díky. A jaká fenečka? A dáš nám sem fotky?
|
Zaynab
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2006 21:57
- Nahlásit
aki
Jj, morčátka mají čistokrevný chov a na dost vysoký úrovni. Náš vyvolený se jenuje Zappa Pod haradem a najdeš na www.podhradem.cz v sekci Na prodej. Fotku sem dát nemůžu, páč na ní nemám autorský právo.
Fenečka bude border collie, máme už taky jednu vyhlídnutou, ale vhledem k tomu, že se máme na jaře stěhovat, nás čeká dost hektický období a nevím, jestli to vyjde, nebo jestli budeme muset ještě nějakej čásek počkat...
|
aki
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2006 22:43
- Nahlásit
Zaynab
No ty jsou roztomilí! Ani to dětem neukážu, chtěli by je taky a dcera má na morčátka děsnou alergii
|
Zaynab
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2006 23:06
- Nahlásit
aki
No ona jsou i bezsrstá pro alergiky, ale nevím, jestli by se jim tak líbilo Mně se kromě čínskejch chocholáčků a nunu myšek líbí ještě sfinx kočička, ale je fakt, že třeba nunu myšky mají omezenou životaschopnost a jsou hrozný háklivky. A prostě není nad kožíííšek
Jinak já jsem taky alergická na ledascos, hlavně na pyly a plísně, atd atd, ale prostě si to nepřipoušitm. Jasně, ne vždycky to zabere, ale kdybych si měla brát k srdci všechno, co mi nějakej doktor nahustí do hlavy, ležela bych v izolaci a odlaždičkovaný místnosti a čuměla do stropu, abych se náhovou neunavila nebo nerozčílila a nedejbože nadechla nějakýho pylíku
|
aki
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2006 08:10
- Nahlásit
Zaynab
Máš pravdu, takovou filozofii zastávám taky. Ale dcera je astmatik s funkcí plic 40% a tam už nic nenadělám. Třeba - miluje koně, tak jsem ji poslala o prázdninách na "koňský tábor"(alergii na koně neměla, na prach jo), léky s sebou a za dva dny dostala ve stájích při hřebelcování takový záchvat, že ji tam zbylých 10 dnů nepustili. Kdysi jsme měli bílé morčátko, nechali jsme mu udělat krásný domeček a Anetce se záchvaty stupňovaly. Za rok jsme ho museli dát kamarádům, u kterých se měl dobře a my ho vídali.
Teď se doktorka diví, že při její diagnóze jsme tak nezodpovědní a máme psy. Ale Anďa je miluje a jejich ztráta by jí nepomohla. A tak se snažíme přizpůsobit organismus prostředí. Třeba teď, když jsme přivezli Zorku z útulku..... Po každém olíznutí se dcera osypala a bez inhalátoru se neobešla, po třech dnech jí Zorinka nevadila ani v posteli, už na ni nemá reakce Ona je taky takový zvířátkomil...Ve sklepě má ježka, kterého vypiplala a zazimovala, v pokojíčku tři vodní želvy, z toho dvě nalezené před třemi lety po vánocích u popelnice a samozřejmě mě ukecává pravidelně na kde co. Už nějakou dobu se mě snaží s manželem přesvědčit na hada, agamy nebo jinou ještěrku. Ale to se jim nepovede, to vím naprosto přesně Ani v ZOO se před těmito zvířátky necítím vyrovnaně
|
Zaynab
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2006 09:27
- Nahlásit
aki
Hm, tak to bude něco podobnýho jako já. Já taky bojovala za hada asi čtyři roky, ale proti byla hlavně babička, která má pocit, že to nikdy nebejvalo, aby měl někdo doma jen tak hada. To, že je chovali už v Egyptě 2000 l.př.n.l. a ve starym Řecku je na počátku letopočtu používali dokoce při animoterapii, jí zajímalo pramálo. Prostě u nich na vesnici ho nikdo neměl a basta
Co se doktorů týče, já bych je někdy střílela! Aniž by dítěti pořádně udělali testy hned jako první se ptají máte zvíře? Tak pryč s ním. My to museli v ordinaci řešit několikrát, kdy k nám přišla rodina s ubrečenýma dětma, že jim paní doktorka řekla, že musí dát pejska pryč a oni nechtějí a nevědí, co dělat. Obvykle se zjistilo, že dítě má alergii na úplně něco jiného, když si na radu našeho pana doktora pejska nechali a na alergologii nahlásili, že už ho nemají. Teď o tom je i článek v novym Psovi. Dneska je prostě takovej trend, že dítě musíš od miminka držet ve sterilním prostředí a nechat ho pohladit si psa?! Když mu hned na místě neukousne celou ručičku, určitě od něho chytne všechny nemoci, co na světě existujou. Já byla s Vendulkou 2x v místním mateřskym centru a při pohledu na tamní osazenstvo, který jenom při pohledu na pejska, který šel podél plotu u hřiště propadali do těžký deprese, kam ten svět spěje, když takhle velkej pes může jít ani ne 2 metry od dětí, jsem se tam už neukázala. Vendy pejsky miluje, od miminka je s nima v kontaktu, věčně je hladí, drbe, leze po nich nebo je něčim krmí...když tak nad tim přemejšlim, asi je dobře, že jsem ze společenstva dokonalých matek, co jen dýchají a žijou pro miminko a ráno vstávají a večer ulehají zase jenom pro miminko, odešla dobrovolně, protože jinak by mě linčovaly a s notným pohoršením vyhostily
|
savinika
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2006 13:46
- Nahlásit
Zaynab
aki
jo holky, alergii tu mám plnou ...Jsem taky alergik na kdeco,ale myslím si, že když se překoná počáteční atak, tak se tělo s tím nějak srovná. Já mám nejvíc alergii na zvíředí roztoče a srst. Někdy je to fakt šílený, ale dělám, že nic. PUpínků apod. si nevšímá a za chvíli zmizí. Nejhorší je to při česání, to se pak bez kapesníků neobejdu,ale co, hlavně, že nemají ti moji bobínci alergii na mě , to už by pak byla katastrofa.
