| Autor |
Zpráva |
savinika
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 19:35
- Nahlásit
Regina
na tu smečku se těším a moc. Mám strach, abychom všechno dobře zvládli.
Už se těším jak půjdem na sono a co z toho všeho bude.
|
savinika
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 19:38
- Nahlásit
A co se týče dalšího vlkodávka, tak si to budu muset ještě nechat projít hlavou. Spoustu lidí mě odrazuje nechat si své štěndo, když mám doma psa. Prý je lepší zcela jiná fenečka, aby se nemohlo stát, že budou mít dětičky otec s dcerou apod. Tak nevím. Ale co vím určitě,tak to jak budu bulet za každým odcházejícím bobiškem.
|
Regina
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2006 21:19
- Nahlásit
savinika
Jo tak to je pravda , to by nemuselo dopadnout dobře ,
zvláště pak u Albiho když je to takový divoch !!
A věřím , že bulet budeš až půjdou k novým páníkům
ale Agi na to asi bude mít jinej názor. Ta bude ráda ,
že se těch malých kousavců zbaví
|
sharlin
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 10:57
- Nahlásit
savinika
My jsme z Hané, konkrétně z Prostějova. Bydlí tu i paní Navrátilová, ta má Attilu (Aarkas Eden), ale bohužel ona je pracovně tak vytížená (a já jsem vlastně taky od rána do večera v práci), že se potkáváme úplně minimálně. Takže kdyby bylo na mně, tak už mám vlkodavů klidně celou smečku, ale bydlím ještě u rodičů, takže bysme letěli asi všichni
|
savinika
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 16:17
- Nahlásit
Albi, tedy je divoch a to pořádnej, když jako nezkušený puboš na to hupl jak kdyby to dělal denně.Ale Agátka určitě neprotestovala, když ji nevadilo, že nebyla ani předehra.
|
Regina
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 16:28
- Nahlásit
savinika
Podařilo se mi vložit nějaké fotečky na stránky WDK do chovných
fen tak se jukni jestli chceš odkaz dát ještě neumím ale aspoň
něco
|
savinika
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 16:34
- Nahlásit
sharlin
Nevěš hlavu, já jsem měla taky dlouho utrum s vlkoškama, ale jakmile jsem se přestěhovala do svého domečku, který byl z části ruina, tak jsem si hned pořizovala dalšího. A teď vážně uvažuji o dalším. Máme, ale celkem malý pozemek a ten mě drží zas zpátky. Moje dětičky taky by nebyly proti,ale je to potřeba ještě uvážit. Nejlepší by bylo, kdyby k nám přišel vlkošek v nouzi, ale ne zas nějaký stařík, aby nedoplatil na ty naše dva lucifery.
|
savinika
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 16:40
- Nahlásit
Regina
nemůžu ji najít. Charlottka není mezi chovnými fenkami?
Ani v "různé" taky není.
|
sharlin
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 17:01
- Nahlásit
Jojo, ja se utěšuju, že můj čas s více vlkodavama teprve přijde Momentálně není prostor a hlavně bych dva už finančně těžko utáhla. A snižovat kvalitu na úkor kvantity - to radši počkám Už tak byla mamina v šoku, že místo vnoučka jí domů vezu tele, ale teď ji jako správná "babička" řádně rozmazluje a nedá na ni dopustit
Každopádně jak jsem četla, čeká vás doma radostná událost, tak uvidíš, jak to doma zvládnete
|
Regina
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 17:27
- Nahlásit
savinika
No ty mi dáváš , snad jsem to nevymazala hledáš Ch ?
Je hned za CHaggy Bedřiška !Mě se to ukázalo , tak nevím.
sharlin
Když jsem přivezla , druhého vlkodava tak naši říkali , že jsem
se zbláznila ! Ale byla to krása !Naštěstí jsem s nimi už dávno
nebydlela tak to byla moje věc .Jenom manžel se trochu
bouřil ale pak to vzdal .
|
sharlin
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 17:37
- Nahlásit
Musím se smát, když si vzpomenu, jak jsem si jela pro Cony. Mamina si asi pořád myslela, že si dělám srandu, když jsem jí říkala, že mám vybraný krásný vlkodaví mimi. Dokonce to brala za dobrej výlet, když jela pro ni se mnou. Dostalo ji, když se ve dveřích objevily dvě obrovský hlavy maminy štěňat a jejich strejdy, no zatnula zuby, neotočila se a neutekla, ale obstála. A dnes už se spolu smějem návštěvám, když jsou v šoku, že náš miláček šmejdí po kuchyňské lince a po stole, kde je co dobrýho... No jednou to druhý štěndo bude!
|
sharlin
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 17:47
- Nahlásit
Regina
Doufám, že to nevadí, ale když to tady tak čtu, tak jsem se taky musela podívat na ty fota. Nebojte, je to tam, mně se to ukázalo úplně v pohodě, a to mám tak super počítač, že ne vše ukazuje Musím říct, že Charlotta je fakt NÁDHERNÁ! Gratuluju
|
Regina
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 18:11
- Nahlásit
sharlin
Tak to mi spad kámen ze srdce , už jsem myslela , že jsem to
nějak smázla celý ! Byla jsem vůbec překvapená , že jsem to tam dostala.A to mi musel poradit ,hoch co mi bude dělat stránečku.
Jsem naprostý antitalent.
No mě nemusíš ,gratulovat -já jsem její třetí majitel viz někde
výše.
|
sharlin
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 18:33
- Nahlásit
Regina
Aha, tak to mi uteklo, ale už jsem v obraze
To je moje noční můra, nedokážu si prostě představit, že by tu jednou Cony neměla být. Já vím, že je to život, ale to je slabý ujištění. Já zatím nemám svoje děti, takže Conyška je pro mě úplně všechno na světě...no radši nemyslet a rychle pryč od tohohle tématu...
Jinak s tím počítačem jsme na tom dost podobně, najdu si co potřebuju, ale něco vytvořit...to už je pro mě oříšek
|
Regina
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2006 19:33
- Nahlásit
sharlin
To jsem nemyslela na to nejhorší jen , že se ke mě dostala
již jako dospělá tak to , že je krásná není má zásluha.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 08:48 - Změnil/a: Erin
- Nahlásit
Zdravím všechny milovníky IW.Mám dvě holky a jsou báječné.
|
Regina
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 09:17
- Nahlásit
Erin
To je fajn , že ses přidala taky Tě zdravím a celou smečku !
Napíšeš nám jak se holky jmenují a z které chovatelské st.?
Někde jsem ve starších příspěvcích četla , že máš i čau-čauy ,
no tak ti jsou taky moc krásní !! Ještě když jsem bydlela v Praze
tak tam měli psa a ten byl tak nad věcí a tak se tvářil , až jsem měla kolikrát pocit že kdyby mohl tak nám řekne něco moc
škaredýho !! Byl moc legrační !!
|
sharlin
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 09:40
- Nahlásit
Regina
Ale samozřejmě, že je to i Tvoje zásluha! (jestli teda nevadí, že jsem přešla na tykání ) Na těch fotkách je přece vidět jak je hafuša spokojená!
Erin
Taky Tě moc zdravíme a hlavně ty čtyřnohý báječný holky!
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 09:41
- Nahlásit
Regina
Myslím,že jsme se viděly v roce 1997 na srazu.Měla jsi světlého Atree?Já mám Eire Paluduz a Aine Big Dagda.Eire je mámou Albiho Saviniky
Jo mám i čauiky a jednu akitku.
|
Regina
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 10:24
- Nahlásit
sharlin
Už jsem Ti to chtěla písnout , abys mi tykala ano je spokojená
padly jsme si okamžitě do oka a mrzelo mě , že jsem tam byla jen jako divák a pak jsem byla nadšená , že volali jestli bych si ji
nevzala !!