|
savinika
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2006 13:53
- Nahlásit
Zaynab
morčátka jsou fakt nádherný. Naše Nika taky jeden čas podlehla morčátkům. Měli jsme Barborku 6 let, a pak nám umřela ani nevím na co. Všichni jsme to řádně oplakali. Teď jsme přišli o 2 křečky téměř najednou. Jeden den umřel jeden a za dva dny druhý (asi steskem). Měli už sice 3 roky, což je prý norma pro křečky, ale vzalo nás to i tak. Už nechci raději žádnou myšku apod., protože náš Eďula (york) má stále tendenci je lovit. Minulý rok nám dokonce jednoho křečíka sežral. přišla jsem tenkrát domů z práce a uviděla jsem uřvaný holky a spokojenýho Eďulu.Pro moje holky to musel být strašný zážitek, když nemohly už z tlamy dostat ven Filípka. Naše křečky jsme pak museli střežit jak oko v hlavě. Eda je celkově takový lovec, každou chvilku venku chytne hraboše, vrabčáka apod.Nejhorší je, že si pak úlovek zahrabe a ti naši dva bobíci to pak vyhrabou, hlavně Albi, ale to tak, že je pak díra né 15cm, ale půlmetrová (co kdyby tam bylo ještě něco,že?)
|
aki
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2006 07:37
- Nahlásit
savinika
Zaynab
Tak koukám, že jsme na tom všichni stejně My máme čas od času doma ještě myšky!! A já se jich bojím!! Bydlíme blízko lesa, kolem samá pole a když začne mrznout, některé si dodají odvahu a vlezou nám až do baráku. Řešíme to klasickýma pastičkama - ty ještě nezklamaly...Nedávno - vlezu ráno před šestou do koupelny a ve vaně se mi klouže malinká černá..... Ani jsem nevěděla, že umím hlas vyšponovat do tak vysokých tónin
Tak náš šarpík dostal rýmu....Není to poprvé, ale už dlouho nemocný nebyl, tak ho teď trošku rozmazluju. Je to hypochondr, chodí jen po třech tlapkách, abychom si všimli, jak trpí (venku běhá normálně),soplí a hází na mě pohledy typu - tak dnes už naposled.... Dostal paralen a céčko, krmím ho jen kuřecím masem a přehlížím ukřivděné pohledy ostatních psů
Zaynab
border collie - v testech inteligence na prvním místě. Moc hezký a chytrý pejsek!
savinika
Bento Kronen - pořád chutná, moc děkuji za typ. Jen se chci zeptat - říkali nám, že je nemáme namáčet, ale mě se zdají ty granule moc velké a tvrdé. Namáčíš - nenamáčíš???
|
Zaynab
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2006 16:19
- Nahlásit
savinika
No my máme kromě pejsků (a budoucího morčátka - jedeme si pro něj 19. března ) džungarskýho křečíka v barvě pearl winter white a potkaní holku bílou se skořicovými znaky. Pesani je naštěstí nelověj, zato jsou vždycky paf, když jim čistim terárka a nemůžou pochopit, proč ta dvounohá votrapa nechce, aby u toho asistovali. Jinak v dětství jsem měla 3 morčátka, zakrslýho králíčka - beránka, 2 andulky, černou myšku a dva pískomilí kluky (jeden se dožil dokonce pěti let).
aki
No nám se taky sem tam nějaká ta myška do domu vkrade. Sice se jich nebojim, ale mam spíš obavy z nemocí, který můžou mít, a tak to bohužel řešíme taky pastičkama. Každý myšky je mi děsně líto, ale...
Jo borderka je krásná a šikulda navíc. Je to manželovo dávnej sen, tak snad to vyjde
|
Zaynab
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2006 13:36
- Nahlásit
savinika
Tak jak to vypadá se štěňátkama? Mě právě volala kamarádka, co má doma 3 a už se nemůžu dočkat, až se na ně zajedem podívat!! Jenom musíme počkat, až doháráme, páč její pes miluje naší Zay a zase by z toho měsíc nežral, kdyby z nás vycítil, že jeho drahé tikají bilologické hodiny Míma prej jsou tak tlustý, že se jenom plazej a tahaj bříška po zemi a chodit se jim moc nechce.
|