Erin
Ano měla a taky Taru a Agátku , ta je naštěstí v pohodě
a má se skvěle.
No tak to bude Eire babičkou ? To je ale číslo ten Albíšek
Už ani nevím , 97 ? Jeseníky ?
|
sharlin
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 11:08
- Nahlásit
Regina
Přesně tak to bylo se mnou a s Cony - stačil jeden pohled a bylo to jasný
Ale jak to tady tak sleduju, jsem tu skoro nějaká divná, když mám jen jednoho psa...pokud teda nepočítám máminu foxterierku
|
Regina
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 11:35
- Nahlásit
sharlin
Vždytˇ já mám taky jen jednu , ale je fakt , že si taky připadám divná . Navíc jsem byla zvyklá na dva , tak mi stále něco chybí.
Když dělám jídlo tak říkám , že dám psům .A manžel zdůrazňuje
" Máš jednoho " - musím to změnit
Agátka už s náma nebydlí - to Tě zmátlo ,já píšu dost chaoticky.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 11:45
- Nahlásit
Regina
No, Albiš je chlap jak má být.Horší by bylo kdyby se k ničemu neměl
Ano 97 rok Jeseníky,měla jsem sebou Neronka,plavý statný pejsek a černého BO(oba jsou již ve psím nebíčku)Na srazy už nejezdím,jednak z důvodů asi jako Ty a taky z technických důvodů.6 pesů je dost na hlídání a partner nechce zůstat sám doma.
|
Regina
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 11:56
- Nahlásit
Erin
NO to jistě , už jsem to Savinice psala , že má šikulu a co by
jiní za to dali - myslím krytí bez páníků...
Už vím , koukala jsem na stránky moc krásný , tak už si vybavuji tu spojitost - prohlížela jsem je už před časem a ty
čauové mi zaujali.Pak jsem ale zapoměla kde jsem to viděla.
Plánuješ mimča ?
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 12:06
- Nahlásit
Regina
Plánuji,ale malá Anička bude zbonitovaná teď ve dvou letech(*10.5.2004) a štěnda bych chtěla na jaro,tudíž krytí letos v zimě.
No a čauiny budou také(pokud to dopadne)na jaře příštího roku.Mám vyhlídnutého černého psa,tak uvidíme jak ještě dopadnou kyčle.
|
Regina
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 12:57
- Nahlásit
Erin
To je dobře , aspoň si bude z čeho vybrat Anička je tmavá ?
Zůstalo jí to ? Vybíráš pro ni ženicha nebo už máš vybráno ?
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 13:08
- Nahlásit
Regina
Anče je tmavá a chlap k ní bude také tmavý s pokud možno tmavými předky.Zatím není vybráno,ale tip mám,spíše tři
Mě se zkrátka tmavý vlkouš líbí nejvíce.Nakonec zrzek(čauové)je na dvorku dosti.
Sáfra proč mi tam vždy skočí vedle citátu i změnit?Asi to bude ve mě
|
Regina
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 13:18
- Nahlásit
Erin
Tak to se mi opravdu moc líbí jsem stejného názoru ,já budu
vybírat k Cherynce tmavou kamarádku - jestli se rozhoupu ,
jsem takový váhavec ...
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 14:22
- Nahlásit
Regina
No,Albiš je po tmavé matce i babičce a jeho otec Samuel je pěkně žíhaný.Tak bych u Saviniky hold blokla jednu holku a rozhoupaná jsi hned
Pěkný víkend
|
sharlin
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2006 14:22
- Nahlásit
Tak to já radši spíš ty plavý vlkodavy. I když teď jsem viděla v OL na výstavě černý štěndo s bílou náprsenkou - náááádherný! Ale ony ty štěnda jsou nádherný všechny!
|